|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
16.9.2010 13:20:31   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kak zdaj? KDAJ SE DOBIMO V NEDELJO?

Joj, nikjer ne najdem kdaj se začne akcija! Čak, grem na FB eno vprašat, ko tam dela!user posted image

Dobila info: začne se ob 16h! Kdaj torej?

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
16.9.2010 13:21:25   
Tulipan12
Prvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4502
16.9.2010 13:29:27   
Najaa

Prvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

USPELO TI JE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4503
16.9.2010 13:29:38   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Zmotla sem se - vanilijev SLADOLED, prelit z bučnim oljem. Na rr med recepti nekje je... No jaz ne bi probala, ker mi bučno olje paše v solate.

jaz sem enkrat probala, pa ni naredilo posebnega vtisa name user posted image  se mi zdi, da bučno olje sploh ni prišlo do izraza

Se hecaš, ne?user posted image

Kar verjemi, ona je mojstrica v kuhinji in rada sprobava nove in nove jedi. user posted image user posted image user posted image Tako nekako kot jaz! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
16.9.2010 13:29:43   
Najaa

Juhuuuu, dobila sem novo sestrično v Avstraliji!!!user posted image user posted image  Celo jutro imam že take mešane občutke, da se samo smejim in jočem! V službi me sprašujejo, če sem kaj pilauser posted image  ker pač ne razumejo, da smo lahko ljudje zadeti od sreče!user posted image

Čestitam! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4505
16.9.2010 13:29:49   
Najaa

Vidim, da vse kuhate nekaj gobovega. No, jaz sem včeraj dala rižoto skozi, ampak ne z gobicami, jih nimamuser posted image  Bom šla za vikend malo na tržnico pogledat... bi šla v gozd, pa se vsi okoli mene bojijo nosečnosti in klopov, grrrruser posted image  No, da tega, da jih tašča dobiva polne košare ne omenjam, jaz pa še ene ne dobim od nje!user posted image Ah, če si le lahko vse skupaj nekam stiši, bo ok!user posted image

Kaj pa boste danes kuhale? Mi bomo imeli kuhano prekajeno meso (vratovina) in krompirjevo solato (z bučnim oljem user posted image )

Pa daj ga še malo po sladoledu polij, pa poročaj. user posted image user posted image user posted image

Mi gremo spet h tašči, ker sem jaz zbolela. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
16.9.2010 13:29:54   
Najaa

PRVA!user posted image
user posted image user posted image

MORAM TI ČESTITAT!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
16.9.2010 13:30:00   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

TULIPAN jaz vse copatke tu kupujem ima res nižje cene,tudi poletne prve čevlje je tu dobil in me je na ft pohvalila,ker je podplat upogljiv in ravno znotraj,ker cicibanke imajo te anatomsek podloge in potem mišica na strani ne dela in pride do ploske noge...imata pa obe tavečji ravno ploske noge-takrat so bile še cicibanke moderne...no ja, meni jih je odsvetovala...user posted image aja,jaz sem tud ribica...cmerava 

Pa kaj ima kakšno trgovino ali je to samo spletna trgovina? In če obstaja, kje je?
Ja, ribice smo res pravi občutljivčkiuser posted image

ima samo spletno.imaš pa obcijo pri naročanju da prideš sama iskat...in po moje bi lahko tam prej probala...ti pa da tel.da se zmeniš za termin

Hvala za te info! Meni so tudi prav teli škorenjčki noro všeč! Kam pa prideš osebno iskat, kej veš?

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
16.9.2010 13:31:09   
Najaa
Uf, pa sem pokomentirala... Jah, zelo sem slaba tak da grem mal počivat namesto čvekat. Zdej vem, od česa sem že cel teden cela zblojena, očitno se je pripravljalo, da bom zbolela. user posted image Pa tak mi gre na živce, ko se tule ena soseda tak naglas pogovarja. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
16.9.2010 13:33:04   
ema tiara

TULIPAN jaz vse copatke tu kupujem ima res nižje cene,tudi poletne prve čevlje je tu dobil in me je na ft pohvalila,ker je podplat upogljiv in ravno znotraj,ker cicibanke imajo te anatomsek podloge in potem mišica na strani ne dela in pride do ploske noge...imata pa obe tavečji ravno ploske noge-takrat so bile še cicibanke moderne...no ja, meni jih je odsvetovala...user posted image aja,jaz sem tud ribica...cmerava 

