Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 6:55:55
|
|
|
|
Urša08
|
Baki kako je zadnjič ratalo kosilo - piščanček v vrečki? Je Nik že v vrtcu? Ajvy kje si pa ti? Nč časa nimaš več za nas - a mata oba z možem dopust pa se potepata? kolumbo kam ste šli včer na sladici k majo trampolin? Pa super za šoping Sjmm vama je tud ratalo hitro opravit nakup
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 7:24:01
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro..... nočka tko tko...eva neki kašlja....jst že u službi, moj more nujno u lendavo, tašča na eno mini operacijo....tko da eva via vrtec kljub kašlju....sj ne morm verjet, a bomo res čisstttt skoz bolani al kaj....res bom kmal obupala nad tem uvajanjem v vrtec....če jutr nau šla bo to že tretjič pol uvajanje kolumbo...že odštevaš minutke?? čist na speeduu še vedno, pa super za sadno kupo tamika...super za tristana, da je vse ok.... sjmm....super za šooopiiingggg v dvoje in mulčke kk se že skor sami merkajo urša....zmatrana praviš.....no sj mal maš pa pravico bit, al kako pa super za popravilo pečice
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 8:08:40
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk ne obupat trenutno so prehladi vsepovsod, ampak bo tudi kašelj minil. Mojedva sončka sta končno nehala kašljat in smrkat (že trkam) se je pa prehlad kar vlekel in se mi je tud zdelo da smo v začaranem krogu, ker si prehlad dobesedno podajamo že tri tedne . Namaži Evo z materino dušico, če bo pa res ful kašljala pa pejt po sirup. Je pa tako, da so otročki po večini prvo leto v vrtcu kar precej bolni, žal je to tako . Kako pa je sedaj z njo v vrtcu? Pri nas je danes napredek, je Žiga bil do igralnice čist ok, potem pa samo mal trmice
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 8:50:08
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk ne obupat trenutno so prehladi vsepovsod, ampak bo tudi kašelj minil. Mojedva sončka sta končno nehala kašljat in smrkat (že trkam) se je pa prehlad kar vlekel in se mi je tud zdelo da smo v začaranem krogu, ker si prehlad dobesedno podajamo že tri tedne . Namaži Evo z materino dušico, če bo pa res ful kašljala pa pejt po sirup. Je pa tako, da so otročki po večini prvo leto v vrtcu kar precej bolni, žal je to tako . Kako pa je sedaj z njo v vrtcu? Pri nas je danes napredek, je Žiga bil do igralnice čist ok, potem pa samo mal trmice ooo hvala urša za objemčke in besede....ej pa si jih vseeno vozila v vrtec, ko sta kašljala? kje jo namažem z materino dušico? zj jo po prsih in hrbtu mažem s kremo fitobalm....pa zjutraj in zvečer ji dam slezov sirup, da mal filmčka nardi.... janez je reku, da je bla dons boljš...da je manj jokala....sicer še vedno ampak veliko manj....ji je pa mogu oblubt, da ji bo novga nodija prnesu super za žigca
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 9:06:13
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem se spravila likat in sem en kupček že zlikala. Sam več k 45 minut sploh ne morem več naenkrat likat. Sedaj bom pa mal počivala, da naberem energijo za kopalnico al pa drugo rundo. Birdy čestitke tvojmu za službico Petrušk men sta oba po večini bolj ponoči kašljala, čez dan pa zelo malo. Nam je bilo pa rečeno da lahko pripeljemo otroka ki malo kašlja v vrtec. Z materino dušico ga namažem po prsih, hrbtu in podplatih. Pa super da gre Eva že lažje v vrtec
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 9:06:44
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dan na delovnih mestih z nasmeški na licu ... Marin bo dobil pikeca juhica že diši ... špageti in polivka kasneje ... testo pa tudi že vzhaja ... kaj bo nastalo pa še ne vem jaz imam končno zajtrk, kapučino in rr time
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 9:10:07
|
|
|
|
TAMIKA3
|
petrušk... za evin kašelj ... super, da je danes šla z manj solzicami, vsak dan bo boljše janez se pa naj ustavi na
