KlaraMay
|
Ekola ... hvala vsem, k ste držale pestke .... povedala sem, šlo je OK, novica ga je presenetila, ampak ni panike, no čez nekaj časa si bom poiskala eno, ki me bo zamenjala, če bom hotla prej it na bolniško, naj samo prej povem, da se pripravijo, ... Vmes naju je en zmotil, tako da je imel čas zadevo prežvečt in premislit kaj mi še povedat. Vprašal me je koliko sem že, kdaj imam rok, kako se počutim in če sem vesela. Potem je malo računal mesece in ugotovil, da je do marca še dovolj časa. Aja povedala sem mu pa zato, ker sem imela včeraj prost dan (ne dopust) in šla na NS, da ne bo mislil, da sem šla shopingirat po mestu. Moj šef je prvič postal očka pri 25 in pravi, da sem kar malo pozna kar se tiče let , ima pa 5 otrok. No ampak čez vse tole je šla njegova draga, tako da nisem vedela kako bo odreagiral. Aja pa ni me pogruntal, sem mislila, da bo rekel, da se mu je svitalo, pa nič. No zanimivo je tudi to da nisva niti besedice o tem rekla, kaj bo z novo, ko pridem nazaj, ampak se trenutno s tem sploh ne bom obremenjevala. Sodelavci ne vedo še vsi, ampak to pa zdaj sploh ni pomembno, bodo že sami pogruntali. Uhh mi je odleglo. Sedaj pa resssssssss lahko uživam. Bodoči očka je vesel, starši in stari starši tudi, prijateljice prav tako, šef je obveščen, pikica je OK, obleke so mi še prav, aprilčice ste zakon, ostalo pa počasi po seznamu .... Danes prvič po dolgem času res brez skrbi diham, odleglo mi je ful. Deklce moje želim vam, da bo tudi pri vas vse tipi-topi OK, BP, super!!!!!
< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 21.9.2010 16:16:15 >
|