vesna_b
|
o, punce, bodoče mamice - dobrodošle nove :) o, ja, vem kako težko je biti tiho. sam... ma jaz bom počakala, da bo 3 mesece mimo, da bo tista največja nevarnost mimo. zihr je zihr. sodelavec je povedal, čez par dni je mela žena pa SS. pa sem smotana, tega me ne bomo doživele!!!!! ampak počakala bom pa vseeno saj bi takoooo rada komu povedala, ampak... ne, ne bom. je tud to luštno, ko mava midva svojo malo skrivnost pa še vas mam tukaj, moje čveke, in to mi zadostuje. bobica - upam, da bo čimprej minilo. probaj tudi ti z zajtrkom - prepečenec, grisini... pa kako banano. v službi pa napovej trebušno gripo in si jutri vzemi prost dan. cowgirl - jaz imam nekaj od H&M in od C&A in če lahko rečem, so mi hlače boljše od C&A žametke iz H&M so se mi v prvo zapotegnile. saj ko jih nosim se ne vidi, sam ko likam, jih pa čist . majčke imam pa iz obeh trgovin in so mi super. drugače pa dobiš rabljeno, skoraj kot novo, veliko ceneje... če katero zanima, na kateri strani... ni trgovina, kupiš od bivših nosečk aja, garderobe pa ni treba tako menjat. kavbojke ponosiš do konca. kake hlače tudi, žametke mal prej pospraviš, za maja pa sem si kupila kar v mani običajne kapri hlače, bombažne, kot trenirka, 3/4, večje, pa sem jih ponosila. majice in puloverje - nekaj jih imam, drugače bom pa svoje ponosila, čez bom dala pa tisti pas, ko se ga naročila, pa bo nosečniška majčka... barbara - tako se govori - mislim sano na najboljše. joj, punce... mamice bomo. nekatere prvič, nekatere drugič, tretjič... ampak vse bomo imele take micene štručke. jaz že kar komaj čakam, da bom imela ob sebi svojo princesko in pa svojo pikico... moja dva sončka.... ja, vem, hormoni... sam sedaj mi pripada...
|