Pa kaj ima kakšno trgovino ali je to samo spletna trgovina? In če obstaja, kje je?
Ja, ribice smo res pravi občutljivčkiuser posted image

ima samo spletno.imaš pa obcijo pri naročanju da prideš sama iskat...in po moje bi lahko tam prej probala...ti pa da tel.da se zmeniš za termin

Hvala za te info! Meni so tudi prav teli škorenjčki noro všeč! Kam pa prideš osebno iskat, kej veš?

v mb ul.zalaznikove...nekaj...saj ima naslov...drugače pa ti da tel.pa se zmenita,je taka prijetna punca...po 20.dobi novo kolekcijo

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
16.9.2010 13:34:55   
Tulipan12

Uf, pa sem pokomentirala... Jah, zelo sem slaba tak da grem mal počivat namesto čvekat. Zdej vem, od česa sem že cel teden cela zblojena, očitno se je pripravljalo, da bom zbolela. user posted image Pa tak mi gre na živce, ko se tule ena soseda tak naglas pogovarja. user posted image

Bogicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
16.9.2010 13:38:47   
KOKICA32

Vidim, da vse kuhate nekaj gobovega. No, jaz sem včeraj dala rižoto skozi, ampak ne z gobicami, jih nimamuser posted image  Bom šla za vikend malo na tržnico pogledat... bi šla v gozd, pa se vsi okoli mene bojijo nosečnosti in klopov, grrrruser posted image  No, da tega, da jih tašča dobiva polne košare ne omenjam, jaz pa še ene ne dobim od nje!user posted image Ah, če si le lahko vse skupaj nekam stiši, bo ok!user posted image

Kaj pa boste danes kuhale? Mi bomo imeli kuhano prekajeno meso (vratovina) in krompirjevo solato (z bučnim oljem user posted image )

Pa daj ga še malo po sladoledu polij, pa poročaj. user posted image user posted image user posted image

Eh, kaj te?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
16.9.2010 13:38:49   
KOKICA32

PRVA!user posted image
user posted image user posted image

MORAM TI ČESTITAT!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
16.9.2010 13:39:09   
KOKICA32

Joj, nikjer ne najdem kdaj se začne akcija! Čak, grem na FB eno vprašat, ko tam dela!user posted image

Kar ob 16?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4514
16.9.2010 13:45:22   
Tulipan12

Jaz mam 15min peš do tja, tak da kadarkoli! Ob 16h, če se ne zmenimo drugače! Anyone? Tasa? Kje pa Mala Čebelica kaj hodi?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
16.9.2010 15:35:27   
tasa_m

uuuuuaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4516
16.9.2010 15:36:25   
tasa_m

pikapoke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
16.9.2010 15:37:10   
tasa_m

Jaz mam 15min peš do tja, tak da kadarkoli! Ob 16h, če se ne zmenimo drugače! Anyone? Tasa? Kje pa Mala Čebelica kaj hodi?
Ja, mi bomo malo prej tam..kakih 15.45 ziher že, da si naredim plac do Jerneja pa take pa to user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4518
16.9.2010 15:38:25   
tasa_m
Pa dobro no, tak dolgo bom komentirala, da bom tudi jaz sama...
pa čeprav nebom nič pametnega napisala. Samo da mi uspe bit prva user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
16.9.2010 15:39:28   
tasa_m
Hmmm, sem upala, da bo mi že v prvo uspelo, pa sem se zmotla user posted image

Zunaj pa ga kr fajn lije. Lija mi je že škornje prinesla, očitno ve da ko je dežek so potrebni gumi škornji. Samo zdaj glih ven jaz nebi šla, čeprav imam dežno jakno.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
16.9.2010 15:44:57   
tasa_m
Milomater kak hčije... user posted image user posted image

Ki pa se te majale potika? KAj ma dopust, ker takrat ona nima cajta za rr user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
16.9.2010 15:45:18   
tasa_m
Pa dobro no, zdaj pa bi že lahko blio na novi strani :( 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
16.9.2010 15:46:08   
tasa_m
user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image če kiri bere naš forum, si misli da sem malo prizadeta, da se sama s sabo menim, pa po en stavek napišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
16.9.2010 16:06:49   
ema tiara
mogoče pa mi tokrat rata

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
16.9.2010 16:07:07   
ema tiara
šr malo,še malouser posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

sindarin

Od koga prejme otrok največ igrač?

od matere (26%)

od očeta (2%)

od obeh staršev skupaj (41%)

dedka ali babice (16%)

znancev ali prijateljev (10%)

drugo (5%)

Število vseh glasov: 299

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!