Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 29.9.2010 12:25:16
|
|
|
|
bibk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara31 Imam vprašanje. Danes sem šla delat betoHCG v adrialab in so mi izmerili 1258. V ponedeljek zjutraj pa sem imela 1090. Sedaj se bojim, da je premalo zrasel in da se ne razvija. Mogoče katera ve, koliko na dan naj bi to zraslo? LP Jaz nimam pojma, ma se mi zdi da je to kar vredu rezultat .... vbistvu je 2 dni razlike ... po mojem ni panike ... Držim pesti
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 29.9.2010 12:30:50
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara31 Imam vprašanje. Danes sem šla delat betoHCG v adrialab in so mi izmerili 1258. V ponedeljek zjutraj pa sem imela 1090. Sedaj se bojim, da je premalo zrasel in da se ne razvija. Mogoče katera ve, koliko na dan naj bi to zraslo? LP Rezultati izvidov hormona bete hcg, ki jih delaš v različinh labratorijih niso primerljivi. Če želiš dobiti pravilno sliko o tem ali beta narašča ali pada, ponovi test v Adrialabu čez dva dni, torej v petek. Hormon beta hcg se podvaja nekje na dva dni. Veliko sreče
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 29.9.2010 12:33:24
|
|
|
|
loremi
|
Lestvica naraščanja ßhcg, čeprav ni glih neki tolk zlo uporabna, ali pač http://www.childbirth.org/articles/pregnancy/betas.html upoštevaj nasvet od mismis.
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 29.9.2010 12:33:30
|
|
|
|
mića
|
kalakxy vidim da si ti v po kje pa si delala krvni test a si sla v lj al kako
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 29.9.2010 12:46:01
|
|
|
|
spominčica
|
Pokorno javljam, da sem še vedno živa. Berem vas vsak dan, da sem na tekočem, za povedat pa nimam kaj preveč, saj sem šele na zečetku. Špikam se z Suprefactom in čakam . Moram rečt da pa se v primerjavi z ostalimi postopki tokrat počutim....hmmmm.....ne vem kako naj rečem, da ne bo izpadlo neresno. Počutim se tako v dvomih, da si to sploh želim. Počutm se nepripravljeno. Upam da me mine.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 29.9.2010 12:47:53
|
|
|
|
kalaxy
|
Test sem tudi jaz delala v Adrialabu. Meni se kri ni več pokazala, tako, da upam na najboljše. Bom šla pa menda tudi jaz jutri še enkrat na krvnega, če bo vse OK do jutri. Barbara super, pomembno je da narašča.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 29.9.2010 12:49:50
|
|
|
|
vilincek
|
Punce, cetudi se nisem v postopku IVF, poznam nekatere stvari iz iui.Tudi sama sem imela roza izcedek in so rekli,da ni nic hudega. Zame so bili kriticni dnevi:13. in 14. dan po ovulaciji, takrat sem namrec vedno dobila menstruacijo. Verjetno je pri IVF podobno. Navijam za vas!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 29.9.2010 12:56:25
|
|
|
|
Aljonka
|
Ola pupe držim pesti za vse ne se dat počivajte, pijte in če je test pokazal plus pol je plus! Jaz sem mela včeraj zelo pesimističen dan zato se raje nisem nič oglasla, da ne bi koga v slabo voljo spravla no dons je pa že mnogo bolje me je pa tako strah, da bi najraj vidla da bi šla moja duša na dopust za 1 teden . mapesi tud jaz mislim, da je prezgodaj za mausikaa me veseli, da sta izdelala bojni plan zdej ga je treba samo še izvest in smo tam! športnica super, da si ok sej punce pravje, da je dobro met mal hiperce, da se bodo v petek lažje oprijel!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 29.9.2010 13:48:21
