|
RE: Mariborčanke, 13. del 16.9.2010 12:47:04
|
|
|
|
katy83
|
dan bejbe. današnja noč je bila pa čisto drugačna od včerajšnje. Zvečer je slabo kazalo, ker sem še jaz dobla vročino, pa glavobol taki, da brezveze, ampak sem zato hitro zaspala, pa je blo ok. T se je sicer ob 1-ih zbudil, pa bi on telovado malo (po meni tega ziher nima ), pa potem se je še odločil, da bo kakal, pa da bo jedel še, ampak po 1 uri nočnega veseljačenja je zaspal in spal do 8-ih. Jaz pa samo kiham, pa smrkam, ampak gre na bolje. Sem imela zdaj nenapovedano patronažno tukaj, jao midva pa sva ravno imela z dragim čistilno akcijo, pa vse nametano. Ampak je rekla, da ne bo nič pospravljat pomagala, ker ne dela rada tega. Prišla je T pogledat, pa je rekla da je en radoveden fantič, pa da že lepo sedi (ob opori) . