|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
15.9.2010 14:39:58   
farfala

JAAAA, zvezdica, takšni so mi všeč!user posted image  model 126-00

Ampak ko sem jih zagledala, sem se spomnila, da sem si lani na koncu zime kupila podobne (no, malo manj lepe) v Deichmannu, pozabila, čistouser posted image  Sem že povedala, da nisem jaz za zimo?user posted image user posted image user posted image

Kolk časa si potem delala pekmez??

Jaz sem si pa za kosilo naredila pohane marele in veliko zelene solate, njamiuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
15.9.2010 16:13:55   
Zvezdica
JAAAA, zvezdica, takšni so mi všeč!user posted image

sem vedlauser posted image

Zima...ma men je vse všeč, vse ima svoje prednosti. Zima je fajn, k se skoz sam stiskamo, pa počivamo, pa sankamo on smučamo. Poletkje je pa pri nas totalen muving, skoz sam okoli letamo, neki delamo, tko da ja..paše mal počitka.

joj jast bi tud marele pohane, sam mi2 sploh ne gobariva. Ker pač nisva tipa za to. Ampak jedla bi jih pa vseen. Jast bi ziher kake mušnice dam privlekla, lepe so...user posted image

Pekmez...pečen. Moram se pohvalit, da sem nekaj unikatnega ustvarila, ker nisem delala po nobenem receptu. Zdaj se skušam spomnit vrstenga reda sestavin, ker tole se splača ponovituser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
   [Brisano sporočilo]
15.9.2010 18:02:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2328
15.9.2010 18:40:22   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: niia

zvezdica, kakšno slikco pekmeza, da vidim kako izgleda. A to si dala dejansko noter čokolado?

Ugotavljam, da bom mogoče avto morala odpeljat na servis, nek čuden zvok.user posted image

nisem dodala čokolade. Sem si rekla, da bom poskusila nardit tisto reč, ki sem jo enkrat jedla ko sem bila majhna. in očitno mi je uspelouser posted image

In moram rečt, da mi je bolj všeč ta pečen Pekmez kot kuhan. user posted image Vsekakor prideš na palačinkeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
15.9.2010 18:41:05   
Zvezdica

Ugotavljam, da bom mogoče avto morala odpeljat na servis, nek čuden zvok.user posted image

upam, da ni hujšga. 

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 15.9.2010 18:51:46 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
15.9.2010 19:04:20   
sonček33
Oj.,,
Kako ste?
Berem po obrokih..pa potem vse pozabim :)

Jaz sem tudi kar nekaj stvari spravila v skrinjo - blitva, korenje, slive, borovnice, robide, maline, kolerada, paprika +paradižnik, kumare.
Mesa nikoli nimam v skrinji, ker mi odmrznjeno meso smrdi ful.
Kakšna haše omaka, golaž.

MOram pa še peteršilj nekako pospravit, pa še ne vem kako. Pa drobnjak.

Dnevi so prekratki. Resda zvečer kar padem v posteljo,amapk kakšna urca več, bi bila ok.

L. je v vrtcu priden. danes je spal 2,5 ure. Sem ga čakala. Naučila sva se Pastirica žgance kuha..samo da je pastirico zamenjala mama :)

Prehaljena sem. Kašljam.Pijem čudežni koktejl pa je boljše :)

Kuham malo...je vedno nekje kosilo skuhano, pri mami ali pri tašči. Edino gobe so pogosto na sporedu. jaz imam ful rada zgolj na olju popečene..jurčke, marele. Nič pohanja.

Jutri je že četrtek.Imam že ob 10h konec. Teden gre mimo s svetlobno hitrostjo.

Spet ste me spregledale - zavarovanje???

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 15.9.2010 19:15:03 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
15.9.2010 19:22:20   
Najki
soncek JM ni nic zavarovan, razen osovno po ociju... a se ti zdi, da je potreba po zavarovanju?

meni so vsec jurcki in rajzgerji vmesani z jajcki al pa peceni na olju. rajzgerji se bolj, ker jih z malo truda najdem veliko user posted image . pa marel prav ne maram. sicer pa so gobove juhe je in omakce zakon. tartufov ne rabim niti izpostavljat (cedim sline). Sem pa enkrat jedla fantasticne njoke z jurcki v gostilni na Kozini, ki jo je imela takrat se zlahta, zdej so odprli kmecki turizem. Jurcki so bili svezi in narezani na rezine dolge kakih 5 centi, matr so bli dobri. V gostilni v Peklu sem pa narocila jurcke na zaru za predjed, tudi fantasticni, so mi jih vsi pomagali pojesti.

Lacna... grem pojest bograc...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
15.9.2010 22:35:20   
Zvezdica

Jutri je že četrtek.Imam že ob 10h konec. Teden gre mimo s svetlobno hitrostjo.

