|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
28.9.2010 21:22:08   
metuljcek
mene zgaga matra že kakšen mesec. probam spiti čimveč navadne vode, pa seveda se izogibat tistega, ki mi zgago povzroča. ko je fejst hudo pa vmes srkam donat, ko je pa ultra hudo pa pojem kakšen ranital.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
28.9.2010 21:48:39   
honey
[Miška, jaz imam iste probleme s pekočo nožnico in vsem, kar je okrog. Pa mi je svakinja predlagala recept, ki mi je pomagal in to še isti večer: prst sem pomočila v navadni probiotični jogurt in ga porinila v nožnico - kot bi dala notri svečko, samo ne boli oz. ne peče ker je pač moker od jogurta. Potem pa sem zelo na debelo namazala komplet spolovilo in si dala pod rit plenico - lahko tudi vložek ali kaj drugega, to je predvsem zato, da ne napackaš podlage, na kateri sediš (ležiš). To sem naredila nekje okrog 20.00 zvečer, ko sem vedela, da ne bo nobenega več na obisk user posted image Potem pa sem pred spanjem samo s plenico jogurt obrisala - nič se nisem umivala tisti večer oz. sem se prej stuširala, potem pa namazala. Zjutraj sem se šla stuširat in sem imela mir user posted image No, saj pečti me je nehalo že isti večer. Od takrat pa uporabljam še MultiGyn gel, je tudi zelo dober.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu metuljcek)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
28.9.2010 21:59:55   
pika27
*tajda*
Ja sem bla zadovoljna, Šelihova je bla včasih moja G, dokler je še delala na koncesijo. Mi je uganla točen datum poroda na 3d user posted image . Čeprav je tud sama rekla, da je bil to bl slučaj. Drugač pa vse še enkrat pogleda, nikamor se ji ne mudi, pa posname ti celoten pregled na dvd. Lahko jo vprašaš čist kar koli te zanima. Moj mož jo je takrat ful spraševal glede matičnih celic. Mi je tud na primer povedala, da ma tamala ful daljše noge od povprečja in jih ma dejansko še zdej. No če mi ona tega ne bi povedala sploh ne bi vedla, moja zdejšnja G mi je pa na mofrologiji rekla, da ma zdejšnji user posted image ful večje noge od povprečja. No pa sem ji rekla, aja sej jih je mela že prejšnja user posted image . Pr nas je tamala spala k sva prišla na UZ in jo je pol zbudila pa na koncu ji je tud uspelo, da je premaknila roko izpred obraza tko da smo jo lahko vidl. Se je ful lepo vidl da je očiju podobna.user posted image

Zgaga tud mene daje, še ene 3x bolj kot v prvi nosečnosti. Jaz mam podobno strategijo - donat pa če je res hudo rupurut. Ampak takrat k me ornk peče, mi to zaleže za 15 min... tko da pač ne jem več rupurutov, ker itak ni učinka. Drugač sem pa jaz v prvi nosečnosti ugotovila, da mam ful kislino po bananah in raznih smoothijih. Pa dobr itak standard - cukr, kisla hrana, začinjena hrana itd.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
29.9.2010 6:37:17   
darchy82
Jst sem imela pred kakima dvema mesecema povečane levkocite v urinu, pa mi je moja G predlagala naj uporabljam vaginalno Vitagin C kremo, ki jo vstavljaš s pomočjo aplikatorja in je bilo ful simpl, na naslednjem pregledu je bilo pa spet vse ok. Se jo pa dobi v lekarni v prosti prodaji.

Sicer pa vidim, da je malo user posted image , ki res ne bi imele nobenih težav. Očitno nas ene dajejo ene težave, druge pa spet drugačne. Bomo že potrpele te dobre 3 mesece, potem pa dobimo najlepše darilo user posted image .

Pa lep dan vsem.

