|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 12:04:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4526
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
28.9.2010 12:24:14   
Onasiss
dan...

Urša....jaz te oz nekatere izmed vas tud pogrešam....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... vas berem, samo včasih zasledim da imajo nekatere neke čudne monologe pa nič konkretnega ne napišejo...user posted image
Rada berem sjmm recepte oziroma ideje za kosila.... user posted image user posted image user posted image

Simona.... a ni tale stavka proti vladi in ne proti ljudem... ne razumem...user posted image user posted image user posted image pri "pri nas" vsi delajo, razen zjutraj ob osmih imajo zbor pred kliničnem, aja pa mal več časa imajo za na banko hodit....user posted image user posted image user posted image  sicer pa jih večina (tako pravijo) stavka na delovnem mestu-kako me ne sprašuj.

Ajvy... tistih  kock jaz nisem nikjer našla, verjetno si mislila ločnke za pit ali kaj podobnega, samo le-te pa se ne dajo ena na drugo v stolp postavit.... tako, da se ti opravičujem, ker jih nisem prinesla iz Ikeje.user posted image user posted image

Katjuša... sem zelo vesela, da ste že na svojem prespali in ti želim veliko topline v novem stanovanju... saj veš dom niso 4 stene  ampak tisto kar je v njej...user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
28.9.2010 12:29:20   
Onasiss
Moj Tyson nekaj kreha zadnje cajte, vendar pa baby vac dela čudeže. V petek je padla s postelje med igro in ji je full kri iz noska tekla....user posted image user posted image user posted image user posted image  potem pa sem še jaz štor tko z brisačo kri drgnila, da ga je imela čist zdrgnjenga...grozna je bila videt...user posted image user posted image user posted image  pa nimaš kej....

Aja pa  v vrtcu je prejšni teden enga fantka ugriznila, sem se kar mal zasekirala ampak baje se stvar ni več ponovila, je pa v vrtcu baje zelo prijazna do drugih otrok in zelo sočutna... joj moja pikica... baje če kak otroček kej joka ga zelo tolaži in boža in jih lupčka....user posted image user posted image user posted image ...no pa le ni tak Tyson kot sem mislila...

Princa pa trma daje....user posted image user posted image  sploh kar se oblačil tiče..... baje so zjutraj z njim sami problemi... ah bo že...

tole na kratko od nas....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
28.9.2010 12:30:53   
Onasiss
sjmm. a so ti informacije kaj nucale???????

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
28.9.2010 12:58:32   
sjmm
mi2 sva bla mau zuni...pa naju je prvo dež namočil, pol je sonček ful grel...pa seveda sva obredla vse možne lužeuser posted image user posted image

zdej juhco kuham, Majči je pojedu na sprehodu jabolko, zdej pa skuto s sadjem in en kos kruhka s slivovo marmelado....zdej pa bo počas treba u mižule

po stanvanju mamo pa bombo...prahu d bi ga lahk izvažal..upam, da me popoldne prime d kej poštimam

onassis...lepo d si se oglaslauser posted image user posted image kako ste kaj?? zdravi??

kolumbo...ma sej veš d ves deu počaka...na žalost....jz bi tud včas kr kakšen čistiln servis poklicala...pa nej mi zglancajo...sam moj pravi, da imam previsoke standarde za take zadeve...nč...bo treba kr u roke plunt...ti se morš pa itak pazit...zato le ne pretiravej...si tok turbo..boš u petek še rodit pozabla ituser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
28.9.2010 13:00:25   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

sjmm. a so ti informacije kaj nucale???????

ja, upam d bojo...moj je sicer hotu neki zlo konkretnega servirano na pladnju...sam bo mogu kr do une svoje referentke stopit in se bomo tam na licu mesta kej zmenili...sva pa zdej mau bol obveščenauser posted image ...še 1x najlepša hvala...upam, da najdemo kak cajt za kofe!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
28.9.2010 13:02:16   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Moj Tyson nekaj kreha zadnje cajte, vendar pa baby vac dela čudeže. V petek je padla s postelje med igro in ji je full kri iz noska tekla....user posted image user posted image user posted image user posted image  potem pa sem še jaz štor tko z brisačo kri drgnila, da ga je imela čist zdrgnjenga...grozna je bila videt...user posted image user posted image user posted image  pa nimaš kej....

