|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
14.9.2010 12:57:22   
symona
Mimi, mi lahko poveš kak se reče tej stvari s sirotko, ker smo tudi non stop bolani. Kak se začne šolsko leto, tak smo že prehlajeni in bi jima nekaj mogla dati.
Najki, jaz predvidevam, da je aritmija, ker mi začne srce ful nabijati.
Ste že kaj kupovale zimske stvari, npr. bunde, škornje?

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
14.9.2010 13:48:27   
Jancci
a vi to po glavnih cestah kolearite

Kaj pa čmo? V KR itak skoraj ni kolesarskih stez, če pa že so, se pa končajo kar nekje na nomanzland. user posted image Ponavadi moj vozi spredaj in jaz za njim, če pa gre sam, gre pa pač sam. Kot sem rekla smo se po gorenjski že kar veliko prevozili in avtomobili ponavadi čakajo zadaj in potem delajo ful velik ovinek okrog vozička.user posted image Moj je zadaj naredil kao eno tako registrsko tablico in piše gor KR META. Pa itak vsi vedno ful gledajo, pa pol slišiš razne glupe pripombe kok je to nevarno!!! Zgleda se vsi ful spoznajo, sploh kaka mamca zna bit pametna  user posted image Ma lej, jest osebno ne bi dala otroka notri, če ne bi bila prepričana v zadevo. Nesreče se pa nažalost vedno dogajajo, pa naj bo nekdo peš, v vozičku, v avtu, vlaku, avionu, na kolesu, v prikolici.... nekak se tko svet vrti. Ampak smo pač optimisti in upamo na najboljše!! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
14.9.2010 18:48:07   
sonček33
Ojla.
Ne utegnem prebrat. Pa bom. Morda zvečer.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
14.9.2010 19:24:12   
mimi30
Mimi a maš dopust, da tako veselo pohajkujete okoli? A veš, da še nikoli nisem bila na Pohorju user posted image Katastrofa. Bo treba zadevo popravit.

ne Jancci, to se čez vikend dogaja, če moji trije le ne počivajo predolgouser posted image ...Pohorje je pa meni zelo lepo....za nas je to en dva tri, zelo blizu in fajn sprehodi....je že pod Pohorjem čist druga klima, sploh poleti, pozimi se hodimo pa tja sankat in smučat...boste mogli prit mal pogledat

Mimi, hvala :) Nam že pomaga ta rečuser posted image

super, me veseli

Punce, kaj naj naredim s 5 kg sliv?

zvezdica, jaz dam ponavadi koščice ven in majhne pakete pripravim za cmoke in kompot...ravno danes sem to delalauser posted image

Najki, WB...lepo da ste uživali in ujeli lepo vreme.

danes dobila po pošti tele čeveljčke za špelo...se je zdaje enih 15min igrala z njimiuser posted image , obuvla, sezuvala, dajala not in ven papir, zdaj pa hodi obuta okol

symona, tale sirotka je za razna vnetja, glivice,...(Molkosan)

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
14.9.2010 19:39:33   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Farfala a pol Vdovec ni tok fajn? Sem si rekla, da jo bom prebrala, pa ne vem pol če bi jo ??  Fajn za toplice!! Paše mal odklopa.

Ne, je kar fajn knjiga, nisem mislila, da je pisatelj "zabluzo", ampak glavni junak, sem na sredin knjige zdaj in je zanimivo. Te tud pritegne, kot prva, ampak drugače. Ti kar beriuser posted image

A tolk lazite na okoli  na  totem našem  lepem Pohorju pa še niste bili???user posted image user posted image  Ti, ti, tiuser posted image user posted image  

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
14.9.2010 19:46:28   
farfala
najki nimam pojma katere skibucke kupiti in kje, mogoče bi zvezdica to vedela, jaz bi tud imela ene, ne preveč bikaste, bolj elegantneuser posted image user posted image , me pozimi vedno zebe v noge, razen, ko sem nosečauser posted image

symona nič še nismo kupovali zimskih stvari, nočem še slišat za zimouser posted image . Potem bom pa laufala po trgovinah zadnji hipuser posted image

Ste že bili v Dobrni al pa Banovci, Šmarješke toplice, Žusterna...

