|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
22.9.2010 19:34:46   
borovnicica
Pozdravljene! Še ena nova user posted image .
To je moja prva user posted image in prvi user posted image . Upam, da bo vse ok. Prvega pregleda še nisem imela (ga imam šele 20.10.), po mojih izračunih pa bo PDP enkrat konec maja. user posted image  pa sem zagledala včeraj. Joj, kar nisem mogla verjet, in sem danes naredila še en CB. Je že eno leto odkar se trudiva. Prejšnji mesec sva dobila napotnico za pregled neplodnosti, pa kar nisem si upala poklicat. Pa poglej zdaj. Mah sej ne morem verjet... verjetno bom verjela šele ko bo brcalo.
zaenkrat me ne pestijo še nobene večje  user posted image  težavice user posted image . Edino kar sem opazila je, da se mi v zgodnjih popoldanskih urah malce vrti in pa malo me špika po trebuščku.

Toliko za zdaj, vsekakor se pišemo!

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 351
22.9.2010 21:24:57   
cowgirl
Borovnica čestitke!!! Ponavadi je tako, da se nekaj v psihi dveh ljudi spremeni, ko pridejo na vrsto hujši posegi. Zanimivo, kako podzavest vpliva na fizično človekovo zdravje...

Titkaa: enako sem imela jaz prejšnjo nosečnost... mi je bilo slabo skoraj 2 meseca, da nisem mogla v službo. bruhala na vlaku, bruhala v pisarni... fuj... na koncu sem bruhala še v devetem mesecu. Vmes pa še druge težave... skratka, upam, da te bo minilo, ker res ni fajn. Sem skoraj še shujšala  ko sem rodila, ker nisem mogla nič jest... pa na bolniški sem bila... ni fajn, res ne.
Upam, da bom imela to nosečnost bolj u izi... kaže da je bolj v izi... slabosti ni take kot prejšnjič, tako da se ne morete zagovarjato zaradi EMŠA. :) Mi pa pomaga ingverjev čaj, ki ga prejšnjo nosečnost sploh nisem mogla povohat, ker mi je itak vse smrdelo. user posted image

Carpe diem

(odgovor članu borovnicica)
Neposredna povezava do sporočila: 352
22.9.2010 21:45:40   
rakica 2
o čveke čvekasteuser posted image ,sem imela kaj za brat hi hi...no sm se le naročila,30.9.,dan za tem pa mi dopust potečeuser posted image user posted image ..moja nosečnost bo zgleda tud bolj na izi,razen nenehne švohosti in pogostega obiska wc-ja drugih znakov skoraj ni,ker lani mi je vse smrdelo in blo slabo do petega meseca,ja pa roke me bolijo,nobene moči nimamuser posted image user posted image ..
vesella-
jaz sem imela lani NS pri 36 letih zastojn pri dr.pušenjaku,tja so me
avtomatsko sami napotili,pa še izvedla sem kaj pričakujemouser posted image
cowgirl-res je veliko v glavi,pred 11 leti,torej v najbolj rodni dobi pri24 letih 10mes nikakor nisem mogla zanosit,pa mi reče g na pregledu,dajmo počakat še dva mes potem pa napotnica za naprej in čez 14 je že bla črtica,pol pa je rekla,vidite,sam mal vas je blo treba prestrašituser posted image

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 353
23.9.2010 8:31:38   
aap
dobro jutro  majčiceuser posted image !!!

no ja, jaz imam bolj čudno jutro... ne vem zakaj me je danes zjutraj začelo skrbet... je vse ok, je moja pikica še tam, najraje bi šla na uz...pa ga imam komaj 6.10...