Aja pa  v vrtcu je prejšni teden enga fantka ugriznila, sem se kar mal zasekirala ampak baje se stvar ni več ponovila, je pa v vrtcu baje zelo prijazna do drugih otrok in zelo sočutna... joj moja pikica... baje če kak otroček kej joka ga zelo tolaži in boža in jih lupčka....user posted image user posted image user posted image ...no pa le ni tak Tyson kot sem mislila...

FUL LEPOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princa pa trma daje....user posted image user posted image  sploh kar se oblačil tiče..... baje so zjutraj z njim sami problemi... ah bo že...

tole na kratko od nas....

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
28.9.2010 13:22:43   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm ojoj revčka tebe pa tele user posted image res dajejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala...se oglašam kr iz sekretauser posted image user posted image ...ma, nej gre u rit...bo treba kr še enga naročituser posted image user posted image user posted image ...pa sej če po 4 ni bolš, po moje tud po 5 ne bo...bo treba kr do G, če se da kej pomagat...k mene tole zmozga za tri dni naprej..bljak

meni je po mireni dosti boljše user posted image ... vprašaj G

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
28.9.2010 13:34:04   
TAMIKA3
sem tašči pomagala krompir pospravljat ... pridna snaha, ne user posted image user posted image ,
posesala stanovanje ... kdo bo pomil, pojma nimam, cote preložene iz pralca v sušilca, and here we go again, and again... user posted image user posted image

danes roditeljski sestanek pri Tristanu ... se moram še malce zrihtat, pa po gospodiče v vrtec, gresta pa k moji teti služit ta čas

šolarja prideta z busom, ju bo ati imel na očeh ... pa še verouk imata danes

urša... zjutraj porabimo 30 - 45 min, da se spravimo od doma in pol urce za razvoz user posted image
petrušk... tristan je vrtec lepo sprejel user posted image user posted image , joka pa od veselja, ko pridem po njega user posted image ... čas si pa moram vzet user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 28.9.2010 13:42:49 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
28.9.2010 16:44:26   
Čebel@
u kakšno zatišjeuser posted image ....a vse šopingirate pri sosedu?

Hana je bila v vrtcu super duperuser posted image user posted image user posted image pojedla 2 porciji kosilauser posted image user posted image user posted image user posted image .....pol smo šli pa vsi v kompletu(3 1/2) na sprehod.....sem najdla ene podložene hlače za Hano-sploh še nimajo jesenske robe po štacunah,al pa št. neuser posted image .....sem malo gledala zase za tunike,pa ni bilo nič pametnega-standarduser posted image ....možek si je zaželel,da ga danes postrižem,tko da sem dala mašinco filat....jaz bi pa tudi mogla do frizerja,pa nekako sploh ne najdem časa oz. voljeuser posted image

ajde,pridem še pol kej okroguser posted image .....grem hot loverja prikurituser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 18:23:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4536
28.9.2010 18:53:02   
Urša08
čer

Jaz sem pa mela dons en pester dan. Prvo majster k je popravil pečico, potem je prvozičkala prijateljica z njeno user posted image . Kok je to miceno, se vsakič znova začudimuser posted image . No in potem sem šla še do kolegice na kavico in čvek. Je pasalo. Ob dveh pa po tamaledva v vrtec. Popoldan se je pokazal sonček tko da smo izkoristili in šli na en sprehod. Sam kok mene en sprehod zmatra ma to ne moreš verjet. Sedaj sta potuširana, večerjica v želodčkih in v pidžamici gledata Fifi. Jaz mam pa za dons zvečer sam en plan - kampiranje na kavčuuser posted image .

Kolumbo tud pri vas pester dan user posted image user posted image user posted image

Onasiss lepo te je brat user posted image user posted image user posted image sem se prav nasmejala da tvoj Tajson ni tak Tajsonuser posted image user posted image user posted image

Tamika dej mi kej več povej o mireni, si zadovolna, te je vstavitev bolela, kej težav?

čebela super za Hano user posted image user posted image user posted image

Sjmm si kaj boljše?