Srečanje:mislim, da lahko prideva za vikend, kdaj in kje potem?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
14.9.2010 20:16:22   
sonček33
sonček ...zdaj, ko si vidla kak je mega te bo ziher še bolj vleklo in je naslednja tura zelo blizu

jaaaaaaaaaaaaaa ... komaj čakam...ker to je milina

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
14.9.2010 20:17:40   
sonček33
katere skibucke ali skornje za sneg proporocate?

tudi mene zanima - zame in za l.ja.Sem zadnjič ene hude vidla, je ena tukaj an rr spraševala zanje...sam je bila nora cena

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
14.9.2010 20:19:16   
sonček33
Slive - razkoščičim in v skrinjo za kompot in cmoke.

Q: Ali ste otroke, ki jih imate v vrtcu, kaj zavarovali?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
14.9.2010 21:24:22   
khurde
ojla,

na hit pozdravim, še 2v1 user posted image  sam sem si fuuuul dela naredila z raznimi ozimnicami itd. - dons dala v skrinjo čičeriko, cvetačo, por, bučke, kumare, včer narejeno pico, razvaljano in oblikovano testo za mini pice, hrenovke v testo, zdrobove cmoke, filane paprike. zdele me čakata še stročji fižol in pa brokoli. jutri pa verjetno še sataraš, v načrtu tudi haše omaka, blitva, grozdje, slive, slivovi cmoki. in pa mogoče še kakšni njoki... kup dela user posted image  sam mi bo prej prostora zmanjkalo, verjetno user posted image

tko, pojedla jogurt, tofu, tahini, oreščke, popila pol radlerja, zdele si še čas skuham, pa grem v kuharsko akcijo user posted image

zvezdica, kako narediš sataraš? se mi zdi, da si ti pisala o tem.

ronja, kaj pa slivovi mafini? kako obdelaš slive? samo narežeš al kaj? in pa cmoki? s skuto ali krompirjem ali obojim al nečim tretjim?

jancci, ti mi pa za kompot povej. jaz samo iz suhega sadja kuham

tko, se oglasim, sam da mal k seb pridem user posted image  dons sem prvič na netu user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
14.9.2010 21:54:47   
Zvezdica
skibucke... MOON BOOTke OBVEZNO user posted image to je za xxxx let, pa še na otroštvo me spominjajo.

Take CHIC si nameravam letos omislit za smučišče in sankališče, imam že ene ampak kar nekaj let stareuser posted image
Sem si pa dve leti nazaj v massu kupila ene "spodobne" za po mestu, niso bile ravno poceni, ampak so ziher za 10 letuser posted image to je za moker čas, za suhe čase svetujem UGGice. Res so tople.

Za pja bom vzela prej kakšne goretex visoke čevlje kot bucke, ker čevelj mu nogico močneje oprime, ... Za Liama pa moon botke, jih je imel tudi lani in je bil presrečen, ker ga ni nič zeblouser posted image Ali pa TELE. Sicer se še nikamor ne mudi, vso to robo še dobijo po trgovinah. In je za bucke še časuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
14.9.2010 22:00:40   
Zvezdica
hit pozdravim, še 2v1 user posted image sam sem si fuuuul dela naredila z raznimi ozimnicami itd. - dons dala v skrinjo čičeriko, cvetačo, por, bučke, kumare, včer narejeno pico, razvaljano in oblikovano testo za mini pice, hrenovke v testo, zdrobove cmoke, filane paprike. zdele me čakata še stročji fižol in pa brokoli. jutri pa verjetno še sataraš, v načrtu tudi haše omaka, blitva, grozdje, slive, slivovi cmoki. in pa mogoče še kakšni njoki... kup dela user posted image sam mi bo prej prostora zmanjkalo, verjetno user posted image

tko, pojedla jogurt, tofu, tahini, oreščke, popila pol radlerja, zdele si še čas skuham, pa grem v kuharsko akcijo user posted image

zvezdica, kako narediš sataraš? se mi zdi, da si ti pisala o tem.

O si pridna.user posted image

Jast pa TOLE kuhamuser posted image PEKMEZuser posted image

Pa rdeče paprike (kurtkapija) pečem, za v skrinjo. Popečem, se ohladijo, zložim v vrečko in v skrinjo.
Ko odtajaš jih olupiš, očistiš in dodaš česen, kis, olje. Fantastično.

