Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi hmmm... a čem al ne... mah bom... ker smo pač navajene, da se tu spovedujemo... že včeraj sem prebrala ilaticin post kaj si misli o HD... ne vem zakaj tako začudenje oz. ignoranca... koneckoncev se je spovedala in ji je bolje ... HD vidim, da ji je odgovorila tako kot sem pričakovala in se tudi OK počuti še naprej ... me je pa predvsem začudenje oz. ignoranca spomnila na idejo iz pred mesecev, ko je ena predlagala (se opravičujem, se ne spomnim katera, mea culpa), da bi vsaka napisala kaj si katera misli oz. kako vidi drugo julko... evoooooo... je prišel odgovor, da je to najslabša ideja na svetu... ... je pa tako puncem, kar nekaj nas je, z različnih koncev Slovenije, različnih stanov, različnih navad... jasno, da ne gremo vse karakterno skupaj, HB kwa bi pa bilo, če bi se vse o vsem strinjale in samo prikimavale... samo na nas samih je, da ocenimo, ali kaj rečt, ali ne... ste me pa skozi čvek navadile, da kdaj pa kdaj raje nič ne napišem, čeprav bi se včasih najraje vsedla v avto in prišla katero čez rit usekat mi je pa tudi neizmerno toplo pri srcu, ko kdaj (ko mi uspe imeti mir) razmišljam o vas... pa se potem spomnim, da nekatere sploh osebno ne poznam ... mi je hecno, ampak potegnem črto in ugotovim, da vas kljub temu kar dobro poznam zabluzila... zdaj pa preložim nekaj papirčkov, potem pa kofi... 3jeMi, ful si lepo napisala ... po mojem bi vas jaz ornk presenetila, kaj bi napisala o vas ... ilatic - všeč mi je, kako si prejle pisala