Spet ste me spregledale - zavarovanje???

ojla sonček :)

niti L niti P nista bila zavarovana v vrtcu, ker so police zanič. Za take male je vedno vse slabo narejeno.
Zdaj v šoli pa ja.sem od Triglava vzela nezgodno. So le večji.Sicer me pa ta zavarovanja vedno spravijo v slabo voljo, ker je ta negativen prizvok zraven,če se komu kaj zgodi :(

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
16.9.2010 7:59:52   
krtekxx
Sonček, mi tudi nimamo zavarovanih otrok. Sicer pa za ta velikega, ki je v šoli, nameravam kontaktirat kako zavarovalnico in jih prosit, če mi lahko v 2 vrsticah povejo, kaj in kdaj dobi, koliko pa mi damo. Ker unih nekajstranskih prospektov drobnega tiska ne bom brala.
No, jaz sem včerajšnji popoldan preživela na kolesu. Me pa tudi malo grlo boli. Sem spila čudežni koktajl medu in limone, pa je boljše.
Princesi sem včeraj mimogrede kupila 5 parov štumfov (tanek bombaž, do sredine meč) in en body iz bambusa (bamboo) - res hudo prijeten na otip in totalno raztegljiv.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
16.9.2010 8:00:30   
symona
Dobro jutro in ena user posted image za vse.
Spali smo bolj slabo, se pozna, da gre polna luna zraven. In ko se malo umirita, in bi jaz končno zaspala, me je pa alarm zbudil, ker sem mogla luciji dati ospen. Pa saj bo kmalu boljše.
Jaz sem tudi nekaj v skrinjo dala, blitvo, stročji fižol, slive, pa sok sem delala iz domačega sadja, kaj dosti pa mi ne rata poleg službe in dveh nagajivk.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
16.9.2010 12:08:46   
Zvezdica
dan :)

jast malo pospravljam, zdaj grem posesat...sovražim sesanje.
Nič ne dogaja,... tak pust dan.

Bodite pridne user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
16.9.2010 12:22:39   
sonček33
ojla

kofetkala z dvema best frendicama...luštno...obe noseči... te prime :)

zdej doma poslušam W. Houston pa mal pospravljam... fajn mi je, k je tako vreme... komaj čakam, da grem po Lja pa da možek pride... bo štrudlasto popoldne :)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
16.9.2010 12:29:26   
kiara24
NO mi smo nazaj in smo se imeli super, duper, jaz sem počivala in hodila na sprehode.... pa s Klaro malo plavala kaj veliko ne ker me je pol takoj bolelo, tako da.... imeli smo krasno vreme lepš nebi moglo bit.

Danes sem imela že P in je vse ok. Še naprej me je dala ana bolničko. In popoldan grem še do svoje zdravnice, da se pomeniva in podaljšava bolničko, če bo šlo.

Jutri moram poklicati za UVZ bom imela morfologijo.

Nisem vas brala za najaz ker ste kar nekaj napisale ,jaz pa sem danes že cel dan na nogah in grem lepo počivat, dokler ne pride Klara iz varastva.

Zvezdica. sem se kar fajn postirgla nekje tudi do 15 cm, vendar so še vedno dolgi lasje zadaj do sredine hrbtauser posted image lahko pa da me bo še kaj priejlo da se grem ustriš na kratko ne vem.

Kako ste pa kaj ostale?

Ploha a vam gre?
Uživajte.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
16.9.2010 12:45:35   
*x*y*z*
Oj, slabo vreme prihaja

Mali ima vnete oči, dobil kapljice, zgleda da bo hitro boljše, mene pa nekaj grlo boli, upam da ne staknem kaj. Baje razsaja dvodnevna viroza, ma nič hujšega samo slabo počutje

user posted image Kaj je boljše palerina na rokave ali pončo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
16.9.2010 12:54:38   
sonček33
kiara super, da ste se imeli fajn

plohca je an AB - mastitis...pa pravi, da bo!

**** ---jaz en zanm rečt, kaj je boljše, meni je palerina super...+ nepremočljive hlače in škornji

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
16.9.2010 13:08:40   
ronja
sonček, pri nas nismo zavarovani: itak najprej nič ne dobiš (ko sem bila pol leta na berglah, zavarovana kot študentka, takrat je bilo to obvezno), sem komaj rešilca s tem pokrila (nesreča je bila na hrvaškem in tja je treba rešilca plačat). Tako da kar se mene tiče: če bo kaj hudega, bo zavarovalnina zadnje, na kar bom mislila. Če bo kaj manjšega, se mi za tisti drobiž ne bi dalo niti skakat okoli in dokazovat in se prepirat (ko se zavaruješ, so vsi strašno prijazni, ko pa prideš po zavarovalnino, so zoprni 100/h) Ni šans, da grem!

x*y*z (mimogrede, a veš, da si zakomplicirala s tem svojim nikom, pusmu se moram vsakič namatrat s temi *, če jih ne dam, pa vse cenzurira!), meni se zdi pelerina boljše - vsaj za take živahne frčafele kot sta moji - povsod polno, pa vse probat, pa na vse zlezt... Ponočo bi se 100x obrnil, gor zlezel...

