teodora75
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanje2 men pa že vse boli, spodaj je groza, včasih komaj sedim, iz avta se komaj skobacam, včasih tako zaboli da se kar držim za ˝tamalo¨ in čakam, čakam če bo kaj, pa tolko sem bila sigurna da bom prej rodila - zaj pa samo upam da ne bom še kakih 14 dni prek nosila. mali ima 3000 - 3200 gramov in me je kar strah da se še kako kilo zredi, ker ne vem kako bom to ven spravila, ker je že pri miji bilo hudo, pa je imela samo 2800 gramov,.... mam pa vedno bolj trdi trebuh, mali je majn aktiven, samo še vedno toliko, da ima tistih 10 gibov,... me je pa včeraj zjutraj prestračil in sem ga začela jezit, da se je začel gibat,... no kaj bo iz tega,... No zdejle sem šla pa prav pogledat, če nisem jaz to pisala... Bi lahko naredila kar paste copy za svoje sporočilo... In zdaj se bom izdala, ampak saj bi kmalu prišlo na plano... Torej, kaj naj zdaj, ko je bil pa v 5 dneh tretji fantek z 'najinim' imenom... Pa tako težko sva prišla do tega, da je bilo obema všeč... Aja, da sem pa zamenjala dan za noč. Khm. Potem bi zdajle trdno spala, pa nič ne kaže na kaj takega. Izabelina srečno, če je danes tvoj dan. Pa še kateri, ki jo morebiti odnese v tisto smer. Sem se malo prej peljala mimo Lj P, pa ni bilo videt gužve (od zunaj). No ampak jaz itak ne grem tja, hehe T.
|