Neposredna povezava do sporočila: 4537
28.9.2010 20:46:42   
birdy
helov,
mi smo komi dam prišli. Smo letel v BTC, se dobil z mojima in jo zdej končno mamo. Pojstlo namreč in omaro. Sicer bo pojtla šele čez štiri tedne, pa omara šele čez 7-9 tednov, ampak mamo pa jo.
Moj gre jutri že delat, je dobil službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tko da so pestke pomagale. Plača bo sicer bolj za en k..., važno je pa itak sam da jeuser posted image
Jst pa ne pospravljam nič danes, Cote speglane, v kurilnici se ene sušijo, za oprat jih ni, tko da se prov free počutimuser posted image Jutr bi sicer rada prerihtala še tiste malenkosti od cotk, ampak če se mi ne bo dalo jih ne bom.
Nč, to je to od mene, lahko nočkouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
28.9.2010 22:13:28   
sjmm
čer!

popoldne mau zabasano...ob 4h kuhna tipi topi, pildek za štacuno prštiman....kliče moj, da ga pred 5 ne bo( beri vsaj pol ure kasnejuser posted image )....no, je res uletu ob pol6, sm si še celo bučo oprala, pa naloge smo poštimal...pol je moj pojedu in se spomnu d bi mogoče pa VSE otroke doma pustila in na brzake nabavla...in res so šli fantje vsi skupi vn...je bil Jan glavni..pa še tast pa tašča sta jih mau čekikarala k so se igral ne dvorišč...nism mogla belivatuser posted image

sva bla v uri in pol z vsemi punklni nazaj z Rudnikauser posted image user posted image user posted image ...pol sm hotla nafilat zadeve...sam je bil Maj preveč lačnnnnnn..tko d smo prvo to poštimal

Jan in Miha sta pol psa porihtala, moj je še nekam skoču, Majči u banco...no, evo...pa je šel cajtuser posted image

upam, da ste fajn preživele popoldan in lep večer ter mirno nočko vsem skupaj!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
28.9.2010 22:14:55   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

helov,
mi smo komi dam prišli. Smo letel v BTC, se dobil z mojima in jo zdej končno mamo. Pojstlo namreč in omaro. Sicer bo pojtla šele čez štiri tedne, pa omara šele čez 7-9 tednov, ampak mamo pa jo.
Moj gre jutri že delat, je dobil službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tko da so pestke pomagale. Plača bo sicer bolj za en k..., važno je pa itak sam da jeuser posted image
Jst pa ne pospravljam nič danes, Cote speglane, v kurilnici se ene sušijo, za oprat jih ni, tko da se prov free počutimuser posted image Jutr bi sicer rada prerihtala še tiste malenkosti od cotk, ampak če se mi ne bo dalo jih ne bom.
Nč, to je to od mene, lahko nočkouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sobico

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za službo...vse je bolje k pa nčuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
28.9.2010 22:16:30   
sjmm

čer

Jaz sem pa mela dons en pester dan. Prvo majster k je popravil pečico, potem je prvozičkala prijateljica z njeno user posted image . Kok je to miceno, se vsakič znova začudimuser posted image . No in potem sem šla še do kolegice na kavico in čvek. Je pasalo. Ob dveh pa po tamaledva v vrtec. Popoldan se je pokazal sonček tko da smo izkoristili in šli na en sprehod. Sam kok mene en sprehod zmatra ma to ne moreš verjet. Sedaj sta potuširana, večerjica v želodčkih in v pidžamici gledata Fifi. Jaz mam pa za dons zvečer sam en plan - kampiranje na kavčuuser posted image .

Kolumbo tud pri vas pester dan user posted image user posted image user posted image

Onasiss lepo te je brat user posted image user posted image user posted image sem se prav nasmejala da tvoj Tajson ni tak Tajsonuser posted image user posted image user posted image

Tamika dej mi kej več povej o mireni, si zadovolna, te je vstavitev bolela, kej težav?

čebela super za Hano user posted image user posted image user posted image

Sjmm si kaj boljše?

user posted image user posted image user posted image user posted image za mau čvekanja in občudovanja user posted image

hvala za skrb...popoldne je blo kr ok...sej ne vem, če bi zdržala, če bi se še na popoldne raztegnilouser posted image

kako kej fantička vrtičkarja????user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
28.9.2010 22:17:20   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan

S pospravlanjem ni blo nč, Šime je mel spet napade gnezdenja in to tanaj ta hudeuser posted image user posted image user posted image .....ON  se je odloču d rabva nove povštre pa nov kovteruser posted image , tko d smo se v Odeji dobr "zadekal" in komi čakam d gremo spatuser posted image user posted image user posted image .  Pol sva šla k sosedu po fasngo pa v Direndaj po ene avtočke k jih bo kao Jurij prnesu, pol kosilce u Buf-u in pol sva pičila po tamaledva.

