|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
16.9.2010 11:34:12   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

vse razen Mace, kot sem že napisala, midva sva oba v redu, vedno dovolj celic, spermiji super, zarodki šolski, celo zamrznjenčke imava vedno, samo prime se ne. Je pa res, da sem jaz kadilec, sicer ne strasten in občasno spijem kakšen per ali dva.
Te tablete jamljeva čisto preventivno, in sicer načeloma so vedno celice in spremiji v redu, nihče pa ne ve, kaj je notri...zato sva se tudi odločila, da bova to jemala, sva pa začela s tole kuro že v agvustu in do konca oktobra, ko naj bi bila punkcija bo ravno tri mesece

Mišmišu,

kaj pa če bi se ti v času postopka odpovedala palčkam in zelenčku user posted image
No predvsem palčkam... Da dobijo celice več kisika...
Ti ozdravljen kadilec pove, da ni tko težko... user posted image
Sploh pa vse za naše, a  ne user posted image

A prekrvavitev imaš ti drugače ok? (mrzle roke in noge, pa ti štosi...)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
16.9.2010 11:36:28   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

jaz tujino plačujem strikno preko Pay-pala, pa zaenkrat ni bilo nobenih problemov...

Prevod za blontne? user posted image

https://www.paypal.com/si

v bistvu ne plačuješ direktno z kartico ampak preko vmesnika, tko da tudi če bi te "lovili" na netu te preko pay-pala ne morejo ujeti, bolj varen način se mi zdi...znesek se ti pa potem beleži na tvojo kartico in ga plačaš v sklopu mesečnega obračuna tako kot vse ostale nakupe

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
16.9.2010 11:42:31   
mismis

vse razen Mace, kot sem že napisala, midva sva oba v redu, vedno dovolj celic, spermiji super, zarodki šolski, celo zamrznjenčke imava vedno, samo prime se ne. Je pa res, da sem jaz kadilec, sicer ne strasten in občasno spijem kakšen per ali dva.
Te tablete jamljeva čisto preventivno, in sicer načeloma so vedno celice in spremiji v redu, nihče pa ne ve, kaj je notri...zato sva se tudi odločila, da bova to jemala, sva pa začela s tole kuro že v agvustu in do konca oktobra, ko naj bi bila punkcija bo ravno tri mesece

Mišmišu,

kaj pa če bi se ti v času postopka odpovedala palčkam in zelenčku user posted image
No predvsem palčkam... Da dobijo celice več kisika...
Ti ozdravljen kadilec pove, da ni tko težko... user posted image
Sploh pa vse za naše, a  ne user posted image

A prekrvavitev imaš ti drugače ok? (mrzle roke in noge, pa ti štosi...)

Pikec, jaz sploh ne kadim veliko, ponavadi imam škatlo cigaret za tri dni, zdaj pa izračunaj.
Zelenca že sedaj dajem na stran, ko se bomo pa začeli špikati z Gonalom, bomo pa čisto zmanjšali dozo, mogoče na enega na dva dni, ker je vseeno v njem B vitamin, ki je dober za folikli.

Prekrvavitev imam jaz super, pozabljaš da se veliko gibljem, vsako jutro in vsak popoldne greva s kužonom v gozd in hodiva v hrib, tako da je telo 100% prekrvavljeno, poleg tega se od punkcije do  en teden po ET na koncu tuširanja še potuširam z mrzlo vodo, pa da ne govorim o masaži stopal, ma ni da ni kar ne počnem, samo še na trepalnicah ne stojim po ET-ju, tako čisto za vsak slučaj, da ne bodo padli ven user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
16.9.2010 11:55:14   
pika.po

Pikec, jaz sploh ne kadim veliko, ponavadi imam škatlo cigaret za tri dni, zdaj pa izračunaj.

Natanko 6,66666666666 cigareta na dan user posted image user posted image user posted image

Po moje je tista 0,666666666666666 viška user posted image user posted image user posted image + stanje na trepalnicah da ven ne padejo user posted image user posted image user posted image zmagovita kombinacija. user posted image user posted image user posted image

Uf, ko bi bil človek dovolj pameten... Je moj zadnjič rekel, da zdej sva pa že v versko blazni fazi user posted image , ker ko ne veš več kaj bi rečeš sam še, ja če uni zgoraj nočjo dat user posted image , kaj češ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
16.9.2010 11:57:35   
mismis

Uf, ko bi bil človek dovolj pameten... Je moj zadnjič rekel, da zdej sva pa že v versko blazni fazi user posted image , ker ko ne veš več kaj bi rečeš sam še, ja če uni zgoraj nočjo dat user posted image , kaj češ... user posted image user posted image user posted image user posted image

jap, pa kljub vsemu se vsakič, ko greš mimo križa prekrižaš in tašča vsak dan pri maši moli za to srečo user posted image user posted image

eh, idemo dalje....