|
|
|
|
Ally78
|
IZVIRNO SPOROČILO: spominčica Pokorno javljam, da sem še vedno živa. Berem vas vsak dan, da sem na tekočem, za povedat pa nimam kaj preveč, saj sem šele na zečetku. Špikam se z Suprefactom in čakam . Moram rečt da pa se v primerjavi z ostalimi postopki tokrat počutim....hmmmm.....ne vem kako naj rečem, da ne bo izpadlo neresno. Počutim se tako v dvomih, da si to sploh želim. Počutm se nepripravljeno. Upam da me mine. spominčica, ne sekiraj se - točno vem, o čem govoriš. Tudi jaz sem imela takšne prebliske... čez dve uri pa totalno kontra! loremi, berem vas redno, samo javljam se ne. Čakam na november na razgovor pri dr. T. Potem bomo pa videli naprej. Zaenkrat sem v fazi, da sploh ne razmišljam o . Želim ti, da čimbolje opraviš z operacijo, potem pa v nove boje! Tudi za ostale pestke!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 29.9.2010 15:18:29
|
|
|
|
mavrica72
|
No, tudi jaz se danes javljam po nekaj dnevnem premoru. Smo šli za nekaj dni malo pogledat na morje, na drug zrak, seveda z upanjem, da je to kaj pomagalo mojima . Nisem še uspela vse prebrati za nazaj, a vidim (kolikor sem preletela), da je kar nekaj pozitivnih testov padlo - čestitke vsem . Moje počutje je pa tako, tako. Nekje 5 ali 6 dni po ET me je vsak dan spodaj neprestano nekaj šraufalo, špikalo v jajčnikih, nisem smela kakšnih hitrih gibov naredit ipd. Drugih težav nisem imela, se je pa tudi sedaj vse to umirilo. Ne vem ali je to dober ali slab znak . Sem pa tudi naredila že en testek, in to bolj zaradi tega, da vidim kolko časa pri meni drži stop injekcija. Seveda je bil en velik minus in to še nič ne pomeni. Bom videla, kaj bodo prinesli naslednji dnevi ..... Še nekaj.... tiste katerim je CB pokazal +, pa imate kakšne krvave izcedke. Pri meni je bil to samo znak, da se je en poslovil, drugi pa je normalno rastel in se razvijal celih 9 mesecev. Je pa treba seveda počivat in še naprej jemat tablete (npr. prometrium).
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 29.9.2010 15:50:09
|
|
|
|
drejčy
|
Punce da se vam malo javim.Oglašala se nisem nič, ker je moj 1,5 star sonček dobil v nedeljo zvečer visoko vročino, tako da sva v ponedeljek končala v bolnici.Hvala bogu ni nič resnega - viroza, ampak bilo je prvič da je dobil vročino in da ga je tak treslo.In rekli so jjše da je nekaj narobe s krvjo.Sem mislila da me bo pobralo V trenutku sem pozabila na cel postopek ga pestovala in nosila, pa čeprav ima že 13kg.Enostavno mi srce ni pustilo, da ga ne bi varvala in nosila.In seveda mislila sem da mi bo srce počilo od bolečine, ko sem ga videla v takem stanju.No sedaj je super,kot da ne bi bilo nič Kako pa bo sedaj to vse vplivalo dejansko na moj postopek pa žal še ne vem.Do sedaj je belina se pa spodaj nekaj dogaja No toliko da veste, da zaenkrat sem še med trepetalkami,... PS: zdaj pa grem brat za nazaj
< Sporočilo je popravil drejčy -- 29.9.2010 15:51:30 >
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 29.9.2010 17:50:49
|
|
|
|
aqua77
|
Danes je že sreda, jutri četrtek, pa petek v soboto pa Dejzič plusa piša.... taka bo naša marjetka ko jo bo kap k bo plus vidla.... pol se bomo pa vsi takole smejali...
