ronja
|
sonček, pri nas nismo zavarovani: itak najprej nič ne dobiš (ko sem bila pol leta na berglah, zavarovana kot študentka, takrat je bilo to obvezno), sem komaj rešilca s tem pokrila (nesreča je bila na hrvaškem in tja je treba rešilca plačat). Tako da kar se mene tiče: če bo kaj hudega, bo zavarovalnina zadnje, na kar bom mislila. Če bo kaj manjšega, se mi za tisti drobiž ne bi dalo niti skakat okoli in dokazovat in se prepirat (ko se zavaruješ, so vsi strašno prijazni, ko pa prideš po zavarovalnino, so zoprni 100/h) Ni šans, da grem! x*y*z (mimogrede, a veš, da si zakomplicirala s tem svojim nikom, pusmu se moram vsakič namatrat s temi *, če jih ne dam, pa vse cenzurira!), meni se zdi pelerina boljše - vsaj za take živahne frčafele kot sta moji - povsod polno, pa vse probat, pa na vse zlezt... Ponočo bi se 100x obrnil, gor zlezel... Upam, da danes ne bo dežja, ker nimam pelerine in sem seveda z biciklom. Sicer pa: praznovanje uspelo, mafinčki, kruhki, še eni slani zvitki oz. polžki s pršutom in listnatim testom, pa rafaelo kroglice in seveda z zmajem, ki ga jezdi princeska (jah, mam pač moderno punčko, pa si je želela malo drugačno pravljico na torti, hehe - sem bila prav ponosna, da je tako emancipirana ) Zmaj je tudi bruhal ogenj, ker sem dala not tisto iskrico, ki jih damo za novo leto na jelko - in je izgledalo super, sploh na koncu, ko je prav zagorela ta zadeva . Sicer smo delali gigantske milne mehurčke, pa krone sem jim naredila in čarobne paličice, v glavnem se je pa lubi z njimi igral, ker smo meli praznovanje pod blokom in smo skoz nekaj skakali gor in dol (vso hrano dol prinest, pa otroci skoz lulat gor hodit,... ) Skratka, uspelo, mislim, da je bilo vsem všeč, Ronji pa sploh . Od torka dalje skoz žica za še en rojstni dan . V službi ok, včeraj sem bila na terenu, popoldne pa na roditeljskem sestanku za Lejlo. Drug teden pa bojo moje živali zrele za poizkuse in štartam na polno . No, bom poizkusila najt vmes čas za jest .
|