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
29.9.2010 8:04:09   
agataema
Dobro jutro,

jaz tudi problem s kislino rešujem z donatom. Tablet med nosečnostjo ne maram jest, čeprav vem da rupurut ni nič škodljiv. V prvi nosečnosti sem pred spanjem spila en kozarec mleka in je bilo boljše, zdaj mi veliko bolj pomaga donat.

Očitno imamo te težave z izcedki skoraj vse. Ja res ni kaj, jaz si preventivno dajam multygyn gel, ki se mi res zdi ok in kot sem rekla enkrat emsečno kuro z Gynophillus kapsulami. Pa ni da bi mi to dopravilo vse težave, ampak glede na prvo nosečnost ko sem imela toliko krat mokre spodnje hlačke, da nisem več vedela ali mi odteka voda ali kaj, je pa precej boljšeuser posted image .

Jaz sem pa že od včeraj ful na tleh. Mož je končno v službi napredoval, ampak to je za sabo potegnilo kar nekaj slabih stvari vključno s tem, da bo še veliko bolj odsoten in to me je zdaj kar dotolklo. To je bilo vse pričakovano, ampak zdaj ko je pa to črno na belem me pa že kak dan kar stiska. Bo že, tudi hormoni delajo svojeuser posted image .

Lp

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
29.9.2010 10:39:06   
*miška*
Živjo vsem!

Ja glede tega vnetja, sem klicala h ginekologinji, pa me tud sprejet ni hotla, je samo pogledala prek kartoteke in se kr odločila, da ne more nič več nardit, pa še to mi je sestra povedala. Ne vem no, pomoje bi me lahko saj pogledala pa bris vzela, to bi ji 5 min vzelo, če se mi že tolk časa vleče, neki mora bit. Dejstvo je, da mam tak bolj redek, ampak gost belo-rumen izcedek, kot kakšna krema. Vonj včasih opažam, včasih ne, vonj pa vleče bolj tko na kislo. No mogoče kompliciram, ampak rajši se prepričam, da ne bo kaj narobe in se pol kaj zakomplicira. Sem se naročila samoplačniško h drugi ginekologinji naj me pregleda pa bris vzame. Canesten je že sicer res težko not dajat, samo zdej me pa res žge, ko ga vstavljam, sem ga mogla ven vzet, ker me je tko pekel. Ne bi se rada glih zdravila zarad nečesa, česar nimam, nej me pregleda, vzame bris pa določi kako pa kaj.

rdečebela, jaz sem imela tudi že pred nosečnostjo težave z želodcem (gastritis), pa se mi je to vleklo približno 2 leti. Tako, da tudi sedaj me občasno zgaga peče, pa sem mislila, da bo huje, čeprav bomo videli kaj še bo. Ponavadi me ponoči, če kaj takega jem zvečer ali pa, če popoldne zaspim in se potem zbudim in me peče. Vzamem rupurut in je vredu.

darchy, sem tudi vitagyn c dajala not z aplikatorjem, pa je bilo dobro za kakšen teden potem pa spet, mi je ginekologinja rekla, naj nekaj časa preneham z temi stvari, kar se z aplikatorjem vstavlja in naj raje začnem jesti tablete s probiotiki, ki so prav za nožnico in se zaužijejo lactogyn. No sej bomo videli dons, kaj bo ta ginekologinja rekla.

Sem mislila, da mi zdajle v nosečnosti ne bo treba vložkom uporabljam, pa jih moram še več user posted image .  Uporabljam pa vir nature od tosame, ki so iz 100% bombaža.

agataema, te čisto razumem, tudi moj je ogromno odsoten, pa na službenih potovanjih, na srečo, da hodi zdaj za vikend domov ali pa gre samo za čez teden, ko je v evropi. Prej je bil pa tudi po 3 tedne odsoten, samo na srečo se je to nehalo, ko je z mano začel user posted image .

