|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
24.9.2010 9:19:04   
mamamajča
Dobro ( no ja) jutro!

Še ena tisteh, ki smo celo noč lulale.... Dobro, toliko še pa res nisem bla na wcju, kot to noč.
A mene to vreme daje, da me leva noga toliko boli? Groza! Vem, da sem podedovala po babii te težave, ampak če me pa že zdaj toliko muči ta revma ali karkoliže, kaj bo šele čez leta? Skoraj vso noč sem jokala, moj me je pa skoraj vso noč masiral, tak da nisma spala ničuser posted image

Mi pa imamo še natanko tri tedneuser posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
   RE: Oktobrke 2010 II
24.9.2010 9:37:35   
BRinME
dobro jutro...komaj sem vas uspela prebrat...res pridno čvekate...user posted image

danes sem se končno spet uspela naspat...včeraj ponoči nisem spala nič...nisem verjela, da ima lahko luna takšen vpliv name...user posted image

danes greva z mojim v Postojno na predavanje za EA...a bo še katera tam?
sej nevem če se bom sploh odločila za EA...ampak rada bi pa mela en izhod v sili, če bo prehudo...user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
   RE: Oktobrke 2010 II
24.9.2010 9:47:27   
lija30
jana84-sem vidla,da si napisal, da si dobilak canesten svečke!A to si dobila une k so tri v paketku?K men se te vedni ful slabo topijo.Pa mi je včeraj na pregledu rekla da naj jih naprej z vodo zmočim,pa pol vstavim.Pa se mi zdi,da se mi nč kej bolje ne topijo.Pa še ful me je včeraj bolelo ko sem jo vstavila!Mi jih je pa tud kr preventivno dala,da se sčisti!


(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
   RE: Oktobrke 2010 II
24.9.2010 9:48:43   
Roberta69
HANDLING - prevzeto 24.9.2010, Inštitut za varovanje zdravja RS, izvedba: Med.Over.Net, Dojenček - kako ga pestujemo in se ukvarjamo z njim s http://ivz.arhiv.over.net/index.php?akcija=novica&n=1583.

Ne vem, včeraj je tam še delalo user posted image , zdaj je z drugega linka z upam ustrezno navedbo user posted image .

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
   RE: Oktobrke 2010 II
24.9.2010 9:56:32   
Roberta69
Jaz sem šla tudi danes ponoči nenormalno velikokrat na wc, po moje da na dve uri user posted image user posted image ... je bil pa vsaj tamauči na toplem, ker sem ga skos pokrivala, drugače vse zbrca s sebe in večino noči prespi brez odeje...


Mamamajča
, a veš to mravlinčenje rok je pri meni tudi bolj neka odrevenelost kot ta pravi mravljinci, samo je prov zoprno in kar boli in zdi se mi, kot da se mi pojavlja vedno pogosteje user posted image . Je pa user posted image nekaj omenil, da se mu zdi, da sem v prvi user posted image tudi jamrala o nečem podobnem, čeprav se jaz nič ne spomnim user posted image . Moram mal poguglat, kaj bi to bilo, čeprav imam dela čez glavo user posted image , pa še na CDS bi morala, ker drug teden stavkajo in moram še zrihtat papirje za porodniško.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
   RE: Oktobrke 2010 II
24.9.2010 10:13:20   
lija30
Tiamo-glede crosov je pa baje tko,da naj bi kako originalni, če jih vržeš iz 2 metrov na tla, vedno pristale na pravo starn,in ne na glavo.Tako baje veš da so originalni!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
   RE: Oktobrke 2010 II
24.9.2010 10:14:02   
jana84
roberta69, link zdej dela, hvala...
Glede mravljičenja oziroma "odmiranja" roke...To se zna zgodit, če dojenček pritisne na kakšen živec al pa žilo...In pol kar omrtvi...Moji sestri je konc nosečnosti ful mrtvela ena noga...Je enkrat kmal tako padla, ker jo noga kar naenkrat ni več držala...Nimaš kaj, še ena nosečniška tegoba...

Kako misliš, da drug teden stavkajo na CSD? A pol ne bodo delali? Ker če je tako, moram obvezno danes do njih pridet, da ne zamudim roka za otroški in za očetovski dopust za možička...

