Zvezdica
|
hit pozdravim, še 2v1 user posted image sam sem si fuuuul dela naredila z raznimi ozimnicami itd. - dons dala v skrinjo čičeriko, cvetačo, por, bučke, kumare, včer narejeno pico, razvaljano in oblikovano testo za mini pice, hrenovke v testo, zdrobove cmoke, filane paprike. zdele me čakata še stročji fižol in pa brokoli. jutri pa verjetno še sataraš, v načrtu tudi haše omaka, blitva, grozdje, slive, slivovi cmoki. in pa mogoče še kakšni njoki... kup dela user posted image sam mi bo prej prostora zmanjkalo, verjetno user posted image tko, pojedla jogurt, tofu, tahini, oreščke, popila pol radlerja, zdele si še čas skuham, pa grem v kuharsko akcijo user posted image zvezdica, kako narediš sataraš? se mi zdi, da si ti pisala o tem. O si pridna. Jast pa TOLE kuham PEKMEZ Pa rdeče paprike (kurtkapija) pečem, za v skrinjo. Popečem, se ohladijo, zložim v vrečko in v skrinjo. Ko odtajaš jih olupiš, očistiš in dodaš česen, kis, olje. Fantastično. Sataraš: če je za v skrinjo ne dam melancan, ker pokvarijo okus. Čebula (prepražim), paprika in paradajz. Nič ne solim, samo dušim (ala dente:=)) potem v posodice in skrinja. Ko želim pripraviti odtajam, pogrejem na hitro in na koncu dodam sol, vegeto + malo popra (kajenskega). Ta kombinacija zelenjave je edina k ima enak okus kot pred zmrzovanjem, vse ostalo je bolj kot ne zanič.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 14.9.2010 22:05:51 >
_____________________________
i belive i can fly....
|