|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
20.9.2010 12:12:20   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508

sesil.....res je tukaj se več dogaja,tam pa bolj malo zato sem pa še jaz tukaj
tist drug forum pa sameva,se nobena več ne javlja.....pa videle smo se tudi že
na srečanju v Tivoliju,sta prišle z mamico od Lin......

zdej me pa firbec matra katera si, ker jaz sem mal sklerozna. kakšen nick si imela na mami?

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
20.9.2010 13:04:59   
pussycat
majcica 1508 ...oo, tut jst bi mela angelsound  :) povej mi, se splača kupit novo napravico al je ok rabljena. Kakšne so kaj cene? hvala ti

srečkica.....hahahaha, sem se nasmejala, morda bo pa res prava švasarka mala user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1302
20.9.2010 14:03:17   
majčica1508
sesil.....sončica31 no zdaj sem 3 leta še starejša user posted image
pussycat......niti podrazno se ti ne splača kupit novega,jaz ga imam
še od tamale,pa že takrat je bil 70€ v pikapolonici....

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
20.9.2010 14:13:27   
pižmovka
Hej! Kako ste??? Je katera prisotna al vse gledate Baywtch???user posted image
Vesela ker popuščajo počas user posted image težavice!
Joj že 2 tedna mi hodi ena tercialka na vrata in res se mi ne da z njo ubadat! Zdej sm že kr nesramna do nje ampak čist nč ne pomaga! Babi eostavno ne potegne da se nočem z njo ubadat. Mate kako idejo??? Vsake tuk kr uleti not v bajto! Res mi gre na živce! user posted image

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
20.9.2010 15:06:01   
ajtak
Punce, zdej sm pa mal nesrečna...
Očitno so začel tam pr men v službi mal študirat da sm user posted image . Ampak namesto, da bi mi sam skinla dežurstva in mi iz 7,5, delavnik spremenila v 8urnega, me je prestavla delat na drugo enoto user posted image  Tam sicer ni invalidov in nege in mi kao ne bo treba nič dvigovat, sam tam je pa kolektiv user posted image , no sej verjetno ni tok slab, sam niso moje zlate punce user posted image user posted image user posted image

O 12urnih dežurstvih more pa mal premislt kako bo rešla... a bom pač 8ur dežurala al kako ker imajo na tej enoti kamor me bo prestavla vsi 7,5urni delavnik in enota dela samo dop.

Začnem pa tam s 1.10.

Sem ji pa povedala da dalj kot do decembra ne bom delala, bom jan, feb koristla dopust, marca gremo pa tak v porodniško. Seveda če bom zdrava- nisem ji pa povedala da mam v planu bit december doma, 1 mesec mi tak lahko napiše osebna zdravnica bolniške user posted image .

Tko da še 2 mesca user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
20.9.2010 15:12:22   
Tincy90
Oj oj!

Iiii, končno sonček!user posted image

Pižmovka čim prej odžen to babnco stran, probi se zaklent d ne more uletavat not u bajto.user posted image al jo pa popipsej k pride.user posted image user posted image user posted image

Ja, js sm mal prej gledala baywatch, ma so čist hudi.user posted image

Ej, pussycat čist zmer k vidm tvoj nick se zmer spomnm na uno pesm what's new pussycat ouu-ouuuu-ouuuo...pussycat pussycat i've got flowers to nanananana...ne znam naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image ma to je čista resnica.user posted image user posted image

Mmm, js sm pa zdj popapcala en velik krožniček čokoladnga pudinga, njami, še prej sm pa musako jedla, njama na kvadrat.user posted image

Ma morm še vam povedat, čeprov ni to kej velizga sm medva s hanijem si bova kupla nov afto. Zdj mava opel corso, novga sva si pa naročila renault megana grandtour, joj sm že tko neučakana, še mal pa ga dobimo.user posted image user posted image enkrat sred oktobra naj bi prispeu u SLO.user posted image user posted image

Aja, mam en kueščn. Tist pas za nosečnice k ga lahk kupte u popku, nvem kko se mu točno reče...kdaj ga lahko začneš nosit? Katera kej ve, ga katera ma?

