|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
19.9.2010 10:34:00   
tinaaleks
2ursae-tudi tebi lepo praznovanje!user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
19.9.2010 10:34:28   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: filisa

Ponoči sem sanjala, da mi je voda ostekla in sem danes rodila. To bi bil res lep dan, saj je imel moj ati na ta dan rojstni dan!

filisa... a to pomeni...? upam da ne, da dočakauser posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
19.9.2010 10:37:17   
filisa
Vidim, da vas danes kar nekaj praznuje. Lepo praznujte!

Mi smo ravno s sprehoda z user posted image . Potok je na normalni višini in tud sicer mislim, da se pri nas stanje umirja. Je blo pa tak fajn gumi škornje obut in skakat po lužicah, kot majhen otrok user posted image .

user posted image  A že veste, kako boste vaše user posted image  oblekle za iz porodnišnice?
Jaz imam pripravljen bodi in majčko za čez, triko za pod hlače z naramnicami, 2 zoknjčke in copatke, 2 kapici in plišasto toplo jakno s kapuco, no pa seveda odejico. Kaj pravite ?!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
19.9.2010 10:48:53   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: anju

Ponoči sem sanjala, da mi je voda ostekla in sem danes rodila. To bi bil res lep dan, saj je imel moj ati na ta dan rojstni dan!

ja.... Naš ati se je prejšnji teden poslovil od nas...
Ampak bo vseeno spremljal odraščanje njegove  1. vnukice, saj bo zmeraj prisoten v mojem user posted image  ! Tud Brina bo hitro izvedela, kako vredu človek je bil njen dedi in kako se je nje veselil....

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
19.9.2010 10:52:48   
caroline1
Dobro jutro.

Pri meni bolj kot ne mirna noč...sem vse prespala, razen vmesnih obiskov wcja. Upam, da je bil včeraj lažni alarm in ne današnja noč kako zatišje pred nevihto, ker ma lubi danes nočno! user posted image  

Lepo praznujte, uživajte v nedelji!

Filisa- jaz mislim, da imaš vse. Jaz imam sicer dvoje hlače iz flisa za na vrh. Ene so brez rokavov. Se bom potem odločala po vremenu! Če bo bolj hladno bo pajacek z rokavi pa jopica, če ne, pajacek brez pa jopica! user posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
19.9.2010 10:53:26   
missD
moje sožalje filisa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
19.9.2010 10:55:56   
caroline1
filisa- res si pogumna. Moje sožalje.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
19.9.2010 10:56:46   
missD
spala sem kot top, pa kako je pasaloooo :)

Pokora, voziček je enkraten, enostavno se ga vodi, gre čez vsa vrata (otroške sobe, vhodna vrata in dvigalo)
zloži se ga tudi hitro. Je mogoče malce težek za dvignit, ko je zložen, ampak saj ni njegov namen da ga bom dvigovala in prenašala naokoli user posted image

izcedek, tudi jaz imam povečanega vendar se ne obremenjujem preveč, G mi je rekel da je to normalno dokler ne srbi ali smrdi. Bo pa že vedel kaj govori :)

za iz porodnišnice: tetra in mako majčka, pa žabice pa zgoraj jopica iz flisa, spodaj hlačke iz flisa (jopici bosta imela enaki - bež, hlačke v roza oz modri barvi) pa potem po potrebi čez še nekakšen kombinezonček(če bo mrzlo) in dekico aja pa še kapico za na glavo seveda. upam da bo dovolj...od izhoda do avta in od avta do stanovanja mislim da ne bosta zbolela niti jima ne bo mrzlo :)

< Sporočilo je popravil missD -- 19.9.2010 10:59:58 >

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
19.9.2010 10:58:48   
M&A
filisa user posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
19.9.2010 11:10:12   
mamamajča
o filisa......... user posted image

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
19.9.2010 11:20:10   
sasadejan
filisa  user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
19.9.2010 11:24:29   
sasadejan
Jaz pa ne vem še točno v kaj ga bom oblekla za dumu.

Kok plasti dolgih rokavov mora imeti? Upam, tudi na to, da ne bo preveč mraz.

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
19.9.2010 11:36:27   
smarnca
dobr dan,

ja lepe in slabe novice se vsak dan pojavljajo.

filisauser posted image user posted image

2ursae in tinaaleks lepo praznujte danes!

miss2 res si sploh ne predstavljam kako bi blo met dva, na vse je treba dvojno mislt. lep voziček in seveda cela sobica.

mi je tko fino gledat vaše slikice, kaj ste novga nabavle.

in ja res je blo fajn čvekat v petek, sej jst bi kar še, sam je blo treba it domov.

sem se pa zdej dve noči pošteno naspala, ker je možek končno pršu s službene poti in je on ponoč hodu h mulčku, ko se je oglašal. bogi ma tako po ustih, da verjamem, da ga grozno boli. mah tut to je treba dat skoz, važn, da konč zobje zrastejo.

mi smo tut meli namen it mal na piko nogavičko v velenje pa mislim, da zarad takga vremena ne bomo šli, vsaj danes ne. pol drug teden, če še preživim v enem kosu pa verjetno gremo mal v lajf.

celjanke jst bom vidla, vam bom sporočila tisti dan, če pridem kaj pol velja za oba dneva al samo sreda al samo petek. v glavnem smo na vezi.

jst ga bom tut tko nekak oblekla, kot ste napisale dva zgornja rokava pa flis na vrh pa dekica. spodi pa ene hlače na naramnice pa mogoče zabice al pa dokolenke...tiste par metrov k bomo odzuni se pa že ne bo prehladil...no ja odvisno tut od vremena, predvsem od temperatur.

fino preživite to nedeljo, jutri pa spet sonček pa bomo končno spet polne energije!