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
29.9.2010 10:42:33   
talika81
jaz sem tudi pred kakimi  14 dnevi dobila malo bolj intenzivnejši nožnični izcedek. tako da sem v ponedeljek pri G dobila canesten kremo, s katero se moram mazati. ni sicer še tako hudo kot pri nekaterih od vas, ni pa vseeno prijetno, ker tudi jaz moram met dnevni vložek. upam, da se kmalu to popravi.
nisem navajena imeti teh izcedkov, ker jih do sedaj še nisem skoraj nikoli imela, tako da nisem preveč domača, kar se tega tiče.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
29.9.2010 10:42:37   
benetke
Lepo sončno jutro :)

Ja, nosečnice imamo res razne podobne težave - enim pomaga to drugim ono. Bomo že :)

Če ima katera težave z zamašenim ušesom, kako si pomagate? Jaz sem uporabljala natreks - mi ne pomaga user posted image
Šla sem k osebnemu zdravniku, pa nimam nič masla notri, nobenega vnetja edino rekel je da so mogoče sinusi in da mi ne more nič dati - naj uporabljam fiziološko. Sem jo in je bilo kmalu bolje, zdaj me pa ta težava spet pesti user posted image
Neprijetno je pa fuullll!!! To se mi pa dogaja že 2 meseca! Parkrat na dan se mi zamaši (samo levo uho) in slišim samo sebe ko govorim. Groza!

A ima katera še ta problemček?

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
29.9.2010 11:56:36   
glicinija
Zdravo babnce!

Kako ste kaj? Evo ena kavica, pa bo vse takoj lažje...

Se popolnoma strinjam, da praktično ni nosečnice, ki ne bi imela takšne ali drugačne težave... Ene vnetja, druge otrdevanje trebuha, tretje zgaga, ma vedno je nekaj. Očitno sodi zraven. Je pa dosti lažje, če malo pojamramo in vidimo, da nismo edine s takšnimi težavami....

agataema, napredovanje skoraj vedno prinese tudi kaj slabega zraven, ponavadi še več ur v službiuser posted image ... Upam, da je vsaj med vikendi prost, to je tudi nekaj.

Se beremo...

(odgovor članu benetke)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
29.9.2010 12:52:43   
briljantina
Hojla!

Zgaga... en dan me je pa res pekla in to po zaužitih čokoladnih piškotih. Mljask! user posted image  Ko smo že pri sladkorju, včeraj sem imela pregled in ugotovili so mi povišan sladkor, tako da bo treba v LJ ponovno na test. user posted image  Prav tako mi primanjkuje železa, sem dobila žvečljivke, danes začnem s terapijo. Nič fajn, baje vse do poroda. Dete je pridno, miga 100/h user posted image , zredila sem se pa tudi za 10 kg od začetka N. user posted image  Samo se mi zdi, da mi nikjer videti, samo v trebuhu, no, pa malce na ritki. user posted image  Me pa že fajn križ matra. user posted image

Napredovanje zna biti zelo pozitivna stvar, hkrati pa prinaša tudi nekatere nevšečnosti, ponavadi je to podaljšan delovnik. In potem se vprašamo? Je to res smisel napredovanja? No, meni se vsekakor zdi, da bi moral pridobiti ugodnosti, ne pa, da delaš še dlje, ker si prej kvalitetno delal. Delal si pa zato tako, ker si si delo dobro zorganiziral, dobro planiral itd. Smisel podaljšanega delovnika prinaša z nalogami prinaša več odgovornosti, več izčrpanosti, hkrati pa ni nujno, da se še naprej dosegajo dobri rezultati. Koliko bi lahko na to temo napisala, me kar malo razkuri... Zahvale pa seveda nikjer nobene. Agataema, drži se, očitno ima vse svoj smisel. Vsak pa seveda stoji za svojimi odločitvami.

