|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
15.9.2010 16:19:31   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Meni tudi kisla smetana skoraj povsod paše zraven. Sam mam to smolo, da jo ponavad pozabim kupit. user posted image user posted image

jaz pa jo imam vedno v hladilniku, ker z njo lahko kar hitro kako omakico narediš ali pa jo samo izboljšaš

Vem ja. Sej jaz bi jo tud rada vedno mela doma, sam jo pozabim kupit. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
15.9.2010 16:19:43   
Najaa

Zmotla sem se - vanilijev SLADOLED, prelit z bučnim oljem. Na rr med recepti nekje je... No jaz ne bi probala, ker mi bučno olje paše v solate.

to pa je še bolj norouser posted image user posted image user posted image

eh pa ti nisi nobena gurmanka, no. Bodi malo svetovljanka pa probaj še kaj drugega kakor sam Magnum. user posted image user posted image user posted image user posted image
Hecam se!!!

tega tudi ne jem...sem pač kmetica!user posted image user posted image user posted image

Magnuma ne ješ?? Ojoj, kater sladoled pa ješ? Planico? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
15.9.2010 16:19:49   
Najaa

Prva!

Aplavz prosim!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naši bralci in pisalci čestitajo pozdravljajo. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
15.9.2010 20:28:20   
PERSIDA
Čer.
Vidim ,da kuhale ste celo dopoldan tak,da ste verjetno nekaj spocale skupaj na koncuuser posted image .
Pri nas mora dogajat,če mi paše al ,pa ne  user posted image .Zjutraj ponavadi sestavljam železnico in pol vozimo vlakeca ,pa avtke ,pa tak ,da ni cajta ,da vas pozdravimuser posted image .
Zmes še taščo taksiramo k zobozdravniku,pa kosilo kuhamo ,pol je ,pa že tak ura da se mora na zrak.Zmes se ,pa na tone cartamo in lupčkamo in pojemo ...itd. V glavnem ne vem al bota prehlajena al sta ,pa taka carteka ratala,da me je kar strah.Kajti november se zelooooo hitro bliža.

Jutri,pa gre mami malo plenice nabavit ,pa mehčalec,kolko se bo,pa dalo,pa bomo izkoristili dan upam vsaj ,da ne bo dežja.

Tak,da jutri je pri nas kuhinja zaprtauser posted image .Za idejo pa ,( to bi mi ,če bi bili doma) kurja juhca in skutno pecivo.

Tak poročilo oddanouser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
15.9.2010 20:30:07   
PERSIDA
Še to danes dobila 5 svežih jurčkov tak,da vas malo podkurim ,da gobe rastejouser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
15.9.2010 20:58:21   
Najaa
O ja, rastejo. Moj tast je tudi nekaj jurčkov in lisičk prinesel tak da bo jutri "gobje" kosilo.user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
15.9.2010 22:18:09   
felix7

Dobro jutro!user posted image

user posted image user posted image user posted image Kak sem se nasmejala sedaj Lijinemu "krču"! user posted image user posted image user posted image Upam, da je vročina popustla in da je nogice več ne boli ter da že veselo skače okrog.

Včeraj sem gledala film na SLO2, Maria Montesori. Ga je gledala katera? Res film vreden ogleda, pa še toliko robčkov sem zraven porabila kot že dolgo ne. user posted image Potem sem šla k mojemu sončku v spalnico in ga lubčkala in lubčkala, da se je pikec zbudil.user posted image No, saj je kar hitro nazaj zaspal.

uf, jaz mam rada dobre filme, ga bo treba na netu poiskat user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
15.9.2010 22:18:39   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

al pa da ti kar posesa!

hja, nebi bilo slabo. Speglala še zdaj nisem, je mama včeraj kup samo gledala pa se smejala. Ko bi ona vedela da se mi še en suši user posted image user posted image Ma, ko je Lija bila dojenček mi je mama vse speglala, zdaj pa tega več ni. Hmmm takrat je Lija bila pridna še samo spala in jedla pa mi je peglala, zdaj ko pa mam polne roke dela z njo, zdaj pa mi več ne pomaga likat.
Ki ji je tu logika, mi naj nekdo pove? user posted image user posted image Zdaj bi jo glih rabla, ne pa te user posted image user posted image user posted image