Neposredna povezava do sporočila: 2638
19.9.2010 11:41:43   
luna_25
evo mene šele sedaj malo k sebi prišla.....noč je bila zelo dolga in neprespana, že ko sem se spravila spat mi je bilo tako slabo in me skoz nekaj zvijalo v trebuhu, vmes bruhala in vsega skupi spala mogoče dve uri. Me je moj hotu že zdravniku pelat pa sem rekla sej bo bolj, šele sedaj je mogoče za silo dobro. Edino da me sedaj še glava boli in neki me skoz zebe in se na momente kar tresem, čeprav vsa zadekana in oblečena.
Zdej pa ne vem al je kriva včerejšna kremšnita, ki sem jo pojela al kaj drugega. No samo upam da se bo stanje umirilo.
Vse lepo uživajte v praznovanjih, tiste ki jih imate danes.
filisauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2639
19.9.2010 12:06:24   
born*to*be*wild
vidim da nimate nobenih večjih problemov s poplavami...nas je pa zalilo...no hiše na srečo ne, so pa vse ceste zalite, voda kar dere čez ceste in smo čist odrezani od sveta. če se bi slučajno danes začelo kaj dogajat bi helikopter mogu prit po mene user posted image moj dragi je rekel, da če bova danes kaj user posted image sigurno ne brez kondoma user posted image

filisa user posted image

upam da se bo v parih dneh umirilo tole s poplavami user posted image

Nobody is perfect...I´m nobody.

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
19.9.2010 12:06:52   
Pokora
Filisa user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
19.9.2010 12:13:40   
mamamajča
born to be wild, danes še počakaj, sicer boš helikopter drago plačalauser posted image

Nam pa danes ati pico peče, popoldne se pa še gremo za par urc kopat- še zadnjič v trojeuser posted image
Včeraj sem si končno nakupila stvari za v P, šampon, ščetko, vložke itd. itd., vse v rozauser posted image
Ne vem, zakaj, ampak že celo nosečnost mi je strašno privlačna roza barva in same take stvari kupujemuser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
19.9.2010 12:28:36   
Pokora
Jaz sem se pa danes lepo naspala. Živ žav je zakonuser posted image  Sem mogla mal not prinest, ker sem učeri spala samo 4 urce in pol.

Jaz sem za iz porodnišnice naštimala 2 majčki, bombažne hlačke  - žabice, ter plišaste hlačke z naramnicami. Za zgoraj pa plišasta malo bolj debela jopica. Pa kapica seveda in dekica.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
19.9.2010 12:40:41   
Pokora
Luna, upam da si virozo fasala in ne kakšne salmonele.user posted image user posted image

BTBW iz kje pa si ti? Te bo pa dragi s šolnom odpeljal do P če se slučajno začne danesuser posted image  No, upam da ne!

Sem gledala mal slike po spleti in je na eni sliki kako je odneslo pod progo ves teren - so ostali samo švelerji in tirnice - v zraku. Res noro kaj je ta voda delala!

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
19.9.2010 14:09:33   
polmaja
Filisa user posted image  user posted image   user posted image user posted image user posted image . Je res, da vedno ostanejo z nami...

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
19.9.2010 14:20:47   
mamamajča
Polmaja, vi ste v redu? Sem gledala novice pa nič kaj lepo ni videt na obali...user posted image

(odgovor članu polmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
19.9.2010 14:32:41   
anju

IZVIRNO SPOROČILO: anju

ja.... Naš ati se je prejšnji teden poslovil od nas...
Ampak bo vseeno spremljal odraščanje njegove  1. vnukice, saj bo zmeraj prisoten v mojem user posted image  ! Tud Brina bo hitro izvedela, kako vredu človek je bil njen dedi in kako se je nje veselil....

user posted image filisauser posted image

iskreno sožalje.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
19.9.2010 14:33:30   
Tiamo
DAn,

kako ste punce, upam, da ste vse nad vodo !

Pixie jaz imam skoz težave z izcedkom v tej nosečnosti, me tudi srbi, vonja pa ni prav hudega. Vsak mesec naredim kuro s Canastenom, drugače se ne umivam spodaj z mili, namažem si npr.. zvečer s kremo Tea tree, in mi pomaga, vsaj peče me ne. Aja uporabljam mini bombažne vložke....tale flora me itak zafrkava zaradi nosečnosti in mi mi je poleg zgage največja tekoba nosečnosti.

MissD lepa sobica ful, dej povej kje si une hude žabe kupila, ki jih imaš na steni nalepljene?

No jaz imam pregled šele 27.9. , ampak se dobro počutim. Nič ne otrdevam, mal me križ boli če predolgo hodim ali spim. Skoraj vse imamo že naštimano, samo še postavit moramo v pravi položaj, se pravi posteljico na svoje mesto...aja še oprat moram postelnino....

evo moja žoga...
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2648
19.9.2010 14:38:54   
Tiamo
Filisa iskreno sožalje ob izgubi user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
19.9.2010 15:13:59   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča
popoldne se pa še gremo za par urc kopat- še zadnjič v trojeuser posted image

Evo, vzamem nazaj, ker se mojemu ne da!

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?