|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
29.9.2010 10:56:21   
portorož
Pozdavljene čvekaste majčice user posted image

Pozdravljene vse nove srečke user posted image user posted image user posted image user posted image

Veronika11, saj ne vem kaj ti naj rečem..., kar solze so se mi ulile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Izjoči se, daj bes iz sebe, kriči če je potrebno..., me  smo tukaj, ob tebi smo!!!!

Jaz sem še kar bolana, zdaj že 3 teden, tako da sem čist fuč..., vmes imam ful apetit, a mi je potem takoj slabo user posted image , tak da se bolj silim s hrano. Izcedki še mi zmeraj povzročajo sive lase, danes je nekam obilen, zato sem klicala G in  zdaj čakam na njen odgovor al naj pridem tja al počakava še ta 2 dni, ko sem naročena na pregled user posted image user posted image user posted image
Od skrbi me kar zvija, potem pa še kašljam ko zmešana in se pri tem tako napenjam user posted image

Pazite na svoje pikice in uživajte v vseh sladkostih tega čudovitega obdobja.

(odgovor članu ninikamami)
Neposredna povezava do sporočila: 501
29.9.2010 11:11:13   
mami411
Dan!

Veronika11 tudi meni je ful hudo za tebe user posted image

Portorož za tebe pa držim pesti da bo vse ok in da se čimprej ozdraviš.

Borovnica jaz na telovadbo ne bom hodila, nisem tak tip, sploh se mi pa ne da zvečer iti od doma. Tečem pa redno, pa tudi pri zadnji N sem tekla do začetka 7 meseca, potem pa hodila.

O lepo, še vedno kar nove user posted image . Dobrodošle!!!

(odgovor članu ninikamami)
Neposredna povezava do sporočila: 502
29.9.2010 12:05:30   
RAKICA2007
Daaaan čvekice...

kako smo kaj?

Evo, naročena na nuhalno 21.10. - komaaaaj čakam, da vidim malo pikico... naslednji gin. pregled imam šele po nuhalni user posted image  - madonca sem nestrpna, bi kar vsak teden hodila na ultrazvok user posted image  se mi zdi, da v prvi user posted image  nisem bila tako nestrpna kot sedaj user posted image

Veronika11 - en veeeeliiiik (čeprav samo virtualni) user posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 503
29.9.2010 12:10:27   
mami 27
nove mamice user posted image

rakica2007 ja, jaz sem tudi tako nestrpna sedaj, zato sem si pa omislila angelsound user posted image

portorož, čimprej se pozdravi!

nitkica11 in ostale, jaz sem si angelsound sposodila na eni spletni strani "smejko" al neki tazga... kupla ga za 70€ ziher ne bom, tu mač user posted image

jst morem tut klicat za NS, prejšnji teden se mi noben ni oglasu v PO user posted image

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 504
29.9.2010 12:12:28   
RAKICA2007
Portorož; user posted image user posted image user posted image  čimprej se pozdravi...

Tudi jaz ne bom hodila na nobeno telovadbo... jo imam doma, s svojo 3.5 letno pikico user posted image

Cunje še vse spravim nase... imam pa trebušček tak, kot sem ga imela pri prvi v 6. mesecu user posted image   zredila sem se že za 2,5 kg user posted image user posted image  non stop sem lačnaaaa... pa vsake toliko mi je slabo (kar mi v prvi user posted image  ni bilo nič), in 1x na dan se mi fajn zavrti... me pa muči še vedno ta beli tok user posted image user posted image  ga je nenormalno veliko... pa saj bo...