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
   RE: Oktobrke 2010 II
24.9.2010 10:18:20   
smarnca
ojla

jst sm lih pršla domov, šla sem najprej na pregled h ginekologinji, pravi, da vidi, da se posteljica že pripravljena...ne vem kako se to vidi in da ponavadi luna še lahko vpliva nadaljnih 48 ur. očiitno ne bo nč. naslednji teden pa imam CTG v porodnišnci, če ne bo nč do takrat še. jst upam no, da mi ne bo treba za brezveze hodit tja.
pol sm šla še v trgovino, da sm mal napolna hladilnik v primeru, da bo treba po hitrem postopku it v P.
no zdej sm pa tuki, spet sem vas prebirala full cajta, k ste se full načvekale.
ja otrdeva mi pa trebuh še zmer, pa na full drži tut minuto pol pa spet in non stop....upam, da se čim prej kej zgodi. ja sm sita tega trebuha, čeprov kej preveč za prtožvat se pa tut nimam. cel dopoldne preležim doma, vn se mi itak ne da. tk da uživam na polno.

jst sm tut donc šla sam 1x na wcprov nekam za napisat user posted image

tinaaleks super, da je mala boljše. pa upam, da ti bo user posted image kej sprožlo. jst tut morm donc mal pojamrat, da bi lahk...sanjam pa non stop o tem. in komi čakam, da gre vse to mim, da spet ratamo aktivni.

majabar tut jst sm mela pri prvem porodu nekak zaporednje najprej so se začel popadki na 15 min. pol kmal se mi je odluščil čep nato so popadki začel na 10 min kar hitr za tem na 5min pol smo pa šli. tko, da pr vsaki se drgač začne. jst tut upam, da se bom pravi čas pobrala v P, da ne bom tko kot tista septembrka rodila v avtu...aja pa voda mi sploh ni odtekla, so mi v P predrl mehur.

anju sm se mogla prov nasmejat glede tvoje jopice...sej sm že zadnjič na kafet rekla, da je ne boš dokončala, da te bo prej prehitelo vse skupi. no zdej maš še neki dni cajta tk, da le pohit, če jo hočeš met narjeno. čene bo pa ati zavil spotoma v trgovino pa jo kupu. predn pride v P po vaju.user posted image

missD fajn oprav donc!

roberta 69 mi smo pa to knjigico dobil v materinski šoli, kr prov pride. čeprov bom jst pol itak še 100x prašala patronažno kako pa kaj.

jst mam tut tevice ala krokse in se mi full dopadejo, še zdej jih nosim za v štacuno si pa štumfe notr obujem pa je. so mi tko zlo fajn, da ne znam povedat. noga se mi ne poti v njih.

men pa občasno mravljinči zgornji del trebuha...smešno za slišat, sam je en tak čudn filing.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
   RE: Oktobrke 2010 II
24.9.2010 10:24:40   
caroline1
Evo mene od zobarja...sem pridna a ne? kar peške se odpravim do ZDja. Zobarca bla ful prijazna.Ni nič delala, je rekla, da počakamo user posted image  pa se potem slišimo!

Sem pa še 1x bolj žalostna! Ker sem zamudila dostavo vozička, ki bo zdaj pa komaj v pondelk! O jojojoj,user posted image spi, pa ne sliši zvonca. jaz sem mu pozabila pa pustit vrata od spalnice odprta! in zamudila sem za 15 minutk user posted image . No pa bomo še malo počakali! Jaz sem pa nameravala jutri po dojenčka, ampak zdaj ne bo šlo, ker moram biti v pondelk doma!

Ta podedovana revma je hudič...jaz sem imela ene par let nazaj skoz bolečine v prsnici, sploh če sem se sklonila, me je ful bolelo...ko so poslikali in ni blo nič, so preprosto rekli, da je to to, čeprav v familiji noben nima revme user posted image  in da naj mažem z naklofenom. Je pa ta bolečina izzvenela...ko ne vejo kaj je, kar rečejo revma!

Moj trebušček še kar ratuje trd...pa wc kar kliče, zgleda da tišči dol, pa obilica izcedka...kaj pa vem...mogoče pa ne bom čakala vozička!

FB pa še kar ne dela user posted image ?!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
   RE: Oktobrke 2010 II
24.9.2010 10:25:44   
jana84
lija30, ja tiste canesten svečke ki so 3 v paketu sem dobila...Jaz nisem mela problemov z njimi...Edin nisem vedla, kaj da to je, ko sem dobila tak izcedek, kot bi kredo stopila z mal vode...Pa sem G klicala in mi je sestra rekla, da je to normalno in naj se nič ne sekiram...

