|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
20.9.2010 14:58:41   
pajkica2
Jaz bom tudi majčica če bo vse po sreči. user posted image Uradni rok je sicer zaenkrat še 26.4., ampak po mojih izračunih glede na ovulacijo in tudi glede na UZ bo 3.5., tako da kar ta datum jemljem za D day. Prvi pregled je že za mano, vse ok in lepo se je videl tudi srček. user posted image Je pa to moja druga nosečnost, nimam še otrok. Naslednji pregled imam 6.10., na nuhalno pa se moram še naročiti.

Lep sončen dan vsem. user posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 301
20.9.2010 18:32:59   
Nitkica11
user posted image

PDP, NICK, ŠT. user posted image , ŠT.user posted image DOMA, STAROST, KRAJ, SPOLuser posted image user posted image user posted image
PP(prvi pregled), NP(NASLEDNJI PREGLED), NS(nuhalna svetlina), user posted image

30.04.2011
user posted image Nitkica11 2 user posted image , 0 user posted image , PP-27.9
01.05.2011
user posted image kajbosbil 29 let, 3 user posted image , 1 user posted image , PP-15.9
user posted image Njeli 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image NP-12.10
02.05.2011
user posted image Anonimna3
user posted image mami411 , 4user posted image , 3 user posted image , user posted image NP-1.10
03.05.2011
user posted image Anonimna2 , 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image pajkica2 , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image NP-6.10
04.05.2011
user posted image Anonimna *a* , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image NP-15.10, NS-20.10
user posted image mami27 , 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image majagrega , 28let, 2 user posted image , 1 user posted image , NP-12.10, NS-22.10
05.05.2011
06.05.2011
user posted image anonimna user posted image , 31 let, 5 user posted image , 0 user posted image , PP-06.09
07.05.2011
user posted image sagos , PP-06.10
08.05.2011
user posted image RAKICA2007, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , PP-13.09
user posted image Vesella, 3 user posted image , 1user posted image , PP-12.10
09.05.2011
user posted image mojatvoja, 4user posted image , 2 user posted image , user posted image NP-11.10
10.05.2011
11.05.2011
user posted image maami11, 27 let, 1 user posted image , PP-20.09
user posted image titkaa, 35 let, 1 user posted image
user posted image Anonimna D, 29let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image NP-2.11
12.05.2011
13.05.2011
14.05.2011
user posted image didi74, 1user posted image , 0 user posted image , PP-27.9
15.05.2011
user posted image anonimna , 2 user posted image , 1 user posted image , PP-05.10
16.05.2011
user posted image anchika 3 user posted image , 3 user posted image , PP-05.10
user posted image portorož, 29let, 3 user posted image , 0 user posted image , NP-01.10
17.05.2011
user posted image rakica 2, 36 let, 5 user posted image , 3user posted image
user posted image jagda# , 1 user posted image , 0 user posted image
18.05.2011
user posted image hanna80, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , PP-05.10
user posted image jasmina in tadej , 2 user posted image , 1 user posted image , PP-23.9.10
user posted image Muca Živc , 4 user posted image , 1 user posted image
19.05.2011
20.05.2011
user posted image Ikelc, 3 user posted image , 2 user posted image
user posted image Sortis,28 let 1 user posted image , 0 user posted image , PP-5.10
21.05.2011
user posted image melitkica, 30 let, 3 user posted image , 1 user posted image , PP-04.10
user posted image nova79 , 1 user posted image , 0 user posted image
22.05.2011
user posted image Kaya88, 2 user posted image , 0 user posted image
user posted image veronika11 , 2 user posted image , 0 user posted image
user posted image lily32 , 2 user posted image , 1 user posted image
23.05.2011
user posted image anonimna , 3user posted image , 2user posted image
24.05.2011
25.05.2011
user posted image vesna_b, 30let, 2 user posted image , 1 user posted image , PP-14.10
user posted image skrzot , 2 user posted image , 1 user posted image
26.05.2011
27.05.2011
28.05.2011
29.05.2011
30.05.2011
31.05.2011
xx.05.2011
user posted image bobica PP-5.10
user posted image pampers PP-8.10
user posted image aap NP-6.10
user posted image Mina83

SKUPAJ NAS JE: ----41----

Z NAMI SO BILE:

user posted image Isabellabina user posted image
user posted image sobrate user posted image
user posted image Anonimna *p* user posted image
user posted image spely25 user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 302
20.9.2010 18:36:52   
Nitkica11
dobrodosle vse nove user posted image user posted image

veronika11 - drzim pesti zate jutri bos videla da bo vse OK!

happy85 - jaz na prvemu pregledu nisem bila tesca kri in vodo pa so mi vzeli en dan kasneje in sem sla potem seenkrat do G da mi je pregledala izvide in dala MK.

