|
RE: Dolenjke, 3,. del 26.9.2010 13:37:08
|
|
|
|
potty
|
IZVIRNO SPOROČILO: rea27 next - evo, danes sem bila v Zagrebu in nakupila čisto too much, a bom vseeno še par reči naročila..ampak res par..max 30 eur!! Ti, ti, ti zapravljivka . Jst sem se odločila, da še tokrat naročim za šmrkce, neki malga, ker res nucajo, pol bom pa na vrsti JAZ!!! Ja, prov ste prebrale, moja malenkost bo zapravla kak euro celo zase. Je pa to nujno potrebno, ker hodim že oblečena ko kaka stara mama . IZVIRNO SPOROČILO: vaney potty, je Aljaž ozdravel? Oh, ta moj mali Aljaž.....mah kaj naj rečem....zgleda da isto kot pri Reinih malčkih....žrelnica je ogromna in posledično že ob najmanjšem prehladu dihanje do maksimuma oteženo. V petek zjutraj sva šla pod nujno na ORL. Verjetno res ne bo druge, kot da jo pri dveh letih damo ven, ker je res katastrofa. Že zdrav ful glasno in oteženo diha, da ne govorim kako to zgleda, ko je nahod. Sva pa še danes na AB, pol proti večeru greva na kontrolo (Je Plutova danes dežurna, tako da če kaj rabiš kar v ZD ulet ). IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska daaannn.... med vikendom smo vsi skupaj lepo doma in je včasih veliko dela...včeraj sem cel dan delala po hiši...cunje,pospravljanje, pa še nisem prišla na tir (ja moja lena rit je še kosilo za vse skuhala, tud za taščo )...ob 22.30 sem dokončala sladico, ki počiva v hladilniku...jutri imam RD, pa pride od mojga bratec na kosilo...in spet kuham juho za vse, tašča pa jurčke čisti (btw Vesnab so bili ok??? ).... se beremo zvečer ali pa jutri..... Tole odebeljeno in rdeče obarvano mi ni všeč. Tvoja rit ni lena, ker če bi bila, ne bi toliko naredila. Moraš se cenit, da te bodo tudi drugi cenili. Jst recimo nimam vse polikano, mi je še malo ostalo, pa ne zato ker sem lena, ampak zato, ker sem si vzela čas zase (ki mi pripada) in sem šla na RR afne guncat (ja ok, pa next sem tut prečekirala, pa Rei mail poslala oz. kar dva ). Tako, zdej grem pa rižoto sfiniširat. Čau bejbe....
< Sporočilo je popravil potty -- 26.9.2010 13:41:04 >
|
|
|