Iz vrtca smo šli direkt v telovadnico na vpis, Majkla smo komi vn spravl,on je hotu kr košarko igrat z enimi mulci cca 5 klasuser posted image , cena je ful ugodna so jo znižal iz 27 na 20ojrouser posted image .......pol smo mogl še na sladicouser posted image ....jst sadna kupa, mulca trampolinuser posted image , Šime pa ledena Coca cola.

Ob 19h bomo še neki pohamsal, pa kopanje in spanje.

Zdej morm Rorija naštimat

no, sej sm vedla d si še zmer turbouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za fajn popoldne

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4542
28.9.2010 22:19:44   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

u kakšno zatišjeuser posted image ....a vse šopingirate pri sosedu?

Hana je bila v vrtcu super duperuser posted image user posted image user posted image pojedla 2 porciji kosilauser posted image user posted image user posted image user posted image .....pol smo šli pa vsi v kompletu(3 1/2) na sprehod.....sem najdla ene podložene hlače za Hano-sploh še nimajo jesenske robe po štacunah,al pa št. neuser posted image .....sem malo gledala zase za tunike,pa ni bilo nič pametnega-standarduser posted image ....možek si je zaželel,da ga danes postrižem,tko da sem dala mašinco filat....jaz bi pa tudi mogla do frizerja,pa nekako sploh ne najdem časa oz. voljeuser posted image

ajde,pridem še pol kej okroguser posted image .....grem hot loverja prikurituser posted image

hja.....sosed je še zmer zakonuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image d je Hanči tko fajn u vrtcu

u, si me spomnla glede striženja...mene tud moj čaka d ga bom, pa še Jana je tud treba...ostali pa smo bol dolgolasiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
28.9.2010 22:21:17   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

sem tašči pomagala krompir pospravljat ... pridna snaha, ne user posted image user posted image ,
posesala stanovanje ... kdo bo pomil, pojma nimam, cote preložene iz pralca v sušilca, and here we go again, and again... user posted image user posted image

danes roditeljski sestanek pri Tristanu ... se moram še malce zrihtat, pa po gospodiče v vrtec, gresta pa k moji teti služit ta čas

urša... zjutraj porabimo 30 - 45 min, da se spravimo od doma in pol urce za razvoz user posted image
petrušk... tristan je vrtec lepo sprejel user posted image user posted image , joka pa od veselja, ko pridem po njega user posted image ... čas si pa moram vzet user posted image user posted image

vau, kok si ti pridna tamikauser posted image user posted image user posted image ....a ima pri vas dan kej več ur al kako???? mislm k te berem se mi zdi d še 1x tok nardiš k jz...al sm pa dons u tok slou moušnuuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
29.9.2010 6:26:45   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
29.9.2010 6:30:05   
TAMIKA3
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 29.9.2010 6:31:10 >

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
29.9.2010 6:34:11   
TAMIKA3
ati že nekaj časa v službi ... popis števcev
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zbudit ... Marin ima danes zdravniški pregled in mora biti ob 8 - ih pred ZD

kaj več kasneje ... ne načvekajte preveč user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
29.9.2010 6:35:56   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

vau, kok si ti pridna tamikauser posted image user posted image user posted image ....a ima pri vas dan kej več ur al kako???? mislm k te berem se mi zdi d še 1x tok nardiš k jz...al sm pa dons u tok slou moušnuuser posted image

ti si večino dneva v kuhinji user posted image user posted image user posted image user posted image ... pri nas pa je to bolj na brzake pa brez sladice user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
29.9.2010 6:36:52   
TAMIKA3

bom sam kasneje, prav user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
29.9.2010 6:53:11   
Urša08
jutro

Tamika hvala za kavicouser posted image glede mirene se nč ne mudi mam še dva meseca časauser posted image user posted image user posted image

Otročka zrihtana in na poti v vrtec. Jaz sem pa pri kavici. Nočka super brez obiskov wc-ja kar je sedaj že prava redkost.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......