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
20.9.2010 15:58:39   
pižmovka
Uh pr tej babi nio tuk enostavno. Sm zaklenjenam pl gre pa na vt pa kukr da gleda od nek kdaj se bom prkazala. Pa jo vs folk ignorira pa še kr hodi za tabo in naklada. Mislim....user posted image

Sm gledala zdej stran od popka! user posted image Luštne majčke! Sam majo pa kr precej drago.... A obstaja še kaka cenejš vrianta take trgovine????

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
20.9.2010 16:14:38   
Maya80
Dan
Pa, da se še jaz malo javim. Nisem ravno pridna s branjem foruma.
Vsem, ki vas mučijo slabosti user posted image user posted image user posted image upam, da bo čimprej ok.

Imam pa eno vprašanje:že od prejšnega tedna imam tak rjav izcedek in zdej grem na wc in mam ful izcedka pa kr tak črn je in še koščki so zraven. Me je skor kap in sem čist user posted image . Upam sam,da je s mojouser posted image  vse ok.

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
20.9.2010 16:32:37   
ajtak
Maya, pejt se mal G pokazat!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
20.9.2010 16:55:08   
Maya80
Ja sem se zdaj naročila grem juti zjutraj k G.Upam,da je vse ok.
Mi je sestra zdaj rekla ko sem klicala," ja lahko da je srček nehal bit,sej to se večkrat zgodi" sem par sekund ostala kr brez sape.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
20.9.2010 17:31:16   
Tincy90
Maya srečno jutr, držim pesti d je vse ok!user posted image user posted image user posted image user posted image mislm znajo pa kr direkt usekat s takimi izjavami, joj mene, mene bi čist sesul d bi mi kej tazga rekla...

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
20.9.2010 18:17:49   
Nitkica11
madona ste se danes naklepetale user posted image

Maya80 - bomo drzal pesti zate user posted image bos videla da bo vse vredu!

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
20.9.2010 19:45:57   
Kalejdoskop
Maya80, držim pesti, da je vse v redu.
So pa včasih res podn - pri prvi nosečnosti mi je trebuh otrdeval (ful) v šestem mesecu in sem poklicala G. Dobila sem identičen komentar: Hja, mogoče je pa srček nehal delati. Se dogaja. Pridite jutri.
Seveda je potem bilo vse v redu, ma sem jim kar povedala, da takih komentarjem pa res ni treba po telefonu spuščat.
Uh, sem jezna. Kako so ti lahko tako rekli!!?? Mone.
Čuvaj se!

Danaja, aprilčica 2006
Tristan, levček 2008
Pa še en sonček v aprilu 2011

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
20.9.2010 21:36:08   
Kimmi
Hej, da vas pozdravim...

sem že cel teden doma z dopusta. Prvi pregled sem imela pred dopustom, drugega pa takoj po. Ker ne vem točnega dne zadnje menstruacije mi bo točen datum PDP povedal na naslednjem pregledu. Tokrat naj bi bil 6.4.
Nuhalno imam pa 28.9. ob 18.30 pri pušenjaku. Sem najprej mislila iti kar tu pri nas, pa mi ni mogla dati nobene take ure, ko bi šel moj lahko zraven tako da sem se potem kar v Lj naročila.

Drugače pa dopust je bil za mojega in malega super. Meni se je pa non stop obračalo. Trgovine videti nisem mogla, joj še malega nisem mogla previjati... no samo bruhala sem pa samo 2x.
Sem šla pa od prvega pregleda do drugega dol 4 kg... No v prvi nosečnosti sem z izgubo teže pristala v bolnici, ampak takrat res nisem ničesar obdržala v sebi, tokrat je malo bolje. Sem pa postala zmeda kot prvič. Hočem nekaj povedati , pa bleknem ven kak nesmisel. Ampak res nesmisel, ki nima povezave z tistim kar govorim. Npr. sedaj je bil govor o poplavi v železnikih, jaz sem pa govorila o kavi v železnikih, samo v prvo te moje zmedenosti nisem pripisovala nosečnosti, šele sedaj ko vidim da spet čudne ven mečem vidim da je to očitno to. No čisto zadnja moja cvetka je bila, ko sem prej pri tašči vprašala, namesto če se je mali pokakal, če se je ati pokakal :), pa par minut nazaj, ko sem namesto, da bi vprašala če je dal pujsoma jesti solato(morskim prašičkom) - vprašala, če je dal solati kaj jesti... moj samo še z očmi zavijauser posted image user posted image

