jana84
|
hejla, dobro jutro od zaspanke... Danes sem se odločla, da takoj sklopim budilko in spim še kolikor mi bo pač dano...No, najprej sem se zbudila pol ure po zvonjenju, pol pa sem si rekla, pa ne bodi neumna in zaspi nazaj - še do 9h No, tudi počutje ni ravno najboljše...Ponoči mi je nekam slabo delalo. Ko sem šla na wc, sem imela občutek kot da bom zdaj zdaj bruhala, pa seveda nisem ker zelo poredko bruham. Ne v prejšnji nosečnosti ne v tej nisem še niti enkrat ...Pa tudi zdravje mojih dveh fantov doma ni nič kaj rožnato - moža spira že ene 3dni, Jakob pa je tud na podobnem...Pa sploh ne vem od česa, oziroma zakaj...Mene HB ne spira no...Sem sam taka povožena...Tud spala sem bolj slabo, predsvem ker se nisem vedla kako bi se obrnila - in kolki me fulll bolijo danes... Kot da bi na njih ležalo celo noč 300kg... Pa sej bo boljše, upam...Se bo treba malo odpočit, ne pa skakljat okrog po gobah... 2ursae...čestitam za izpit, boš kmalu dobila boljši občutek, sej veš...Takrat si bila pač totalno izpraznjena, verjamem...Bo prišlo veselje in napolnitev s srečo kmalu za tabo!!! Če drugega ne ko boš dobila otročička... missD, glede čišče: mislim, da ni potrebno imet sterilnih vložkov, saj nobeni niso...Vir80 priporočajo, ker so kao najbolj naravni...Ampak jaz si jih nisem kupla tistih, ker so mi šli po rojstvu Jakoba ful na živce, zarad tiste mrežice. Zdej sem si po nasvetu sestre, ki je rodila avgusta kupla vir nature...En paket ta velikih (super) mi je ona dala, ker jih ni vseh porabla, pol pa sem si kupla še 2 paketa normal...Če jih pogledaš in potipaš so ful naravni in prijetni, ne tako plastični kot npr.Always...Ja, so pa normalno tudi bolj debeli...Sam po naravnem porodu, mislim, da vsem paše imet nekaj bolj debelega tam spodaj...Vsaj za boljši občutek ko se usedeš... tej navadni vložki, kot jih uporabljamo med menstruacijo pa fullll ne dihajo in je že zato bolje da imaš take bolj naravne...OK malo pogosteje si jih je treba menjat, sam je občutek vseeno boljši...Jaz od poroda naprej pri menstruaciji sploh ne uporabljam več običajnih "ultra tankih in ne vem še kaj" vložkov, ampak bolj debele in bolj naravne...Boljši občutek... Drugače pa super, da dobiš štručki že danes k sebi...A boste poskusli z dojenjem? Ti kar poskusi, tud če ti rečejo, da sta še prešibka...Bosta že potegnila, nič bat, ko bosta dovolj močna. Sej pri dojenju ne gre samo za hranjenje ampak tudi za kontakt s kožo, ki fullll pomaga pri dojenčkih, da se navadijo na življenje izven maternice...Ti jih kar lepo cartaj na goli koži, če se da...