|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
21.9.2010 7:39:25   
sončnica24
Dobro jutro je spet tak lep sonček da sem kar takoj dobre volje.

Nik je danes malo bolj bogo spal je celo noč nekaj sanjal pa stokaluser posted image , ampak važno je da je zunaj lepo vreme da bo dan spet hitro minil, ker boma lahko zunaj, ko pridema domov.

Orka, tebi želim da hitro narediš šolo user posted image .

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
21.9.2010 9:18:50   
Andromeda
Dobro jutro!

sončnica
- a pri vas je pa že sonček? No, sej pri nas je tud, ampak za gosto meglo user posted image

orka - super, da boš nadaljevala šolanje! user posted image
Jst mojega še kar ne končam, ker sem septembrske roke zarad "bolehanja" zamudila, sicer pa mamo že nekje konec novembra naslednji rok, tako, da je razlika v 2 mesecih. Ta čas se bom lepo pripravljala, pa 1 diplomo bom šla počasi delat, pa tud kak part time job bi mi prav prišel, sicer bi vsi radi videli, da jim dostaviš študenstko napotnico...kdaj bodo sprejeli zakon o malem delu, ker to je res preveč? Vsi iščejo izkušene prevajalce, potem bi jim pa prek študenta nakazoval, res so profesionalni user posted image

Dario ima spet čisto zamašen nos, tako, da je baby vac znova v igri, zjutraj je cel kup "zamaškov" ven potegnil. Pa je blo že boljše, samo kaj, ko v vrtcu takoj stakne kaj novega. Sicer je pa ok, pri oddaji malce pojoka, pa ne več tako intenzivno kot prejšnje dneve. Edino pri spanju je, da se zbudi že po dobri uri (doma spi čez dan po 2 uri).

Nič, sem hotla it v knjižnico in na tržnico, ampak je tako gosta megla, bom raje na kak sončni žarek počakala.

Eno ? - v petek nameravam delat torto...prvič...vsak dober recept je dobrodošel. user posted image Rabim pa kakšno bolj "kompaktno" a sočno torto, ker se bo vozila 110 km stran user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 21.9.2010 9:19:43 >

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
21.9.2010 10:53:47   
Bethany
Jutro,

vesela novica, vsaj za mene: Elina je danes prvič od uvajanja naprej veselo zakorakala v igralnico, atiju pomahala in poslala lubčka. user posted image user posted image

Orka, you go, girl!! user posted image user posted image

Štajerska se tudi že kopa v sončnih žarkih, že pred osmo so se pokazali. Ljubljana pa taka tužna megla, da sem komaj čakala, da se vrnem domov. Groza, res si ne želim tam delat, pa se vsak dan furat v tisto norijo na ceste in vpadnice, pa v tako moreče vreme... user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
21.9.2010 12:37:46   
mojsoncek
Ziv'

kako pase tale soncek! Se bolj pa bi seveda pasalo, ce ga ne bi samo opazovala skozi okno pisarne user posted image . No, ga bomo pa popoldan dodobra izkoristili.

orka - cestitke,da si se odlocila za solanje!

katja - kako ste?

bethany - a ves, da tudi v LJ posije soncek user posted image . Pa tudi voznje se navadis... saj sem ti ze govorila o tem, kako jaz prezivljam svojo vsakodnevno vozakanje v LJ in nazaj.

Andromeda, ko se bo Dario navadil vrtca in se bo tam pocutil popolnoma domacega, bo tudi spati zacel tam bolj konkretno. Saj se bo hitro uredilo.
Glede torte... Sacherca ali pa kaksna druga, s tem da jo pustis kar v modelu in jo dokoncas, ko pridete na cilj.
In seveda, user posted image pogumni mali princeski, za odlocen korak v igralnico!

No tako... jaz ta teden delam samo do cetrtka, potem pa imam 1 teden dopusta. Si bova z mozekom privoscila 4 dnevni izlet na "jug" Italije. Potem pa sledi se malo pospravljanja po hisi in shoppingiranja za mladinca.

Sicer pa je danes en tak lep in uspesen dan... prav taksnega zelim tudi vam!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
21.9.2010 13:39:04   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

...
bethany - a ves, da tudi v LJ posije soncek user posted image . Pa tudi voznje se navadis... saj sem ti ze govorila o tem, kako jaz prezivljam svojo vsakodnevno vozakanje v LJ in nazaj.