Drugače pa je mali zbolel, tako da sta za mano dve neprespani noči... no ja samo moram potrkati ob les, to sta mislim, da dve izmed zelo redkih neprespanih noči od kar se je rodil. Upam, da bo tudi drugo dete ponoči tak spanček - zaspančekuser posted image user posted image

(odgovor članu Kalejdoskop)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
20.9.2010 22:58:59   
KlaraMay
Živjo

Da se še jaz na hitro javim ... prvo pa se moram vsem iskreno opravičiti, ker še nisem posodobila seznamčka.user posted image Joj punce oprostite, ampak zadnje dni sem bila več ali manj v horizontali, vsa zelena od migrene, glava me je bolela kot že dolgo ne. Vkorakala sem v 13t in lepo sem ga začela ne? Na srečo me slabosti niso preganjale, očitno me bodo začele napadati migrene. user posted image

No danes ob 11h sva bila z mojim drugim v ZC Dravlje na NS. user posted image PDP so mi tudi tu določili 31.3.2011, ampak uradno ostaja 01.04.2011. Rezultati pregleda so OK, sem v nerizičnem povprečju in ne bom šla delat nadaljnih testov. Oh sem si oddahnila. user posted image In še druga (meni) pomembna novica. Dobila sva namig za spol. Detece je migalo z rokicami in nogicami, tako da se je dobro videlu tudi med nogicami in zaenkrat vse kaže, da bova dobila user posted image user posted image . Oh sem vesela.

No sedaj pa skočim nekaj pojest in spat. Moj ima cel teden nočno, jaz pa jutr začenjam delovni teden. Danes sem imela dopust in razmišljam o tem, da bi jutri povedala šefu v službi. Ampak kako povedat?? user posted image

p.s. tudi mene zanima ali se splača preko Ebaya kupit angelsound ter kje se dobijo pasovi za nosečnice za pasove v avtu in od kdaj najprej se jih lahko uporablja.

(odgovor članu Kimmi)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
21.9.2010 7:43:07   
enkratna
Dobro jutro nosečke,

odkrila sem, po kateri jedi mi ni slabo in mi celo paše jesti v tem obdobju, ko vse leti ven iz mene. Ne boste verjele, česa se mi je včeraj (po sistemu "ljubi, čaraj") nosečniško zahotelo: Double-cheese iz McDonaldsa! user posted image user posted image Včeraj sem kar dva pojedla in ob tem godla od zadovoljstva kot pujčeki za koritom - če pa vidim sadje, se mi pa kar obrača... user posted image

Maya80, srčno upam, da bo vse OK in da je tole krvavitev zagodel hematom. user posted image

KlaraMay, user posted image za vesele novičke včeraj. Upam, da je migrena minila in da boš začela uživati 2. tromesečje tako kot se šika. Meni je tako hudo za vas punce, ki vas je strah povedati v službi za user posted image . Jaz delam v banki, ki bo ravno dobilo certifikat za družini prijaznega delodajalca (ravno septembra so npr. sprejeli spremembo delovnega časa, ki omogoča staršem, da si prilagodijo urnik ob uvajanju otročka v vrtcu ali pa pridejo že ob 7.00 in gredo ob 15.00 domov - brez dovolilnic, moledovanj pri šefih, ipd) in v oddelku, kjer so bili vsi iskreno veseli moje nosečnosti. Še sam šef me je hitro ustavil z "Pa ne se sikirat okoli službe!".
Nosečniške pasove za avto imajo pa v Leclercu v LJ - to vem, ker bi moj ljubi na vsak način rad kupil meni takega, pa jaz trdim da je to samo "komercialni nateg" (čeprav niti nimam osnove za to izjavo user posted image ).

