|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
16.9.2010 17:33:20   
botrca
Kak je meni tečno. Dežuje sicer ne, mi je pa dež ful brezvezen user posted image user posted image user posted image . Pa napovedali so ga do nedelje in sprožitev plazov in poplave. Se takoj spomnim Rubinuser posted image .

< Sporočilo je popravil botrca -- 16.9.2010 17:34:14 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
16.9.2010 17:36:50   
botrca
Grem se malo z otrokom igrat, pa malo zakurit centralno me nekam zebe...se pol tipkamo.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
16.9.2010 17:38:43   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Zanimive zgodbice imate o tem kako ste se spoznali in kako dolgo ste skupaj.

sem jaz edina, ki ga že celo stoletje prenašamuser posted image user posted image user posted image user posted image ...bo treba menjat počasi....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
16.9.2010 18:32:58   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Zanimive zgodbice imate o tem kako ste se spoznali in kako dolgo ste skupaj.

sem jaz edina, ki ga že celo stoletje prenašamuser posted image user posted image user posted image user posted image ...bo treba menjat počasi....

ja, ja...zdaj pa ja ne user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
16.9.2010 18:33:22   
botrca
In koliko je kandidatov za kavo? 

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
16.9.2010 18:37:25   
marta82
O koliko internetnih parov. Zanimivo.user posted image

Midva sva se spoznala 2004 na dopustu v Bolgariji. Prvi poljub je bil na nočnem kopanju.user posted image  Isto leto sva začela živeti skupaj in naslednje leto sva se poročila. L. 2008 zanosila (zelooooo načrtovano in zaželjeno), l 2009 dobila najinega lumpa. In sedaj smo popolni.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
16.9.2010 18:38:55   
arabela*

kdaj?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
16.9.2010 19:57:58   
botrca

kdaj?

rečeno je bilo jutri

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
16.9.2010 20:13:30   
marta82
Sem gledala na poročilih, da bo cel vikend dež. Mislim na Rubin.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
16.9.2010 21:13:45   
matcar
Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
16.9.2010 21:24:52   
matcar
Ja,da vas prvo pokomentiram.
Za ju3 iz moje strani ni problema za kavo.Dopoldan,okoli 9-h.Edino lokacijo predlagajte.Bi mi kje v mestu pasalo,pa nimam sicer tja namena hodit.user posted image
Kaj se zobkov tiče,sem že pri Lei uporabljala Dentinox,ki se je takrat dobil samo v A,nakar sem ga pa v Mulerju kupovala.In je bil zakon!user posted image user posted image user posted image Calgel se lahko skrije proti temu.

Katy,čestitke za obletnico.user posted image user posted image user posted image
Moja zgodba pa je taka,da sem mojega preko enega kolega spoznala,sma takrat šmirala nekaj,bilo pa je kakih 7 mesecev po moji zvezi z Leinim očetom.V bistvu samo tak malo,ker mi sploh ni blo do neke resne zveze takrat.No,sem takrat spoznala mojega in sma bila kr nekaj časa samo kolega,vbistvu bolj ko ne pes pa mačka.user posted image user posted image user posted image nakar me je eno nedeljo kr tak,brez veze poklical in sma se pogovarjala debele 3 ure,vse možno,ni da ni.In je v bistvu iz moje strani ravno takrat iskrica preskočla,ker vizualno glih ni bil moj tip.Pol sma se par krat na pijači dobila,tak samo,še nič nisma mela.No,14.8.2004 pa sma začela vbistvu hodit.1.10. istega leta sma se z Leo preselili k njemu,26.5.2007 sma se poročila,3 dni pred poroko sma zvedla da bomo še isto leto zibali Maksa in to je to.Pol je še Saš sledil,pa kot je v zvezdah zapisano,bomo še letos eno pupo vštimali.user posted image user posted image No,tako da sma skupaj polnih 6 let,od tega poročena dobra 3 leta.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
16.9.2010 21:25:53   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Sem gledala na poročilih, da bo cel vikend dež. Mislim na Rubin.user posted image
Tudi jaz!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
16.9.2010 21:31:06   
matcar
No,pa še raport za danes.
delala in še enkrat delala,gužva taka,kot da kaj zastojn talamo.user posted image user posted image user posted image Šla po Saš-a in Maksa v "šolo",počakala mojega,šli še nekaj špecerije nabavit,pa malo k tašči na kafe,pa še malo k svakinji in svaku na kafe,prišli domov ob 8.30,otroke spokali spat,zaj pa smo tukaj.Je pa bila danes maksova P v Lidlu in seveda na moji blagajni,pa še ni bilo izvidov.user posted image Me je kr strah,kak bo,ker kolko sem včeraj še po netu čekirala glede te ščitnice,ima čisto vse simptome,ki spremljajo bolezen le-te.kar pomeni,da kolko sem včeraj ugotovila,se mu te bule delajo ravno zaradi tega.aja,pa za logopeda ste spraševale.Ja,poslala naju je zato,ker ima težave z govorom oz. črkami.Morama pa se naročit.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
16.9.2010 21:32:01   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

