|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2010
23.9.2010 9:38:42   
agataema
Witch, držim pestiuser posted image .

Ja gre kar hitro vse skupaj. Trebušček je vsak dan večji, kg pa tud kar rastejouser posted image . Mimo je že NS in morfologija, na obeh so potrdili, da bo še en fantek.

Jaz še vedno računam, da bomo šle kdaj skupaj vozičkat, tako da komaj čakam, da sporočiš da je user posted image . Glede na to, da je BT še visoka, so napovedi dobre.user posted image

Lp

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 551
23.9.2010 9:56:54   
Ula33
Witch jaz tud menim, da je verjetno še prezgodaj. Sama imam dolge cikle (okoli 36 dni) in kratko luteinsko fazo, tako da mi je test kar pozno pokazal šibko drugo črtico!! Iz srca bi ti privoščila, da tudi ti ugledaš user posted image  

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 552
23.9.2010 10:53:51   
mojamura
witch....babe smo tu. hehehe. počasi se približuje moj dan D. poskušam mislit na kaj drugega, pa mi ne ratuje najbolj...

zaklela sem se da pre27-im ne grem sploh MIMO lekarne!user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 553
23.9.2010 11:22:13   
lidik
tetka witch evo mene tudi tukaj. Jaz stiskam in stiskam in stiskam pesti, da to pomeni dve črtici in da je samo testek tisti, ki noče pravilno pokazati. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 554
23.9.2010 12:24:50   
Monstera
No, prišla je tetka spet seveda, kaj pa drugega.
Dobila sem datud za laparoskopijo v oktobru, upamo da potem končno pridelamo tale +!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 555
23.9.2010 12:46:07   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: Monstera

No, prišla je tetka spet seveda, kaj pa drugega.
Dobila sem datud za laparoskopijo v oktobru, upamo da potem končno pridelamo tale +!

Monstera user posted image user posted image

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 556
23.9.2010 19:05:05   
zebr4
Čakamo, čakamo dan D. user posted image user posted image user posted image

@Luna*,Monstera,witch,Žirafica* navijam, da boste nalulale en velik user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 557
23.9.2010 20:51:50   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

tetka witch evo mene tudi tukaj. Jaz stiskam in stiskam in stiskam pesti, da to pomeni dve črtici in da je samo testek tisti, ki noče pravilno pokazati. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 558
24.9.2010 8:15:38   
witch
Jutro punce user posted image Kako smo v tem zamegljenem jutru? user posted image

Moja BT je tudi danes ostala visoka user posted image in sem se odločila, da če bo bt naprej visoka, M pa nebo, naredim v nedeljo test user posted image

lidik, cori in zebr4 hvala za pesti user posted image user posted image
user posted image

monstera tebi pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čim prej plusek

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 559
24.9.2010 8:24:45   
srečica17
Naj se ti pokaže kej lepega na testkuuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 560
24.9.2010 9:02:39   
mojamura
še 3 dni do mojega D dneva....držim pesti za vse nas ki pše v septembru čakamo na user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 561
24.9.2010 10:20:28   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: witch

Jutro punce user posted image Kako smo v tem zamegljenem jutru? user posted image

Moja BT je tudi danes ostala visoka user posted image in sem se odločila, da če bo bt naprej visoka, M pa nebo, naredim v nedeljo test user posted image

Ja mene bo pa pobralo do nedelje...user posted image user posted image joj želim ti da nalulaš en velik +!!!!!!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 562
24.9.2010 11:37:12   
portorož

Ola čvekice!

dajmo witch user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz verjamem, da boš zagledala user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak do nedelje nas bo pa res pobralo user posted image user posted image

Prav tako vse ostale, ki ste v štartni poziciji za lulanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dajmo dajmo, lulajte al roza al modro user posted image user posted image user posted image user posted image

mojamura, ti boš pa lulala prav na moj rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem še kar na bolovanju, sem že cela zdelana od tega prehlada, a antibiotiki mi ni dal, ker še ga ne sme, tak da se bom morala kar tak izvleči..., bo že, sam da bo pikica ok.

Uživajte na sončkuuser posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 563
24.9.2010 12:12:58   
witch
Da poročam današnje stanje:
        - BT - visoka
        - krči - ful močni, levi jajčnik me boli kot user posted image
        - joške - čisto nič boleče, vse v mejah normale (vedno pred M ful
                      bolijo)
        - križ - boli za znoret user posted image se komaj premikam
          - mozolji - obup user posted image izgledam kot kakšna najstnica

Sklep: = prevladujejo znaki za M, tisti močni krči mislim da kar
             močno              
            napovedujejo, da gospa nezaželjena prihaja user posted image
            Tako da verjetno ne bomo čakali na nedeljo user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 24.9.2010 12:13:26 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 564
24.9.2010 12:14:57   
witch

user posted image

PRIČAKUJEMO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.9. melanija
user posted image x.9. twetkauser posted image
user posted image  x.9. Anonimna 
user posted image  x.9. Arualuser posted image
user posted image x.9. ana banana

user posted image x.9. SRCEuser posted image
user posted image x.9. anonimna user posted image
user posted image  x.9. petrussauser posted image
user posted image 1.9. didi82user posted image