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 303
20.9.2010 19:02:09   
nova79
ojla...pri nas se začenja slabost,prehlajenosti itd....no da se vam še jst predstavim:31 let,bela krajina,...se vam še kej oglasimuser posted image user posted image

(odgovor članu Mina83)
Neposredna povezava do sporočila: 304
20.9.2010 19:37:23   
portorož

Ola majčice !!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jupi jej, množimo se, množimo se.... user posted image user posted image user posted image user posted image  

Hmmm, a bomo prišle do 100? Ste za to? Ciljamo na 100tko? user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak je to lepo videt user posted image user posted image user posted image

Vse nove: DOBRODOŠLE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Dajte se vse majske user posted image tukaj pofočkat! user posted image user posted image user posted image user posted image
Lily 32, sem vedela, da tudi tebe maj mika user posted image

Jaz sem še kar bolana, že 3 teden  teče, očitno mi je imunski sistem odšel na podaljšan dopust, naš bebi ima veselico in si je začel hrano prebirati (beri: lakota, a po vsakem hranjenju slabost, zaenkrat še brez ogledovanja školjkeuser posted image ), postelja me kar potegne vase...
Ja, nov način in tempo življenja smo začeli user posted image

Jaz KOMAJ čakam, da grem na pregled, da vidim user posted image ...

Jaz si probam čim bolj zapomniti spremembe v sebi, ker je to tako poseben čas user posted image ..., ja ja, raznežena sem...
V spodnjem delu trebuha čutim tako nežno ščemenje/špikanje, posebej zvečer, ko se vležem na L bok, pa v križu me zbada, sicer čez cel dan in pa seveda jočkice so se odločile, da bi večjo košarico imele user posted image (kako je moj tega vesel, pa verjetno itak vse veste user posted image )...,
o ostalih počutjih težko kaj točno in z gotovostjo povem, predvsem zaradi tega trdovratega prehlada user posted image

Kako pa ostale kaj čutite, da se v vas nekaj dogaja?

Ekola, pa še malo kalorij user posted image vsem, ki to lahko prebavite in se vam pocedijo sline... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nova79)
Neposredna povezava do sporočila: 305
20.9.2010 19:47:18   
veronika11
Nitkica_11: res hvala za lepe želje. danes že 14 dan po malem krvavim, pa sem še vseeno user posted image (sem preverila danes) in nosečniški znaki vedno bolj prihajajo na dan (boleče prsi, slabost, nespečnost, vsakih 15 min na WC). samo ne razumem, zakaj se izcedki ne nehajo.user posted image  
vesna_b: tudi jaz si želim, da bomo še dolgo skupaj user posted image

sagos: kako kaže? ali je vse v redu?

lep večer vsem majčičam želim! user posted image

(odgovor članu nova79)
Neposredna povezava do sporočila: 306
20.9.2010 19:56:40   
Sortis
Berem tukaj, mate že vse neke slabosti/bruhanja, jst pa popolnoma nič. Sej ne da si to želim ampak me mal skrbi glede znakov. Razen rahlih krčov (podobnim menstrualnim krčem) in zelo pogostega obiska na wc nimam nobenih drugih znakov. Aja pa boleče prsi.

(odgovor članu veronika11)
Neposredna povezava do sporočila: 307
20.9.2010 20:42:25   
Nitkica11
Sortis jaz tudi nimam drugih znakov razn napetih prsi, napihnjenega trebuha in nocnega lulanja user posted image pa poznam se par prijateljic ki niso imele nobenih znakov pa majo zdrave user posted image doma tako da naj te ne skrbi prevec!

veronika11 je ze dobr znak da mas vec user posted image znakov user posted image porocaj jutri kako si opravila

(odgovor članu Sortis)
Neposredna povezava do sporočila: 308
20.9.2010 20:50:06   
mami411
Helouuuuuuuu

Sortis ne sekiraj se, jaz sem popolnoma brez znakov, pa sem vidla že srčka. Pravzaprav velikokrat pozabim na to da sem sploh user posted image .  Ja saj mogoče če bi bil prvi user posted image da bi dala tudi več pozornosti na to, zdaj je pa polno dela in opravkov.