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 9:10:44
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz sem se spravila likat in sem en kupček že zlikala. Sam več k 45 minut sploh ne morem več naenkrat likat. Sedaj bom pa mal počivala, da naberem energijo za kopalnico al pa drugo rundo. Birdy čestitke tvojmu za službico Petrušk men sta oba po večini bolj ponoči kašljala, čez dan pa zelo malo. Nam je bilo pa rečeno da lahko pripeljemo otroka ki malo kašlja v vrtec. Z materino dušico ga namažem po prsih, hrbtu in podplatih. Pa super da gre Eva že lažje v vrtec ja sj eva tud bolj ponoči pa zjutraj kašlja...čez dan se pa umiri...na srečo....no bom probala še z materino dušico...mogoče bo pa kaj pomagalo ja upam, da bo res šlo lažje od zdaj naprej....jutri bo prvič prespala...če jim bo seveda uspelo, da zaspi :)
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 9:12:01
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 petrušk... za evin kašelj ... super, da je danes šla z manj solzicami, vsak dan bo boljše janez se pa naj ustavi na mu bom rekla....ponavadi se ustavi pri uni kolegici, tko da je malo Lilu videl že 2x, jaz pa še sploh ne..... če bo eva bolje z zdravjem mogoče pridrvimo v nedeljo...ti še sporočim
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 9:14:12
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika ti si kr vzemi čas za kavico in rr
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 9:15:12
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 dan na delovnih mestih z nasmeški na licu ... Marin bo dobil pikeca juhica že diši ... špageti in polivka kasneje ... testo pa tudi že vzhaja ... kaj bo nastalo pa še ne vem jaz imam končno zajtrk, kapučino in rr time kakšne špagetke boš kuhala in kaj boš pekla?? jst zadnje čase nimam več idej kaj bi skuhala.... včeri sm naredila gratinirano cvetačo in pohanega osliča....pa ponfrijčka za evo, k ga obožujeeeee..... posladkala sem nas pa po 100 letih s skutino tortico.... za dons pa nimam ideje spljohhhh ampak to bolj zato k men niičččč ne paše jest pa skoz bi neki mlela....sendviči so zakon....naj že mine
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 9:17:58
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 petrušk... za evin kašelj ... super, da je danes šla z manj solzicami, vsak dan bo boljše janez se pa naj ustavi na mu bom rekla....ponavadi se ustavi pri uni kolegici, tko da je malo Lilu videl že 2x, jaz pa še sploh ne..... če bo eva bolje z zdravjem mogoče pridrvimo v nedeljo...ti še sporočim saj boš jo ti tudi kmalu ... zdaj je važna eva in pa ti
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 9:19:32
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika ti si kr vzemi čas za kavico in rr hvala kam si spet pobegnila bejbi počivaj malo, no
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 9:23:27
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 dan na delovnih mestih z nasmeški na licu ... Marin bo dobil pikeca juhica že diši ... špageti in polivka kasneje ... testo pa tudi že vzhaja ... kaj bo nastalo pa še ne vem jaz imam končno zajtrk, kapučino in rr time kakšne špagetke boš kuhala in kaj boš pekla?? jst zadnje čase nimam več idej kaj bi skuhala.... včeri sm naredila gratinirano cvetačo in pohanega osliča....pa ponfrijčka za evo, k ga obožujeeeee..... posladkala sem nas pa po 100 letih s skutino tortico.... za dons pa nimam ideje spljohhhh ampak to bolj zato k men niičččč ne paše jest pa skoz bi neki mlela....sendviči so zakon....naj že mine špageti bolonjeze ... pri nas drugi ne grejo dol pekla bom pa najverjetneje marmeladiš rogljičke včeraj tudi jaz nisem kuhala , sem bila na sendvičih ... takšnih in drugačnih ... navadni, topli,... ... pa nisem
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 9:24:09
|
|
|
|
TAMIKA3
|
kje pa je Ajvy???
