|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
17.9.2010 9:27:41   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Saj, te ko mora v vrtec bi ona lahko spala dooolgooo. Jutri ko bomo vsi doma, pa bo ona auf že od 6h user posted image Standard, ker je stalno tak.

Nič se tipkamo, me že vlači pa mi jakno nosi. Moram it.

hahaha..uživajta!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
17.9.2010 9:28:24   
KOKICA32
FIRST!!!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
17.9.2010 9:31:09   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

kaj boste danes kuhale??

kokica... Lija je doma, ler ima mama zadnji dan dopusta.te pa da sma še danes skupaj. Pa tak sma se nekaj do 9 komaj zbudile, tak da bi zamudile v vsakem primeru user posted image

Pa kak ti ratam da tak dolgo spite? Moj je danes že bil ob 6h auf in akcija na motorju!user posted image Pa nikoli se še ni zgodilo, pa res nikoli, da bi spal dlje kot do pol osmih!user posted image

Lia tudi ne! Pa še to je samo na morju potegnila!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
17.9.2010 9:31:55   
Tulipan12
Tasa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ker si bila prva!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
17.9.2010 9:32:43   
Tulipan12
Tasa fullllllll lepe slikice!user posted image  Lija je pravi cukerček!

Neposredna povezava do sporočila: 4580
17.9.2010 9:34:28   
Tulipan12

FIRST!!!!

user posted image user posted image user posted image  user posted image
ste opazile, da ni nobenega pira tu gor al pa kaj takega za nazdravit!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
17.9.2010 9:35:39   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

FIRST!!!!

ste opazile, da ni nobenega pira tu gor al pa kaj takega za nazdravit!user posted image

ja, vem ja...le touser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4582
17.9.2010 9:37:16   
Tulipan12

Kokica, ker je tisto dobila od Perside user posted image

O, full lepo!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
17.9.2010 9:38:18   
Tulipan12

FIRST!!!!

Mogoče pa je irska kavauser posted image  Al pa toti stric, ki ven hodi pomeni kakega Jagermeistrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
17.9.2010 9:40:12   
Tulipan12

Saj, te ko mora v vrtec bi ona lahko spala dooolgooo. Jutri ko bomo vsi doma, pa bo ona auf že od 6h user posted image Standard, ker je stalno tak.

Nič se tipkamo, me že vlači pa mi jakno nosi. Moram it.

Uživajta v čofotanju po lužah, tudi to zna bit super!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
17.9.2010 9:40:35   
KOKICA32

FIRST!!!!

Mogoče pa je irska kavauser posted image  Al pa toti stric, ki ven hodi pomeni kakega Jagermeistrauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image dobra zamisel...jaz si ga potem predstavljam kot g. Gina!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4586
17.9.2010 9:46:55   
Tulipan12

Današnje kosilo: njoki in omaka ..samo še ne vem kakšna? Ideja?

gobova?user posted image user posted image user posted image  če imamo teden gobuser posted image
al pa kak piščanček s smetano in njoki. Veš kaj jaz full rada kupim? Imenuje se čebulna smetanova omaka. Mislim, da je od magija. V vrečki. Kupiš piščančje zrezke, jih zložiš v pekač, to vrečko znmešaš s sladko smetano, poliješ po zrezkih in daš pečt za pol ure. Pa zraven njoke, riž ali krompir in solata. Full ajnfoh in dobro.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
17.9.2010 9:48:45   
Tulipan12

FIRST!!!!

user posted image user posted image user posted image dobra zamisel...jaz si ga potem predstavljam kot g. Gina!user posted image

jaz tut nisem ljubiteljuca Jagera, ampak Martini se pač ne toči v takih štamprlih, lahko pa je Southern Confort, sam pol sem že zahtevnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
17.9.2010 9:49:25   
KOKICA32

Današnje kosilo: njoki in omaka ..samo še ne vem kakšna? Ideja?

gobova?user posted image user posted image user posted image  če imamo teden gobuser posted image
al pa kak piščanček s smetano in njoki. Veš kaj jaz full rada kupim? Imenuje se čebulna smetanova omaka. Mislim, da je od magija. V vrečki. Kupiš piščančje zrezke, jih zložiš v pekač, to vrečko znmešaš s sladko smetano, poliješ po zrezkih in daš pečt za pol ure. Pa zraven njoke, riž ali krompir in solata. Full ajnfoh in dobro.

user posted image user posted image user posted image jih nimam....