mogoče zato, ker moji znaki niso bog ve kaj... prsi me malo špiknejo vsake toliko, slabosti nimam, le občasno kakšen napad lakote. sem pa od kar sem zvedela, da sem noseča (3 tedni) shujšala 1kg, čeprav ne bruham in normalno jemuser posted image . mi katera lahko zaupa, če se ji podobno dogaja?
aja pa še to: živim v petem nadstropju in komaj gor prilezem, ko grem zjutraj na sprehod s psičko... kaj šele bo. še dobro, da se nam v kratkem obeta gradnja lifta...
no, to so moje "težave"... user posted image
za na seznamček pa: aap, 31 let, portorož, 1user posted image , 0user posted image , pdp 13.05.2011, np 06.10.

si tipkamo... pozdravčekuser posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 354
23.9.2010 8:39:12   
anchika
Dobro jutro majske čvekice!
Ja nova borba nov dan, ni kej tko je.
Ja jaz bom imela  tretjega otroka in vsi bodo po dve leti razlike. Prvi ni nič ljubosumen na svojo sestrico , bomo videli kak bo zdaj , saj naša princeska  je že zdaj  ljubosumna če crtam  starejšega. ma upam da ne bo kakšnih velikih težav saj  maja bo imela 2 leti in bo bolj razumela.
Zaenkrat  ne ve še nihče razen tašče in to  sem ji morala povedati ker ta vikend sem imela  trebušno virozo in pol mi je nosila  borovničke, da mi bo pomagalo... pol pa sem ji rekla da ne smem . Mal je ostala brez besed  pol pa nam je zaželela srečno do konca. Zabičali smo ji naj zaenkrat ne pove nikomur.
Zdaj pa študiram da bi pred pregledom ki ga imama 28.9 povedala še mojim staršem vendar nevem kako. Nevem kako bodo reagirali ker mislim da ne pričakujejo da bi mi imeli 3 otroke. Čeprav moj tata si želi  ker tidi jaz sem iz družine treh otrok in dostikrat je rekel da upa da bo vsaj kdo šel po njegovih stopinjah in imel tri otroke. Za mamo pa ne vem  kako bo reagirala.
Imate predlog kako povedat?
No zdaj  pa dovolj nakladanja.
V službi tudi nisem še povedala, mislim da bom kmalu po prvem pregledu da bo mir skrivanja.

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 355
23.9.2010 8:43:40   
vesna_b
titkaa - vem, da ti ni lahko, sam... saj bo minilo, in potem boš najbolj srečna user posted image

probaj - že preden vstaneš, pojest kak prepečenec al pa grisin ali bobi palčke. da imaš nekaj v želodcu, pa da je to čisto nevtralno. kar na nočno omarico si pripravi. enim full pomaga. probaj z bananami - baje naredijo oblogo v želodcu, nisem pa sigurna. saj vem, lahko je nam govort, sam... držim pesti, da bo čim prej mimo...

o, pa spet imamo nove. čestitke... user posted image user posted image user posted image  in dobrodošle v naši čvekalnici user posted image

aap - ne sekiraj se, če ni nekih očitnih znakov. bodi vesela, titkaa bi takoj zamenjala s tabo. pa jaz tudi tista dva dni, ko mi je bilo tako slabo, sam bruhat pa nisem mogla, čeprav se mi zdi, da bi mi bilo potem lažje.
jaz v prvi nosečnosti nisem imela čisto nobenih znakov, ampak res ne, sem pa v prvih mesecih shujšala 3 kilograme, potem pa sem se začela redit. na koncu sem imela 9 kg več in moja G me je prav pohvalila, da sem se ravno prav zredila. glede 5. nadstropja pa... ej, tvoje telo doživlja spremembe, in smo nosečke pač prej utrujene. prvih par mesecev, potem to mine, in potem spet pride nazaj, kak mesec ali dva pred koncem. ne skrbi, tvoja pikica je še tam, raste, uživa v tvojem trebuščku in ti z utrujenostjo govori: mami, ja jaz sem tukaj s tabo, navadi se, da boš bolj utrujena, ker me boš mogla kmalu (prej kot si misliš) res lovit user posted image  - pa verjemi, res hitro mine ta čas, ko začnejo se plazit, potem hodit... joj...