Pa res se nas je polno nabralo user posted image , bo kar težko vsem slediti user posted image

(odgovor članu Sortis)
Neposredna povezava do sporočila: 309
20.9.2010 20:50:11   
lily32
user posted image user posted image portorož, ja res me je takoj zamikal maj, a sem po prvih negativnih testih že skoraj opustila upanje (sem si celo naredila zalogo vložkov user posted image , zdaj bodo kakšno leto počakali v omari), na srečo se je obrnilo drugače. Sem se nasmejala tvojim izjavam.

Sortis, jaz tudi nimam še nobenih znakov razen bolečih prsi in občasno kakšne napetosti v trebuhu ali špikanja na področju jajčnikov. user posted image niti v prvi user posted image nisem kaj dosti čutila, mislim, da sem v celi nosečnosti 3x bruhala, čeprav sem se v avtu nekoliko slabo počutila. Upam, da bo tudi tokrat tako.

Držim pestke, da se umirijo izcedki tistim, ki jih to muči.

Lep večer vsem

(odgovor članu Sortis)
Neposredna povezava do sporočila: 310
20.9.2010 21:14:17   
Sortis
No lepo je slišat, da nisem edina k ji manjka par značilnih znakov. Sploh ker imam panično mati k je tako paniko dvignila zarad teh krčev, da sem prav rekla, da nekaj časa ne grem na obisk ker me psihira čist preveč user posted image

Hvala punce, sem pomirjena zdaj user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 311
20.9.2010 21:35:45   
maid
ojla..sem nova tu in se vam pridružujem.. :) stara sem 27 let in prvi pregled imam 1.10. zadnje perilo sm mela 14.8.
nekit ne morm izračunat roka.mi lahko pomagate? je pa to moja tretja nosečnost, ampak sm 2krat splavila, upam da bo zdaj vse ok...mam dober občutek..

lep pozdrav vsem

(odgovor članu Sortis)
Neposredna povezava do sporočila: 312
20.9.2010 22:21:43   
Titkaa
Uuuuu lepooo kok nas že jeuser posted image user posted image user posted image kok bomo čvekaleuser posted image user posted image
Mene še vedno mučijo slabosti, ne morem ne pit ne jest...na vago sploh nisem šla, ampak hlače že kar visijo z meneuser posted image user posted image user posted image ...upam da bo kmalu mimo....še vedno mi gre vse na bruhanje....delat še kar hodim, da se vsaj malo zamotim-čeprav ne pomaga kaj dosti-sem več na WC-ju al pa vzuni na zraku, ko mi je full hudo. Tako da zaenkrat se še ničesar ne morem veselit, saj je vsaka misel slabost-groza.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...prvi pregled imam pa v začetku oktobra......

(odgovor članu maid)
Neposredna povezava do sporočila: 313
21.9.2010 6:21:37   
RAKICA2007
Jutro punce... kako smo kaj?

Jah, jaz sem jutranji tip človeka user posted image in zato vstajam zeloooo zgodajuser posted image in pa seveda posledično že pred kurami spim user posted image

Jaz sem bila na pregledu 13.09. in je bilo vse OK, user posted image se je že videl in tudi fižolček je lepo skakal user posted image user posted image user posted image tako, da mi je G zagotovila, da bo vse v najlepšem redu. Za naslednji pregled moram jutri poklicati, saj me je prejšnji teden dala že na prve krvne preiskave in ko bodo jutri izvidi pokličem.

Trenutno sem doma (zato sem tudi malo manj tukaj), tamala hodi v vrtec jaz pa na fizioterapijo. Sem pa ves vikend cajtala svoj imunski sistem - saj se mi je v petek totalno porušil in sem staknila nek hud prehlad - nos, kašljam kot da bom vrgla pljuča ven, HB vsaj vročine nimam.