Kimmi, sem se nasmejala tvojim štorijam user posted image To se je tudi meni dogajalo v prejšnji nosečnosti, s tem da sem izgubljala besedni zaklad za najbolj splošne besede. In tako je čajnik postal "a mi lahko daš tisto ... emm... rumeno... emm... k ma ročaj... emmm... k čaj not kuhamo" user posted image
Iiiiiiiiiii, ti imaš tudi morske prašičke? Jaz tudi, Hugo in Žverca sta moja dva user posted image

Kalejdoskop, a ni katastrofa kako so včasih brez občutka?? Mislim, ko bi vsaj počakali, da nosečka pride na pregled, predno kaj takega bleknejo! Jaz sem tako vsa v šoku, čakajoč na pregled pri G, poslušala njegovo sestro (ki je mimogrede - večino časa obupno hladna, neprijazna in deluje tako, kot da nosi breme celotnega sveta na svojih ramenih) o porastu splavov v letošnjem letu, pa o nosečki ki je ravno tisti teden v 8. mesecu izgubila otroka.... In to gre govoriti meni?!?!?! Je mislila, da je prijazna do mene, ker takole "klepeta"??

Tincy90, sem šla firbcat, kaj je to za en avto. Hudo zgleda! Pa dovolj prostora za "selitve narodov" (baje že obisk babic pomeni, da je avto z otroci in stvarmi in igračami do stropa nafilan user posted image user posted image ).

ajtak, škoda ker se tvoji šefici ni dalo potruditi z malo kombinatorike, da bi ostala lahko v istem kolektivu. Upam, da te okolje, kamor greš, ne bo preveč zamorilo in da boš maksimalno uživala v najlepšem delu nosečnosti.

pižmovka, za tvojo situacijo imam dve štoriji:
1. V pisarni smo pred leti delale 3 sodelavke, dostikrat smo bile tam po 16. uri zaradi obilice dela. In mesec, dva smo ves čas jamrale čez čistilko. Gospa prijazna, ustrežljiva, neslišna - ampak ko je prišla v pisarno, pa nisi mogel zgrešiti njenega vonja (kot da bi imela na sebi obleko, ki jo je že 5x prešvicala, sama se pa pri tem ne bi stuširala par dni). In ta vonj je ostajal vedno za njo, čeprav smo hitele vedno lufatati. No, potem sem pa imela sodelavk dosti - ves čas sta govorile, kako ji bosta enkrat rekli - pa nista (seveda, večna dilema: kako človeku reči, da "smrdi"????).
In tako sem nekega popoldneva, kot edina v pisarni (dežurna), gospo ogovorila... Sama sem se počutila res grozno, da ji kaj takega govorim, ampak sem bila res sita skoraj vsakodnevnega popoldanskega rituala (vihanje nosov, grimase, vonjave, luftanje in po odhodu opravljanje). Gospa se je opravičila in izgovorila na delovne halje - da imajo samo eno, in da jo ona sicer vsak večer opere, ampak je zgleda material tak čuden... in potem je nismo več videli nikoli v naši pisarni, dokler smo bile me notri (je pa bila pisarna naslednji dan tipi-topi pospravljena).
2. Bivši mož je bil pri frizerki. Pa ga vpraša ena oddaljena soseda kako so kaj domači, pa kako to da mene (takrat še ženo) nič ne vidijo naokoli? Pa ji je mož hladnokrvno odvrnil: "Ah, dejte no, vaški flozarci pa ja ne bom govoril o sebi, da boste lahko naprej opravljali." (še meni je sapo zaprlo, ker nisem mogla verjeti, da je on, dobričina, sposoben kaj takega reči - ampak mu je ženska res šla na živce).
Skratka: včasih moraš biti z ljudmi "grob" (čeprav si v bistvu samo iskren): pogumno povedati naglas kako je njeno obnašanje moteče, ji postaviti meje in pogoje obiskov in ignorirati dejstvo, da te bodo potem vaški flozarji nekaj časa postrani gledali, češ da si čudna. user posted image Srečno, no predvsem pogumno!

(uh, koliko teksta!)

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
21.9.2010 7:46:55   
florecita
user posted image Jutroouser posted image

moje slabosti so se že nehale, morda imam tudi za spoznanje manjši apetituser posted image , tega sem najbolj veselauser posted image user posted image

zredila sem se (že) 3 kilce,... mmmmm.... v treh tednih.   Sej ni dost,ne? user posted image user posted image user posted image

Ženske, ste kaj študirale kaj boste imele oblečeno pozimi? Na bundo mislim...
V prvi nosečnosti, ko sem imela rok 1.4.,.. sem komaj kaj oblekla.
Najprej zaradi tega,ker sem se zelo zredila, pa še trebuh,... komaj sem oblekla eno puhovko,..vem, da je bila št. 54 user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj pa razmišljam da bi čimveč prakticirala s kakšnimi toplimi pončoti... ker lanske bunde ali pa plašča ni šans da letos oblečem,... že zdaj ne....

