|
RE: Mariborčanke, 13. del 16.9.2010 21:24:52
|
|
|
|
matcar
|
Ja,da vas prvo pokomentiram. Za ju3 iz moje strani ni problema za kavo.Dopoldan,okoli 9-h.Edino lokacijo predlagajte.Bi mi kje v mestu pasalo,pa nimam sicer tja namena hodit. Kaj se zobkov tiče,sem že pri Lei uporabljala Dentinox,ki se je takrat dobil samo v A,nakar sem ga pa v Mulerju kupovala.In je bil zakon! Calgel se lahko skrije proti temu. Katy,čestitke za obletnico. Moja zgodba pa je taka,da sem mojega preko enega kolega spoznala,sma takrat šmirala nekaj,bilo pa je kakih 7 mesecev po moji zvezi z Leinim očetom.V bistvu samo tak malo,ker mi sploh ni blo do neke resne zveze takrat.No,sem takrat spoznala mojega in sma bila kr nekaj časa samo kolega,vbistvu bolj ko ne pes pa mačka. nakar me je eno nedeljo kr tak,brez veze poklical in sma se pogovarjala debele 3 ure,vse možno,ni da ni.In je v bistvu iz moje strani ravno takrat iskrica preskočla,ker vizualno glih ni bil moj tip.Pol sma se par krat na pijači dobila,tak samo,še nič nisma mela.No,14.8.2004 pa sma začela vbistvu hodit.1.10. istega leta sma se z Leo preselili k njemu,26.5.2007 sma se poročila,3 dni pred poroko sma zvedla da bomo še isto leto zibali Maksa in to je to.Pol je še Saš sledil,pa kot je v zvezdah zapisano,bomo še letos eno pupo vštimali. No,tako da sma skupaj polnih 6 let,od tega poročena dobra 3 leta.
|