Lep sončkast dan! user posted image

(odgovor članu glicinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
29.9.2010 19:14:41   
*tajda*
No za mano je 4D ultrazvok v Kalliste,delala mi ga je celo uro,pogledala vse organe,otročka premerila po dolgem in čezuser posted image  Vse je vredu,slikc pa ni mogla naredit lepih ker je bilo detece obrnjeno proti meni tako da imam sam par slikc s profila,zato mi je pa računala samo navadn ultrazvokuser posted image Se je pa res zelo trudila,tako da same pohvaleuser posted image

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
29.9.2010 20:44:01   
pinky86
Eh, raznorazne težavice smo imele tudi že pred nosečnostjo...se mi zdi, da zdaj samo govorimo več o tem user posted image
Benetke, meni se je nekaj časa mašilo uho, pa sploh pomislila nisem, da je to zaradi kakšnega posebnega razloga user posted image zoprno je res le tisto odmevanje lastnega glasu med pogovorom - I hate that user posted image
Za slabokrvnost nasvet: ob jemanju železovega preparata popijte sadni sok (vitamin C izboljša absorbcijo) in se hkrati izogibajte mlečnim izdelkom cca. 2 uri, ko ste vzele železo, ker pa ravno obratno, oslabi absorbcijo. Čeprav zdaj, ko imamo malega odjemalca v sebi, je poraba tako ali tako večja user posted image

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
29.9.2010 20:48:13   
pinky86

user posted image  

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST,OTROK DOMA, SPOL, PREBIVALIŠČE,
31.12.2010
user posted image  Špica84, 26 let ,Ljubljana  user posted image

01.01.2011
user posted image  BAJCI, 3user posted image , 0 user posted image , okolica Ivančne Gorice
 user posted image  Roksana3, 26 let, 2user posted image , 1 user posted image , Velenje
user posted image   PATRICIJA30, 33 let,  user posted image , user posted image Okolica Maribora

02.01.2011
  user posted image  3.tanci

03.01.2011
user posted image  mojani, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted imageRogaška Slatina
user posted image  mamica00,  3 user posted image , 2 user posted image , Velenje

04.01.2011
user posted image  aischa1, 5 user posted image , 3user posted image , Koper
user posted image  honey 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image  , Logatec
user posted image   ana19,  1 user posted image , 0 user posted imageuser posted image

05.01.2011
 user posted image  Arwenko, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Celje user posted image
user posted image  Loni76, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana
 user posted image  jmpolona, 30 let, 2user posted image , 1 user posted image , okolica Celja user posted image
 user posted image  Nataliya, 23 let, 1user posted image , 0 user posted image , okolica Ljubljane user posted image
user posted image    BAMBINA_, 27 let, 2user posted image , 1user posted image  
  user posted image   *miška*, 28 let, 1user posted image , 0user posted image ,  user posted image
user posted image     neža41,  4user posted image , 3user posted image , Primorska, user posted image
user posted image    brcica, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Okolica Domžal
user posted image pinky, 24 let, 1user posted image , okolica LJ
user posted image

06.01.2011
user posted image  Armstrong, 25 let, 1user posted image , 0 user posted image , okolica Kranja

07.01.2011
user posted image  _mona_, 23 let,2 user posted image ,0 user posted image , Posavje

08.01.2011
user posted image  _CiCika_, 1 user posted image , 0 user posted image , Zasavje user posted image
user posted image   Katja85, 25 let, Šentilj user posted image

09.01.2011 
 user posted image  mami tiana, 31 let, 2 user posted image ,1 user posted image , Ljubljana
user posted image   chloe, 30 let, 2 user posted image , 1user posted image   

10.01.2011
user posted image  ula30
user posted image  JB, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image  anonimna,
user posted image
user posted image  *tajda*, 28 let, 2user posted image , 1user posted image   user posted image

11.01.2011
user posted image  živa25, 25 let, 3 user posted image ,1user posted image , Šentvid pri Stični user posted image

user posted image  maggie27, 27let,
user posted image

user posted image   matejas, 32 let, 3user posted image , 2user posted image   user posted image

12.01.2011
user posted image   Nike78,  
user posted image   Chandra, 31 let  user posted image

13.01.2011
user posted image  amelia  
user posted image  baby1978, okolica MB  user posted image
user posted image  anonimen, 2user posted image , 1user posted image   
user posted image  megiv, 30 let, Okolica CE
user posted image   bambina
user posted image   Morje06, 30 let, 2user posted image , 1user posted image    user posted image   
user posted image   mamuška13, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image

