|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plavalni tečaj
17.9.2010 8:58:22   
soncicaT
Pozdravljene!

Verjetno ste o tem že pisale, vendar me vseeno zanima, koliko mamic bo kaj dalo svoje otroke v plavalni tečaj. Jaz sem mojega 4, 5 letnika že vpisala, začneva v torek. Vendar prevevajo me dvomi, ali je le še premlad.
Prosim, povejte, ali dati predšolskega otroka v tečaj, ali še malce počakat. Pač malce me skrbi, ker pač starši niso prisotni, seveda jaz bi malce špegalauser posted image user posted image .
No, ker se moj fantek plavanja izredno veseli, bo šel, kljub mojim strahcem.user posted image

Skratka, ali bo, oziroma je že katera dala 4-letnika v plavalni tečaj in kako je bilo. Pri nas naj bi 1 vaditelj imel 6 otrok, skratka mislim, da bo kar ok.. Cena je pa 57 EUR za 10_x_ - dokaj drago.

Skratka kaj menite...hvala, LP

< Sporočilo je popravil soncicaT -- 17.9.2010 9:01:00 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plavalni tečaj
17.9.2010 9:31:44   
ona
Jaz bi ga dala,leče je možnost!

Drugače pa imam doma staro punčko 5,5 let in smo jo letos naučili plavat v morju brez rokavčkov in z plavutkamiuser posted image
Plavutke je hotela sama provatuser posted image
Pa tudi plavat se je kar sama skoraj naučila oz. se brez strahu spustit.Je pa odvisno od otroka do otroka,ene je strah vode,drugi ne dajo dol rokavčkov...

Pri nas so lani imeli tečaj plavanja,sem slučajno videla na panoju v vrtcu in je za celo šolsko leto stalo cca 200€ za 1x tedensko plavanje...jaz sicer nisem vozila tja,samo se mi je takoj zdelo ful drago,tako,da tvoja cena je kar okuser posted image

< Sporočilo je popravil ona -- 17.9.2010 9:33:05 >

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2010 10:49:24   
kristinaj
jaz bi moje definitivno dala v tečaj plavanja.. mali je splaval z rokavčki in že pridno skakal v vodno, ta velika pa je začela sama nekaj probavat in na plavutke se je navadila, še vedno pa rabi rokavčke.

pri nas je tako ga v ng nimamo dovolj velikega bazena, v neke male čofotalčke jih ne bom vozila, v sosednji gorici v italiji je pa bazen ok, samo je nabito poln.. tako da odpade..bomo čakali morje

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2010 11:10:56   
Metuljček Cekinček
Moj metuljček, ki je bil lansko jesen star 4 leta, je lansko šolsko leto obiskoval šolo plavanja. Vpisala pa sem ga zato, ker obožuje vodo. V bistvu to ni ravno šola plavanja, ampak je bolj igranje v vodi. Šele proti koncu šolskega leta so se začeli učiti plavanja. Sin je komaj čakal na torek, ker sva takrat šla na plavanje.

Tudi jaz sem bila v začetku skeptična glede tega, kako se bo počutil, če ga tam pustim samega, če bo sploh želel iti, ampak se je takoj postavil v vrsto in šibal noter, ko so vaditelji prišli po njih. V skupini je bilo približno 12 otrok in 3 vaditelji, tako da je vsak vaditelj delal s tremi do štirimi otroki. Redkokdaj se je namreč zgodilo, da bi bilo vseh 12, saj je pozimi kar nekaj otrok bolnih.

V Ljubljani je očitno plavanje precej dražje kot drugje ker smo mi za 30 ur (celo šolsko leto) plačali 360 €.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.9.2010 14:26:11   
ajataja
Pri nas imajo v vrtcu organizirano plavanje za 5 letne otroke in je cena 12e  za 6×plavanje in zaključek kjer imamo starši prost vstop v bazen da nam pokažejo kaj so se naučili in dobijo priznanje.Meni se zdi kar fajn da se otroci hitro naučijo plavat in tudi vzgojiteljice v vrtcu pravijo da je udelažba skoraj vedno 100%

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.9.2010 15:01:51   
corfu
Tole vaše plavanje je izredno poceni.

Sin je prvič pristopil v plavalni tečaj pri 4,5 letih, hčerka prične letos z 3 leti in 4 meseci. Vključeno je 25 obiskov, na štiri otroke 2 učitelja + animator, trajanje cca 1,5 ure, otroka prevzamejo oblečenega in tudi ko prideš ponj te čaka pripravljen na odhod domov, Cena za enega znaša 380 eur.

Uživaj življenje...

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.9.2010 0:47:50   
viv_
 Moja starejša hči je šla v plavalni tečaj ko ni imela še niti 4 leta - septembra je začela plavati, decembra je bila pa potem stara 4. Obneslo se je super! Zdaj pa trenira plavanje.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu arhit)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2010 21:11:04   
Buhteljcek
Jaz učim plavanje. Mislim, da pri štirih letih je večina otrok pripravljena na učenje plavanja, tudi kakšnega triletnika smo pri nas načili plavat, vendar tisto je bolj tezko - za nas in za njega...eni strasi jih kar prehitro silijo.

4 leta je v redu, sicer pa odvisno od otroka...hitreje splavajo bolj energicni in odprti otroci, odvisno tud koliko interesa imajo oziroma koliko poslusajo navodila...eni bi sam neki po svoje vse, drugi pa poskusajo, se trudijo...

pa mamice...zelo je fajn, da vas ni blizu med samo vadbo...otrok se ne ozira za mamo in je bolj delaven in priden, mi pa tud lazje delamo, ce nam noben ne diha za ovratnikuser posted image

cena zacetnega tecaja pri nas je letos 90 eur za 20 ur. Potem naprej pa mesečno po 15 eur za 2x tedensko po 1 uro. vecina otrok splava v teh 20 urah, vcasih vsi, vcasih pa eden ali dva ne...pa zato ce hodita se naprej kak mesec kasneje...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?