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 9:25:48
|
|
|
|
TAMIKA3
|
da mi testo ne uide iz posode
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 9:26:02
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika nikamor nisem pobegnila, sam po novo dozo čaja sem šla . Mi čaj že vn leze sam kaj čmo. A veš kok sem smotana sem mislila da sedaj k moj tamaledva v vrtec pelje bom pa jaz lahklo šla nazaj spat - ma ja ne morem. petrušk men je tud težko najdt idejo kaj skuhat. Najboljš mi je če si za cel teden jedilnik spišem potem vse laufa, če ne pa kr neki mozgam.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 9:30:12
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika nikamor nisem pobegnila, sam po novo dozo čaja sem šla . Mi čaj že vn leze sam kaj čmo. A veš kok sem smotana sem mislila da sedaj k moj tamaledva v vrtec pelje bom pa jaz lahklo šla nazaj spat - ma ja ne morem. petrušk men je tud težko najdt idejo kaj skuhat. Najboljš mi je če si za cel teden jedilnik spišem potem vse laufa, če ne pa kr neki mozgam. zakaj pa sam čaj piješ...pa dej še kakšne sokce pa vodo....da se nauš naveličala.... men zj tko paše k 4 urce delam, grem v vrtec po evo, pol pa skupaj šibneva pod kovtrček in se mal crkljava pa spančkava....sam od jutri naprej bo pa ona spala v vrtcu in bo men ORNK manjkal počitek....bom zvečer že ob 7h v pojstli pomoje ful fajn da si za cel teden jedilnik napišeš...men to še ni uspelo, pa bi blo tud super...če druzga ne bi pomoje pol manj v trgovini zapravli....ne vem, kdaj mi bo ratalo to?? mogoče ko bo drug prišel na svet....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 9:30:52
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 dan na delovnih mestih z nasmeški na licu ... Marin bo dobil pikeca juhica že diši ... špageti in polivka kasneje ... testo pa tudi že vzhaja ... kaj bo nastalo pa še ne vem jaz imam končno zajtrk, kapučino in rr time kakšne špagetke boš kuhala in kaj boš pekla?? jst zadnje čase nimam več idej kaj bi skuhala.... včeri sm naredila gratinirano cvetačo in pohanega osliča....pa ponfrijčka za evo, k ga obožujeeeee..... posladkala sem nas pa po 100 letih s skutino tortico.... za dons pa nimam ideje spljohhhh ampak to bolj zato k men niičččč ne paše jest pa skoz bi neki mlela....sendviči so zakon....naj že mine špageti bolonjeze ... pri nas drugi ne grejo dol pekla bom pa najverjetneje marmeladiš rogljičke včeraj tudi jaz nisem kuhala , sem bila na sendvičih ... takšnih in drugačnih ... navadni, topli,... ... pa nisem hehe...tud jst sam o toplih sendvičih sanjam....noroooo,....kam gre svet
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 9:32:13
|
|
|
|
baki
|
jutro.....urša-nik je v vrtcu,zadnjič pa uno kosilo ni blo tk dobro kot pravijo.mogoče zato ker je blo s papriko .....kosilo danes-vampi po tržaško(so še ostali od včeraj) ...tk da mam uživanje.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 9:33:26
|
|
|
|
sjmm
|
dan! pri nas je bil že večer močno razburljiv.....jok in upiranje spanju...no, smo ugotovili d ima na ritki še eno malo tortico...pa tok sm ga vohala ..pa sploh nism ugotovila, pol sm ga šla pa vseen previt in res...en mali kupček ga je nerviral....sam to je blo že 4tič v dnevu in sploh nism vedla....je pa še en dan nazaj jedu bio jogurt in pol ma 2 dni kar mau prebavnih težav...al pa po Egotu...čist tko kot moj oči...on sam na lončku prebere bio ali pa probiotičen ...pa že laufa no, glede na večer ...je bla noč kr ok urša...utrujenost pa pride zdej na konc ja, tko d si morš kr privoščit počitek petrušk...upam, da se kašelj ne razvije v kaj resnega in čim manj solzic pri nas je pa te dni ata kr neki živčen, se je namreč mau obseg dela glede na poletne mesece zmanjšal..zdej ga pa grize, pa še ena plačila se nam toook vlečejo...mejduš...upam, da bo šlo...včas si želim, da bi kr u eni službi delu...gre kr dost manj živcu v glavnem....kosilo....brokolijeva juhca z ovsenimi kosmiči, ribji fileji po pariško, pire krompirček in korenčkova priloga.....vsi pa prčakujejo d bo še neki sladkega...tak d morm še kej zgruntat
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 9:44:57
