|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
29.9.2010 6:55:55   
Urša08
Baki kako je zadnjič ratalo kosilo - piščanček v vrečki? Je Nik že v vrtcu?

Ajvy kje si pa ti? Nč časa nimaš več za nasuser posted image - a mata oba z možem dopust pa se potepata?

kolumbo kam ste šli včer na sladici k majo trampolin? Pa super za šopinguser posted image user posted image user posted image

Sjmm vama je tud ratalo hitro opravit nakup user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
29.9.2010 7:24:01   
petrušk_
jutro.....

nočka tko tko...eva neki kašlja....jst že u službi, moj more nujno u lendavo, tašča na eno mini operacijo....tko da eva via vrtec kljub kašlju....sj ne morm verjet, a bomo res čisstttt skoz bolani al kaj....res bom kmal obupala nad tem uvajanjem v vrtec....če jutr nau šla bo to že tretjič pol uvajanjeuser posted image user posted image user posted image

kolumbo...že odštevaš minutke?? čist na speeduu še vedno, pa super za sadno kupouser posted image
tamika...super za tristana, da je vse ok....
sjmm....super za šooopiiingggg v dvoje in mulčke kk se že skor sami merkajo
urša....zmatrana praviš.....no sj mal maš pa pravico bit, al kakouser posted image user posted image
pa super za popravilo pečice

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
29.9.2010 8:08:40   
Urša08
Petrušk ne obupat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image trenutno so prehladi vsepovsod, ampak bo tudi kašelj minil. Mojedva sončka sta končno nehala kašljat in smrkat (že trkam) se je pa prehlad kar vlekel in se mi je tud zdelo da smo v začaranem krogu, ker si prehlad dobesedno podajamo že tri tedneuser posted image . Namaži Evo z materino dušico, če bo pa res ful kašljala pa pejt po sirup. Je pa tako, da so otročki po večini prvo leto v vrtcu kar precej bolni, žal je to takouser posted image . Kako pa je sedaj z njo v vrtcu?

Pri nas je danes napredek, je Žiga bil do igralnice čist ok, potem pa samo mal trmiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
29.9.2010 8:50:08   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Petrušk ne obupat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image trenutno so prehladi vsepovsod, ampak bo tudi kašelj minil. Mojedva sončka sta končno nehala kašljat in smrkat (že trkam) se je pa prehlad kar vlekel in se mi je tud zdelo da smo v začaranem krogu, ker si prehlad dobesedno podajamo že tri tedneuser posted image . Namaži Evo z materino dušico, če bo pa res ful kašljala pa pejt po sirup. Je pa tako, da so otročki po večini prvo leto v vrtcu kar precej bolni, žal je to takouser posted image . Kako pa je sedaj z njo v vrtcu?

Pri nas je danes napredek, je Žiga bil do igralnice čist ok, potem pa samo mal trmiceuser posted image user posted image user posted image

ooo hvala urša za objemčke in besede....ej pa si jih vseeno vozila v vrtec, ko sta kašljala? kje jo namažem z materino dušico? zj jo po prsih in hrbtu mažem s kremo fitobalm....pa zjutraj in zvečer ji dam slezov sirup, da mal filmčka nardi....
janez je reku, da je bla dons boljš...da je manj jokala....sicer še vedno ampak veliko manj....ji je pa mogu oblubt, da ji bo novga nodija prnesu user posted image user posted image user posted image

super za žigcauser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
29.9.2010 9:06:13   
Urša08
Jaz sem se spravila likat in sem en kupček že zlikala. Sam več k 45 minut sploh ne morem več naenkrat likat. Sedaj bom pa mal počivala, da naberem energijo za kopalnico al pa drugo rundo.