Srečnica ti! Meni ni noben nikoli pomagal in še sedaj mi ne.user posted image

Aja, jaz pa sem včeraj vse speglala! Kaka 2 stroja!user posted image

tudi meni ne... še kadar rabim varstvo, moram ful vnaprej povedat in pol mam občutek, kot da mi ne vem, kakšno uslugo dela mami... ah ja, sem mislila, da bodo te babice bolj na voljo... user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
15.9.2010 22:18:50   
felix7

Zmotla sem se - vanilijev SLADOLED, prelit z bučnim oljem. Na rr med recepti nekje je... No jaz ne bi probala, ker mi bučno olje paše v solate.

jaz sem enkrat probala, pa ni naredilo posebnega vtisa name user posted image  se mi zdi, da bučno olje sploh ni prišlo do izraza

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
15.9.2010 22:18:57   
felix7

O ja, rastejo. Moj tast je tudi nekaj jurčkov in lisičk prinesel tak da bo jutri "gobje" kosilo.user posted image user posted image

jaz si pa ful marel želim, baje tudi te rastejo, samo žal ne na naši trati user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
16.9.2010 7:38:26   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Bljek vreme.user posted image

Sem malo pokomentirala.

Aja, da vam povem, da mi je danes zjutraj Valentin v vrtcu tako lepo pomahal v pozdrav, da se je še smejal zraven. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
16.9.2010 7:38:33   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

jaz si pa ful marel želim, baje tudi te rastejo, samo žal ne na naši trati user posted image

rastejo, rastejo, teh pa sem letos že kar nekaj pojedla...pa sivk tudi...le lisičk, ki so mi najboljše še nič...user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
16.9.2010 7:38:37   
KOKICA32

jaz sem enkrat probala, pa ni naredilo posebnega vtisa name user posted image  se mi zdi, da bučno olje sploh ni prišlo do izraza

Se hecaš, ne?user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
16.9.2010 7:38:39   
KOKICA32

Prva!

Aplavz prosim!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naši bralci in pisalci čestitajo pozdravljajo. user posted image

user posted image user posted image user posted image

No ja, vsaj ena se je spomnila.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
16.9.2010 7:38:44   
KOKICA32

al pa da ti kar posesa!

hja, nebi bilo slabo. Speglala še zdaj nisem, je mama včeraj kup samo gledala pa se smejala. Ko bi ona vedela da se mi še en suši user posted image user posted image Ma, ko je Lija bila dojenček mi je mama vse speglala, zdaj pa tega več ni. Hmmm takrat je Lija bila pridna še samo spala in jedla pa mi je peglala, zdaj ko pa mam polne roke dela z njo, zdaj pa mi več ne pomaga likat.
Ki ji je tu logika, mi naj nekdo pove? user posted image user posted image Zdaj bi jo glih rabla, ne pa te user posted image user posted image user posted image

Srečnica ti! Meni ni noben nikoli pomagal in še sedaj mi ne.user posted image

Aja, jaz pa sem včeraj vse speglala! Kaka 2 stroja!user posted image

tudi meni ne... še kadar rabim varstvo, moram ful vnaprej povedat in pol mam občutek, kot da mi ne vem, kakšno uslugo dela mami... ah ja, sem mislila, da bodo te babice bolj na voljo... user posted image

se strinjam...pri nas je podobno...pa nikoli se sami ne spomnijo, da bi jih lahko vzeli in kam odpeljali...no, moja mama že a ...user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
16.9.2010 9:10:43   
Tulipan12
Juhuuuu, dobila sem novo sestrično v Avstraliji!!!user posted image user posted image  Celo jutro imam že take mešane občutke, da se samo smejim in jočem! V službi me sprašujejo, če sem kaj pilauser posted image  ker pač ne razumejo, da smo lahko ljudje zadeti od sreče!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
16.9.2010 9:11:26   
Tulipan12
Aja, pa četrtek jeeeeeeeeeeee!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
16.9.2010 9:13:35   
KOKICA32
Tulipan čestitke!user posted image user posted image user posted image