Sataraš: če je za v skrinjo ne dam melancan, ker pokvarijo okus. Čebula (prepražim), paprika in paradajz. Nič ne solim, samo dušim (ala dente:=)) potem v posodice in skrinja. Ko želim pripraviti odtajam, pogrejem na hitro in na koncu dodam sol, vegeto + malo popra (kajenskega). Ta kombinacija zelenjave je edina k ima enak okus kot pred zmrzovanjem, vse ostalo je bolj kot ne zanič.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 14.9.2010 22:05:51 >

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
14.9.2010 22:10:32   
Zvezdica
jancci, ti mi pa za kompot povej. jaz samo iz suhega sadja kuham

Kuham tko kot iz suhega le da je sveže. Narežem, zalijem s hladno vodo in počasi kuham...čist počasi. Ponavadi zmešam saje, jabolka + 1 hruško. Tko, da ni preveč. Sladkam vedno z fruktozo ali suhimi slivami. Fruktoze na 3 l vedno ležličkauser posted image . Ko se kompot shladi dodam en kolobar limone z lupino, da vse skupaj osveži. mi ne pijemo sokov, no L jih, se izogibamo predelanim stvarem, tko da kompot je pri nas zelo pogosto v hladilniku.

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
14.9.2010 22:27:21   
khurde
o, zvezdica, hvala user posted image  pa moram res še o teh rdečih paprikah razmislit user posted image  so mi ful dobre, samo nikol se jih nisem spravila delat... marmelado bi pa tut jaz mogoče kuhala... samo moram videt, koliko sliv imamo še doma na drevesu

meni imajo stvari iz skrinje pogosto drugačen okus, npr. kruha iz zamrzovalnika se nikakor nisem mogla navadit, ker se mi zdi, da je "čuden"... mi je pa žena od "mojega" prodajalca na tržnici rekla (ona je tut bolj občutljiva na te okuse), da kumare zamrzuje cele, nič nariba ali karkol in ko jih rabi, jih da ven, malo odtaja, odlupi, nariba in da nimajo okusa po skrinji - tko sem letos (včeruser posted image ) naredila.

moram si zalogo naredit. ponavadi nisem skladiščila cvetače in brokolija in testa in pic itd., zdaj pa "za vsak slučaj", ker ne vem, kako bo sfolgalo kuhanje po porodu, pa obiskovanje tržnice, pucanje zelenjave... bi raje imela čas za I takrat user posted image

tko... počas grem spat, moram še mal za jutri pustit, k z I skupaj delava - ona sedi na pultu in komentira, pa je oreške, suho sadje in vse, kar ji pod roke pride user posted image  dons ni hotela jesti enih kosmičev za zajtrk, je pa potem zobala "surove" ječmenove kosmiče in kasneje še iste kot za zajtrk, samo nenamočene user posted image

lahko noč!

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
   [Brisano sporočilo]
14.9.2010 22:47:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2315
14.9.2010 22:48:24   
Zvezdica
hvala user posted image pa moram res še o teh rdečih paprikah razmislit user posted image so mi ful dobre, samo nikol se jih nisem spravila delat... marmelado bi pa tut jaz mogoče kuhala... samo moram videt, koliko sliv imamo še doma na drevesu

paprike iz skrinje so po moje edine, ki imajočist tak okus kot sveže pripravljeneuser posted image

slive so zakon :) zdaj sem odkrila še en recept, pa bom iz sliv ki so ostalenaredila tole,

pa da bom vedla kaj je boljše.

grem mešat uno reč. ne vem zakaj tekočina ne izhlapi...bi rada dobila trd kompakten "pekemz"user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
14.9.2010 22:49:35   
Zvezdica
naš je že malce bolje, ampak še vedno vročina... danes bili pri P, smo pa dobili AB.

AB?
Za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
15.9.2010 0:17:17   
Zvezdica
še kar kuham..ta recept je fajn ampak čist predolg traja...
še v kozarce dam potem pa spat. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
15.9.2010 6:19:55   
krtekxx
O, pismo ste pridne s temi ozimnicami. Ne le, da nimam vrta, tudi kuham običajno ne. Ob sobotah in nedeljah kako malenkost kot je pomfri. Zelenjavo pa kar v trgovini kupim, priboljške, ki jih omenjate pa nam daje babi.
Nakupovanje zimskih čevljev: pismo, mene tako nervira tole s ciframi noge...koliko večje ji kupiti? Trenutno ima ene čevlje in se mi zdi, da je za takega malčka to čisto dovolj. Za pozimi bomo verjetno imeli dvojne visoke, po možnosti nepremočljive. naši so pa vsi čevlji preširoki, zato morajo biti narejeni tako, da so ornk za zategnit.
B je še vedno prehlajena, ampak to ne kvari njenega apetita in razpoloženja. Včeraj je za večerjo pojedla 2 palačinki. Mislim, kaj bo z njeno idealno linijo? Celo banane je začela jesti; čez kak mesec bo namesto na 5% teže že na 95%, če bo šlo tako naprej.
No, je pa čisto prehlajen moj mož, 2.prehlad v 14 dneh.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
15.9.2010 8:36:48   
Jancci
Ja res ste pridne s tole ozimnico. user posted image user posted image user posted image
Jest imam v hladilniku en predal za skrinjo in pol vam je vrjetno jasno, da si ne delam ozimnice na tak način. Imam pa staro mamo, ki ima 100 let staro hišo in veliko sveže zelenjave prezimi v njeni kleti, taščica me zalaga z vloženimi zadevami, tak da ni hude potrebe, da se še jest matram. Mi vedno z veseljem dajo. user posted image Pa itak nimam prostora za skrinjo.