Birdy čestitke tvojmu za službicouser posted image user posted image user posted image user posted image

Petrušk men sta oba po večini bolj ponoči kašljala, čez dan pa zelo malo. Nam je bilo pa rečeno da lahko pripeljemo otroka ki malo kašlja v vrtec. Z materino dušico ga namažem po prsih, hrbtu in podplatih. Pa super da gre Eva že lažje v vrtec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
29.9.2010 9:06:44   
TAMIKA3
dan user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image na delovnih mestih z nasmeški na licu user posted image user posted image user posted image user posted image ... Marin bo dobil pikeca user posted image

juhica že diši user posted image ... špageti in polivka kasneje user posted image ... testo pa tudi že vzhaja ... kaj bo nastalo pa še ne vem user posted image

jaz imam končno zajtrk, kapučino in rr time user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
29.9.2010 9:10:07   
TAMIKA3
petrušk... user posted image user posted image user posted image user posted image za evin kašelj ... super, da je danes šla z manj solzicami, vsak dan bo boljše user posted image user posted image user posted image user posted image
janez se pa naj ustavi na user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
29.9.2010 9:10:44   
petrušk_

Jaz sem se spravila likat in sem en kupček že zlikala. Sam več k 45 minut sploh ne morem več naenkrat likat. Sedaj bom pa mal počivala, da naberem energijo za kopalnico al pa drugo rundo.

Birdy čestitke tvojmu za službicouser posted image user posted image user posted image user posted image

Petrušk men sta oba po večini bolj ponoči kašljala, čez dan pa zelo malo. Nam je bilo pa rečeno da lahko pripeljemo otroka ki malo kašlja v vrtec. Z materino dušico ga namažem po prsih, hrbtu in podplatih. Pa super da gre Eva že lažje v vrtec user posted image user posted image user posted image

ja sj eva tud bolj ponoči pa zjutraj kašlja...čez dan se pa umiri...na srečo....no bom probala še z materino dušico...mogoče bo pa kaj pomagalo

ja upam, da bo res šlo lažje od zdaj naprej....jutri bo prvič prespala...če jim bo seveda uspelo, da zaspi :)

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
29.9.2010 9:12:01   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

petrušk... user posted image user posted image user posted image user posted image za evin kašelj ... super, da je danes šla z manj solzicami, vsak dan bo boljše user posted image user posted image user posted image user posted image

mu bom rekla....ponavadi se ustavi pri uni kolegici, tko da je malo Lilu videl že 2x, jaz pa še sploh ne.....
če bo eva bolje z zdravjem mogoče pridrvimo v nedeljo...ti še sporočim

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
29.9.2010 9:14:12   
Urša08
Tamika ti si kr vzemi čas za kavico in rruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
29.9.2010 9:15:12   
petrušk_

dan user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image na delovnih mestih z nasmeški na licu user posted image user posted image user posted image user posted image ... Marin bo dobil pikeca user posted image

juhica že diši user posted image ... špageti in polivka kasneje user posted image ... testo pa tudi že vzhaja ... kaj bo nastalo pa še ne vem user posted image

jaz imam končno zajtrk, kapučino in rr time user posted image user posted image user posted image

kakšne špagetke boš kuhala in kaj boš pekla??
jst zadnje čase nimam več idej kaj bi skuhala....
včeri sm naredila gratinirano cvetačo in pohanega osliča....pa ponfrijčka za evo, k ga obožujeeeee.....
posladkala sem nas pa po 100 letih s skutino tortico....

za dons pa nimam ideje spljohhhhuser posted image user posted image user posted image
ampak to bolj zato k men niičččč ne paše jest user posted image user posted image user posted image user posted image
pa skoz bi neki mlela....sendviči so zakon....naj že mineuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
29.9.2010 9:17:58   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

mu bom rekla....ponavadi se ustavi pri uni kolegici, tko da je malo Lilu videl že 2x, jaz pa še sploh ne.....
če bo eva bolje z zdravjem mogoče pridrvimo v nedeljo...ti še sporočim

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
saj boš jo ti tudi kmalu user posted image ... zdaj je važna eva in pa ti user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
29.9.2010 9:19:32   
TAMIKA3