14.01.2011
user posted image  petral, 27 let, 2user posted image ,1user posted image Dolenjska
user posted image  briljantina, 30 let, 1user posted image , 0 user posted image  Trbovlje user posted image
user posted image  TMS82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted imageCelje 

15.01.2011
user posted image   roža03, 26 let, 5user posted image , 2 user posted image    user posted image
user posted image   Lu, 31 let, 3user posted image , 2 user posted image    

16.01.2011
user posted image  poka29, 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image  spaghetek, 30 let, 1user posted image .0user posted imageAnglija
user posted image   Nina, 30 let, 2user posted image , 1user posted image

17.01.2011
user posted image   Lubici, user posted image , 1 user posted image

18.01.2011

user posted image  agataema, 2 user posted image , 1 user posted image ,Gorenjska user posted image
user posted image   gaya24, 27 let, 2user posted image , 1user posted image   
user posted image
user posted image  zarja86, user posted image
user posted image   Cofelle, 28 let, 1 user posted image , 0user posted image , okolica Žužemberka user posted image
user posted image  glicinija, 30 let, 1user posted image , 0user posted image , okolica Ptuja  user posted image

19.01.2011
user posted image  anerin, 3user posted image , 1user posted image
user posted image anny_, 23 let, 1user posted image , 0user posted image , Velenje user posted image
user posted image   ašat, user posted image

20.01.2011
user posted image  rdečabela, 24 let, 1user posted image , 0user posted image , Posočje
user posted image   jakobinka, , 1user posted image , 0user posted image    user posted image
user posted image   Inčika2, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , Dolenjska, user posted image

21.01.2011
user posted image  darchy82, 28 let, 2user posted image , 0user posted image okolica Žužemberka, user posted image
user posted image   Janci F, 2user posted image , 1 user posted image ,  user posted image
user posted image   planikica, 1user posted image , 0 user posted imageLjubljana

22.01.2011
user posted image   MojaV, 1user posted image , 0 user posted image ,
user posted image   mafika, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image
user posted image   metuljcek, 31 let, 1user posted image  , 0user posted image    user posted image
user posted image   lorch, 713 user posted image , 1 user posted image  , user posted image

23.01.2011
user posted image  štručka30,  Koper
user posted image   pujs666, 27 let, 1user posted image , 0 user posted image ,  user posted image

24.01.2011
user posted image  pika27, 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image
user posted image  čebela adela, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image   benetke, 1user posted image , 0user posted image ,  user posted image

25.01.2011
user posted image  tinca minca
user posted image   januarcek2011, 2 user posted image , 1user posted image  , Gorenjska user posted image

26.01.2011
user posted image   jadrnica, 30 let, 2user posted image , 1 user posted image
user posted image   bim*bam,

27.01.2011
user posted image   ZOJA11, 34 let, 3 , 2 user posted image Gorenjska
user posted image  Putka, 3user posted image , 2user posted image , Ljubljana
user posted image  br27 , 27 let, 4 user posted image , 0 user posted image , Žalec user posted image

28.01.2011
29.01.2011
30.01.2011
user posted image   piškamiška, 1213 user posted image , 1 user posted image

31.01.2011

03.02.2011
user posted image   rebeka84, 26 let, 2user posted image , 1 user posted image   

Skupaj Januarke 2011: 82

Pričakujemo:
user posted image  - 23
user posted image  - 10
user posted image - 5

Z NAMI SO BILE:

user posted image  Katja80 user posted image  user posted image
user posted image  Maaca86 user posted image   user posted image
user posted image   nini78 user posted image   user posted image
user posted image  Ella31 user posted image  user posted image
user posted image   Janchek81 user posted image  user posted image

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
30.9.2010 5:32:00   
darchy82
Čestitke *tajda* za 4d uz user posted image user posted image . Jst bom morala na to še mal počakat.
Sicer pa zdejle letim k moji G na pregled, jutri imam pa še ta dolg cukr test na Polikliniki v LJ user posted image .