Upam, da danes ne bo dežja, ker nimam pelerine in sem seveda z biciklom.

Sicer pa: praznovanje uspelo, mafinčki, kruhki, še eni slani zvitki oz. polžki s pršutom in listnatim testom, pa rafaelo kroglice in seveda user posted image z zmajem, ki ga jezdi princeska (jah, mam pač moderno punčko, pa si je želela malo drugačno pravljico na torti, hehe - sem bila prav ponosna, da je tako emancipiranauser posted image ) Zmaj je tudi bruhal ogenj, ker sem dala not tisto iskrico, ki jih damo za novo leto na jelko - in je izgledalo super, sploh na koncu, ko je prav zagorela ta zadevauser posted image .
Sicer smo delali gigantske milne mehurčke, pa krone sem jim naredila in čarobne paličice, v glavnem se je pa lubi z njimi igral, ker smo meli praznovanje pod blokom in smo skoz nekaj skakali gor in dol (vso hrano dol prinest, pa otroci skoz lulat gor hodit,...user posted image ) Skratka, uspelo, mislim, da je bilo vsem všeč, Ronji pa splohuser posted image . Od torka dalje skoz žica za še en rojstni danuser posted image .

V službi ok, včeraj sem bila na terenu, popoldne pa na roditeljskem sestanku za Lejlo. Drug teden pa bojo moje živali zrele za poizkuse in štartam na polnouser posted image . No, bom poizkusila najt vmes čas za jestuser posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
16.9.2010 13:20:44   
*x*y*z*
*y*z (mimogrede, a veš, da si zakomplicirala s tem svojim nikom, pusmu se moram vsakič namatrat s temi *, če jih ne dam, pa vse cenzurira!)

Vem pa sem tudi na portal pisala pa pač iamjo **** brez zvezdic cenzurirano, pa mi en čas nazaj neki ni delal profil, se prijavit nisem mogla, pa sem si nov nick naredila, pa ga nekako sploh ne morem začet uporabljat, tudi če mi ta ni všeč, se mi nekako zdi pač moj

Hvala za info o palerini. Zaenkrat imam še od spomladi komplet iz Hoferja - dežna jakna in hlače, ko bo premalo pa kupim palerino - z rokavi

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
16.9.2010 13:27:37   
sonček33
user posted image

Je treba biti pripravljen, pa nam dež ne more do živega :)

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 16.9.2010 13:31:07 >

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
16.9.2010 15:06:03   
Zvezdica

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
16.9.2010 20:46:27   
Zvezdica
in kje ste vse?

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
16.9.2010 20:48:15   
sonček33
Ena je tukaj. :) Kako si zvezdica? Kako Patrik in vrtec? Kaj pa Liam?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
16.9.2010 21:48:57   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ena je tukaj. :) Kako si zvezdica? Kako Patrik in vrtec? Kaj pa Liam?

ti nikoli ne razočarašuser posted image

Jast utrujena...ampak prijetno utrujena. P je priden, no sem pa tja kaj nagaja, prej je polil pol plastenke persilauser posted image ... AMpak ni hujšga.
Liam je še vedno malce zbegan zaradi šole ampak gre na bolje.

jast pa račune plačujem...user posted image vedno me zamori tak del.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
16.9.2010 22:18:12   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image

ta boljšauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček jaz otroka nisem hotla zavarovat (se mi zdi, kot da kličeš nesrečo), a ko si je A. v vtrcu zlomil roko, ga je pa ati zavaroval in zdaj bo verjetno tudi S.

ploha user posted image user posted image user posted image mastitis, to pa ni fajnuser posted image user posted image

**** meni se zdi pelerina z rokavi boljša, zdaj jih imajo v user posted image

kaj marta je šla na operacijo, da se nič ne javlja???

khurde si v redu?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
17.9.2010 8:07:11   
krtekxx
1,5h do službe. Men se bo zmešalo od vsega. Sv Petru bom poslala prošnjo, da mi podaljša dan na 28 ur. 

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
17.9.2010 8:12:18   
ronja
Sv Petru bom poslala prošnjo, da mi podaljša dan na 28 ur.

Sem že poizkusila, pa se gospod nič ne zgane. Očitno ne pali na ateistkeuser posted image . Probaj še ti, če ti rata, še verna ratam - za 3 ure na dan bi se splačalouser posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
DOGODKI za OTROKE v FEBRUARJU 2025
Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu februarju - od gledaliških in kino pr...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.