Malo je zaj... z garderobo pozimi...

Neposredna povezava do sporočila: 1317
21.9.2010 9:04:27   
cuddy
Pozdrav.
Še ena nova nosečka.

Včeraj sem imela prvi pregled, predvideni datum poroda 26.4.2011.
Mali ustreza velikosti 9t, za en dan celo prehiteva. Bomo videl...
NS imam 12.10, drugi pregled 21.10. Stara sem 27 in je to moja prva nosečnost po 2 letih truda in z eno nogo že v ambulanti za neplodnost.

Lep dan želim,
C

I'm not always RIGHT, but I'm never WRONG!

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
21.9.2010 10:33:29   
enkratna

user posted image

****PDP****
nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, spol, pregled, št. user posted image v trebuhu (srčkov)
(PP=prvi pregled, NP=naslednji pregled, NS=nuhalna),

01.04.2011
user posted image    anonimna 1, 2 user posted image , 15.9. NS, user posted image    
user posted image    sesil, 2 user posted image , 07.10. user posted image
user posted image    DeLucia, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 15.9 NS user posted image
user posted image    Tira, 28 let, Kranj, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image    majčica1508,34 let, okolica Celja, 2 user posted image , 1 user posted image , 27.09. NS, user posted image
user posted image    maja89, 21 let, Maribor, 1 user posted image ,
16.9. NS,
user posted image    KlaraMay, 27 let, Ljubljana, 1 user posted image , 20.09. NS, 12.10.NP, user posted imageuser posted image
02.04.2011
03.04.2011
user posted image    cuty, 25 let,
2 , 0 ,22.09 NS, 27.9. NP,
04.04.2011
05.04.2011
user posted image    Korina*, 31 let, Maribor, 2 user posted image , 1 user posted image , 12.8 PP, user posted image
06.04.2011
user posted image    detece, 27 let, okolica MB, 2 user posted image
   Kimmi , 2 , 1 , 28.9. NS,
07.04.2011
user posted image    pussycat, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image , 24.09 NS, user posted image
08.04.2011
user posted image    lepdan79, 2 user posted image , user posted image
user posted image    pufika, 12.10. NP, 04.10 NS, user posted image  
09.04.2011
user posted image    florecita, 29 let, Bela krajina, 3 user posted image , 1 user posted image , 27.10. NP, user posted image
  Srečka13, 27 let, Ljubljana, 1 , 0 ,  4.10. NS, 25.10. NP,
10.04.2011
user posted image    Erin, 29 let, Radovljica, 2 user posted image , 28.09 NS, 11.10 NP, user posted image
user posted image    Miči, ? let, 1 user posted image ,
user posted image    Rižkoo, 28 let, Celje, 2 user posted image , 16.09. NP, 28.09 NS, user posted image
11.04.2011
12.04.2011
user posted image   Lara28, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 17.09. NP, user posted image
13.04.2011
user posted image    MeGi20, 23 let, Novo mesto, 2 user posted image
user posted image   lo25, 36 let, Kraj, 2 user posted image , 1 user posted image , 30.08. PP user posted image
14.04.2011
user posted image    urshka, 25 let, okolica CE, 1 user posted image , 02.11 NP, 04.10 NS user posted image
user posted image   miafilip26, 26 let, Maribor, 1 user posted image , 04.10 NS user posted image
user posted image    *špela, 23 let, kraj, 3 user posted image , 1 user posted image  18.10. NP, 14.10. NS user posted image
15.04.2011
user posted image    Jacki, 28 let, okolica LJ, 1 user posted image , 15.09. PPuser posted image
user posted image    picikl, 24 let, štajerska
user posted image   julieb, 2 user posted image , 1 user posted image
16.04.2011
user posted image    Ovčka11, 36 let, okolica LJ, 3 user posted image , 1 user posted image , 28.09 NP , user posted image

