NiNiBo
|
IZVIRNO SPOROČILO: teodora75 IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo IZVIRNO SPOROČILO: teodora75 In zdaj se bom izdala, ampak saj bi kmalu prišlo na plano... Torej, kaj naj zdaj, ko je bil pa v 5 dneh tretji fantek z 'najinim' imenom... Pa tako težko sva prišla do tega, da je bilo obema všeč... ...samo septemberke pa res nimamo domisljije pri izbiri imena..kot bi napisala moje misli teodora75..ne mores verjet ... Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to se mi je ze zadnjic zdelo, ko si nekaj takega napisala in sem med vrsticami prebrala... :) Kaj bova pa zdaj? Pri nas se je zacela nova dizertacija, ampak joooooj no, ce se mi je pa zdelo, da mi je ze vse jasno. Oh... T. Meni je ime vsec od kar sem ga slisala, in ko sva se domenila da moj izbere prvo ime, sem jaz rekla OK potem bo pa drugo ....Drugace pa mene nic ne moti, ker tako ali tako smo iz cele Slovenije. Klicala ga bova pa tako ali tako po prvem imenu, tako da bo tole ljubko ime bolj kot spomin na slovenske korenine. Sam teodora75 ime je pa cista zmaga, a ne . Ce bova sle pa kdaj skupaj vozickat, bo pa prav enostavno, bo samo ena poklicala in bosta oba ubogala (dream on baby). Torej, nic se ne sekirajta in ce vama je obema vsec potem ga tudi obdrzita . Ce pa zadenemo isto kombinacijo, potem pa ej...svaka nam cast . ..poplave, ja jaz sem tudi na to pomislia. Joj, jaz upam da ni kaksna nosecka obticala, to pa res ne bi bilo fino. Jaz sem pa danes prelenarila, sem bila kot bi moj rekel ..in wewe mood (po domace, bil sem tecna sama sebi). Hja, tolk nocem premisljevat o tem, ampak jaz na trenutke tolk komaj cakam, da spoznam naso strucko. Pol se pa se nic ne dogaja, joj ko bi me vsaj kaj zvilo, vsaj tako mal za pokusino, nic od nic. Tako, da ta teden pa delat, da se zamotim do PDP-ja ce ne se mi bo vleklo ko sam . Ce gre katera danes v P, pa SRECNO!!!
|