(odgovor članu Titkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 356
23.9.2010 8:49:07   
mami411

Punce a kej veste, kam se gre na NS, če si 35-37 in ti pripada brezplačniško?

Mislim da samo v LJ - če se ne motim v porodnišnici.

(odgovor članu Vesella)
Neposredna povezava do sporočila: 357
23.9.2010 8:49:26   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

Zaenkrat  ne ve še nihče razen tašče in to  sem ji morala povedati ker ta vikend sem imela  trebušno virozo in pol mi je nosila  borovničke, da mi bo pomagalo... pol pa sem ji rekla da ne smem . Mal je ostala brez besed  pol pa nam je zaželela srečno do konca. 

he he, borovničke, a?
bi mogla rečt, da sam jegra piješuser posted image
ma saj men je to tako lepo, da ni razlike. no, čeprav sem od brata starejša 6 let, pa se še danes res full dobr razumeva. lepo, da tvoj mišek ni ljubosumen na sestrico, sestrica se bo pa tudi navadila, boš videla. sploh ko bo imela starejšega bratca za igro.
kako povedati staršem... ja, ko boste skupaj, rečeš - tata, veš, da si želiš, da bi mel eden od nas 3 otroke? jaz ti bom željo uresničila. ali pa kupi kake šalčke, majčke, karkoli - z napisom babi / dedek boš... 
al pa naj tamala dva povesta, da boste dojenčka dobil...

midva bova povedala po nuhalni. domačim, v službi, prijateljem...
sva v prvo domačim povedala pred nuhalno, pa... eni niso mogli bit tiho, čeprav sva jih prosila...

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 358
23.9.2010 9:07:17   
aap
hvala, vesna. res lepe besede... so se mi malo očke zarosile... user posted image

pri slabosti pa imam dobre izkušnje z bananami, dva meseca nazaj sem imela trebušno gripo in mi je krasno pomagala banana in suha hrana, grisini ipd. pa jaz se držim tega, da odkar vem, da sem user posted image spijem že zjutraj melisin čaj, ki pomirja... tako da mogoče mi zato nikoli ni bilo slabo. preventiva... user posted image
aja, kako pa je pri vas s kavbojkami... jaz kljub izgubi teže zapnem samo še ene... ne vem kaj oblečt za v  službo... 

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 359
23.9.2010 9:10:13   
vesna_b
kavbojke pa... hm, bo treba po novo garderobo. jaz sem mela nekaj še od prve nosečnosti, nekaj pa sem kupila. sam nočem še nosit... drugače pa si pomagam z elastičnimi hlačami - te, elegantnejše, pa pajkice - še dobr, da so moderne user posted image

(odgovor članu aap)
Neposredna povezava do sporočila: 360
23.9.2010 9:14:40   
mami411
No da še jaz malo počvekam. Jaz sem si pa kupila tist nosečniški pas TUKAJ
in se mi zelo fajn obnese, ga bom lahko še kar nekaj časa uporabljala, pa tudi po nosečnosti, preden bom šla čist nazaj user posted image
Mi2 sva še kar tiho, čeprav otrokom bo treba počasi povedat, ker buši kar lepo raste.

Vsem ki imate kakršnekoli težave upam da čimprej minejo, pa dobrodošle nove user posted image

(odgovor članu aap)
Neposredna povezava do sporočila: 361
23.9.2010 9:20:06   
vesna_b
točno!
vidiš, pa sem ga gledala, pa sem pozabila na njega... ej, eno vprašanje. a nič ne "štrli" od zadrge? mislim, če lahk poveš, kako stoji, da se še druge opogumimo in ga naročimo