Lep dan še naprej, user posted image 2007

Neposredna povezava do sporočila: 505
29.9.2010 12:17:24   
cowgirl
no pa se jaz malo. Predvčerajsnjim sem po službi jedla gobovo juho iz svežih jurčkov. Čez eno uro sem že bruhala. Sem mislila da bo ok, ko sem cez pol ure spet letela školjko objemat. Sem probala malo vode pit, pa je bilo še slabše. Krči in bruhanje se je nadaljevalo. Zjutraj me je dragi peljal na urgenco po infuzijo ker sem bila ze cist šwoh. Še cel dan potem mi je bilo slabo, ampak danes zjutraj sem pa že pojedla 2 prepečenca in spila nekaj požirkov tekočine.
Punce, pazite na hrano. Do sedaj nisem pazila na to. Ampak lahko bi pa bilo prepozno. Nikoli nisem imela težav, ampak zdaj pa res ni pravi čas za to.
Tako da se izogibajte morskim sadežem, gobam, plesnivim sirom... Saj jih bomo že potem lahko jedle.

Carpe diem

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 506
29.9.2010 12:23:53   
vesna_b
o, bogauser posted image
ker jaz sem pa parkrat jedla gobe - z jajcem, s smetano, in ocvrte gobe in marele. nič ni blo narobe. ravno danes mi je sodelavec prinesel dobro kilco gob, tako da... bom tud danes jih jedla.
morskih sadežev in plesnivih sirov pa že tako ne obožujem, tako da ne bo problem se tem stvarem odpovedat... 

portorož - naj te tale sonček, ki sije, le pogreje in pozdravi. dovolj dolgo (predolgo) te že matra tvoje zdravje...

mami 27 - sem šibala pogledat. sam je 12 al 13€ na mesec, a ne? hm... gledam enega baje novega za 39€ - bom najbrž kar vzela ga...

rakica - ja, je trebuh v drugo res večji. hm... takega sem mela pri ene 3 mesecih prvič... pa čeprav zredila se nisem še nič... hm...user posted image

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 507
29.9.2010 12:24:42   
RAKICA2007
Uuuuffff cowgirl - samo da si bolje user posted image ... sem ravno včeraj na Preverjeno gledala o teh 'gobjih' zastrupitvah... sama sem zelo 'strašna' gobarka user posted image  obožujem gobe na tisoč in en način... in sedaj bi jih jedla non stop... si me kar malo prestrašila... bošček noooo... pazi nase in na pikico user posted image

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 508
29.9.2010 12:28:50   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

rakica - ja, je trebuh v drugo res večji. hm... takega sem mela pri ene 3 mesecih prvič... pa čeprav zredila se nisem še nič... hm...user posted image

mah sam ne vem kam so kile šle user posted image  po moje v trebuh... še dobro da imam nekaj malega odvečene kože še od prve user posted image  in se sedaj polni user posted image user posted image user posted image  pa prsi so ogromnaaaa... je res kar pravijo, da je vsaka nosečnost drugačna... pri prvi si nisem nobenega novega modrca kupila, če o pri tej šlo še naprej, bom čez mesec dni potrebovala večjo številko user posted image user posted image  no moj user posted image  se nič ne pritožuje... user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 509
29.9.2010 12:37:26   
cowgirl
jaz bi gobe skoz jedla. Tako neumno se mi je zdelo, zakaj nosečke ne bi smele gob jest. In še nikoli nisem imela težav zaradi hrane. Zdaj pa vem, da to ni iz trte zvito. Vam polagam na srce... Tista kila gob ni tako važna, kot zdravje vaših nerojenih. Jaz si ne bi mogla odpustit, če bi šlo kaj narobe zaradi hrane.

Carpe diem

Neposredna povezava do sporočila: 510
29.9.2010 14:11:11   
Klaraklara30
No, pa nas bo še več. Je še kaj prostora za še eno majčico?

Sicer sem vas bolj pri repu ujela, po domačem izračunu naj bi bil moj PDP 30.5.2011. Če bo pa tako kot v prvi nosečnosti, bom pa kakšen teden prej rodila. user posted image Prvi pregled imam (šele) 28.10. Komaj čakam.

Aja, to je moja 2. nosečnost, doma imamo že enega nagajivčka.

