|
RE: Mariborčanke, 13. del 24.9.2010 9:08:51
|
|
|
|
rina22
|
jutro elevitka, kaj drugega ti pa žal ne znam svetovat full bi rada pomagala, pa ne vem, kako, ker res nimam pametnega nasveta pa kot zgleda, ste že vse živo sprobali.. upam, da bo res čimprej tole obdobje minlo katy, tole z bano, pa tudi meni zveni uffff... božansko ja, jaz bi tudi mela nekoč, ko bom velika in bogata (nič od tega pa ne bom sem bolj mala, pa bogata tudi nem, razen če si kakega bogatega ljubčka najdem ), bi mela jacuzzi, ampak se bom kar zadovoljila s hiško in veliiiiiko bano ly, tudi midva nimava bane, imava samo tuš pa kar pogrešam bano, ker sem bla navajena nanjo. ko sem še bla pri starših, sem lahko izbirala med tušem in bano, zdaj pa več ni tako.. sva pa tudi midva šla na kopel za dva sva lani dobla bon za božička od mojih staršev in je reeees zakon tak da vama toplo priporočam botrca, z veseljem bi ti nardila povzetek, ampak če mi verjameš ali ne, se trenutno ne morem spomnit za nazaj tolko sem že tak sklerotična, pa še mali milijon misli mi bega skozi tole mojo bučo aja, mislim, da je lenči spraševala, če je T bla bolna. v B je bla zaradi polivanja. moram povedat, da je bila T včeraj v vrtcu baje super, se je igrala z drugimi otročki, z eno punčko sta prišli v konflikt ampak sta ga hitro rešli - s pestmi ojoj, tale naš rambo.. najprej je ona punčka odrinla T od ene igračke in ji jo vzela, pol pa jo je T poknila. In je ona mala revica bla tako presenečena, da sploh ni mogla odreagirat. Presenečena zato, ker baje tista punčka vse tepe in je "glavna" v skupini- vse mora bit po njeno. Aja, pa sama je sedela pri mizi in pojedla četrt breskve in pol banane - pri mizi.. to je doma ZNANSTVENA FANTASTIKA no, tolko, da veste, da je obisk uspel
|
|
|