|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
16.9.2010 16:07:29   
ema tiara
kje si taša?

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
16.9.2010 16:07:52   
ema tiara
PRVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4527
16.9.2010 17:07:54   
tasa_m
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo jest sem šla in evo, pride emma tiara in me prehiti..
kje je to pravičnost user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4528
16.9.2010 17:13:00   
ema tiara
user posted image user posted image user posted image SEM SE PREJ NAJEDLA...saj se ne derem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
16.9.2010 20:22:50   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kar ob 16?user posted image

Jaz mam 15min peš do tja, tak da kadarkoli! Ob 16h, če se ne zmenimo drugače! Anyone? Tasa? Kje pa Mala Čebelica kaj hodi?
Ja, mi bomo malo prej tam..kakih 15.45 ziher že, da si naredim plac do Jerneja pa take pa to user posted image user posted image user posted image

MI tudi....mogoče že ob 15.30h!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
16.9.2010 20:22:52   
KOKICA32

Hmmm, sem upala, da bo mi že v prvo uspelo, pa sem se zmotla user posted image

Zunaj pa ga kr fajn lije. Lija mi je že škornje prinesla, očitno ve da ko je dežek so potrebni gumi škornji. Samo zdaj glih ven jaz nebi šla, čeprav imam dežno jakno.. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

NIsem dobila škornjev, niti hlač!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
16.9.2010 20:24:41   
KOKICA32
Danes so me iz vrtca klicali, da ima vročino..37.8...ko sem prišla (po 25 minutah) po njega ni bil nič kaj vroč...potem pa sem mu ob 17h vseeno dala žličko Calpola in ob 17.30h je zaspal, pa spi še sedaj. Bomo videli, kako bo jutri z vrtcem...bomo verjetno kar doma...sedaj ni nič vroč...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
16.9.2010 22:42:19   
Najaa
user posted image user posted image user posted image za Valentina.

Mene so tud enkrat klicale po spanju, da je nekam vroča. user posted image Pol sem jo celo popoldne kontrolirala, pa ni mela vročine.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
17.9.2010 7:39:34   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image user posted image za Valentina.

Mene so tud enkrat klicale po spanju, da je nekam vroča. user posted image Pol sem jo celo popoldne kontrolirala, pa ni mela vročine.

Mojemu so kao zmerili...37.8....in ko sem mu potem doma jaz zmerila ob 17h je imel 37! To zame ni nobena panika. Zjutraj je bil okej in sem ga peljala v vrtec..sedaj pa samo čakam, da me pokličejo.user posted image
Sem hotela ostati doma z njim a ker mu ni nič falilo ne bi z njim hodila k zdravniku. Bi pa morala iti k zdravniku, če bi hotela dobiti bolniško za danes. Al kak ne? Ali ti jo da dohtar tudi, če ne vidi otroka. Pojma nimam.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
17.9.2010 7:40:09   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

PEEETEEEEK JEEEEEEEEEEE!!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
17.9.2010 8:06:07   
Najaa
Kokica, zdravnika lahko tudi samo pokličeš. Bolniško ti dajo za tri dni nazaj. Upam, da bo vse ok in te ne bodo klicale. user posted image

Jaz, pod vplivom lekadola ali dveh, se pa pripravljam, da gremo s tamalima na pregled na ORL. 3 mesece smo čakali na ta pregled! Pa da vidimo, kaj je s to Tijno žrelnico.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
17.9.2010 8:38:07   
KOKICA32
A tak...torej samo pokličem P, pa mi dajo bolniško?

Fajn rihtajte!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
17.9.2010 8:56:36   
Tulipan12
Dobro jutro!
PETEEEEEEEEEEEEEEEK!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
17.9.2010 8:57:21   
Tulipan12
Tasa, ki si? Še malo pa bo nova stran! Pridi se borit!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
17.9.2010 8:58:14   
Tulipan12

Zunaj pa ga kr fajn lije. Lija mi je že škornje prinesla, očitno ve da ko je dežek so potrebni gumi škornji. Samo zdaj glih ven jaz nebi šla, čeprav imam dežno jakno.. user posted image user posted image user posted image

NIsem dobila škornjev, niti hlač!user posted image user posted image user posted image

Pa to ne moreš verjet, vsepovsod je šlo!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
17.9.2010 8:59:49   
Tulipan12
Kokica upam, da je Valentin ok!user posted image
Najaa fajn zrihtajte na pregledu!

Neposredna povezava do sporočila: 4541
17.9.2010 9:00:14   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

PRVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4542
17.9.2010 9:01:35   
tasa_m

Dobro jutro!user posted image

PEEETEEEEK JEEEEEEEEEEE!!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o je zadnji dan mojega dopusta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
17.9.2010 9:03:23   
tasa_m

mam danes direktorco doma, pa nimam cajta user posted image

Zdaj sem ji obljubila, da mamica kavo spije te pa grema na obisk, te pa mam zdaj svojih 5.minut user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4544
17.9.2010 9:03:47   
Tulipan12

Jaz mam 15min peš do tja, tak da kadarkoli! Ob 16h, če se ne zmenimo drugače! Anyone? Tasa? Kje pa Mala Čebelica kaj hodi?
Ja, mi bomo malo prej tam..kakih 15.45 ziher že, da si naredim plac do Jerneja pa take pa to user posted image user posted image user posted image

No, dobro, te pa mi tut pridemo neki tak. Mogoče bo moj dragi vmes kaj priletel na pomoč, da ne bom jaz rabila s tem trebuhom spet na toboganeuser posted image  Pa bo kr za vse tri mušketirje poskrbeluser posted image user posted image user posted image
Jernej pa je preveč pocukran, al ne? Ga v živo še nisem videla, ker sem navajena na koncerte po polnoči, na takih pa on ne nastopauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
17.9.2010 9:06:21   
tasa_m
Dobro jutro!

Naša noč je bla skoraj mala katastrofa...ma je jokala pa jokala pa jokala pa se vmes premetavala in obračala, koda je v cirkusu, mami pa živci popustili. Je mogo ata vmes posečt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
17.9.2010 9:06:28   
KOKICA32

Pa to ne moreš verjet, vsepovsod je šlo!user posted image

Pa ja...pri nas so bile še same št. 27 in dalje...hlač pa sploh nič več...spet so samo par komadov naročili, ker ponavadi v B. še dobim..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4547
17.9.2010 9:06:30   
KOKICA32

Kokica upam, da je Valentin ok!user posted image
Najaa fajn zrihtajte na pregledu!

Ja, hvala,zaenkrat me še niso nil klicali.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4548
17.9.2010 9:06:32   
KOKICA32

mam danes direktorco doma, pa nimam cajta user posted image

Zdaj sem ji obljubila, da mamica kavo spije te pa grema na obisk, te pa mam zdaj svojih 5.minut user posted image

Aja? Kak to,d a je doma ostala?

Je bila Persida pri tebi? Kaj pravi?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
17.9.2010 9:07:21   
KOKICA32

No, dobro, te pa mi tut pridemo neki tak. Mogoče bo moj dragi vmes kaj priletel na pomoč, da ne bom jaz rabila s tem trebuhom spet na toboganeuser posted image  Pa bo kr za vse tri mušketirje poskrbeluser posted image user posted image user posted image
Jernej pa je preveč pocukran, al ne? Ga v živo še nisem videla, ker sem navajena na koncerte po polnoči, na takih pa on ne nastopauser posted image user posted image user posted image

Jaz pa sploh ne vem kdo je to!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?