Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 23.9.2010 12:02:57
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi hmmm... a čem al ne... mah bom... ker smo pač navajene, da se tu spovedujemo... že včeraj sem prebrala ilaticin post kaj si misli o HD... ne vem zakaj tako začudenje oz. ignoranca... koneckoncev se je spovedala in ji je bolje ... HD vidim, da ji je odgovorila tako kot sem pričakovala in se tudi OK počuti še naprej ... me je pa predvsem začudenje oz. ignoranca spomnila na idejo iz pred mesecev, ko je ena predlagala (se opravičujem, se ne spomnim katera, mea culpa), da bi vsaka napisala kaj si katera misli oz. kako vidi drugo julko... evoooooo... je prišel odgovor, da je to najslabša ideja na svetu... ... je pa tako puncem, kar nekaj nas je, z različnih koncev Slovenije, različnih stanov, različnih navad... jasno, da ne gremo vse karakterno skupaj, HB kwa bi pa bilo, če bi se vse o vsem strinjale in samo prikimavale... samo na nas samih je, da ocenimo, ali kaj rečt, ali ne... ste me pa skozi čvek navadile, da kdaj pa kdaj raje nič ne napišem, čeprav bi se včasih najraje vsedla v avto in prišla katero čez rit usekat mi je pa tudi neizmerno toplo pri srcu, ko kdaj (ko mi uspe imeti mir) razmišljam o vas... pa se potem spomnim, da nekatere sploh osebno ne poznam ... mi je hecno, ampak potegnem črto in ugotovim, da vas kljub temu kar dobro poznam zabluzila... zdaj pa preložim nekaj papirčkov, potem pa kofi... 3jeMi, ful si lepo napisala ... po mojem bi vas jaz ornk presenetila, kaj bi napisala o vas ... ilatic - všeč mi je, kako si prejle pisala
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2010 12:42:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 23.9.2010 12:44:14
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: Majuska po mojem bi vas jaz ornk presenetila, kaj bi napisala o vas ... jaz ti dam zase zeleno luč, vnaprej brez zamer. dej si duška! Od mene maš tud zeleno luč. Bi res rada vidla, kakšno mišljenje o sebi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2010 12:57:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2010 13:06:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2010 13:34:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2010 13:39:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 23.9.2010 13:45:19
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa mene lahko tudi opišete, čeprav si mislim, da bi znala resnica kaj si mislite določeni o meni, bolet... sicer pa bi blo kr težko, če bi res iskreno napisali: ej ti mi greš pa ful na živce... ker mnenja tako ne bi spremenili. pač eni smo si simpatični, drugi ne. ni kaj Včasih sem pisala dnevnik. Na prvi strani sem imela napisano: ČE BI LJUDJE, KI SI SLABO MISLIJO O MENI, VEDELI KAJ SI JAZ MISLIM O NJIH, BI SI O MENI MISLILI ŠE SLABŠE! Mi je bil en tak fajn pregovor. Misli vse prenesejo
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 23.9.2010 13:53:31
|
|
|
|
metuljcek321
|
Jej, moli, ljubi igra ob 18.00 ---> sounds good. Se domenimo next week enkrat? Mogoče mal bolj proti koncu tedna (četrtek), upam, da ne bom na bolniški in bom OK
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 23.9.2010 14:30:17
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Jej, moli, ljubi igra ob 18.00 ---> sounds good. Se domenimo next week enkrat? Mogoče mal bolj proti koncu tedna (četrtek), upam, da ne bom na bolniški in bom OK računajte na to, da ta ura zaenkrat velja do srede (tedenski program), na četrtek utegnejo spremeniti uro
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 23.9.2010 14:31:57
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Od mene maš tud zeleno luč. Bi res rada vidla, kakšno mišljenje o sebi a ste prepričane, da to res želite? kar takole, javno?
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 23.9.2010 14:36:34
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Od mene maš tud zeleno luč. Bi res rada vidla, kakšno mišljenje o sebi a ste prepričane, da to res želite? kar takole, javno? jst ne... grem raj na kofe s tabo... pa še sladoled ti kupim, da me boš rada imela, ne glede na to kaj si misliš o meni
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2010 14:39:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2010 14:40:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2010 14:41:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2010 14:43:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 23.9.2010 14:45:43
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Od mene maš tud zeleno luč. Bi res rada vidla, kakšno mišljenje o sebi a ste prepričane, da to res želite? kar takole, javno? jst ne... grem raj na kofe s tabo... pa še sladoled ti kupim, da me boš rada imela, ne glede na to kaj si misliš o meni aja, s podkupninami pa gre majuska, zej s pa to tko povedla, ko da nas boš, reve, čist posekala Če mi kej ne bo všeč, bom pa ugasnila računalnik, pa nick spremenila
< Sporočilo je popravil tims -- 23.9.2010 14:48:43 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2010 14:51:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 23.9.2010 14:52:12
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 majuska, zej s pa to tko povedla, ko da nas boš, reve, čist posekala haha ... a sem vas prestrašila al kaj? kar bojte se me, ja ... saj nisem nič rekla, v kateri smeri bi govorila o vas ... po mojem bi bila presenečene bolj zato, kakšne pluse vidim pri posameznicah
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2010 14:53:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 23.9.2010 14:54:42
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Od mene maš tud zeleno luč. Bi res rada vidla, kakšno mišljenje o sebi a ste prepričane, da to res želite? kar takole, javno? jst ne... grem raj na kofe s tabo... pa še sladoled ti kupim, da me boš rada imela, ne glede na to kaj si misliš o meni aja, s podkupninami pa gre majuska, zej s pa to tko povedla, ko da nas boš, reve, čist posekala Če mi kej ne bo všeč, bom pa ugasnila računalnik, pa nick spremenila
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2010 14:58:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2010 14:59:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 23.9.2010 15:08:11
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 se strinjam. v stilu - good friends hit you in the face. Bad friends hit you in the back. čudne prijatelje imaš ti to ... jaz jih nikoli ne tepem
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2010 15:09:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?