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
   RE: Oktobrke 2010 II
24.9.2010 10:25:55   
missD
ojla punce klepetulje :)

ravno sem prišla iz Postojne. Mi je dr.Marlo naredil UZ videl da je posteljica še čisto ok, da sta reveža natlačena vse povprek po trebuhu.
Pa CTG so mi spet naredili, sta imela čisto sinhrono bitje srca hihi.
Drugače pa: ponedeljek je moj dan, naročena na CR zjutrajuser posted image user posted image

je bil pa dr.Merlo zelooooo prijazen, pa potem na ctg-ju babice al kaj so tudi. res 1A, čisto drugačen odnos se mi zdi kot v ljubljani, kjer se jim še telefona ne da dvignit pa bit vljuden.

grem ležat ker kom še držim ta trebuh user posted image

jana84 potem pa res kar hitro na CSD.
ostale se pa lepo pridno držite...pa ne se preveč spoprijateljit z ljubimcem WC-jemuser posted image

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
   RE: Oktobrke 2010 II
24.9.2010 10:27:45   
Pokora
Jutro!

Sem se naspala. Me ni tale luna nč trkala (je pa zato toliko bolj tamaučka). Sem danes sanjala o Bloom1. Me očitno kar skrbi zanjo, da še ponoči sanjam o tem... Sta me pa fanta zjutraj pustila čisto pri miru. Je mož rekel malemu da če mi gre adijo rečt, pa je mali rekel da ne, da danes me bo pa pustil da se v miru naspim. Zdej pa rečte nouser posted image

Sem včeraj pozabila povedat da se je po mojem mala obrnila nazaj na glavo - me je včeraj zopet ful dol pritiskalo in tudi kolcala je spodaj. Je pa že od ponedeljka ful mirna - se samo preteguje. Me ne bi skrbelo če to ne bi bilo iz danes na jutri. Bom danes mal G povprašala.

Lija mene je tudi včeraj ful bolelo ko sem si vstavljala Canesten. In isto se mu ful slabo topi. Ga je treba potisniti čim globlje, samo jaz imam to cerklažo tako nizko da ne gre. Sem potem v navodilih prebrala da lahko dobiš tudi vaginalno mazilo. Bom danes G zatežila za ta bel recept, ker si plačujem nadstandard in mi je škod potem kupovati zdravila.

Mamamajča kaj ti je dal včeraj zaeno kremo?

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
   RE: Oktobrke 2010 II
24.9.2010 10:30:09   
Pokora
MissD user posted image user posted image  da si vse zrihtalauser posted image  Zdej pa uživajta še zadnji vikend v dvojeuser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
   RE: Oktobrke 2010 II
24.9.2010 10:30:14   
sasadejan
missD -  o super v ponedeljek boš že imala svoja zakladka pri sebi. Kokkkkkkk lepo user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
   RE: Oktobrke 2010 II
24.9.2010 10:32:11   
jana84
caroline1, meni FB dela normalno user posted image  

sam si pa res faca, da greš pešaka do zobarja...No, sej če ni ZD predaleč ni nič hujšga...Meni je vsak opravek tolk odveč, ker živimo na strmem hribu nad mestom in moram pol lazit nazaj v ta hrib...Sej dol še gre...Drgač se sam skotalim dol kot žogica user posted image  

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
   RE: Oktobrke 2010 II
24.9.2010 10:34:45   
sasadejan
Meni tudi normalno dela FB.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
   RE: Oktobrke 2010 II
24.9.2010 10:35:56   
jana84
jej, missD...A vidiš da se je vse porihtalo...Še se splača verjet v zdravstvo user posted image user posted image user posted image  Evo, zdej pa še jaz komaj čakam pondeljk, da sporočiš lepo novičko...

pokora, mene zjutraj moja dva lepo pustita spančkat vsak dan. Mož odpravi ta malga za v vrtec, pol pride miško mali k meni v sobo, prinese dudo ninat in mamici lupčka...Pol gre ven iz sobe, mi pomaha in reče, najb o "pidna"...jaz pa brez slabe vesti zaspim nazaj vsaj še za eno urco!

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
   RE: Oktobrke 2010 II
24.9.2010 10:37:05   
caroline1
MissD- joj kak ti bo fajn! user posted image user posted image  in user posted image user posted image  čimveč lepih trenutkov vam želim!

Ja hodim do zdja 15 min...če bi šla z avtom, ga pa moram parkirat za 10 min hoje, pa še parking plačat! user posted image  Mi paše se tudi malo pretegnit, ker se zgodijo dnevi, ko sploh ne grem iz hiše!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
   RE: Oktobrke 2010 II
24.9.2010 10:38:04   
tinaaleks
OJ!