...

hej, se spomnim, ja! user posted image user posted image Saj veš, kak je, kar se mora, ni težko. Jaz sem pa imela danes nič kaj ljubi opravek v Lj in me nobeno sonce in prazne ceste, pa še kak zastonj parking, ne bi prepričali v vesel odhod tja. hehe... user posted image

Uau, izlet v Italijo! Gresta sama?? To bo uživancija! user posted image user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
21.9.2010 13:49:51   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

...

...

hej, se spomnim, ja! user posted image user posted image Saj veš, kak je, kar se mora, ni težko. Jaz sem pa imela danes nič kaj ljubi opravek v Lj in me nobeno sonce in prazne ceste, pa še kak zastonj parking, ne bi prepričali v vesel odhod tja. hehe... user posted image

Uau, izlet v Italijo! Gresta sama?? To bo uživancija! user posted image user posted image

no, gre nas za en kombi, ampak greva pa brez otrok :)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
21.9.2010 16:01:29   
_katja_
čao!

Pri nas se je stanje umirilo. Možek in Nace sta zdrava. Včeraj je bil Nace še doma, ker je ponoči še enkrat bruhnil, potem pa je bilo ok. Jaka se na srečo ni nalezel. Je pa v nedeljo zvečer NAce tožil in jokal, da ga uho boli. Smo mu dali svečko in greli s termoforjem in je bilo očitno ok. Danes je bil Nace v vrtcu do spanja, jutri tudi, potem pa upam, da bo probal spat. Jaz sem šla pa tudi včeraj SAMA v šopinguser posted image Je prav pasalo po 4 dneh doma med bruhanjem in vsem kar paše zraven.

Meni pa malo mleka zmanjkuje, tako da en ali dva obroka na dan dam po flaški. Ni kaj, Jakec je ratal pravi lakotnik. Drugače smo pa v nedeljo stari že 4 mesece in bom lahko začela z gosto hranouser posted image

U mojsoncek: luksuz. Privoščim in uživajta maksimalno!!!!

Andromeda: ja Sacherca je trpežna, drugače pa kot je že mojsonček napisala, pusti jo v modelu in dokončaj tam. Lahko narediš tako da spečeš navaden biskvit, prerež in nafilaš s smetano in sadjem. Lahko pa daš spodaj biskvit, pa potem gor kakšno strnjenko. Malo poglej po receptih kaj se ti dopade.

orka: super user posted image user posted image user posted image Podpiram to. Preko česa greš pa delat to? Zarisa? Jest pa še čakam, da razpišejo. Grem tudi na predšolsko prekvalifikacijo na PeFu. Bova lahko skupaj študirali user posted image in šemo prosili za nasvete user posted image

Bethany: super, da je Elini ratalo  tako všeč v vrtcu.

Zdej pa nesem Jakca ven k ostalimadvema fantoma, potem pa mal cunje poštimat od tamalih dveh in na aerobiko za nosečke. Prvič po dooolgem času nadomeščam. Zdej se mi bo pa še ful bolj 'zdelo' ker mam jest ze dva, one pa prvič noseče user posted image user posted image user posted image Kao ful izkušena user posted image

Lep sončen dan še naprej!
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

Neposredna povezava do sporočila: 2132
21.9.2010 20:38:55   
Andromeda
Glede torte - tam ne bo časa, da jo sfiniširam...pa tud tale sacherka mi ne diši, ker me je enkart po eni grozno bolel trebuh, tako, da se mi je kar malo zamerila...vseeno hvala za nasvet obema user posted image Bom na kulinariki pogledala za kak fajn recept, pa kupit bom šla posodo za torte, med vožnjo jo bom pa itak mela v naročju, ker bo mož šofer, tako, da ni panike, da bi se kje gor pa dol in levo-desno drajsala user posted image

Mene je pa danes vzgojiteljica vprašala, če mu mi morda še vedno hrano pasiramo, ker je danes kar goltal makarone in jih ni hotel žvečit user posted image Sem rekla, da verjetno zato ni hotel žvečit, ker mu ravno trojke poganjajo in ga verjetno tako boli, da ne more žvečit, A vaši otročki takrat "normalno" jejo, ko jih zobki matrajo? Lahko pa tudi, da je bil tako lačen, da je kar hlastal za makaroni...

mojsoncek
-tale trip po južni Italiji je nadvse vabljiv..to boste uživali, pa si tudi malce "spočili" od mladincev..