jaz sem naročila tisti pas, ko sem zgoraj dala link. enega črnega (under cover) in enega belega (baby, rokice in nogice)
joj, komaj čakam, da jih bom lahko začela nosit user posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 362
23.9.2010 9:33:35   
mami411
Za začetek daš samo pri gumbu tisto elastiko - dobiš 4 elastike (2 različne dolžine in za gumb in za zaponko), potem pa dobiš še 3 kose blaga, ko tudi elastike ne moreš zapreti, spet v 3 različnih barvah, črna, bela in modra.
Meni se je za 1x dobro obneslo, majico imam pa itak zmeraj daljšo in trenutno širšo, tako da se nič ne vidi. Če boš imela pa čez še tisti pas, je pa sploh super.
Če zelite lahko tudi poslikam, če sem preveč zakomplicirala.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 363
23.9.2010 9:35:39   
vesna_b
ma, nisi zakomplicirala. sicer pa - slikc se pa ne branimuser posted image
hm, bom pa verjetno tudi jaz naročila :)

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 364
23.9.2010 9:38:39   
mami411
No saj slikce so fajn tudi tam na linku, samo jaz sploh nisem vedela, da dobiš vse to v kompletu. Pa cena je tudi kar ok, sej za to ne dobiš niti enih novih hlač. S tem pa mislim da bom normalne hlače kar za nekaj časa še imela, na koncu imam pa itak tak trebuh da imam najrajši na elastiko.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 365
23.9.2010 9:44:13   
vesna_b
eh, ja, sem si ogledala. ampak nisem pa mislila, da je res toliko v paketu. zanimivo.
hvala user posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 366
23.9.2010 10:24:17   
Ula33
Pozdravljene punce!

Tudi jaz se vam pridružujem. Sem ta teden ugledala user posted image  in sem presrečna! Je pa moja prva user posted image ! No, se pa zna zgoditi (vsaj po mojih) izračunih, da bo user posted image  prišel v začetku junija.

Jaz se tolk težko zadržujem. Zaenkrat vema le jaz in fant... Se pa kar težko zadržujem. Mami bom verjetno kar povedala, ker ji težko kaj prikrijem. Ostali družini pa bova povedala, ko bova videla srček.

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 367
23.9.2010 10:25:51   
bobica
jutro oziroma dober dan žeuser posted image

midva tud nisva še nobenemu povedla...mislim da bomo povedli po 5.10. ko bom imela prvi pregled....ne bomo mogli dosti skrivat, to pa zato ker me je že napadla slabost in bruhanjeuser posted image

danes sm v službi že dvakrat bruhala...me vsi nekam čudno gledajo...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 368
23.9.2010 10:32:03   
cowgirl
Midva se tudi še zadržujeva, ampak ne bova več dolgo čakala. Ne vem zakaj bi... Trenutno je tašča na potovanju in bi njej rada prej povedala kot vsem kolegom, da ne bo od koga drugega izvedela. :)

Ali je katera že kaj gledala nosečniško modo? H&M? C&A? Popek in Lavie imajo drago za popenit... Kako je v mothercare?
Ne bom si kupovala veliko, ker bo samo nekaj mesecev aktualno. Sploh bo pa vmes zima, potem pa še pomlad... Bi bilo treba 2x garderobo menjat.

Carpe diem

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 369
23.9.2010 10:39:40   
Barbara31
Pozdravček,

Tudi jaz  bi se prijavila na majčice. Imele sem 2 IVF postopek in v torek se je na tesu pokazal +. Po dolgih letih truda je to moja prva nosečnost. Mislim samo na najboljše. V ponedeljek imam krvnega...in tam izvem kdaj bo prvi pregled. Po mojih izračunih naj bi bil moj rok 28 Maja.