user posted image 2.9. Anonimna user posted image user posted image
user posted image  2.9. *viva*user posted image
user posted image 5.9. Anonimna user posted image user posted image
user posted image 6.9. Anonimna user posted image
user posted image 6.9. portorožuser posted image
user posted image 7.9. tejchy*user posted image
7.9. hanna80user posted image
user posted image  8.9. pikicaa25user posted image
user posted image  8.9. anci banciuser posted image
user posted image  10.9. Nutry
user posted image
user posted image 12.9. lily32user posted image
user posted image  13.9. coriuser posted image
user posted image 13.9. mladikauser posted image
user posted image 15.9. TEDIGOuser posted image
user posted image  16.9. Anonimna user posted image
user posted image  17.9. Ula33user posted image
user posted image  17.9. bučkabb
user posted image
user posted image  18.9. Poka
user posted image 18.9. anonimen
user posted image 21.9. nati29user posted image
user posted image 23.9. Luna*
user posted image 25.9. Monsterauser posted image
user posted image 25.9. witch
user posted image 25.9. Žirafica*
user posted image 27.9. Klaraklara30
user posted image 28.9. bevcika
user posted image 28.9. TMS82
user posted image 28.9. zebr4
user posted image 29.9. ribica88

user posted image 30.9. anonimna user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 39

user posted image  = 6

user posted image NAVIJAČICEuser posted image
jacki, S*, ajtak, twetka, lidik, Nitkica11,
mojamura, lananai, srečica17, RAKICA2007,
didi 82,hanna80.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 565
24.9.2010 12:23:10   
Klaraklara30
witch Jaz vseeno navijam, da to pomeni NE M, ampak JA user posted image .
Stiskam, navijam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni se pa nič ne dogaja, nič se ne kaže, ne napoveduje, ne eno ne drugo. Še 3 dni...pa bom vedela pri čem sem.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 566
24.9.2010 13:42:22   
mojamura
portorož če je pa takrat tvoj r.d. pa vse naj naj že vnaprej. upam da se čimprej pozdravišuser posted image
witch jaz tudi ne vem kaj si glede mojih znakov naj mislimk. držim pa ti pesti, upam da bo user posted image .
klaraklara30 midve pa lulave na isti danuser posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 567
24.9.2010 19:28:58   
srečica17
No jaz sem pa končno dobila M. Abrazijo sem imela 20.7. M pa sem dobila šele danes (sproženo s Primolut Nor)........Zdej pa ne vem a nej čakam še en mesec......preden začnemuser posted image brez zaščite, al nej kr probam?????
Kaj bi ve naredile???

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 568
24.9.2010 21:07:12   
lananai
srečica, jst midva sva se odločila, da bova po prvi user posted image že poskusila.

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 569
24.9.2010 21:11:34   
nati29
Srečica, jaz sem imela abrazijo 21. 7., pa sem se tudi odločila po prvi M, ki sem jo imela 31. 8. kar poskusit, pa še ni uspelo, tako da imam trenutno drugo M po abraziji.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 570
24.9.2010 21:59:33   
srečica17
Ja, vidm da ste kr vse korajžne, pa greste hitr u nove bojeuser posted image .Prav je tako. Jaz sem malce v dvomih, ker je ta M sprožena s tabletkami.........mogoče bolje  da počakam še eno.......
Držim pesti za obe.......da čimprej ratauser posted image user posted image

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 571
24.9.2010 22:37:15   
Luna*
Večir punce. Da se malo javim. Sem že skoraj na vrsti zda lulat pa ne vem če je že pravi čas - ker imam zelo različno dolge cikle. Jutri zjutri greva v trgatev če bo vreme ok...tako da če grava bom jutri naredila test, če se slučajno ne pojavi M. Kar niti ne bi bilo nenavadno ker znaki so vsi tuki - nespečnost, obiski wcja in seveda mozolji.  Čeprav ne vem če ni še prezgodej, da bi krkoli test pokazal?!?
Dobro spite in seveda čestitke vsem novim nosečkam!!! user posted image user posted image   ostalim pa želim veliko pogumna za nove boje. user posted image  je itak fino.

< Sporočilo je popravil Luna* -- 24.9.2010 22:40:39 >

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 572
25.9.2010 7:59:03   
ribica88
Dobro jutro!! Se tudi jaz malo javljam; berem vas pridno, samo napišem bolj malo :) Witch, močno držim pesti za user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!

Torej, danes bi morala prit moja user posted image  (na seznamček vedno napišem malo kasnejši datum, če bi slučajno zamujala) in ker firbec user posted image seveda ni dal miru sem lulala in pokazal se je user posted image  user posted image user posted image user posted image . Malo sem še negotova, ker sem uporabila BabyCheck mini in ta pokaže že zelo malo hormona, mi je pa ta isti test prejšnje mesece pokazal -, tako da nekaj že mora biti na tem. Bom pa tekla kupit še ClearBlue, pa me zanima če lahko lulam tudi čez dan ali moram čakat do ju3 zjutraj??? Drugače znaki...hmmmmmm...ta mesec sem začela merit BT, ki je še "visoka" (nisem imela ravno tipičnega grafa:), kup mozoljev, boleč križ in to je to, nič posebnega. Razen trenutno, ko imam močno povišan utrip in vsakih nekaj minut hodim gledat, če si test ni premisliluser posted image

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 573
25.9.2010 8:01:18   
lananai
ribica, to je to! Mislim, da bo tudi brez dodatnega testa držalo! user posted image Bravo in lepih 9 mesecev!

(odgovor članu ribica88)
Neposredna povezava do sporočila: 574
25.9.2010 8:07:00   
Klaraklara30
Dobro jutro...

Joj, kako kislo vreme user posted image . Se bom spet vlekla kot cunja po hiši. user posted image Pa tolko imam za naredit, pa se mi nič kaj ne da. Pa naš tamali kar nekaj tečka ponoči, da tudi spim bolj slabo. user posted image

Pa saj bo. Sej smo borke, a ne? Bomo pa tudi tole kislo vreme premagale. user posted image

Pri meni še vedno nič, nobenih znakov ali kaj podobnega, kar bi kaj napovedovalo. Manjka mi še 2...

Lep dan vam želim, pa kako novo nosečko bi bilo lepo imeti, ne? Držim pesti...

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?