jana84
|
hejla! No, jaz pač nisem najbolj jutranji tip...Spančkam lepo do cca. 8h pa še bi, sam se prepričam, da bi blo vseeno fajn se zbudit in kaj postorit po stanovanju... glede krpic, vate... za nego dojenčka...Jaz sem kupla vato od To.To., tisto k je mal perforirana...Ne zik-zak...ne vem kako bi jo opisala. Nabavla pa sem tud tiste krpice To.To. za enkratno uporabo (so suhe, jih sam z vodo zmočiš)... Doma pa imam tud že bombažne krpice, oz. majhne tetra pleničke. Meni so se tiste zdele še najbolj uporabne. zgaga in laski: Ko sem bla noseča za Jakoba me zgaga ni čist nič pekla (pa sem ful visoko nosila), ko sem porodila glavco pa sem vidla sam eno črno čupasto kroglico...Zdej me tud nič ne peče zgaga...Bolj peče če je otrok v sedečem položaju, pa nabiva v želodec...Mislim, da laski nimajo kaj veze s tem, saj so načelom na nasprotnem koncu kot je želodec oprema za v porodnišnico: hm, jaz imam v torbi že pripravljene vložke, blazinice za dojenje, 2 modrčka za dojenje, plavalni obroč...Zdej moram dodat še kakšne copate (mislim, da bom kar "kroksice" noter vrgla - obiski WC-ja, tuširanje...je fajn da so čim bolj gumijasti), nogavice...S časom bom pa še pleničke za enkratno uporabo naštimala (ene par, sej pol mi jih lohk mož prnese naknadno), in verjetno tiste robčke od tosame za ritko za ...Ker v šempetrski porodnišnici radi vidjo, da imaš svoje plenice s sabo (ok sej na negi jih oni dajo njihove). Drgač pa prakticirajo za ritko brisat kar s tetra plenicami, sam se mi zdi ful nepraktično s tisto veliko cunjo tisto miceno ritko brisat... Verjetno pa še kaj pristane noter (od križank, kašne revije, prigrizka, bonbončkov, polnilec za mobite, fotoaparat in polnilec za baterije, nočna lučka...)