Pozdravček vsem

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 370
23.9.2010 11:04:32   
Vesella
rakica 2 - to je pa super, če je pri Pušenjaku user posted image sem bom tudi jaz tja napotila, sem klicala v ZD Dravlje, kjer sem bila prvič in so mi rekli, da je zastonj samo v porodnišnici

app tudi jaz moram počas že po nove hlače, zapnem še marsikatere, sam ko sedim me vse veže. Ko pa se peljem v avtu jih seveda odpnem in pozabimuser posted image ter stopim iz avta vsa razpeta, hahaha, še dobro da me kdo ne vidi, no vsaj upam user posted image

anchika pa to je ja vesela novica, če jo boš ti z navdušenjem povedala, bodo vsi zagotovo veseli user posted image

mami411 super ideja, tega pasu prej nisem poznala, grem v nabavo user posted image

dobrodošle nove user posted image user posted image

(odgovor članu borovnicica)
Neposredna povezava do sporočila: 371
23.9.2010 11:12:13   
anchika
A je že vsem tako videt trebušček, men se zdi da sem samo napihnjena.
A ste se tud kaj že zredile? Meni na žalost je rit že zrasla . Trebušček pa je tudi tak mlahav. prej je bil bol čvrst.
Kaj pa ve?

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 372
23.9.2010 11:14:08   
anchika
Tudi jaz bom kupila tiste pasove. Kaj pa je tisti pas, ruta ki jo daš okoli in okoli?

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 373
23.9.2010 11:22:42   
vesna_b
o, punce, bodoče mamice - dobrodošle nove :)

o, ja, vem kako težko je biti tiho. sam... ma jaz bom počakala, da bo 3 mesece mimo, da bo tista največja nevarnost mimo. zihr je zihr. sodelavec je povedal, čez par dni je mela žena pa SS. pa sem smotana, tega me ne bomo doživele!!!!!
ampak počakala bom pa vseenouser posted image
saj bi takoooo rada komu povedala, ampak... ne, ne bom. je tud to luštno, ko mava midva svojo malo skrivnost user posted image user posted image  pa še vas mam tukaj, moje čveke, in to mi zadostuje.

bobica - upam, da bo čimprej minilo. probaj tudi ti z zajtrkom - prepečenec, grisini... pa kako banano. v službi pa napovej trebušno gripo in si jutri vzemi prost dan.

cowgirl - jaz imam nekaj od H&M in od C&A in če lahko rečem, so mi hlače boljše od C&A user posted image
žametke iz H&M so se mi v prvo zapotegnile. saj ko jih nosim se ne vidi, sam ko likam, jih pa čist user posted image . majčke imam pa iz obeh trgovin in so mi super.
drugače pa dobiš rabljeno, skoraj kot novo, veliko ceneje... če katero zanima, na kateri strani... ni trgovina, kupiš od bivših nosečk user posted image
aja, garderobe pa ni treba tako menjat. kavbojke ponosiš do konca. kake hlače tudi, žametke mal prej pospraviš, za maja pa sem si kupila kar v mani običajne kapri hlače, bombažne, kot trenirka, 3/4, večje, pa sem jih ponosila. majice in puloverje - nekaj jih imam, drugače bom pa svoje ponosila, čez bom dala pa tisti pas, ko se ga naročila, pa bo nosečniška majčka... user posted image

barbara - tako se govori - mislim sano na najboljše. user posted image

joj, punce... mamice bomo. nekatere prvič, nekatere drugič, tretjič... ampak vse bomo imele take micene štručke. jaz že kar komaj čakam, da bom imela ob sebi svojo princesko in pa svojo pikico... moja dva sončka....

ja, vem, hormoni... user posted image  sam sedaj mi pripada... user posted image

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 374
23.9.2010 11:25:38   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

Tudi jaz bom kupila tiste pasove. Kaj pa je tisti pas, ruta ki jo daš okoli in okoli?

tisti pas, ki sem ga jaz že naročila, je bolj okrasen, pa če niso prav nosečniške hlače, imaš ledvičke pokrite, če imaš krajšo majčko.
ti povem, ko ga prejmem, oz ti lahko tudi pošljem slikco, kako izgleda na meni oz kako se ga točno obleče. po moje tako kot hlače... user posted image  stopiš notri in potegneš gor. predvidevam. ti povem, ko jih prejmem...

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?