Kompot iz sliv.. ja nič posebnega, slive brez koščice prevrem v vodi, dodam malček sladkorja, pa vedno dodam en zamašek rumčka user posted image Vedno je dobrodošlo še kako drugo sadje, zadnjič sem dala borovnice, pa je bilo super.

Včeraj sem začela nekaj cotke rihtat. Kok je pa s tem sranjem dela!! Pa ko nimam kam kaj dat.... user posted image V soboto gremo mal v ikeo. Rabim predalnik, omaro...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bolančke!!!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
15.9.2010 10:52:30   
Zvezdica
Nakupovanje zimskih čevljev: pismo, mene tako nervira tole s ciframi noge...koliko večje ji kupiti? Trenutno ima ene čevlje in se mi zdi, da je za takega malčka to čisto dovolj. Za pozimi bomo verjetno imeli dvojne visoke, po možnosti nepremočljive. naši so pa vsi čevlji preširoki, zato morajo biti narejeni tako, da so ornk za zategnit.

enako. K nikol ne vem, pa že drugega otroka pedenam, pa mi še vedno uspe zaj.....s čevlji. Zdaj sem tamalmu kupila ene geoxice, prevelike. ne najdem računa ne morem zamenjat user posted image . kja naj zdaj z njimi? Tko da, super je ko enkrat odkriješ neke idealne čevljčke, k veš da tvojemu otroku pašejo. Do takrat pa kr iščem in iščem. Sem včeraj razmišljala da bom šla kar po cicibanke za oba. Ali superfitke če kje kaj pametnega dobim seveda. Po tistem ko sem našla tist merell, sem šla še na cicbanovo spletno stran. Res so malo pretrde za tako majhne kot so bili prejšnjo zimo, ampak zdaj ko so že večji, bi komot lahko te gor dali.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
15.9.2010 10:53:53   
Zvezdica
res ste pridne s tole ozimnico. user posted image user posted image user posted image
Jest imam v hladilniku en predal za skrinjo in pol vam je vrjetno jasno, da si ne delam ozimnice na tak način. Imam pa staro mamo, ki ima 100 let staro hišo in veliko sveže zelenjave prezimi v njeni kleti, taščica me zalaga z vloženimi zadevami, tak da ni hude potrebe, da se še jest matram. Mi vedno z veseljem dajo. user posted image Pa itak nimam prostora za skrinjo.

user posted image

jancci, mene je tole letos prvič prijelo. Še nikoli prej nisem tolk delala oz sploh nisem.
je pa definitivno za vsekriva tista knjiga alkalizirajte se... ker od takrat ne kupujem v trgovini konzerviranih stvari. Razen če ni nujno. 

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 15.9.2010 10:56:42 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
15.9.2010 11:07:01   
Zvezdica
Farfala zate so TELI..

na tem linku najdeš tole

modell: 126-00
lining: GoreTEX-thermal lining
sole: gum-EVA
uppers: velour/textil
wide: middle
colour: black
size: 31-41

Ker noče kopirat linka sem ti tkole dala. luštni.

mislim, da bom šla kar po super fike,ker tule imajo res luštneuser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 15.9.2010 11:19:59 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
   [Brisano sporočilo]
15.9.2010 12:48:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2324
15.9.2010 13:33:52   
Zvezdica
eni je pa prav užitek ustvarjati v kuhinji, že od nekdaj. Saj pravim sem zgrešila poklic.user posted image

user posted image user posted image user posted image

luštno je če se ti da:)
Zdaj ko sem doma je fajn ustvarjat, ko bom spet v službi pa ne bo časa.

No, meni je ratalo nardit tisti pekmez... Sem ga probala in je fantastičen. Samo roke imam pa čist črne,sploh ne spravim tiste packarije doluser posted image
Zdaj sem zaključila s paprikami,moram mal prečekirat koliko imam prostora v zmrzovalnem delu, da bi še kaj dala notri.

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.