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
16.9.2010 13:24:56   
mateja_goljev
ojla, se javljam še tukaj, vidim, da rabite maca koren kapsule. Jaz sem na bolhi zasledila da se jih da naročit. če katera rabi tel. naj mi pošlje ZS. Cena je okoli 26-27 EUR za kapsule ki jih je 200 kom. Dostavljeno preko pošte na dom. (poštnina okoli 3 EUR)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
16.9.2010 13:34:30   
mateja_goljev
jest sem jih naročila in dobila drugi dan. Tako če katera rabi naj sporoči.

Imejte se lepo...

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
16.9.2010 13:54:14   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Ej, dekleta, glede tele Mace, jst sem tuki, ko se gre za naročanje iz tujine, bolj bosa user posted image , niti nemško ne znam, pa da se mi nebi kaj takega zgodil, kot se je gigi, da ti še kej pobirajo dol iz računa user posted image  ... a bi se dal kake "inštrukcije" za naročanje dobit? user posted image  Bibk, kako si ti naročila? Pa kako se da tole nardit, da plačaš preko banke, ne da kartico vpišeš? Plis user posted image  Hvala, hvala!
Bi jst tole mal po operaciji poskusla jemat user posted image
Hiperstimulacija me je pa itak vedno doletela, menda se je temu s PCO težko izognit, tko da gigi hvala za nasvet, med postopkom nebi jemala.

Kok sem jezna, da mi na službenem računalniku nimam zvočnikov user posted image , ne morem poslušat posnetkov, tko da mausiinega ne morem poslušat, sam gledam in si mislim, da je neka mirna jutranja pesmca. user posted image

Maca: dve kapsuli na dan (oba)
Q10 - oba
Omega3 - oba
matični mleček - oba
fidi Protekt (selen+cink) on
Evitol jaz
Centramedmami - jaz

Loremi na naslovu macaperu777@gmail.com je nek g. Matjaž in ti bo on poslal.... njegov naslov sem pa dobila ko sem se zanimala na unem slovenskem info@plantebio.si, pa mi je odgovoru da naj se obrnem na tegale Matjaža. Plačaš pa po prevzemu ...cena 24 eur + poštnina za 200 kapsul, mislim pa da se da dobit tudi v prahu in je celo cenejša (nisem ziher) ampak sem se odločla za kapsule, ki ne vem kakšen okus ima pa da pol nebi bilo prehudo za pit....

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
16.9.2010 17:23:41   
hermy1
...in ima naša pupica že en mesec, ne morem verjeti user posted image !!

Danes sva imeli prvi pregled in je vse super, pediatrinja navdušena nad našo deklico, kako je vse tako kot mora biti...mami pa potem še bolj  user posted image  user posted image  user posted image !! Tehtamo 4100g in smo 55 cm dolgi.

Seveda se pridno dojiva,...kar obe obožujeva in sem presrečna, da je vse tako, kot mora biti.

Je bilo pa krasno spet videti pediatrinjo, kajti imela je že obe prvi dekleti in je bila navdušena, da imamo še eno. Tako lepo je biti tako toplo sprejet...sta me s sestro do solz ganili user posted image  user posted image  user posted image !!!

Bejbe prebrala vas nisem še nič, ker sem od najine poti čisto zmozgana...bom kasneje...mam vas pa rada vse mučo user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
16.9.2010 20:04:37   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

...in ima naša pupica že en mesec, ne morem verjeti user posted image !!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image wiiiiiiii....Hermy...ne boš verjela...ampak naša tudi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Midve sva bile v petek pri pediatrinji in sva imele 4200g in 54 cm...se pravi se je od porodne teže zredila 800 g in zrasla 3 cm. Naša je požeruhec, tut midve se dojiva, a ji dodajam še umetno mleko, kadar mi obe dojki sprazni in še vedno odpira usta, cuza prste in joka... Ponoči mi pa spi točno 8 ur in je ne budim, raje ponoči pumpam mleko, ki ga potem čez dan poje kadar je prestradana... Sem pa napumpala 80 ml skupaj iz obeh dojk, ne vem a je to dovolj...Si kdaj pumpala?

