|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
29.9.2010 15:36:07   
mini86
princeska-če nism prepozna..najbolš bodo pršl če jih narežš na ne glih tanke kolobarje in samo povalaš v mokci..ostalo ne rabš..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
29.9.2010 15:37:49   
mini86
če jo bo končn hotla sprejet -

..otroka bi hotla skor pr letu in pol navadt na flaško..a se hecaš ane

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 1702
29.9.2010 15:41:12   
mini86
no sm se lahko upisala..rešl me je pa to ker nimam spričevala od sredne šole ker kokr sm vidla zadaj neki piše-vrjetn to kam si se upisu..
una me je uprašala na koncu če sm km do zdj hodila in sm sam rekla da ne..tko da RATAL JEuser posted image user posted image user posted image user posted image

sm si pa zlo nesrečno zlomila noht in ga zdj lepm k je u živo..sm mela pa že reees douge...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
29.9.2010 15:42:26   
Tira
Ahoj!

No v posvetovalnici nič novega... sem v 14 tednu, 31.3. pa pričakujemo user posted image

Bačko kako mala lepo sama je. Pri nas pa to sploh ne gre. Žlico obrne okol, da vse dol pade potem pa da v usta user posted image  Ko ugotovi, da je prazna pa gremo z roko.

Naš mali je kosilo, ko vstane okol 15h in potem še z nama kaj prigrizne ob ene 17h. Drugače pa verjamem, da so lačni, ko pridejo iz vrtca. Saj tam imajo zgodaj kosilo (pa še odvisno koliko ga kdo poje), popoldanska malica pa tudi ni obilna.

Za čeveljčke imam pa namen it v Chicco pogledat, če niso tam svinjsko dragi. Palerino pa imamo, upam, da jo bomo tudi kej uporabili user posted image

Grem na krompirjevo čorbo user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
29.9.2010 15:49:21   
mini86
pol se hočm pa zavarovat k je jutr zadn dan in grem na zavarovalnco in oni men da nimajo več obrazcevuser posted image user posted image user posted image user posted image ja bravo ane..kaj se hudiča grejo..in pol prav ja probite se na internetu..sam sam rekla da sm zdj tuki in da grem pa na konkurenčno zavarovalnco..mism da popiz***..idioti

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
29.9.2010 21:25:12   
manna
'čer
Nimam kaj dost časa pa glava me SPET boli, tko da vas samo mal pozdravim in se mal pohvalim; namreč danes, ko je šla skupinica naših tamalčkov v vrtcu na sprehod, je šla tudi Manca brez vozička! Do zdaj so njo in še enega, ki ne hodi, vozili v vozičku. No dans je pa lepo stopicljala, sicer jo je ena malo starejša punčka držala za rokico, drgač najbrž ne bi šlo, ker brez rokice še noče. Ampak vseeno sm ponosna da kar žarim.....user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
29.9.2010 21:59:16   
tecka
Evo, razočarane gospodinje so mimo, malo sem vas prečekirala in imam nekaj nujnega za napisatuser posted image

Princeska - tvoja Manca ponoči ni niti lačna niti žejna, ampak ima krizo vstopa v vrtec. Mora "predelat" ločitev od tebe. No, naš se je hecal, da ima Srečko nočne more in da ga v spanju preganja joškasta vzgojiteljicauser posted image user posted image user posted image Ko bi stari imel take sanje...se ne bi nič pritoževal.user posted image user posted image
Mogoče si spregledala, ampak skoraj vse smo imele te težave + popoldne se otročki lepijo na nas kot mali klopi. Samo potrpežljivo in z ljubeznijo, pa bo minilo čez čas.
Flašo pa le pri miru pusti in bodi vesela, da je ne bo treba odvajat.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
30.9.2010 8:00:09   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: lino

Ena slikica...preberem vas kasneje...

a to je prijateljica z maksijem ali si ti? lepo, da ima rad konjčke :-))

manca me pa čist vsak dan za rokce prime in kravce k sosedu gledat ... če le ne škrablja dež

To je prijateljica Mateja (btw. je res najboljša prijateljica, ki nam menja babice in dedke in jo Maksi včasih kr mama kliče...)
Jst sem dobla rahel strah pred konji, sej sem jahala od poroda ene 4x, sam bolj na izi...se bojim, da se kaj zgodi, ker nisem fizično tok pripravljena in potem ne bom mogla za otroke skrbet...sicer pa so tokrat jahali otroci user posted image

Maksi je pa čist nor na muce, ko kero vidi dela mauuuuu....no tud kužki sledijo, pa krave...sicer pa so konji njegovi najljubši in ko jih vidi tleska z jezičkom, kot bi posnemal njihovo hojo...sonček mali...