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 21.9.2010 20:40:39 >

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
21.9.2010 20:53:27   
šema
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Mene je pa danes vzgojiteljica vprašala, če mu mi morda še vedno hrano pasiramo, ker je danes kar goltal makarone in jih ni hotel žvečit user posted image Sem rekla, da verjetno zato ni hotel žvečit, ker mu ravno trojke poganjajo in ga verjetno tako boli, da ne more žvečit, A vaši otročki takrat "normalno" jejo, ko jih zobki matrajo? Lahko pa tudi, da je bil tako lačen, da je kar hlastal za makaroni...

Ja, tile makaroni kjerkoli v vrtcih so zakon. Otroci jih zelo obožujejo.
Kar pa se goltanja hrane tiče, pa menim, da naš prekaša vse.
Mi je mami že nekaj časa nazaj rekla, da ima naš mali probleme, ker ne zna žvečit in samo golta...
Res je, da me včasih kar zaboli, ko ga gledam, kako poskuša pogoltnit neprežvečeno hrano, ampak sem zgubila upanje, da ga naučim, saj več kot prežvekovat zraven njega, kot krava v štali, ne znam. Ma, bo že, samo da se ne zadavijo :)

Neposredna povezava do sporočila: 2134
21.9.2010 21:11:58   
mojsoncek

Glede torte - tam ne bo časa, da jo sfiniširam...pa tud tale sacherka mi ne diši, ker me je enkart po eni grozno bolel trebuh, tako, da se mi je kar malo zamerila...vseeno hvala za nasvet obema user posted image Bom na kulinariki pogledala za kak fajn recept, pa kupit bom šla posodo za torte, med vožnjo jo bom pa itak mela v naročju, ker bo mož šofer, tako, da ni panike, da bi se kje gor pa dol in levo-desno drajsala user posted image

potem pa bo verjetno najbolje kaksna strnjenka, skutina torta ali kaksna s cokoladnim prelivom, da bo kompaktna (tale je tudi zanimiva http://www.kulinarika.net/recepti/13581/sladice/torta-vzhodne-carovnice/).

goltanje hrane - tudi pri nas zelo pogost pojav, sploh pri hrani, ki mu je zelo vsec... alla makaroni, krompir, pica... Poleg tega si pa se polna usta nabase, ampak to ponavadi rezultira s tem, da vse skupaj vrze ven, ker ne gre dol. Kaksne posebne ralike pa nisem opazila, da bi npr. zaradi izrascanja zob bolj goltal hrano.

katja - lepo da ste bolje in super za aerobiko!

Italija - bo pestro in zabavno... lahko recem, da gremo na nekaksno spiritualno potovanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2135
21.9.2010 21:20:46   
orka
helow
mojsonček-ti zavidam in privoščim.Imejte se lepo
hrana-ja tudi naša makarone kar cele pogoltne,drugače vse požveči edino makaronov ne,sem jo tudi jaz zadnjič opazovala in mi ni bilo vse jasno.user posted image Jaz sicer nisem pri nobenem zobku opažala,da bi drugače jedla in tudi težav ni bilo nobenih pri izraščanju....3 so pri nas že dolgo zunaj
katja-me veseli,da so tvoji fantje bolje

Radi se imejte in se veliko smejte

Neposredna povezava do sporočila: 2136
22.9.2010 7:20:48   
onur
Živjo. Včeraj se mi ni dalo pisat, sem vas samo na hitrco prebrala. Bila sem odsotna cel dan, ker sem bila na seminarju.
Petja je ratala cela lumpačina, zgleda, da tudi v vrtcu. Je prišla pred dnevom domov z ugrizem na licu. Ja, je prijateljčka udarila in porinla in se je branil, da jo je ugrizel. Je pa rekla vzgoljiteljica, da zna kar pokomandirat tiste, ki se ji pustijo. Joj, ..... Drugač pa imamo jutri tudi roditeljski.
Danes mislijo naši trgat belo, jutri pa še črno grozdje, ker je pričelo kar gniti.

Goltanje: naša si ponavadi tudi nabaše cela usta in kaj kar pogoltne, npr. kruh ali pa tudi kaj drugega. Sem zraven in ji pravim žvežči, žveči, pa včasih rata, včasih pa tudi ne.

Mojsoncek, super za tole potovanje in uživajta.