Tamika ti si kr vzemi čas za kavico in rruser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

kam si spet pobegnila user posted image bejbi počivaj malo, no user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
29.9.2010 9:23:27   
TAMIKA3

dan user posted image

včeri sm naredila gratinirano cvetačo in pohanega osliča....pa ponfrijčka za evo, k ga obožujeeeee.....

za dons pa nimam ideje spljohhhhuser posted image user posted image user posted image
ampak to bolj zato k men niičččč ne paše jest user posted image user posted image user posted image user posted image
pa skoz bi neki mlela....sendviči so zakon....naj že mineuser posted image user posted image user posted image user posted image

špageti bolonjeze ... pri nas drugi ne grejo dol user posted image user posted image
pekla bom pa najverjetneje marmeladiš rogljičke user posted image

včeraj tudi jaz nisem kuhala user posted image , sem bila na sendvičih ... takšnih in drugačnih ... navadni, topli,... user posted image user posted image user posted image user posted image   ... pa nisem user posted image  

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
29.9.2010 9:24:09   
TAMIKA3
kje pa je Ajvy???

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
29.9.2010 9:25:48   
TAMIKA3
user posted image user posted image user posted image da mi testo ne uide iz posode user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
29.9.2010 9:26:02   
Urša08
Tamika nikamor nisem pobegnila, sam po novo dozo čaja sem šlauser posted image . Mi čaj že vn leze sam kaj čmo. A veš kok sem smotana sem mislila da sedaj k moj tamaledva v vrtec pelje bom pa jaz lahklo šla nazaj spat - ma ja ne morem.

petrušk men je tud težko najdt idejo kaj skuhat. Najboljš mi je če si za cel teden jedilnik spišem potem vse laufa, če ne pa kr neki mozgam.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
29.9.2010 9:30:12   
petrušk_

Tamika nikamor nisem pobegnila, sam po novo dozo čaja sem šlauser posted image . Mi čaj že vn leze sam kaj čmo. A veš kok sem smotana sem mislila da sedaj k moj tamaledva v vrtec pelje bom pa jaz lahklo šla nazaj spat - ma ja ne morem.

petrušk men je tud težko najdt idejo kaj skuhat. Najboljš mi je če si za cel teden jedilnik spišem potem vse laufa, če ne pa kr neki mozgam.

zakaj pa sam čaj piješ...pa dej še kakšne sokce pa vodo....da se nauš naveličala....
men zj tko paše k 4 urce delam,  grem v vrtec po evo, pol pa skupaj šibneva pod kovtrček in se mal crkljava pa spančkava....sam od jutri naprej bo pa ona spala v vrtcu in bo men ORNK manjkal počitek....bom zvečer že ob 7h v pojstli pomojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ful fajn da si za cel teden jedilnik napišeš...men to še ni uspelo, pa bi blo tud super...če druzga ne bi pomoje pol manj v trgovini zapravli....ne vem, kdaj mi bo ratalo to??
mogoče ko bo drug user posted image prišel na svet....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
29.9.2010 9:30:52   
petrušk_

dan user posted image

špageti bolonjeze ... pri nas drugi ne grejo dol user posted image user posted image
pekla bom pa najverjetneje marmeladiš rogljičke user posted image

včeraj tudi jaz nisem kuhala user posted image , sem bila na sendvičih ... takšnih in drugačnih ... navadni, topli,... user posted image user posted image user posted image user posted image   ... pa nisem user posted image  

hehe...tud jst sam o toplih sendvičih sanjam....noroooo,....kam gre svetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
29.9.2010 9:32:13   
baki
jutro.....urša-nik je v vrtcu,zadnjič pa uno kosilo ni blo tk dobro kot pravijo.mogoče zato ker je blo s paprikouser posted image .....kosilo danes-vampi po tržaško(so še ostali od včeraj)user posted image user posted image user posted image user posted image ...tk da mam uživanje.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
29.9.2010 9:33:26   
sjmm
dan!