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm dan! pri nas je bil že večer močno razburljiv.....jok in upiranje spanju...no, smo ugotovili d ima na ritki še eno malo tortico...pa tok sm ga vohala ..pa sploh nism ugotovila, pol sm ga šla pa vseen previt in res...en mali kupček ga je nerviral....sam to je blo že 4tič v dnevu in sploh nism vedla....je pa še en dan nazaj jedu bio jogurt in pol ma 2 dni kar mau prebavnih težav...al pa po Egotu...čist tko kot moj oči...on sam na lončku prebere bio ali pa probiotičen ...pa že laufa no, glede na večer ...je bla noč kr ok urša...utrujenost pa pride zdej na konc ja, tko d si morš kr privoščit počitek petrušk...upam, da se kašelj ne razvije v kaj resnega in čim manj solzic pri nas je pa te dni ata kr neki živčen, se je namreč mau obseg dela glede na poletne mesece zmanjšal..zdej ga pa grize, pa še ena plačila se nam toook vlečejo...mejduš...upam, da bo šlo...včas si želim, da bi kr u eni službi delu...gre kr dost manj živcu v glavnem....kosilo....brokolijeva juhca z ovsenimi kosmiči, ribji fileji po pariško, pire krompirček in korenčkova priloga.....vsi pa prčakujejo d bo še neki sladkega...tak d morm še kej zgruntat ti, ti mami ... bi kar pokakano rito dala spat za očijeve živčke in za plačila ter delo imaš baby piškote?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 9:46:50
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika nikamor nisem pobegnila, sam po novo dozo čaja sem šla . Mi čaj že vn leze sam kaj čmo. A veš kok sem smotana sem mislila da sedaj k moj tamaledva v vrtec pelje bom pa jaz lahklo šla nazaj spat - ma ja ne morem. petrušk men je tud težko najdt idejo kaj skuhat. Najboljš mi je če si za cel teden jedilnik spišem potem vse laufa, če ne pa kr neki mozgam. včasi zamenjaj čaj za vodo, naravni sok, actimel, da se vsega skupaj preveč ne naveličaš pa malo vitaminčkov dobiš
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 9:47:17
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm dan! pri nas je bil že večer močno razburljiv.....jok in upiranje spanju...no, smo ugotovili d ima na ritki še eno malo tortico...pa tok sm ga vohala ..pa sploh nism ugotovila, pol sm ga šla pa vseen previt in res...en mali kupček ga je nerviral....sam to je blo že 4tič v dnevu in sploh nism vedla....je pa še en dan nazaj jedu bio jogurt in pol ma 2 dni kar mau prebavnih težav...al pa po Egotu...čist tko kot moj oči...on sam na lončku prebere bio ali pa probiotičen ...pa že laufa no, glede na večer ...je bla noč kr ok urša...utrujenost pa pride zdej na konc ja, tko d si morš kr privoščit počitek petrušk...upam, da se kašelj ne razvije v kaj resnega in čim manj solzic pri nas je pa te dni ata kr neki živčen, se je namreč mau obseg dela glede na poletne mesece zmanjšal..zdej ga pa grize, pa še ena plačila se nam toook vlečejo...mejduš...upam, da bo šlo...včas si želim, da bi kr u eni službi delu...gre kr dost manj živcu v glavnem....kosilo....brokolijeva juhca z ovsenimi kosmiči, ribji fileji po pariško, pire krompirček in korenčkova priloga.....vsi pa prčakujejo d bo še neki sladkega...tak d morm še kej zgruntat ti, ti mami ... bi kar pokakano rito dala spat za očijeve živčke in za plačila ter delo imaš baby piškote? sjmm..ti si res tko pridna in vestna s kosili....vsaka čast.....pa kljub majčiju ti vse uspe pospravit pa skuphat pa spečt eno tono...res maš pridnega fantička..... sj je eva ful pridna pa še vedno ne uspem vsega popedenat...no je pa res, da hodim z njo spat
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 9:48:27
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm dan! pri nas je bil že večer močno razburljiv.....jok in upiranje spanju...no, smo ugotovili d ima na ritki še eno malo tortico...pa tok sm ga vohala ..pa sploh nism ugotovila, pol sm ga šla pa vseen previt in res...en mali kupček ga je nerviral....sam to je blo že 4tič v dnevu in sploh nism vedla....je pa še en dan nazaj jedu bio jogurt in pol ma 2 dni kar mau prebavnih težav...al pa po Egotu...čist tko kot moj oči...on sam na lončku prebere bio ali pa probiotičen ...pa že laufa no, glede na večer ...je bla noč kr ok urša...utrujenost pa pride zdej na konc ja, tko d si morš kr privoščit počitek petrušk...upam, da se kašelj ne razvije v kaj resnega in čim manj solzic pri nas je pa te dni ata kr neki živčen, se je namreč mau obseg dela glede na poletne mesece zmanjšal..zdej ga pa grize, pa še ena plačila se nam toook vlečejo...mejduš...upam, da bo šlo...včas si želim, da bi kr u eni službi delu...gre kr dost manj živcu v glavnem....kosilo....brokolijeva juhca z ovsenimi kosmiči, ribji fileji po pariško, pire krompirček in korenčkova priloga.....vsi pa prčakujejo d bo še neki sladkega...tak d morm še kej zgruntat ti, ti mami ... bi kar pokakano rito dala spat za očijeve živčke in za plačila ter delo imaš baby piškote? ja, sej vem...mi je blo prov hudo pol, ma že tko hitr rdečo ritko u, baby piškotov pa nimam...sm se pa že zmislila...k mam na kupe domačih jabolk...pa bom kr en biskvitek nardila, pa po vrhu čežano in smetanco..pa bo izi in dobro
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......