Lep dan.

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
30.9.2010 7:46:22   
briljantina
darchy82, tudi jaz imam jutri cukr test na Polikliniki. Ob sedmih moram bit tam, rekla je celo, da traja do dvanajstih.?!?user posted image  Pa še pri miru moraš bit - kriza. Kakšno dobro knjigo s sabo, pa sendvič in limono. user posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
30.9.2010 10:23:49   
*miška*
No jaz sem bila včeraj na pregledu potem samoplačniško in po tako dolgi debati in prepričanju, da imam neko vnetje, je ginekologinja  rekla, da nimam nobenega vnetja!!! Niti glivičnega niti bakterijskega, da imam samo malo povečan beli tok, ki na zraku lahko porumeni. Da pa pekoča nožnica naj bi bila tudi normalna, ker hormoni drugač delajo in je vse bolj občutljivo. Sem čist pomirjena, zdej vsaj vem za naprej, da ne bom več take panike delala, očitno so vse to normalne stvari. Joj kolk bo pomoje druga nosečnost lažja! Sicer sem se olajšala za 35 eur za deset minutk, da sem ji razložila, da me je pogledala in pošlatala maternični vrat, ki je baje tudi v super kondiciji user posted image . Imam pa vsaj mirne živčke user posted image .

Zdaj lahko mirno počakam do 20.10, ko imam pregled, kjer bom baje dobila že napotnico za porodnišnico pa še uz bom imela.

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
30.9.2010 11:33:03   
lealea
čau punce!
jst tud med vas pašem:)berem vas že od začetka, napisala pa nisem še nč, ker vem, da bi pol non stop visela gor...zdj si upam, ker se bo fax začel in ne bom mela več tooook preveč časa:)
prihajam iz lj, stara sem 24 let, to je moja prva nosečnost, traja že 26t5d --> PDP imam 1.1.1011, pričakujeva pa user posted image , tko pravjo.
s temi nevšečnostmi o katerih govorite (zgaga, cuker, vnetja...) zaenkrat nimam problemov (trk trk trk), z nespečnostjo se pa še borim, kera bo zmagala:)
drugače mam pa ogromen miom, zaradi česar je moja nosečnost od štarta bolj rizična...no jutri mam še eno kontrolo rasti ploda...na morfologiji me je Blejčeva malo prestrašila, da raste prepočasi, ostala dva ginekologa sta pa rekla, da je načeloma ok...ne znajo se glih zment med sabo:):)a ma kera kakšne izkušnje z user posted image  miomi  med nosečnostjo??
bom probala od zdj naprej sproti sodelovat pri debatah, k vidm, da če bi hotla zdj napisat odgovore na vse o čemer ste čvekale, bi lohk eno uro pisala:):)

user posted image  + user posted image  za lepo nadaljevanje dneva :)

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
30.9.2010 11:50:52   
rdečebela
dobrodošla lealea a tudi ti hodiš k primarij Blejčevi, tako kot jaz user posted image kako se ti kaj zdi? za omenjeni miom pa prvič slišim. Kaj sploh je to?

(odgovor članu lealea)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
30.9.2010 12:03:27   
lealea
miom je mišična bula na maternici, ki načeloma ne dela težav, pri nosečnosti je pa bed, ker je najprej nevarno, da raste hitreje kot plod, kasneje pa krade hrano plodu in slabi prekrvavitev posteljice...
mmm pri Blejčevi sem bila samo na morfologiji in jutri imam kontrolo, drugače je pa moj ginekolog Vogler...nad Blejčevo sm bla pa full razočarana..je ginekologinja moje mami in ona jo skoz hvali kako je oh in sploh, ok je strokovnjakinja 1A, samo men je tako asocialna in brrrr...ne ni mi všeč, ker ji je ratal v 10 minutah me tok napsihirat, da sm pol še tri ure user posted image  kako se pa tebi zdi?sej baje se je navadš:) aja a se MŠ v Lj začne vsak mesec?bo katera hodila novembra?

