caroline1
|
bravo ti! Jaz sem si tudi zadnjič gledala kaj bi si kupila, ampak sem se hitro streznila, da ni cajt za to! eh, pa vse mi je blo všeč... sam se mi zdi brezveze karkoli kupovati, bo treba še kake 3-4 mesece počakati, da vidimo kaj bo prav in kaj ne. Pa tak bi imela kaj lepega! Ne pa celo nedeljo v neki razvlečeni trenirki! Jaz vem, da so najine napetosti delno posledica, ker ne ...tudi jaz sem zato bolj napeta, on pa po moje še 5x bolj...glede teh izhodov pa imava itak od vedno različne poglede. Sej sem prej tudi jaz šla z babami ven, nič ne rečem. Mi je čist ok, če greva vsak po svoje, vsake toliko...mene je samo zjezilo to, ker sva se zmenila, da gre in ko mu rečem, ne pit, reče ok! Stvar rešena. Tik preden gre mu še 1x rečem pa ne pit, in ja sej veš 1-2 pivički bom pa že...ker se pa pri njem pogosto to konča s hudim mačkom drug dan, ker 1-2 gre v 6 in več+ še kaj, sem malo znorela. Res je bil s kolegom, ki nikoli ne pije, ampak če bi blo treba iti v P...to je bil ves problem! Potem pa beseda na besedo in drug dan je obema žal, ker se res po nepotrebnem kregava. In jaz sem alergična na kreganje! Če kdo povzdigne glas na mene, jaz že v normalnem stanju jokam, ker tega nisem navajena; kaj šele zdaj, ko imam v sebi vojno hormonov! Majabr- ti sploh ne veš, kolk skrbi in krega odnese to, da lahko do konca . Res da povsod piše, da ne škoduje...ampak če malo bereš odgovore Pušenjaka, vsaki ta drugi, ki ima težave, svetuje: odpovejte se .
|