Gigi...Faktu sem kupila v lekarni, ampak se dobijo samo na beli recept, se pravi da moraš k zdravniku user posted image . Sem pa dobila svečke in kremco in res so svečke delovale malo odvajalno, kar meni paše, zate pa to ni. Krema bi pa bila zate...sem pa enkrat kupla tudi neko lekarniško mazilo za H, pa mi ni nič pomagala, pa še rjave barve je bila, kar je pustilo madeže na hlačkah, ta Faktu krema je pa taka brezbarvna, tko da je fajnuser posted image . Upam da se ti poštima rožica, vem kako je to neprijetno. Mi je pa moja zdravnica rekla, da še dolgo dolgo ne bo zginila moja rožica user posted image user posted image vprašanje če sploh kdaj bo, tko da če se enkrat pojavi, pomoje da se je težko rešiš...

Mismis...glede kajenja pa to....evo mene...kadila pa se je prijelo, tko da to sigurno ni vzrok...Ti jest povem da je bila pri tebi kriva pregrada, zdej ko pa je odstranjena boš pa naša user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boš vidla user posted image

Fidolina....aha, popoldan pred TV, se pravi da limonade gledaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jest sem spet mal not padla v te limonade user posted image , ko se dojiva gledam mal eno limonado, pa mal drugo...pa mi kr pašejo teli izpovedi ljubezni, da mal učke navlažim,...ja vem, sem smotana user posted image

Punce...ne pozabite jutri vzeti marele s sabo...jutri bo deževalo user posted image      ne samo jutri...še čez vikend...se bomo pa doma mal cartali

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
17.9.2010 7:37:16   
aqua77
Dobro jutro alu banda! user posted image

Joj kako gre hitro čas, a že en mesec sta štručke stare? Ne morem verjet. Pa tako lepo papata. Prav v veselje je brat take lepe novičke. Kar tako naprej, mamice. user posted image user posted image user posted image

Pri nas je pa danes zjutraj padla prva špika, tako da sem zdaj tudi uradno na igli... user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
17.9.2010 8:31:45   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image wiiiiiiii....Hermy...ne boš verjela...ampak naša tudi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Midve sva bile v petek pri pediatrinji in sva imele 4200g in 54 cm...se pravi se je od porodne teže zredila 800 g in zrasla 3 cm. Naša je požeruhec, tut midve se dojiva, a ji dodajam še umetno mleko, kadar mi obe dojki sprazni in še vedno odpira usta, cuza prste in joka... Ponoči mi pa spi točno 8 ur in je ne budim, raje ponoči pumpam mleko, ki ga potem čez dan poje kadar je prestradana... Sem pa napumpala 80 ml skupaj iz obeh dojk, ne vem a je to dovolj...Si kdaj pumpala?

Jaz si še nisem pumpala, ker se mi ne da user posted image in ni bilo še potrebe. Je pa črpalka doma, čaka na potrebo, če bo mami kam hotla sama it.
Tud moja kdaj sprazni obe dojki, in če še išče in je roke, jo spet dam na prvo, pa se v recimo dveh urah trikrat, štirikrat doji, potem pa dolgo spi.  Po občutku ne moreš vedet, da so dojke čist prazne in da ni...baje se boljš dela mleko v praznih. No, ker naj bi se v enem mesecu zredili od 650-800g, mislim, da ima naša mleka čisto dovolj (zredila se je doma 820g). Ponoči spi skupaj ene šest ur, kar meni čisto zadošča.

Le tako pridno naprejuser posted image user posted image user posted image , res je užitek biti mama!!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
17.9.2010 9:15:14   
hermy1
Pa še ena stimulacija:

user posted image

Mava vas rade!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
17.9.2010 9:25:14   
mismis
jutrčk,

Hermy, mi vaju imamo tut radi, pa Tamalu pa Stašo, pa Lana pa Živo, pa Lano pa K., pa Sončka pa L., ma vse vse vse user posted image user posted image user posted image  kako že gre Vsepovsod ljubezen.

Fidi, lepo da si nazaj, si bila missana

tamalu, vem da si kadila, ko si bila v posotpku, tudi jaz sem kadila v 3. postopku, ko je uspelo, torej sami čiki niso prevelika ovira

Aqua, čestitke za prvo špiko, tole bo šlo pa pri tebi ultra hitro

sicer pa kje ste vse zadnje čase, včasih smo bile koz na vrhu seznama, zdaj nas pa mamice vlečejo na vrh. Še dobro, da jih imamo

a sem vam že povedala, da se mi nič ne da user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
17.9.2010 9:30:25   
hermy1

a sem vam že povedala, da se mi nič ne da user posted image user posted image user posted image