_Katja_, samo da ste dobro.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
22.9.2010 8:00:30   
pomar*ANČA*
jutro

_katja_ ste se pa hitro pocajtali user posted image

goltanje: golta samo makarone, se je že zgodilo, da je smo v kahlci našli cel neprebavljen makaron. doma ga upozarjam da naj je počasi, ampak v vrtcu pa moje ni časauser posted image

roditeljski: imeli smo ga včeraj, mi je včeč, ker je vsak mesec neko sodelovanje starši z otroki, naslendji mesec imamo kostanjev piknik.....  z vzgojiteljicama sem še bolj zadovoljna, sta res topli in prijetni. skupina je luštna, ampak je pomanjkanje fantkov, samo 4 fantki in kar 10 punčk.

jaz sem pa tako utrujena!! včeraj sem že ob 8h zaspala, pa sem se danes zbudila čisto utrujena, že cel teden komaj gledam, razmišljam o postelji. upam da se kmalu navadim na ta novi ritemuser posted image  

andromeda: obdrži meglo v kranju, v ljubljani je ne potrebujemouser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
22.9.2010 10:50:49   
mojsoncek
en lep in dober dan...

mene sicer zebe do kosti in se ze celo dopoldne sprasujem, kdaj bodo v sluzbi zaceli kurit... na hodnikih je sicer prijetno toplo , ampak po pisarnah je pa mrzlo kot user posted image . Tako da na veliko ulivam cajcke (ceprav nisem ravno nek veliki ljubitelj), da bi se ogrela od znotraj. Ucinek je pa na zalost samo ta, da hodi vsake pol ure na wc, zebe me pa se vedno. Torej... cakam SONCEK!

roditeljski sestanek smo imeli ze dva tedna nazaj, ampak ne bom nic komentirala...

pomaranca - upam, da cimprej prides k sebi in te mine zaspanost in utrujenost! To res zna biti kar nadlezna zadeva. Mene je tole zagrabilo v zacetku septembra, ampak je po dveh tednih popustilo, tako da ze nekako funkcioniram tako kot prej.

Ja nic, grem naprej matrat tipkovnico, da mi vsaj prsti ne zmrznejo user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
22.9.2010 12:10:53   
Bethany

...

Italija - bo pestro in zabavno... lahko recem, da gremo na nekaksno spiritualno potovanje user posted image

mmmmmmm, superca!! user posted image user posted image tocno to bi js tud rabla... sem nekam "izgubljena" zadnje čase...

Neposredna povezava do sporočila: 2140
22.9.2010 12:13:26   
Bethany
Mojsonček, bo treba kaj dodati v čajčke! Da te bo ogrelo... user posted image user posted image

Roditeljski sestanek, mi imamo jutri popoldan. Greste ponavadi skupaj s partnerjem, ali same?? Moj pravi, da bo šel zraven, ker ga zanima, kaj se dogaja v vrtcu, od kolegice "dec" pa ne, ker mu to ni pomembno... Kaj pa ve?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
22.9.2010 12:17:42   
mojsoncek

Roditeljski sestanek, mi imamo jutri popoldan. Greste ponavadi skupaj s partnerjem, ali same?? Moj pravi, da bo šel zraven, ker ga zanima, kaj se dogaja v vrtcu, od kolegice "dec" pa ne, ker mu to ni pomembno... Kaj pa ve?

Pri nama gre ponavadi eden, drugi pa doma cuva mladinca. Je pa pri nas v vrtcu kar pogosto, da prideta oba.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
22.9.2010 12:30:08   
Bethany

Pri nama gre ponavadi eden, drugi pa doma cuva mladinca. Je pa pri nas v vrtcu kar pogosto, da prideta oba.

aha, no, varusko imamo mi na srečo kr doma user posted image user posted image lahko grema oba od doma, pa elina niti opazi ne, hehe ...

Neposredna povezava do sporočila: 2143
22.9.2010 13:28:43   
pomar*ANČA*
midva sva tudi šla oba, čeprav sva bila edina, ampak je dragi hotel zraven in ker imava na srečo doma babi ki ga rada popazi sva imela to možnost, kar se mi ne zdi nič narobe, če je pač možnost.

povejte mi, ali ste že kupile zimske kombinizončke, kje se splača? lani sem zamudla in sem polovico zime letala okoli in iskala in nakoncu nisem dobila, saj je bilo itak vse pobrano. tako da sem potem rabjenega kupila...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
22.9.2010 13:39:13   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA

andromeda: obdrži meglo v kranju, v ljubljani je ne potrebujemouser posted image

Hvala lepa, ampak v Kranju je tud ne rabimo, danes je niti ni bilo, je očitno kar doma v Ljubljani ostala user posted image

Dario je pa danes doma ostal, je celo noč nekaj jamral, proti jutru je zakuhal na 38,3 user posted image Drugače je ok (če izvzamem smrkanje, ki traja že 3 tedne), apetit ima normalen, malo bolj je miren, sedajle spi, prej je pojedel krožnik domače kremne zelenjavne juhe in jogurt...Verjetno je dobil vročino od zobkov, čeprav pravijo, da naj od tega ne bi nikoil dobili vročine, da je v "ozadju" vedno nekaj drugega, ampak jaz kar dovim v tole. Od sopsede punčka dobi vsakič, ko ji poganja zobek, ponoli vročino, čez dan pa je ok.

