pixieM
|
Hvala za lepe želje, tudi jaz upam, da bova jutri preživela kar najlepše. Samo, upam da se mu bo posvetilo, da je jutri en poseben dan, ker letos prav nič ne omenjam obletnice. Me prav zanima, če se bo spomnil... Ma, mu ne zamerim, ker sem ponavadi jaz tista, ki mori, da ne sme pozabit, potem pa jaz pozabim!!! Posteljico sem dobila!!! Juhuhuhuhu! Komaj čakam da jo zvečer sestavima. Itak, da pol prlepim sliko tu gor . Saj ni nič extra ta posteljica. Tim od Lip poljčane v rumeni barvi. Previjalno imam pa Lano tudi od Lip poljčane in sem dokupila še eno rumeno stranico, tako da se posteljica in previjalna ujemata. Ma kak šminker bo naš tamali, če mene že take zadeve pripravijo do kombiniranja . Ful imate lepe vozičke. Sem pregledala vse slikice in so res super! Jaz pa že težko čakam na naš voziček. Ko ga dobim, ga poslikam, da boste videle tudi mojega - našega . Jaz imam tudi že pripravljeno torbo za porodnišnico. Sem bila včeraj pridna in sem si vse pripravila. Edino za še morem pripravit torbico - tisto bo prinesel pa bodoči ati, ko grema domov. V torbo sem dala vse po spisku: 2 modrca za dojenje, par čajev za dojenje, aventovo kremo za bradavice, nastavke za bradavice, zobno ščetko + pasto, gel za tuširanje, kremo za obraz in telo, roll-on proti potenju, glavnik, vložke, prsne blazinice, 2x nogavice, par spodnjih hlačk, copate in eno jopico (ker me ful rado zebe). Sem kaj pozabila?! Dokumente, telefon in fotoaparat pa vzamem mimogrede .
|