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 29.9.2010 17:54:28 >
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 29.9.2010 18:43:00
|
|
|
|
pokamoka
|
Kalaxy... kakšno je stanje????? Deeeej, držim pesti kot zmešana... Barbara31... in ti??? Ti izcedki so kr neki... jao, zakaj nam to greni življenje??? Že tak je težko čakat vse skupaj, potem pa še tole... Jaz sem danes osmi dan po ET... hmmm... ne vem.... vse o.k. zaenkrat kaže. Mal me je prej špikalo v levem jajčniku, ampak zdaj se je že skoraj zadeva umirila. Mislim pa, da sta bila včeraj in danes mal adijo čudna dneva. Tut jaz sem psihično mal zmedena. Na trenutke se mi zdi vse o.k. in vse jasno, zakaj to delam, na trenutke pa sem v blaznih dvomih... strah me je vsakič, ko grem na wc in posledično grem še bolj pogosto na wc... se mi zdi, da me non stop tišči. Ah, bo bolje, bo bolje... vem, da bo... Za vse držim veliiiiiike pesti...
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 29.9.2010 19:39:02
|
|
|
|
kalaxy
|
Pr meni nobene krvi, imam pa kar fajn krče. Prsa so mi ful uplahnila, proti včeraj so pol manjša. Psihično sem čist na tleh, ne morem si pomagat. Bomo vidli kaj bo ratalo. Nimam dobrega občutka.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 29.9.2010 19:46:14
|
|
|
|
ursi84
|
Čer! Vse puncam želi, da se se izteče kot mora ... Jst sem si dans dala drugo pikico...v petek pa kontrola krvi in če bo potrebno še UZ. A mogoče katera ve, kaj bodo meril oz gledal preko krvi? In kakšen rezultat bi morala imeti? LP
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 29.9.2010 20:07:12
|
|
|
|
mića
|
pozdravljeneee rozice moje jaz sem pa tko vesela da si kar pojem no naj povem kaj se mi je zgodilo kot sem ze prej napisala sem zjutraj klicala na oddelek pa mi je pač določena sestra rekla za lazn pozitivni test no situacija pa je sledeča ko je prišel domov iz sluzbe me je peljal k dr po bolniški list in nato v firmo da ga odnesem no pa da vidim sodelavke ki jih mal pogrešam in kaj se zgodi,one me prepričajo da nardim test jaz ga nardim in plus z avijona v tem ko smo stale zunaj in se poslavljale pa ne morem verjet pride sestra janja z oddelka jaz pa ne pet ne sest pravim njej a je to plus al ni ona gleda pa pravi mogoče je od pregnyila pa jaz kot iz topa ni ne ona pa v smeh pravi kdaj je bil et povem pravi ona po moje je to to sam vseeno pridi na krvnega sem rekla ni problema kr ob pol osmih joj kok sem vesela sploh ne morem verjet da sem jo tako srecala in kako ti ena beseda lahko polepša dan pupike drzim pesti za vse nas pa čim več dobrih novic
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 29.9.2010 20:23:56
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Barbara31 Imam vprašanje. Danes sem šla delat betoHCG v adrialab in so mi izmerili 1258. V ponedeljek zjutraj pa sem imela 1090. Sedaj se bojim, da je premalo zrasel in da se ne razvija. Mogoče katera ve, koliko na dan naj bi to zraslo? LP Rezultati izvidov hormona bete hcg, ki jih delaš v različinh labratorijih niso primerljivi. Če želiš dobiti pravilno sliko o tem ali beta narašča ali pada, ponovi test v Adrialabu čez dva dni, torej v petek. Hormon beta hcg se podvaja nekje na dva dni. Veliko sreče definitvno ponovi test čez dva dni v Adrialabu, rezultati res niso primerljivi če delaš teste v različnih labih pa veliko sreče
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 29.9.2010 20:26:02
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spominčica Pokorno javljam, da sem še vedno živa. Berem vas vsak dan, da sem na tekočem, za povedat pa nimam kaj preveč, saj sem šele na zečetku. Špikam se z Suprefactom in čakam . Moram rečt da pa se v primerjavi z ostalimi postopki tokrat počutim....hmmmm.....ne vem kako naj rečem, da ne bo izpadlo neresno. Počutim se tako v dvomih, da si to sploh želim. Počutm se nepripravljeno. Upam da me mine. nič sekirat, hormončki nagajajo...dvomi pa itak da so prisotni, pri enih teh dvomov skorajda ni, pri enih so pa malček prisotni, pri enih so pa full prisotni! hormončki so čudna zadeva, ki še bolj čudno vplivajo na nas
