mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po IZVIRNO SPOROČILO: mismis vse razen Mace, kot sem že napisala, midva sva oba v redu, vedno dovolj celic, spermiji super, zarodki šolski, celo zamrznjenčke imava vedno, samo prime se ne. Je pa res, da sem jaz kadilec, sicer ne strasten in občasno spijem kakšen per ali dva. Te tablete jamljeva čisto preventivno, in sicer načeloma so vedno celice in spremiji v redu, nihče pa ne ve, kaj je notri...zato sva se tudi odločila, da bova to jemala, sva pa začela s tole kuro že v agvustu in do konca oktobra, ko naj bi bila punkcija bo ravno tri mesece Mišmišu, kaj pa če bi se ti v času postopka odpovedala palčkam in zelenčku No predvsem palčkam... Da dobijo celice več kisika... Ti ozdravljen kadilec pove, da ni tko težko... Sploh pa vse za naše, a ne A prekrvavitev imaš ti drugače ok? (mrzle roke in noge, pa ti štosi...) Pikec, jaz sploh ne kadim veliko, ponavadi imam škatlo cigaret za tri dni, zdaj pa izračunaj. Zelenca že sedaj dajem na stran, ko se bomo pa začeli špikati z Gonalom, bomo pa čisto zmanjšali dozo, mogoče na enega na dva dni, ker je vseeno v njem B vitamin, ki je dober za folikli. Prekrvavitev imam jaz super, pozabljaš da se veliko gibljem, vsako jutro in vsak popoldne greva s kužonom v gozd in hodiva v hrib, tako da je telo 100% prekrvavljeno, poleg tega se od punkcije do en teden po ET na koncu tuširanja še potuširam z mrzlo vodo, pa da ne govorim o masaži stopal, ma ni da ni kar ne počnem, samo še na trepalnicah ne stojim po ET-ju, tako čisto za vsak slučaj, da ne bodo padli ven