soncnica 3
|
Dobro jutro, "zlata dekleta". Naj vam zadiši . Moja teža, 75,3 kg, torej, 0,3 kg manj kot prejšnji ponedeljek. Priznam, sem vesela. Torej, merila se nisem, ker sem si rekla, da ne bom pretiravala, 9 mesecev sem nabirala kg in "9 mesecev dol...". No, kljub nekaj grehom, vztrajam. Kot je že enkrat napisala 2violina, vztrajati je treba. Pa mislim, da je vsa fora ravno v tem, da se kljub hujšanju kdaj pa kdaj pregrešiš, ker preprosto lažje živiš, da pa moraš potem nadaljevati. Sem pa ugotovila, da ene prednosečniške hlače sedaj lahko oblečem, da me malo tiščijo v pasu, pred 2 mesecema pa sem skoraj izdihnila v njih. Tudi to je zame dosežek. TDTP, žal mi je zate, da ne veš, kaj te čaka, mogoče pa vse le ni tako črno, kot si mislila da bo. Vem, kako je , če se kaj v zvezi z dokumentacijo sfiži. Glej, vem da je hudo, ampak preprosto, vdihni, reci si, "Saj bo", ker preprosto NE MOREŠ NIČ SPREMENITI. Vem,d a je slaba tolažba, pa vendar... Glede teka - saj imaš prav 2violina, opazovali me bodo itak tisti, ki se bi morali ukvarjati sami s sabo, pa naj imajo kaj za govorit.