Neposredna povezava do sporočila: 1708
30.9.2010 9:32:15   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Evo, razočarane gospodinje so mimo, malo sem vas prečekirala in imam nekaj nujnega za napisatuser posted image

Princeska - tvoja Manca ponoči ni niti lačna niti žejna, ampak ima krizo vstopa v vrtec. Mora "predelat" ločitev od tebe. No, naš se je hecal, da ima Srečko nočne more in da ga v spanju preganja joškasta vzgojiteljicauser posted image user posted image user posted image Ko bi stari imel take sanje...se ne bi nič pritoževal.user posted image user posted image
Mogoče si spregledala, ampak skoraj vse smo imele te težave + popoldne se otročki lepijo na nas kot mali klopi. Samo potrpežljivo in z ljubeznijo, pa bo minilo čez čas.
Flašo pa le pri miru pusti in bodi vesela, da je ne bo treba odvajat.

Hvala za odgovor tecka user posted image user posted image user posted image in mini hvala user posted image user posted image user posted image user posted image (ker si rekla, če se hecam)
danes se je zvečer samo 1 x zbudila in potem lepo zjutraj malo pred budilko,tko da tok upam da se stanje normalizira....

šibam ene bone v dm zapraut

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
30.9.2010 10:11:50   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

una me je uprašala na koncu če sm km do zdj hodila in sm sam rekla da ne..tko da RATAL JEuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ...sam a ti bojo priznal pol te izpite k si jih do zdej nardila...pojma nimam kako to gre user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
30.9.2010 10:15:10   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: manna

'čer
Nimam kaj dost časa pa glava me SPET boli,user posted image

Me veseli da je še koga bolela ne sam mene...še računovodja je pojamru da ga je včer bolela...mene je prvič v lajfu tok da ni tablet pomagu,pa boh ne dej da sem se ulegla...tko da sem v napol sede zaspala ke do enih ...pol je pa žiga kašlat začel...v glavnem bl mal spali...vrjetn je pa lunin krajc kriv ki bo jutri...kaj je fajn k se lahko na nekoga zgovarjaš...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
30.9.2010 10:17:58   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

No, naš se je hecal, da ima Srečko nočne more in da ga v spanju preganja joškasta vzgojiteljicauser posted image user posted image user posted image Ko bi stari imel take sanje...se ne bi nič pritoževal.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ...mislm da se nben dec nebi branu takih user posted image  ...v sanjah al pa tko user posted image ...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
30.9.2010 10:19:06   
bjondi
...morm se nekak v koloseja prešvercat...hm...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
30.9.2010 10:43:26   
July08
Heloooooooouuuu, drage moje junijke.
Evo, oglaša se ena izgubljenka... upam, da me še niste pozableuser posted image

U glavnem sem še živa in zdrava, otročki tud, mož tud, in psa sta tud user posted image
Živim v stalnem pomanjkanju časa, in čeprav se pogosto spomnim na vas, priznam, da me že ene 4 mesce ni blo na RR. Sem se mogla na administratoorja obrnit, da sem dobila novo geslo, ker sem starega pozabla.

Ups, telefon zvoni, sem v službi..... se javim, da vam napišem romanuser posted image
Čauči za zdej.

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
30.9.2010 12:02:08   
Mala_princeska

princeska-če nism prepozna..najbolš bodo pršl če jih narežš na ne glih tanke kolobarje in samo povalaš v mokci..ostalo ne rabš..

sem prepozno vidla in sem jih cele spanirala - rezultat - moj dragi jih ni jedu user posted image tko da pol jih je pojedu muc, pol pa kuža - ufff, uf....bit če drugi put bolje - se še učim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
30.9.2010 12:03:37   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

No v posvetovalnici nič novega... sem v 14 tednu, 31.3. pa pričakujemo user posted image

user posted image user posted image mogoče boš imela pa prvoaprilčka/prvoaprilko user posted image srečno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
30.9.2010 12:12:20   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: July08