pa sma začela vbistvu hodit.

midva se nisva vprašala...a potem še hodiva ne?user posted image user posted image

madonca imam domišljijo danesuser posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
16.9.2010 21:32:32   
arabela*
grem z mojim na čaj...pridem za par minutuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
16.9.2010 21:38:52   
botrca
Matcar kaj pa ima narobe s ščitnico? Zakaj logoped oz. s katerimi črkami ni mi jasno saj še niti 3 ni staruser posted image

Aja, pa dober večer user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
16.9.2010 21:44:01   
katy83
čer babike.

Sem vas prišla pozdravit, ker sem pri aprilčicah nekaj pisala, pa da ne bi zgledalo kot da vas zanemarjam. user posted image

Zdaj pa grem počasi pod tuš.
lepo mi bodite, pa če greste jutri na kafe, se fajn imejte. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
16.9.2010 21:46:05   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Tudi jaz!user posted image

še ena user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
16.9.2010 21:47:29   
matcar

pa sma začela vbistvu hodit.

midva se nisva vprašala...a potem še hodiva ne?user posted image user posted image

madonca imam domišljijo danesuser posted image user posted image
Jaz pač gledam od takrat,ko sma si prvič lubčka dala oz. obešala perilo.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
16.9.2010 21:49:29   
botrca

Jaz pač gledam od takrat,ko sma si prvič lubčka dala oz. obešala perilo.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
16.9.2010 21:50:47   
matcar

Matcar kaj pa ima narobe s ščitnico? Zakaj logoped oz. s katerimi črkami ni mi jasno saj še niti 3 ni staruser posted image

Aja, pa dober večer user posted image .

v bistvu z vsemi črkami,jih ne zna izgovarjat.Ja,ima vse simptome,ki kažejo težave pri delovanju ščitnice.Naprimer,redi se nenormalno,poje pa skoraj nič.( od 4.5.do 5.9. se je zredil za 7 kg),potem ima skozi CRP nad 60,kar kaže na vnetje,ne vejo pa kako,aktiven je skoraj preveč,praktično hiperaktiven,bule se mu delajo po nogah,vzroka pa ne najdejo,pa še bi lahko naštevala.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
16.9.2010 21:54:16   
botrca
Ojoj to pa ni fajn...upam, da bodo končno našli vzrok in da bo vse vredu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
16.9.2010 21:56:56   
matcar

Ojoj to pa ni fajn...upam, da bodo končno našli vzrok in da bo vse vredu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja,jaz tudi.Sma pa 2 tedna nazaj tak že hodla zaradi sladkorne,sem najprej to sumla,ker ogromno spije.Pa je nima,pa holesterol je tudi ok.tak,da še samo to ostane.Pa niti ne bi še tak reagirala,samo sem ga avgusta vagala pa zdaj v začetku septembra,pa se je za 2 kg zredil.To pa ni več normalno za moje pojme.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
16.9.2010 22:05:21   
botrca
Ne saj res ni normalno, da se toliko redi v tako kratkem času. Koliko pa ima trenutno kg? Kako se pa pogovarjate, če praviš da ima težave z vsemi črkami? Kaj ne zna sestavit stavka?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
16.9.2010 22:15:05   
botrca
Babike moje, grem počasi v pojslo...malo še na fb...brez njega ne gre user posted image .

Nočko user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?