Za enkrat brez slabosti, samo v križu me vsake toliko zbode. Povedali še nismo nikomur. Ne vem zakaj, samo nekako bi rada, da se najprej kaj vidi. Bodo morda ljudje sami kaj opazili. Sej dolgo tako ne bom mogla bit tiho.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 511
29.9.2010 14:45:17   
nova79
ojla...danes sem splavila tako da je moje nosečnosti konec,tako da me lahko izbrišete s seznamauser posted image user posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 512
29.9.2010 15:30:10   
Mala Lučka
Draga nova 79... user posted image user posted image user posted image Pošiljam ti en topel objem. Najbrž te bodo sedaj vsi tolažili, da čas zaceli tole rano in da bo naslednjič vse OK. Najlepše pri vsem tem je, da imajo največkrat prav. Jaz sem mojo prvo pikico izgubila lanskega novembra v 7 mesecu. Danes sem v 9. in jutri imam moj prvi pregled. Sploh me ne skrbi, ker vem, da bo tokrat vse v najlepšem redu.

Sedaj je čas za solze in objeme. Ko boš dovolj močna, pojdi ven v naravo, če te to veseli, ali pa delaj nekaj, kar si si vedno želela, pa nikoli za to vzela časa. Meni je pomagala joga.

Upam, da boš kmalu nazaj... reciva pod temo avgust 2011? Če je bil to tvoj prvi SS zahtevaj, da te histeroskopsko pregledajo za pregrado in srčasto maternico. Če jih je bilo več, zahtevaj genetske preiskave. Naj se ukvarjajo s tabo.

(odgovor članu nova79)
Neposredna povezava do sporočila: 513
29.9.2010 15:36:59   
Mala Lučka
Pa KlaroKlaro30 pozdravljam user posted image Čestitke za uvrstitev na zadnje mesto v majuuser posted image

Glede gob in morskih sadežev... jaz jem kar mi paše, na srečo mi gobe ne, čeprav jih imam zelo rada. Sem jih že jedla, odkar sem noseča, a le tiste iz trgovine (konzerve) in ni bilo nič narobe. Vse kar je morskega mi blazno diši, vključno z morskimi sadeži, se pa držim preverjenih (trgovine) in ne pretiravam.

Moja največja težav ni slabost, se pa že od vsega začetka borim z belim tokom. Razvila se mi je tudi glivična okužba. Grozno je. Nekoliko mi je pomagal jogurt LCA, saj veste na tampon in ... Canestena si ne upam uporabit, bom videla, kaj mi bo rekla jutri moja G.

Je katera od vas že imela pregled? Nuhalne imamo najbrž vse tam sredi - konec oktobra - jaz jo imam 20.10

(odgovor članu Mala Lučka)
Neposredna povezava do sporočila: 514
29.9.2010 15:39:58   
bobica
nova79 nvem kako si splavila, če si pri junčicah 2011 napisala da imaš rok 21.6.user posted image
ali sm jst narobe vidla... 

Neposredna povezava do sporočila: 515
29.9.2010 15:40:42   
mami411
Mala lučka joj v 7 mesecu je pa to še hujša izguba user posted image

No jaz se tudi nič ne pazim pri hrani, toxo sem itak prebolela, sem pa zadnjič pohala marele in jih sploh nisem jedla, ker se mi je kar obračalo.

O jaz imam v petek že drugi pregled.

Nova79  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 516
29.9.2010 15:43:24   
mami411
IZVIRNO SPOROČILO: bobica

nova79 nvem kako si splavila, če si pri junčicah 2011 napisala da imaš rok 21.6.user posted image

??????????????????????????

