PERSIDA
|
Dan.Včeraj sem hotela malo roman napisat ,pa je Anže začel jokat ,pa je bilo pravljice konec.Že teden dni ali več se borimo z nespanjem.Vstajam 10-15 krat na noč tak,da še tak vredi funkcioniram glede na stanje.Nekaj časa nazaj sta imela vročino vsak en dan sedaj ,pa jima z nosa teče ni neke večje sile ,ker še ne uporabljamo sesalca.Ampak ponoči je očitno problem sploh pri Anžetu ko ni navajen na usta dihat.Tak ,da vsako noč z enim skup spim al v spalnici al na sedežni.V glavnem dizaster. Včeraj sem bila po nakupih nakoncu seveda pristala v h&m in skoraj vse pokupla ,če bi le mela 1krat večjo porodniško.V glavnem spet bota lepa ,no saj gremo na krst,tak je pač izgovor za nakup .Da ,pa ne bo vse tako lepo včeraj na obisku pri tasi ugotovim ,da hodim po mariboru z rastrganimi hlačami .V glavnem ,da bavca špilata manekena mati,pa razpada .Včeraj sem imela za doma eno kr.majco ,ki ima neko luknjico sredi joške.Cel dan sta mi kazala na prokleto majco ,pa prstek not tišala .Ja skrajni čas ,da gre mati za sebe v šoping. Ker ste nekaj omenjale babice ,imam jaz srečo ,da sedaj ko je v penziji živi za bavca in ji res ni težko ,pa tudi če bi se vsak dan z mbja vozla.Res je no.1. V glavnem je ne izkoriščam ,čeprav mi včasih pride ,da bi vse nekam poslala.Sem ji ,pa hvaležna ,da vsake tolko popazi na njiju ,da vsaj lahko kako kafe v miru spijem na kakem čveku.Potem sem kot prerojen človek ko lahko malo odmislim na male riti . Čez vikend bosta verjetno mamo utrujala ,ker ati je ati,beri on je samo dober ko lučke nosi in ju da v svoj tovornjak .No jutri bo tak, v nedeljo,pa gremo malo Karmen nest k krstu.Imam zmes babi servis naročen ,če bi prišlo do tehničnih motenj .To,da bi v gostilni sedela pri mizi par ur niti ne pričakujem.Je*eno je to ker je grdo vreme napovedano sicer nimam težav z njima .Glavno da sta zunaj kar ,pa v nedeljo verjetno ne bo ravno možno.Jutri sta hotela starša imet trgatev ,pa sta odpovedala. Vsem bolanim pikapoke. tulipanček - ti,pa bolj miruj .Jaz se nebi spominjala na moje noge ,ker sem takrat vedela po nogah kaj me čaka. Še kaj pozabla ?hm.... tasa-lepe slikice Šibam sedaj kuhat ,da se princa ne zbudita prej.Za njiju nujno pomfri ,ker sta prej skoraj luknjo naredla v reklamo .Naj jima bo a ne ,mojima zastradančkoma
|