Jest te čist zastopim user posted image , HB da je petek user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
17.9.2010 9:40:41   
gigi1
Jutrčka user posted image

Vreme je...hmmmm kano naj se izrazim?? Ma za skozlat! Ne najdem lepše besede user posted image

Tanjček hvala za info user posted image . Mah moj dr. je hudo zbolel in sploh ne vem koga imam sedaj. Bom res mogla it se pokazat. Super, da tako lepo napredujete user posted image  user posted image  user posted image

Hermy user posted image  user posted image  user posted image  in ja! Tudi mi imamo vaju radi user posted image user posted image user posted image

Fidi si se spočila? Sem vesela k radio, da si nazaj user posted image

Zarčica kako si mi ti?

Mausika še gužva v službi?

Miša saj ni čudno, da se ti nič ne da user posted image . Poglej skozi okno. Petek je, pa nas še to ne veseli, k vemo kakšen vikend se nam obeta..

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
17.9.2010 9:57:00   
mausikaa

jutrčk,

Hermy, mi vaju imamo tut radi, pa Tamalu pa Stašo, pa Lana pa Živo, pa Lano pa K., pa Sončka pa L., ma vse vse vse user posted image user posted image user posted image  kako že gre Vsepovsod ljubezen.

a tole misliš?
http://www.youtube.com/watch?v=TQQ6SfPZggw

iii kolko mi je všečen ta komadič...nice nice nice

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
17.9.2010 9:58:44   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Jest te čist zastopim user posted image , HB da je petek user posted image user posted image user posted image !!!

pod tole se pa lahko samo podpišem user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
17.9.2010 10:14:35   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zarčica kako si mi ti?

ok, včeraj mi ni zneslo za kavico user posted image . Pa ti?

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
17.9.2010 10:21:00   
loremi
Ahoj

na hitro pozdravim, dela ful, kot običajno, me v petek zasujejo. user posted image

Vreme, jaoooo. Mi imamo pa jutri sejem user posted image  in bom tam na tistih štantih user posted image  in se prav nič nebi rada prehladila, da mi na konc še operacija zarad tega ne pade v vodo user posted image . Včer pekla piškote za na sejem, spat šla ob polnoči. Dans imamo pakiranje, priprava in ostalo, spet pozno spat, jutri pa dan D, deževni mrzli neprijazni dan user posted image . Ampak se niso odločli prestavit vse skup, ampak kar speljat vse.

mismis sej a je kej čudnega, da se ti nič ne da, sonce nej bi se menda šele v ponedeljek, torek (če) mal prebilo čez oblake, naslednji vikend pa je vremensko spet slabo napovedan ...

ena kavica za boljše razpoloženje ...
user posted image

jooooooj kere lušne pupike so na slikicah user posted image , ni vrag, matramo se naprej, da nam mogoče kdaj uspe

Če že vremensko ni lep petek, si ga pa malo naredite, pa tudi če z namakanjem v domači banji user posted image .

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
17.9.2010 10:52:47   
lana08
Hermy naši ivf-jčki so tanajlepšejši (bi rekla moja nečakinja-seveda se strinjamuser posted image )

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
17.9.2010 10:59:02   
Fidolina
Helouuser posted image ,
najprej copatki za Loremiuser posted image   , da te ne bo zeblo doma v nogice in še za družbo novemu kosmatemu članuuser posted image . Za na sejem pa dolge gate gor!!!!!

Hermi - važička, važička...user posted image user posted image user posted image . (mislm, da bi bla jst še bolj važna, če bi imela tako lepo pupouser posted image ). Čestitke za 1 mesec user posted image .

Gigiuser posted image .

......

< Sporočilo je popravil Fidolina -- 17.9.2010 11:08:20 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
17.9.2010 11:23:46   
lana70
Daaaan, vreme je RES za skozlat, kot je napisala žižet, pa še cel vikend bo tak user posted image ...ne glede na vse vam želim, da si naredite en lep dan in da ne dovolite ničemur, da vam ga pokvari...jaz bi si pripvoščila kakšno razvajanje ala kakšna masaža user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
17.9.2010 12:23:50   
loremi
ooooo Fidolina hvalaaaa!!! user posted image  user posted image  user posted image  kere fajn copatke user posted image  user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
17.9.2010 13:41:50   
Fidolina
Zarjica draga, sožalje za nonouser posted image user posted image user posted image user posted image . Zadnji meseci  niso bili nič kaj prijazni do tebeuser posted image . Se pa vedno obrne, vešuser posted image .

Mausi, kako si kaj? Pridna kot angelček - anedeuser posted image .

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.