Mislite da je user posted image kaj pomagal? Niti pod razno!user posted image  Bo treba vajo danes zvečer ponovituser posted image . Milsim, da bom tega nosila čez rok...user posted image

Kar se pa krem tiče je pa tako, da če imate glivice je Canesten v redu, tudi tablete, samo da je potem veliko tablete tudi na hlačkah (vložkih), za bakterijo se pa dobi prav ena krema, ki jo je potrebno mazati cel teden- to je meni predpisal G, ko sem se pritoževala nad samim vonjem. Pa je bilo potem že po 3  dneh veliko bolje in od takrat nimam več težav. Izcedek je, samo to je normalno, dokler dobro diši.user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
   RE: Oktobrke 2010 II
24.9.2010 10:41:14   
sasadejan
IZVIRNO SPOROČILO: jana84

pokora, mene zjutraj moja dva lepo pustita spančkat vsak dan. Mož odpravi ta malga za v vrtec, pol pride miško mali k meni v sobo, prinese dudo ninat in mamici lupčka...Pol gre ven iz sobe, mi pomaha in reče, najb o "pidna"...jaz pa brez slabe vesti zaspim nazaj vsaj še za eno urco!


Kok lepo user posted image . Komaj čakam, da bo moj tok velik in da bom take stvari doživela. Ko sem zvedela, da bom imela fantka sem se full bala, kakšen bova imela potem ko bo večji odnos, samo zdej ko vidim pri vas, ki imate fantke doma, kako so fletni fanki sem prav vesela, da bom dobila fantka user posted image .

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
   RE: Oktobrke 2010 II
24.9.2010 10:42:46   
jana84
jao, tinaaleks...vidiš, ti ki bi rada šla rodit, pa ti ni dano...Pa kaj se pritožuješ, saj je luštno user posted image  , če drugega ne za spodbudo poroda...
Glede canestena pa se z lijo pogovarjava o svečkah za preventivno čiščenje porodnega kanala ne za zdravljenje glivic...

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
   RE: Oktobrke 2010 II
24.9.2010 10:47:02   
jana84
sasadejan, ne se sekirat. Al je fantek al je punčka, ti boš njegova/njena mamica in te bodo imeli radi ne glede na vse ostalo in ti njih! user posted image
Meni je blo tolk fajn ko so rekli, da smo dobili fantka...Po tiho sem si ga želela, ker sem se od nekdaj boljš razumela s fanti kot puncami! Sej pol je pa čist isto, verjemi...Sam da je otrok zdrav in dobre volje!
Zdej bi pa po eni strani mela punčko, da vidim kako je, če imaš punčko, po drugi strani pa se tud fantka ne bi čist nič branla, ker sem že navajena na nego fantka...si ne predstavljam tiste micane lulice pr punčki čistit...Lulčka je enostavno...vsaj meni se zdi tako. Sestra je rekla, da je lažje punčko čistit kot pa fantka...kdo bi vedel? user posted image

aja pa še to: pravjo da so fantki ful bolj na mamo navezani kot punce...naš je mislim, da bolj na tatkota...

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
   RE: Oktobrke 2010 II
24.9.2010 10:48:27   
kpmk
missD - jej super, ponedeljek je tvoj / vaš dan D user posted image user posted image
FB - meni ok dela
luna - ni na nobeno vplivala user posted image user posted image


_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
   RE: Oktobrke 2010 II
24.9.2010 10:49:17   
caroline1
Moj user posted image  je nekje slišal, da ni dobro, če se dete rodi z 8 meseci...njegov izračun je nek čuden, ampak še ne smeva user posted image !!! user posted image  Ga je kar mal strah. Čudno mu je da bi butal v glavo, ko vsi pravijo da je že čist spodaj! user posted image  

Meni pa zadnje dni sploh tudi ni, ker me boli v križu in jajčnikih kot ob M...

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
   RE: Oktobrke 2010 II
24.9.2010 10:50:41   
anju
hej!

kolk ve klepetateuser posted image user posted image

missD super da si se zmenla tam kjer se dobro počutišuser posted image pa čisto blizu boš me bo firbec matral... magari grem v pon do G, ker mam tud js več izcedka, pa bom špegala skoz okna od Puser posted image

pr meni standard. sanje se niso ponovile. realnost jih tud ni ponovila. štrikam im razdiram. perem.

Pokora lepo da je gospodična spet na glaviuser posted image

sasadejan kaj pa če ti bo reku "mama pejdi poč!" ko boš prišla kej gnjavit ko se bosta s tvojim igralauser posted image tud to je lušno, takrat mi lepo rata jasno da sem tečna. moj mi nikoli tako lepo tega ne pove.

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?