U glavnem sem še živa in zdrava, otročki tud, mož tud, in psa sta tud user posted image

Ups, telefon zvoni, sem v službi..... se javim, da vam napišem romanuser posted image
Čauči za zdej.

no no čakamo na roman, ne nismo te pozable, le ulet še kaj - pričakujemo tvoj roman - za vsak slučaj si ga copypastaj user posted image

kako kaj Jurij šolar? pa mala Juli ali je vrtičkarca? ste se navadili na nov tempo?

toliko od mene - zdej pa kuhat, pospravljat - bo (pre)hitro pol štirih, ko moji ljubčki pridejo dam in želijo imet: tipi topi stanovanje, tipi topi cunje, tipi topi in njamsi kosilo + tipi topi uštimano in fit mami

in še nekaj: včer mi je končno prekipelo in sem se odločla da v bodoče povem par krepkih ljubi taščici, ker je too much, da hoče vedet za vsak moj korak (btw: ne pozna nobenega heca in me pošilja v besedo na k) in za vsak dogodek okoli otrok, včer me je čist prizadelo ker se mi je v obraz zlagala, da se je N. jokala in da punca skoz sam joka (je sicer res občutljive in trmaste sorte, sam če jo bo kdo spravil v red, bosta to mami in ati, ne pa ona), in kako mi lahko otrok kar uide izpred oči, skratka na koncu večera je bilo to, da sem jaz konfliktna oseba in da naj spremenim nivo pogovora na low in naj pazim na besede (v smislu da sem preveč trmasta in zajedljiva)
tko, spihala sem se, ne bom več....

šibam.....user posted image user posted image user posted image
ob poslušanju radia muvat user posted image user posted image user posted image (sam z rokami u luft, ne z nogami)user posted image user posted image user posted image

pa brez zamere, če ste se dobile in me ni bilo - žal ne morem vsak teden user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
30.9.2010 13:26:04   
mini86
bjondi-a si zdj dojela da sm se na un faks upisala samo zarad statusa in bom lepo zdj une tri izpite nardila pa diplomouser posted image

princeska-drugič če je panika zarad kuhanja mi sm sms pošl..sj vešuser posted image da naujo mele muce preveč dobr..
aja pa upam da mislš resno glede tvoje tašče da ji kej nazaj rečeš..sj ne rabš zdj čist vn padt pa bit fuuul nesramna ampak sam tok ji dj vedt da se žviš sama in da dokler bo tko nima da pisne..

manna-bravo za manco..sj bo..

Neposredna povezava do sporočila: 1718
30.9.2010 13:26:35   
mini86
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
30.9.2010 13:27:39   
mini86
tecka,mk8 in loh tud bjondi..una mi je napisala da se granule al poliže v ustih al pa stopi na plastični žlički vode..če se pogoltne ne delajo

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
30.9.2010 13:28:07   
mini86

user posted image

ne vem zakaj ni unih jošk kleleuser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
30.9.2010 13:28:59   
mini86
evo iz koloseja..
smo se naaaaačvekale..in mi bi kr šeeee...

tko da drug tedn jovo na novo

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
30.9.2010 13:52:18   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: July08

Heloooooooouuuu, drage moje junijke.

Živim v stalnem pomanjkanju časa, in čeprav se pogosto spomnim na vas, priznam, da me že ene 4 mesce ni blo na RR. Sem se mogla na administratoorja obrnit, da sem dobila novo geslo, ker sem starega pozabla.

Čauči za zdej.

Ja dobro da si nas sploh našla user posted image ...lepo da sio se oglasila...smo te že fejst pogrešale...še težje je zato ker smo se že vidle in pol res tuhtam-o kje ste punce...

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
30.9.2010 13:54:22   
bjondi

user posted image

ne vem zakaj ni unih jošk kleleuser posted image

user posted image  a tehle user posted image   ...user posted image  ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
30.9.2010 13:55:59   
bjondi

tecka,mk8 in loh tud bjondi..una mi je napisala da se granule al poliže v ustih al pa stopi na plastični žlički vode..če se pogoltne ne delajo

Ja itak user posted image  ...bom prov eno probala pogoltnt,sej se jo ne da pomoje...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.