Drugače pa počutje; hm kakor je, je ok pa malo mi je slabo, pa je spet ok. Razen napetih in bolečih prsi nimam drugih znakov... razen (tole moram še G vprašati) imam veliko belega toka. Pri 1. nisem imela čisto nobenega znaka nosečnosti - vbistvu sploh nisem vedela da sem noseča do 8t 2/7d user posted image - dokler nisem prišla na kontrolni pregled h G zaradi špikajočih bolečin v jajčniku. Upam, da tako tudi pri 2.user posted image ostane user posted image

Prosim punce, dajte mi nekaj povedati; sem v 7t 3/7d in imam občutek, da se mi že pozna...vem, da je vsaka nosečnost drugačna - ampak imam tako napihnjen in lepo oblikovan trebušček že, da bi lahko rekla, da sem v 5. mesecu user posted image
Je pa res, da sem pri 1.user posted image skrivala do 6.meseca - se mi sploh ni nič poznalo...

UUUuuuf sem naložila - ja, to sem jaz - rada klepetam in govorim user posted image user posted image

(odgovor članu Titkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 314
21.9.2010 6:56:21   
lily32
maid, tvoj PDB bo okrog 20. 5., malo je odvisno tudi od dolžine ciklusa, tu imaš link za stran, na kateri si izračunaš datum poroda: http://otrocarije.blogspot.com/2008/09/nosecniski-koledarcek.html
držim pesti, da bo tokrat vse OK user posted image

RAKICA2007, ti kar malo zavidam, da si že slišala user posted image .

Titkaa, se mi prav smiliš, upaš lahko le, da bo čez nekaj časa bolje, čeprav vem, da je to bolj slaba tolažba. user posted image

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 315
21.9.2010 7:58:18   
bobica
dobro jutro....
zame se je že slabo začelo..danes sm prvič bruhala...in to zdej v službi..
vidim da jo ne bom dobro odnesla kar se bruhanja tiče in slabosti.....user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 316
21.9.2010 8:23:29   
Anonimen
Da se vam še jaz malo javim ( anonimna bom do 1. pregleda ) - aja sem pa tista ki ima rok 15.5.  user posted image

Rakica jaz sem 1. teden za tabo in se mi že pošteno pozna user posted image , v prvi sem nosla navadne hlače do nuhalne, potem je bil pa naenkrat "bum" - kot da daš margarino na toplo user posted image .
Ravno včeraj me je moj že slikal, je res da sem imela malenkost bauheka še od prve, a zdej je prav "žogica". Sem danes zjutraj hotela oblečt eno belo majčko pa pulover čez - pa se je žogica vidla skozi , sem šla hitr po eno srajčko user posted image . Sem se mal pogovarjala z drugorodkami in mi je večina rekla da okrog 8-10. tedna se skor ni  dalo več skrit.

Očitno so se pa tudi meni začele slabosti, sem lačna, ko kaj pojem je pa slabo.....včeraj kr bolj kot ne cel dan.....po kosilu mi je začela vsa hrana smrdet user posted image , upam da mi bo vsaj bruhanje prihranjeno - v prvi user posted image nisem niti 1x bruhala, malenkost slabosti in to je bilo to.

Vsem želim lep dan, pa nič v školjko gledat - ni nič lepega notri user posted image

(odgovor članu bobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 317
21.9.2010 8:41:04   
mami411
Dobro jutro!!!

O kako lepo da se samo meni trebušček ne vidi user posted image . Sploh ne vem koliko časa ga bom še lahko skrivala, sploh pred domačimi. Prvi plan je bil do konca oktobra, samo če bo šlo tako naprej....No sej važni so kg da ne gredo gor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 318
21.9.2010 9:47:10   
vesna_b
oooo, še novih majčic... pa nas bo res vsaj 100, če ne več user posted image

portorož - se mi smili tvoj nos... si pa res boga. upam, da se čimprej pocajtaš

sortis - jaz v prvo nisem imela čisto nobenih znakov, razen da so mi prsa zrastla, ampak tudi to ne takoj. sedaj v drugo je pa moj to opazil, preden sem test naredila user posted image  ja, moški, kaj čmo. mi je bilo 2 dni slabo, ampak sedaj ni drugih znakov, kot zeloooo napihnjen trebuh (kilaža HB ista), veliiiiiki joški, in pa napadi lakote okoli polnoči.