user posted image    Maya80, 30 let, Rogaška Slatina, 2 user posted image , 1 user posted image , 14.10 NP, user posted image
user posted image    Tincy90, 19 let, Mirna pri Trebnjem, 2 user posted image , 1 user posted image , 04.11 NP, 07.10 NS
, user posted image
user posted image   pižmovka, 24 let, Bela krajina, 1 user posted image , 30.09. NS, 27.10 NP user posted image
user posted image   VevercaV, 31 let, okolica Ljubljane, 1 user posted image , 05.10. NS user posted image
17.04.2011
user posted image   Womanpolice, 29 let, okolica LJ (blizu Zasavja), 1 user posted image , 12.10 NP, 07.10. NS , user posted image
user posted image    Anonimna, 30 let, iz Posavja, 3 user posted image , 1 user posted image , 01.09. PP
user posted image    onebejba, 22 let, Kranj, 1 user posted image , 27.9 NP user posted image
user posted image    pixika, 27, Vrhnika, 1 user posted image ,  01.10 NPuser posted image
18.04.2011
19.04.2011
user posted image    Čakajoča, 29 let, Maribor, 3 user posted image , 1 user posted image , 02.09 PP
user posted image    tinika1987, 22 let, Nizozemska, 1 user posted image , 23.09 NP user posted image
20.04.2011
user posted image    Kalejdoskop, 38 let, 3 user posted image , 2 user posted image , NP 29.09.
21.04.2011
   Anonimna, 23 let, Maribor, 2 , 1 , PP četrti teden septembra
22.04.2011
23.04.2011
user posted image    bušek33, 33 let, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image , 21.09. PP
24.04.2011
user posted image    sreckica , 26 let, stičišče Posavja in Zasavja, 1 user posted image , o , 05.10. NP, 18.10. NS,  user posted image
user posted image    iskrca , 29 let, Kranj, 2user posted image , 1 user posted image , 12.10 NS, 13.10 NP, user posted image
25.04.2011
user posted image    ajtak, 27 let, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image , 18.10 NS, 10.11. NP, user posted image
26.04.2011
user posted image    daja28, 30 let, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
   cuddy, 27 let, 1 , 0 , 12.10 NS, 21.10. NP,
27.04.2011
28.04.2011
   Dajica, okolica Domžal, 2 , 1  , 18.10.  NS
29.04.2011
user posted image    nežken, 2 user posted image  
30.04.2011
user posted image    Nitkica11, 2 user posted image , 27.09. PP 
user posted image    enkratna, 37 let, 4 user posted image , 0 user posted image , 12.10 NP, 18.10 NS user posted image
xx.04.2011
user posted image    Julija2011, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image   
user posted image    Anonimna, 07.09. NP
user posted image    darhaha84 , 27.09. NPuser posted image

SEZNAM APRILČIČ 2011 ŠTEJE ŽE : 54 user posted image   

z nami so bile tudi :user posted image    lipi user posted image   , user posted image    Vrtnica83 user posted image    , user posted image   Lananai user posted image , user posted image LeJo user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
TRETJE TRIMESEČJE:
www.noseca.com
user posted image    

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image    PREGLEDI           
    user posted image    NUHALNA SVETLINA  
    user posted image    VELIKOST PLODA PO TEDNIH

user posted image    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE          
    user posted image    OTROČARIJE.NET  
    user posted image    ŠOLA ZA STARŠE          
    user posted image    NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image    VSE O NOSEČNOSTI           
    user posted image    MAMA.SI  
    user posted image    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
    user posted image    BABY BOOK  

• DODATNE INFORMACIJE ZA BODOČE STARŠE
    user posted image    Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    user posted image    VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
    user posted image    nosečnost in delo (1)
    user posted image    nosečnost in delo (2)
    user posted image    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
  • vloga S-1/1
  • priloga S-1
    user posted image    Urejanje očetovskega dopusta
  • vloga S-1/2
  • Apriloga S-1
    user posted image    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    user posted image    Priznanje očetovstva
    user posted image    Kako do otroškega dodatka?
    user posted image    Paket za novorojenčka
    user posted image    Zavitki A,B,C za novorojenčka
    user posted image    Recinko - oprema za dojenčka

user posted image
    user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1319
    21.9.2010 10:37:14   
    enkratna
    KlaraMay, darilo tebi - sem posodobila seznamček od tvojega zadnjega, ti pa lepo počivaj in preženi zoprni glavobol.

sreckica, kako kej seminarska, si že na koncu al' rabiš en vzpodbudni objem? user posted image

cuddy, dobrodošla in user posted image

florecita, ne sprašuj... jaz že zdaj ne morem zapeti jesenske športne jakne čez joške (ki so, mimogrede, v teh dneh eksplodirale vsaj za košarco ali dve! user posted image )...