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 29.9.2010 21:12:16
|
|
|
|
loremi
|
no ampak je fino, da ste se nekatere spet mal pofočkale tu! Ally78 no super, da si uspela malo odmislit vse skup in dat na stranski tir! Pa da si malo nabereš moči in volje pa si zmagala! Upam ,da se javiš, če prej ne, pa ko boš spet v akciji! Dobrodošla spet tu! aqua navijam, plešem ples dobrodošlice za tvoje pikice in ti želim, da te jutri lepe pričakajo in ostanejo rpi tebi! DaisyE jst sem tud nestpna, kako se bo izšlo. energija80 gre tudi jutri po svoje pikice. Ma si s punkcijo opravila kraljevsko in če se ti je to tako super izšlo, ET-ja še čutila ne boš, je kot navadni ginekološki pregled. drejčy o jej, no ampak samo da je sinko zdej bolje! To pa vem da vsako mamo zelo skrbi. navijam za čimboljši izid! mavrica72 ooooo super za morje! Znaki gor, znaki dol .... podobni so si za + in za -, tko da je treba smao čakat, srečno! Aljonka jst pa kr pojamram ob kakem pesimističnem dnevu , tko da itak sprejmem tudi vsa jamranja ostalih Srečno! O ja, hormončki delajo, živčki delajo, vse poznano in spet bomo enkrat na tem. vsem želim lahko noč!
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 29.9.2010 21:14:53
|
|
|
|
Barbara31
|
Jaz sem šla kar na urgenco... in šok. Dr. pravi da ni nič več videti... da sicer nekaj je še ostalo od vrečke in da naj pričakujem da bodo krvavitve še hujše. Tako sem jokala. Po 4 letih truda sem prvič videla + in sedaj to... sploh ne morem verjet.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 29.9.2010 21:31:00
|
|
|
|
mića
|
barbara31 sploh ne vem kaj naj ti recem mogoče se bo pa še vse dobro izslo men so tudi rekli da gre za ss pa da bom zacela krvavet v roku enega tedna pa ni bilo na kraju nič od tega sele potem so videl da gre za izvenmaternično hočem reč da vcasih se tudi oni kaj zmotijo upam da je to tudi v tvojem primeru drzim pesti se naprej to je pa za sreco
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 6:56:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Barbara, ojej.. tako mi je hudo zate. Drži se!!!! Pa vseeno držim pesti, da se je dr mogoče zmotil!!! Jaz sem pa končno dobila M - no, če se temu lahko tako reče. Na vložku dejansko nič, le kadar se obrišem je krvavo. Zgleda, da je bla sluznica tok tanka in da je zato tudi toliko časa zamujala.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 7:30:17
|
|
|
|
Amelia
|
Barbara31 , ni fer, objemčke zate....drži se!!!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 7:31:42
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! Barbara31 ma pravijo, da se tko hitro po ET še ne vidi kaj dosti na UZ, me preseneča, da je dr. dejansko videl, da naj bi kot nekaj vrečke še ostalo. Mi je žal, da tole preživljaš. Ti svetujem, da pojdi še enkrat na odvzem krvi za ßhcg, bo mogoče bolj jasno. Drugače pa, če se ne motim, je tole tvoj prvi postopek? To, da si zanosila, pomenim, da lahko zanosiš in ne obupaj, še so možnosti! skuštrana suzi ja končno no, sej meni se zadnje čase za M tudi pripravlja že cel dan ali več, preden pride, skoz neki izcedki in sledovi krvi, potem pa končno pride super, to pomeni da zdej pa greš v akcijo
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 7:38:15
|
|
|
|
športnica
|
barbara31 popolnoma vem kako se počutiš. upam da si na bolnišli in si vzemi še kak dan, dva. drži se
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.