Neposredna povezava do sporočila: 2145
22.9.2010 13:41:24   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

povejte mi, ali ste že kupile zimske kombinizončke, kje se splača? lani sem zamudla in sem polovico zime letala okoli in iskala in nakoncu nisem dobila, saj je bilo itak vse pobrano. tako da sem potem rabjenega kupila...

Jaz bom še malo počakala, zaenkrat niti nisem neke konkretne ponudbe videla v trgovinah. Lani sem dobila ful fajn kombinezonček za 17 eurov v C&A-ju

Neposredna povezava do sporočila: 2146
22.9.2010 13:43:24   
pomar*ANČA*
andromeda, pri nas je tudi za vsak zobek dobil vrčino, vedno je bila vročina in naslednji dan je bil zobek, tako da nisem preveč verjela da zaradi zobka vročina ni možna, ker pri nas se je izkazalo ravno nasprotno. kateri zobku mu pa rastejo, so že 5ke?

jutri zjutraj ti z veseljem priporočeno pošljem meglo, je v ljubljani ne rabimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2147
22.9.2010 13:46:51   
_katja_
Dan!

Jaz sem tudi nedavno nazaj kupila uno za torto prenašat v Lidlu. Je bilo ful poceni. In obrestuje se. Je bilo že velikorat uporabljeno.
Malo preglej recepte potem pa skombiniraj sama nekaj. Tiste okuse, ki so ti všeč.
Pa poročaj seveda kako bo uspela.

goltanje: se zgodi včasih. Ampak mislim da je to del odraščanja in bo minilo.

roditeljski sestanek: Midva sva šla oba. Sem rekla dragemu, da grem jaz pa je rekel, da bi tudi on rad slišal kaj se bo dogajalo. Se mi zdi super, da če je možnost varstva, da gresta oba. Predvsem na začetku. Potem ko pa stvar steče pa verjetno ni potrebno.

zimski kombinezoni: Moram najprej pogledat kaj imam od lani. Ampak mislim, da mu bodo smučarske hlače še prav. Za bundo pa ne vem. Drugače pa verjetno itaq dobimo, ker bo nečakom premalo. So pa bunde in hlače od Etirela. Mislim, da to drži Interšport.

Boste dale kaj tamale letos že na smučke? Mi bomo probali pa bomo vidli kako in kaj.

Včeraj na aerobiki je bilo prav super. Še vedno znamuser posted image

Dober naslov na RR novičkah: mamica na baterije user posted image user posted image user posted image hehe sej včasih si res mislm, da sem stroj.

Aja če kjera kupuje kolo, prodajam:
http://www.bolha.com/oglas1272470842/gorsko-kolo-sintesi-hale-bopp
Se da še zmenit glede cene.

Lepo sončno popoldne!!!!!
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

Neposredna povezava do sporočila: 2148
22.9.2010 13:56:03   
pomar*ANČA*
imam malce zatišja v službi in skos visim na rr- spetuser posted image

_katja_ kaj boš kupila? če bi prej vedela bi se kaj zmenile, sem ga tudi kupovala, ampak sem ga zdaj kupila.... na smučke ga pa še ne bova dajala, pred tremi leti so nama odsvetovali v klubu smučarskih skokov, pa še potem pri treh letih začnejo z razgibavanjem in eno leto še sploh ne vidijo smučk, nekje pri 4ih pa že lahko. letošnja zimabo namenjena sankanju, lani sploh ni pokazal nekega zanimanja za sanke, upam da mu bo letos kaj bolj zabavno.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
22.9.2010 14:06:46   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

Boste dale kaj tamale letos že na smučke? Mi bomo probali pa bomo vidli kako in kaj.

Moj tatko je, kot vaditelj smucanja, odsvetoval postavljanje otrok na smucke do cetrtega leta (kot je napisala ze pomaranca). Sicer pa komaj caka, da bo svoje vnuke naucil smucat No, mi smo lansko leto Anzeta, pri treh letih in pol, prvic postavili na smucke.
Tako da, katja, nic ne prehitevajte user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......