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 1320
    21.9.2010 10:43:01   
    sreckica
    KlaraMay jeeeeeeeeeeeeeee za super novice! user posted image user posted image user posted image

enkratna, ne boš verjela - uspela sem jo oddat in grem lahko v petek na zaaaaaaadnjiiiiiiiii izpittttttttttt! user posted image user posted image hip hip hura za meneeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

dobrodošle vse nove nosečke!   user posted image user posted image user posted image

pravkar sem izvedela čudovitoooooo novico! moj v.d. mož je po 3 letih je... z zadnjim izpitom na faxu slednjega danes le opravil!!!! jeeeeeeeeee!!!!!user posted image user posted image user posted image danes se pije malinovc!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enkratna)
    Neposredna povezava do sporočila: 1321
    21.9.2010 10:44:40   
    enkratna
    hip-hip hura zate, za tvojega šacija in za malinovc! user posted image user posted image user posted image
    (glej, da ne bo premočan user posted image )

(odgovor članu sreckica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1322
    21.9.2010 10:51:13   
    sreckica
    hihi, hvala user posted image zdej pa sam še mal energije zame, da se naučim do petka, pol pa ne bo sam malinovc, pol bo pa.... benko! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enkratna)
    Neposredna povezava do sporočila: 1323
    21.9.2010 11:08:59   
    pussycat
    ojla punčare user posted image

tinchy90 ha ha ha jaaaa user posted image user posted image user posted image  al pa ta.... pussycat pussycat where areeeee youuuuu.... I looooooove youuuuu.... hahauser posted image

Maya80...držim pesti za danes!

Klara may .... iiii, ful dobr, čestitke user posted image  A pol vse kaže na punčico user posted image  Upam da bo tut moj fižolček dal / dala narazen nogice, da bomo razločno vidli user posted image

enkratna .... mmmm, jea, double cheese njami, tut men sede MAC, se tko nažrem, da mi je potem kr slabo user posted image
    Maš srečo v službi, upam, da bodo tut moji šefi tko lepo sprejel nosečnost user posted image

florecita.... tut jst sem se zredila kilo....in mm tut podobne težave ....kaj hudiča bom lahko oblekla pozimi, kakšno bundo, da mi bo prekrila trebuh..... to bo treba dat po meri šifat al kaj? Groza, sej bom k balon user posted image user posted image  Dobra ideja za pončota...sam a ni mal mraz pod njim? Ne vem, ker ga nimam.

Dons mi je spet grozno slabo, tko da se mal bolj počutim, ker vem da je slabost dober znak user posted image

Ima katera glavobole? Punce, ne vem kaj nej nardim, ful mi ne sede pit..... nisem žejna sploh..... sede mi edino breskov gosti sok... kar ni glih zdravo, drugač pa spijem ful premalo, vseh tekočin ( vred z jogurti, mlekom, juhcami ) 2 l pa pol maksimalno.

(odgovor članu enkratna)
    Neposredna povezava do sporočila: 1324
    21.9.2010 11:55:09   
    Anonimen
    Pozdravljene!

Vas kar pogosto berem odkar sem izvedela veselo novičko. Sedaj sem se pa opogumila tudi pisat. Tudi mi pričakujemo rojstvo aprila.

Sem mamica že enega 16 mesečnega fantka. Prihajam iz Kopra, to je moja druga nosečnost, za spol še ne vemo, drugi pregled imam 11. 10., v trebuhu pa bije en srček. Do sedaj sem shujšala že 4 kg, ker imam vse radosti nosečniških slabosti. Upam, da se bo to kmalu spremenilo in da bom lahko normalno jedla tako kot sem pri prvi nosečnosti.

Uživajte še naprej in božajte vaše bušije.

(odgovor članu pussycat)
      Neposredna povezava do sporočila: 1325
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    Oton ... iz avtomobila
    He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.