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 517
29.9.2010 15:52:09   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: mami411

IZVIRNO SPOROČILO: bobica

??????????????????????????

nisi narobe videla... in to 5 minut zatem ko je objavila tukaj, da se poslavlja od majčic2011 user posted image user posted image user posted image

upam, da se nekdo samo grdo heca... čeprav se s tem jaz osebno nebi NIKOLI!!! hecala

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 518
29.9.2010 15:57:13   
RAKICA2007
nova79

19.09.2010
ojla test je pokazar črtici...se vam pridružujemuser posted image ,rok:21.5.2011,prva nosečnost

20.09.2010

ojla...pri nas se začenja slabost,prehlajenosti itd....no da se vam še jst predstavim:31 let,bela krajina,...se vam še kej oglasimuser posted image user posted image

22.09.2010
ojla,danes sem povedla še ostalim da bomo maja zibali tako da komej čakamuser posted image user posted image ...slabost se pripravlja tako da bomo še vidli,z vami bom celih 9 mesecev...kako ke kaj z vami nosečke???se še dns kaj oglasim.....user posted image

29.09.2010 ob 14:45:17

ojla...danes sem splavila tako da je moje nosečnosti konec,tako da me lahko izbrišete s seznamauser posted image user posted image

29.09.2010 ob 14:50:26

ojla se vam pridružujem...prva nosečnost,stara sem 28 let,rok poroda po mojih izračunih 21.junij...se še kaj oglasimuser posted image user posted image

Tukaj nekaj ne štima user posted image user posted image user posted image user posted image  malo raziskovalnega duha me je zagrabilo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 519
29.9.2010 16:13:45   
Nitkica11
res grozno da se nekdo heca iz takih stvari. Pa tudi ce bi mela rok 21. junija bi bla pikica vrjetno v tem casu enkrat spoceta user posted image ali pac???

Mala lučka to je res zalostna zgodba jaz sem svojo pikico izgubila v 20. tednu pa mi je bilo tako hudo pa je se sploh nisem cutila kaj je sele takrat ko ves da je notri in te vsak dan pozdravlja potem pa kar naenkrat sokuser posted image

Jaz tudi jem gobe moja najljubsa jed pa se sezona je in se jim res tezko odpovem no jih pa jem v zmernih kolicinah in samo tiste ki jih res poznam. Morske sadeze tudi obozujem samo jih ponavadi ne pripravljam doma tako da jih res samo ene parkrat na leto jem.

Klaraklara30 dobrodosla med nami si nekako tako na repu kot jaz pri aprilcicah ampak imam obcutek da bo maja user posted image

Kar te ne ubije te ojača!

Neposredna povezava do sporočila: 520
29.9.2010 16:15:03   
nova79
heh...jst sm se tolele vse hecala da sm splavila...tisto kar je pa na bambino.si pisalo je pa napsiala moja sestra ker ona ma tak enak vzdevekuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 521
29.9.2010 16:22:18   
veronika11
hvala vsem za lepe želje. ne morem pa razumeti, da se lahko kdo dela norca iz tega. ni smešno veš, nova 79.

(odgovor članu nova79)
Neposredna povezava do sporočila: 522
29.9.2010 16:49:41   
mami411
IZVIRNO SPOROČILO: nova79

heh...jst sm se tolele vse hecala da sm splavila...tisto kar je pa na bambino.si pisalo je pa napsiala moja sestra ker ona ma tak enak vzdevekuser posted image user posted image user posted image

Kdo pa tu govori od kakega bambinota.si. Mislim da te ne potrebujemo na tej temi!!!!!!!

(odgovor članu nova79)
Neposredna povezava do sporočila: 523
29.9.2010 16:55:07   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: mami411

IZVIRNO SPOROČILO: nova79

heh...jst sm se tolele vse hecala da sm splavila...tisto kar je pa na bambino.si pisalo je pa napsiala moja sestra ker ona ma tak enak vzdevek -  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdo pa tu govori od kakega bambinota.si. Mislim da te ne potrebujemo na tej temi!!!!!!!

podpis mami411 user posted image user posted image user posted image mi bereš misli...

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 524
29.9.2010 17:06:47   
nova79
oj,no pa grem sedaj naredit splav,adijo,tako da me izbrišete iz seznama

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?