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
30.9.2010 12:20:43   
rdečebela
jst hodim k Blejčevi enkrat na mesec, kadar ima ambulanto za patološko nosečnost. Ljubše bi mi bilo obiskovati mojo ginekologinjo tukaj v domačem kraju, ampak tako so odločili da je najbolje. Od začetka mi je bila kar uredu. Opažam pa da je vse bolj tako-tako, na hitro. Nekako bi rabila malo več časa kot tistih 5 minut, ki mi jih ponavadi nakloni. Pa nič kaj dosti mi ne pove, razen da je vse uredu. No dokler je tako bom raje tiho user posted image za materinsko šolo pa ne bi vedla kako je v Ljubljani, ker nisem ravno s tistih koncev, ampak najbrž imate bolj pogosto kot pri nas. Jaz se bom vpisala novembra, ker oktobra je pri nas baje sploh ni.

pozdravček

(odgovor članu lealea)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
30.9.2010 15:31:13   
darchy82
Pozdravljena lealea user posted image .

Jst sem bila dons na pregledu pri G in je očitno vse ok in tud izvid za toksoplazmo je bil negativen.
briljantina tud jst moram bit jutri ob 7-ih na Polikliniki, tako da bova očitno preživele eno lepo dopoldne ob čakanju na izvide.

Neposredna povezava do sporočila: 2221
30.9.2010 15:31:49   
agataema
Živjo punce,

Jaz sem pa danes ful dobre volje. Čisto nepričakovano so mi na faksu še enkrat podaljšali absolventa in sem res ful vesela, zdaj bom lahko šla drugo leto mirne duše delat še preostale izpite. Sem vam morala povedatuser posted image .

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2222
30.9.2010 18:32:18   
rdečebela
čestitke agataema za podaljšanje absolventa. Tudi meni so odobrili izredno ponavljanje letnika, tako da imam status še eno leto in upam da spackam še ta izpit in diplomo. Imaš mogoče tudi štipendijo?

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
30.9.2010 18:44:00   
gaya24
Hojla souser posted image !

Vidim, da nas je še kar nekaj absolventk oz-študentk...tud men so podaljšali abs. sam js mam itak 1 leto v dobrem zarad otroka. Za vsakega otroka dobiš 1 leto zraven...torej, mi bodo drugo leto še za 1 leto podaljšaliuser posted image . V dveh letih mi bo pa ž uspelo maturo skup spacat user posted image

Lep večer

Neposredna povezava do sporočila: 2224
1.10.2010 8:50:52   
br27
Dobro jutro souser posted image

No pa je vikend pred vrati in z njim tudi dežek. Komaj čakam zimo, da bomo snegeca meliuser posted image

Mogoče sem čudna, ampak vseen, danes bi mogla it na pregled in ne grem ker so me včeraj klicali, da je moj ginekolog odsoten in zdaj imam pregled šele 22.10. in mi je ratalo kar težko pri srcu, ne vem zakaj. Do sedaj sem bila navajena, da sem bila vsakih 14dni na pregledu, zdaj bom pa cel mesec čakala. Sploh se ne morem sprostiti in uživati v tej nosečnostiuser posted image , kar naprej razmišljam kaj vse bi lahko bilo narobe in zakaj mi trebuh ne raste, zakaj včasih cel dan ne čutim otroka,..., ne moram se znebiti občutka, da je nekaj narobe in da se bo tudi tokrat nesrečno končala nosečnostuser posted image . Saj vem da sem smotana. No vglavnem šla bi na samoplačniški UZ, pa me zanima a naj grem ali ne, naj počakam, ker če do sedaj ni bilo nič narobe, tudi do 22- ega nimakaj bi, a ne.
Upam, da vam nisem preveč zamorila tega jutra, sam kaj čmo, psiha dela svojeuser posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?