Bo verjetno kar smetanova/sirna...drugače pa hvala za nasvet s pišč. mesom.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4589
17.9.2010 9:50:12   
KOKICA32

FIRST!!!!

jaz tut nisem ljubiteljuca Jagera, ampak Martini se pač ne toči v takih štamprlih, lahko pa je Southern Confort, sam pol sem že zahtevnauser posted image user posted image user posted image

tega pa ne poznam!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4590
17.9.2010 9:53:10   
KOKICA32
Punce kaj boste počele čez ta vikend, ko bo tako poscano vreme? Ima katera kakšno idejo, kam iti in kaj početi z otroki? Midva bova povrh vsega še sama doma! No, razen v nedeljo popoldan, ko bo Bumbar time!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
17.9.2010 9:58:04   
Tulipan12

Punce kaj boste počele čez ta vikend, ko bo tako poscano vreme? Ima katera kakšno idejo, kam iti in kaj početi z otroki? Midva bova povrh vsega še sama doma! No, razen v nedeljo popoldan, ko bo Bumbar time!user posted image

Midve sva tut sami v soboto zjutraj, so si moje prijateljice zaželele kofitajm z Lio, tak da glede na vreme bomo kr pri nas doma. Potem pa smo na eno kosilo nekam na Pohorje povabljeni. Neki piknik, ki bi moral še pasti, pa so odpovedali. Drugače pa danes menda Ikea, v nedeljo Bumbar. Pa je že ponedeljek!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
17.9.2010 10:03:08   
Tulipan12
Mene pa so se zdaj lotile nosečniške težave, full močni krči v nogah- sem včeraj kar obležala popoldan, pa še zatekat sem začela kot balonuser posted image  Pri Lii tega nisem imela. Malo me je strah te preeklampsije in komaj čakam 27., ko imam pregled, da mi povejo če je vse v mejah normale al je kaj kritično. Malo sem se morala potožit.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4593
17.9.2010 10:04:56   
Tulipan12
Southern comfort viski na bazi likerja. Meni včasih zelo ljuba pijača, zdaj pa nikak, da pridem do njeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4594
17.9.2010 10:07:41   
KOKICA32

Mene pa so se zdaj lotile nosečniške težave, full močni krči v nogah- sem včeraj kar obležala popoldan, pa še zatekat sem začela kot balonuser posted image  Pri Lii tega nisem imela. Malo me je strah te preeklampsije in komaj čakam 27., ko imam pregled, da mi povejo če je vse v mejah normale al je kaj kritično. Malo sem se morala potožit.user posted image

user posted image user posted image user posted image Normalno, zato pa smo tukaj!user posted image

Ja, jaz sem tudi ful zatekala, tak da vem, kako ti je. Krčev pa nisem imela. Sem pa se zadnjič čudila, ko si opisavala vaš dan v Lj in koliko si prehodila. Jaz bi imela po tako dolgih sprehodih noge kot slon. user posted image Resno...meseca januarja 2009, torej en mesec pred porodom, smo bili na sejmu v IT (tam pa tak veš, kak se hodi) in ti povem, da sem komaj zdržala, pa še vsak WC je bil moj.user posted image Tak, da počivaj več in bo vse okej. Pa noge v luft!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4595
17.9.2010 10:08:13   
KOKICA32

Southern comfort viski na bazi likerja. Meni včasih zelo ljuba pijača, zdaj pa nikak, da pridem do njeuser posted image user posted image user posted image

Hmmmm..zveni mamljivo. Kak okus likerja pa je?

Neposredna povezava do sporočila: 4596
17.9.2010 10:39:40   
Tulipan12

Hmmmm..zveni mamljivo. Kak okus likerja pa je?

Ne znam ti opisat, bolj prevladuje okus viskija, ampak ni tak aromatiziran kot klasični viskiji. Full dobro se meša s tonicom in švepsom bitter lemon.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
17.9.2010 10:41:45   
Tulipan12

user posted image user posted image user posted image Normalno, zato pa smo tukaj!user posted image

Ja, jaz sem tudi ful zatekala, tak da vem, kako ti je. Krčev pa nisem imela. Sem pa se zadnjič čudila, ko si opisavala vaš dan v Lj in koliko si prehodila. Jaz bi imela po tako dolgih sprehodih noge kot slon. user posted image Resno...meseca januarja 2009, torej en mesec pred porodom, smo bili na sejmu v IT (tam pa tak veš, kak se hodi) in ti povem, da sem komaj zdržala, pa še vsak WC je bil moj.user posted image Tak, da počivaj več in bo vse okej. Pa noge v luft!user posted image

Ma ja, bolj na easy bi mogla bit, vem... sej bom vidla kaj mi bo rekla na pregledu, pa makar grem v bolniško potem. Tak me vedno guši naj grem malouser posted image  mam tako fajn G!user posted image
V LJ mi je bilo ok, ker ko sem v šusu, ne čutim nič, ko pa se vsedem pa bog pomagaj!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
17.9.2010 10:49:00   
KOKICA32

Ma ja, bolj na easy bi mogla bit, vem... sej bom vidla kaj mi bo rekla na pregledu, pa makar grem v bolniško potem. Tak me vedno guši naj grem malouser posted image  mam tako fajn G!user posted image
V LJ mi je bilo ok, ker ko sem v šusu, ne čutim nič, ko pa se vsedem pa bog pomagaj!user posted image

Ja, ja saj to mislim. Enako je bilo pri meni!

Neposredna povezava do sporočila: 4599
17.9.2010 10:57:19   
ema tiara
dober dan!user posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?