Rubin.
|
Benika pri nas je pomagalo, pri špelini pa mora biti grozno. Vsem prizadetim želim, da se razmere čimmprej normalizirajo, da imajo čimmanj škode in da bodo občine bolj transparentne kot je pri nas. Kot je zvesta napisala sem z pomočjo uškinemame, Tanje55 in seveda moje Zveste uspela napisati dopis, zakar sem jim neizmreno hvaležna. Saj brez njih bi bila zadeva veliko veliko težja. Hvala vsem trem iz srca. Hvala vsem, ki mi kakorkoli pomagate v tej težki situaciji. Vem, da se ponavljam, ampak sem iskreno hvaležna za vsakršno pomoč. Prav mi pridejo nasveti, lepe besede, misli, podpora, oblačilca, kot denarna nakazila s katerimi bom lahko Gaji omogočala dodatno fizioterapijo, ki jo bo še kako potrebovala, verjetno kar na dolgi rok, kot tudi potrošni material. Tasa_m lepo da si se spomnila, jah celih 15 mesecev je bolnica Gajin edini dom. Ampak sva se zmenili, da naslednjo obmesečnico praznujemo doma, ker jo starejša sestrica že nestrpno pričakuje. Pa da ostanem še malo pri njej. Res je čudovita punčka, sem zelo ponosna nanjo. Odkar sem predčasno rodila, je morala na hitro odrasti, ker se nam je življenje takrat obrnilo na glavo, s plazom pa se je situacija še poslabšala. Trudim se po svojih najboljših močeh, da ji omogočam koliko toliko normalno življenje, ampak tudi midva z možem sva samo človeka in posledice težke situacije čutimo vsi. Kljub temu je ostala zelo prijetna deklica, nesebična in iskrena. Zelo se je razveselila paketkov za Gajo in ko je v enem zagledala barvice, se je začudila, a te so pa zame? Takrat so me oblile solze. Tako ima rada Gajo, da bi je vse dala, doma ima posebej spravljene igrače zanjo. Res ima veliko srce. Zlati deklici imam in komaj čakam, da obe stisnem k sebi. Lara je res skromna deklica. Danes sem jo vprašala, če si česa želi, pa je rekla, kakšno nalepko Hello kitty. Glede oblačil za Laro, mogoče ima katera odveč zimski kombenzion v št. 128/134, mogoče raje večjega, bi ga bila vesela. Hvala vam, da mislite tudi na njo. Ta post se res bolj suče okoli Gaje, ampak jaz se trudim, da se obema posvečam v največji meri, eni dopoldan, drugi popoldan . IZVIRNO SPOROČILO: zvesta punce moje drage, brez vas te akcije sploh bilo ne bi.... miška je vrgla kamen, jaz sem ga ujela in jih zmetala v vas.... ve ste pa Rubin poslale prave skale in rodila se je gora.... hvala vam... po zadnjih podatkih je 159 od vas pripravljenih pomagati.... in 76 od vas jih je že pomagalo tako ali drugače... in tudi dobre misli pomenijo veliko... so vezivo med temi skalami, da se vse lepo drži skupaj..... rada vas imam vse.... Se lahko podpišem, kot da bi mi brala misli .
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 20.9.2010 23:33:32 >
|