lily - mam tud jaz zalogo vložkov. hm, k damo oglas na bolho? he he he
da zaradi trenutnega prenehanja potreb po vložkih le te poceni prodajamo tistim, ki jih rabijo... ok, mal hecauser posted image

titkaa, bobica - joj, upam, da bo kmalu boljšeuser posted image in da bodo slabosti le še spomin

rakica - jaz sem tudi v prvi nosečnosti šla na nuhalno v svojih kavbojkahj še - me je sestra prav pohvalila, sedaj v drugo pa to ne bo šlo. nekaj hlač sem že dala bolj zadaj v omari, druge bom pa zelo kmalu. hm...user posted image
v glavnem, namen mamo, da za user posted image  poveva po nuhalni, sam ne vem, če me ne bodo prej pogruntali... hm...
pa še v petek mamo fešto, ma sodelavka 40 let, pa bom sigurno na paleti, ker ne bom hotela nič piti. ok, saj ne da se ga nacejam, user posted image , sam na fešti sem pa kake 2 al pa 3 deci spila, ki jih sedaj ne bom... hm...user posted image

ok, sedaj sem pa tudi jaz naložila. am, upam, da ste se lahko prebile čez moje pisanje... user posted image

(odgovor članu pajkica2)
Neposredna povezava do sporočila: 319
21.9.2010 9:47:39   
Muca Živc
Rakica2007, pravijo da se druga nosečnost prej pozna kot prva. Sploh po 35. letu. Meni se prva ni poznala do 6. meseca???? zdaj pa sem se že zredila za 1 kg.

Slabosti so se meni začele v soboto, in tako pridejo in izginejo, meditiram, vprašanje koliko časa mi bo še uspelo premagovati to slabost. 

Beli tok, to je normalno.

Punce lep dan

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 320
21.9.2010 10:20:31   
mami411
IZVIRNO SPOROČILO: Muca Živc

Rakica2007, pravijo da se druga nosečnost prej pozna kot prva. Sploh po 35. letu. Meni se prva ni poznala do 6. meseca???? zdaj pa sem se že zredila za 1 kg.

Hvala, potem imam pa itak več pogojev da se mi že pozna user posted image

(odgovor članu Muca Živc)
Neposredna povezava do sporočila: 321
21.9.2010 10:36:20   
Anonimen
Nitkica - kot sem ti že napisala prosim, da spremeniš podatke na seznamu, ker si nekaj spregledala user posted image

PDP 8.5.2010
user posted image Anonimna D, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image NP 30.9., NS 2.11.

Sicer pa čutim vse adosti nosečnosti...slabost, napete prsi, nenehno zaspanost, utrujenost, vse mi smrdi, nimam apetita za jest in niti za pit...mah...še kaka 2 mesecaa bo tako, potem bo že boljše. Pri prvem sem bla fertik do 4 meseca...potem se je pa odprlo...heh

pa pa

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 322
21.9.2010 10:59:10   
rockstar
Pozdravljene :)

z velikim veseljem se vam pridružujem tudi jaz. Stara (beri: mlada user posted image ) sem 28. let, čez mesec dni že 29. To je moja 1. nosečnost, prvi pregled imam 5.10. in PDP (po svojih izračunih) 18.5. user posted image

Vsem vam želim čim lepšo nosečnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 323
21.9.2010 11:34:28   
Anonimen
Opažam, da nas ima kar precej prvi pregled 5.10. user posted image user posted image user posted image , to bo en lep dan user posted image
Trenutno se s slabostjo prebijam čez službo user posted image  in komi čakam do bo urca 3 user posted image

(odgovor članu rockstar)
  Neposredna povezava do sporočila: 324
21.9.2010 11:36:53   
najkica
Živjo nosečke,

no sem se odločila, da se vam tudi jst pridružim. 
Moji podatki: starost 30, 3. nosečnost in doma 1 mali škratek star 18. mesecev. Sama sem si izračunala, da naj bi imela rok 4.5. Prvi pregled pa sem imela včeraj in sem videla user posted image ! Naslednji pregled je nuhalna in sicer 15.10. 

Imam pa slabosti že od 6.tedna in moram stalno nekaj jest.....se že bojim višek kg... user posted image
Sem bila pa ful zaskrbljena, ker me joške popolnoma nič ne bolijo in niso nič napete. No, ampak je vseeno vse ok! user posted image  

Čuvajte sebe in svoje pikice.
pa pa

(odgovor članu rockstar)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?