Tudi moj sodelavec je včeraj postal ata in ker je njegova rodila v LJ (tam ima starše in veze in je bila od nedelje tam), je revež prišel komaj do Celja, ko so ga že klicali in mu čestitali, da je postal očka.user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 16.9.2010 9:15:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 4443
16.9.2010 9:13:54   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Aja, pa četrtek jeeeeeeeeeeee!user posted image

user posted image user posted image user posted image Ja, mali petek!

Neposredna povezava do sporočila: 4444
16.9.2010 9:22:38   
Tulipan12

Tudi moj sodelavec je včeraj postal ata in ker je njegova rodila v LJ (tam ima starše in veze in je bila od nedelje tam), je revež prišel komaj do Celja, ko so ga že klicali in mu čestitali, da je postal očka.user posted image

Full sem vesela, ker ima on 2 sina od prej, skupaj imata enega sina in zdaj je prišla pupa!user posted image  Res je čarobno, če ne veš spola do konca!user posted image

Ojoj, bogi sodelavec, če je hotel bit pri porodu!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
16.9.2010 9:25:52   
KOKICA32

Full sem vesela, ker ima on 2 sina od prej, skupaj imata enega sina in zdaj je prišla pupa!user posted image  Res je čarobno, če ne veš spola do konca!user posted image

Ja, je želel biti a je rodila 3T prezgodaj pa še nihče ni nič pričakoval. Pa rodila je tudi 123, 6x potisnila in je bil deček zunaj.user posted image Srečnice ene.

Neposredna povezava do sporočila: 4446
16.9.2010 9:38:50   
Tulipan12

Ja, je želel biti a je rodila 3T prezgodaj pa še nihče ni nič pričakoval. Pa rodila je tudi 123, 6x potisnila in je bil deček zunaj.user posted image Srečnice ene.

Jaz sem po šestih urah 8x potiskala z vsemi umetnimi popadki vmes, pa ni šlouser posted image  Ene so res srečnice!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
16.9.2010 9:41:57   
Tulipan12
Vidim, da vse kuhate nekaj gobovega. No, jaz sem včeraj dala rižoto skozi, ampak ne z gobicami, jih nimamuser posted image  Bom šla za vikend malo na tržnico pogledat... bi šla v gozd, pa se vsi okoli mene bojijo nosečnosti in klopov, grrrruser posted image  No, da tega, da jih tašča dobiva polne košare ne omenjam, jaz pa še ene ne dobim od nje!user posted image Ah, če si le lahko vse skupaj nekam stiši, bo ok!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4448
16.9.2010 9:57:26   
ema tiara

user posted image evo jih.

cena je ziher čez 50,00 EUR, ker so podloženi. So pa krasni.user posted image user posted image user posted image Kaj pa za fante imajo kaj?

na tej strani so cenejši...pa iz mb je
http://copatki.si/index.php?categoryID=565&category_slug=korenjki-robeez

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
16.9.2010 10:00:12   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

user posted image evo jih.

cena je ziher čez 50,00 EUR, ker so podloženi. So pa krasni.user posted image user posted image user posted image Kaj pa za fante imajo kaj?

na tej strani so cenejši...pa iz mb je
http://copatki.si/index.php?categoryID=565&category_slug=korenjki-robeez

O, hvala za informacijo!!! Sej ne vem, če so 50 evrov, ker ni cene zraven, ampak 39 pa je res ok cena!user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Ime za deklico
Lucka9

Katero ime vam je všeč?

Anastazija (17%)

Arija (10%)

Živa (31%)

Klara (42%)

Število vseh glasov: 356

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!