pri nas je bil že večer močno razburljiv.....jok in upiranje spanju...no, smo ugotovili d ima na ritki še eno malo tortico...pa tok sm ga vohala ..pa sploh nism  ugotovila, pol sm ga šla pa vseen previt in res...en mali kupček ga je nerviral....sam to je blo že 4tič v dnevu in sploh nism vedla....je pa še en dan nazaj jedu bio jogurt in pol ma 2 dni kar mau prebavnih težav...al pa po Egotu...čist tko kot moj oči...on sam na lončku prebere bio ali pa probiotičen ...pa že laufauser posted image user posted image user posted image user posted image

no, glede na večer ...je bla noč kr okuser posted image

urša...utrujenost pa pride zdej na konc ja, tko d si morš kr privoščit počitekuser posted image

petrušk...upam, da se kašelj ne razvije v kaj resnega in čim manj solzicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas je pa te dni ata kr neki živčen, se je namreč mau obseg dela glede na poletne mesece zmanjšal..zdej ga pa grize, pa še ena plačila se nam toook vlečejo...mejduš...upam, da bo šlo...včas si želim, da bi kr u eni službi delu...gre kr dost manj živcu

v glavnem....kosilo....brokolijeva juhca z ovsenimi kosmiči, ribji fileji po pariško, pire krompirček in korenčkova priloga.....vsi pa prčakujejo d bo še neki sladkega...tak d morm še kej zgruntatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
29.9.2010 9:44:57   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

dan!

pri nas je bil že večer močno razburljiv.....jok in upiranje spanju...no, smo ugotovili d ima na ritki še eno malo tortico...pa tok sm ga vohala ..pa sploh nism  ugotovila, pol sm ga šla pa vseen previt in res...en mali kupček ga je nerviral....sam to je blo že 4tič v dnevu in sploh nism vedla....je pa še en dan nazaj jedu bio jogurt in pol ma 2 dni kar mau prebavnih težav...al pa po Egotu...čist tko kot moj oči...on sam na lončku prebere bio ali pa probiotičen ...pa že laufauser posted image user posted image user posted image user posted image

urša...utrujenost pa pride zdej na konc ja, tko d si morš kr privoščit počitekuser posted image

petrušk...upam, da se kašelj ne razvije v kaj resnega in čim manj solzicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas je pa te dni ata kr neki živčen, se je namreč mau obseg dela glede na poletne mesece zmanjšal..zdej ga pa grize, pa še ena plačila se nam toook vlečejo...mejduš...upam, da bo šlo...včas si želim, da bi kr u eni službi delu...gre kr dost manj živcu

v glavnem....kosilo....brokolijeva juhca z ovsenimi kosmiči, ribji fileji po pariško, pire krompirček in korenčkova priloga.....vsi pa prčakujejo d bo še neki sladkega...tak d morm še kej zgruntatuser posted image

ti, ti mami ... bi kar pokakano rito dala spat user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za očijeve živčke in za plačila ter delo

imaš baby piškote?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
29.9.2010 9:46:50   
TAMIKA3

včasi zamenjaj čaj za vodo, naravni sok, actimel, da se vsega skupaj preveč ne naveličaš pa malo vitaminčkov dobiš user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
29.9.2010 9:47:17   
petrušk_

dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za očijeve živčke in za plačila ter delo

imaš baby piškote?

sjmm..ti si res tko pridna in vestna s kosili....vsaka čast.....pa kljub majčiju ti vse uspe pospravit pa skuphat pa spečt eno tono...res maš pridnega fantička.....
sj je eva ful pridna pa še vedno ne uspem vsega popedenat...no je pa res, da hodim z njo spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
29.9.2010 9:48:27   
sjmm

dan!

imaš baby piškote?

ja, sej vem...mi je blo prov hudo pol, ma že tko hitr rdečo ritkouser posted image

u, baby piškotov pa nimam...sm se pa že zmislila...k mam na kupe domačih jabolk...pa bom kr en biskvitek nardila, pa po vrhu čežano in smetanco..pa bo izi in dobrouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......