Najki
|
filisa moje sozalje za oceta... Pogumno si to sprejela . Caroline1 zabicaj dragemu, da ce ze gre ven, naj bo sposoben vozit in naj cekira telefon, ker zdaj si ze tako blizu, da se lahko mimogrede zgodi in mora bili na voljo. Pa omeni mu se, da se otrocki radi ponoci rojevajo oziroma popadki zacnejo ponoci, da ne bo mislil, da je takrat varno . Ko bo pupa enkrat z vama, mu pa ne popuscaj prevec pri odgovornosti. Aja pa po par tednih mu jo pusti v varstvu in si pejt privoscit kaj, kar si celo nosecnost zamujala. Tisto varstvo ga bo zihr streznilo . Sej name bo tudi vse padlo zdejle, ker se moj utaplja v delu, rokih in izpitih, konec te guzve se pa kar pomika dlje in dlje . Ta teden sem doma, pa bom uspela spedenat vsaj osnovne stvari za pupo, potem bom veliko bolj mirna. bolj poredko od krvi naprej, vedno sicer na mojo iniciativo, sam ni casa, ni mooda, kej prevec spika, mali je buden ipd. Sej trga me, da bi pogosteje, sam priloznosti ne ujameva... Sicer pa za pozo mi sede od zadi, pa blazino po trebuh oziroma pod rito. Priznam pa, da sama veliko bolj pogosto . missD super sobica in vozek, kaj pa imata za eno previjalno in predale? Vceraj sem lezala na hrbtu in se bozala po trebuhu in je bil tako mehek in usahnjen, da sem se ustrasila, da sploh nisem noseca!! Ponavadi je ful napet, zdej se je pa kar nekam posedel. Sem sla prav tipat otrdline, da bi dete locirala . Najbolj cudno je pa to, da sem imela cel vikend ogromen apetit in sem jedla kot da ne bi imela dna... Tamala se zadnje dni montira cisto na desno stran, je na sredini skoraj nic ni. missD a so normalni da se nimas napotnic?? Jaz jih imam ze od ene 30ga tedna... Jaz zdaj ze dnevno cutim dogajanje spodaj okoli kriza in medenice, sem skoraj ziher, da so to popadki, me pa dnevno spominjajo, da se vse caka za pripravit... V prvi popadkov prej nisem imela do zadnjega. Nimam pa prakticno nic povecanega izcedka, cel dan samo bela lisa na hlackah, hodim pa ful pogosto lulat tudi ponoci zdaj in sem prav sokirana, koliko vode zadrzim, skoraj pol litra vsakic . Jaz imam prvi CTG na naslednjem pregledu pri 37 tednih in potem bi moral biti na vsakem, ko pa je PDP mimo, pa vse preglede opravlja porodnisnica. Do PDPja si pri G, potem v porodnisnici. Seveda za CRje in predvidene zgodnje porode najbrz veljajo druge postavke. mamamajca pazi na higieno pa ce bosta , naj se prej dobro umije. najbrz tudi oralno ni priporocljivo zdej. pa tudi ne prav na suho, da te kaj ne zriba ze zaradi tega, pa pride iz tega vnetje... Ima katera pri roki link za darovanje maticnih? Pa a lahko to po mailu in telefonu zrihtam, ker se mi ful ne da okol skakat . Pikab84 cestitke za Lana ! Tele novopecene mamice so nam kar hitro dolzne kaksne slikice, da se bomo lahko stopile ob njih . Jana a tvoj telefon sprejema slikice? Jaz bi ti mojo kar po fonu poslala, ko rodim, da jo kar objavis. 3x mami super da si se javila . Se ti je zdel porod bolj ali manj naporen od prvih dveh? Priporocas naravno predrtje mehurja? Si morala biti fajn podmazana, da je ze v petih minutah fantic prisel ven po predrtju. Mirne noci vam zelim!
|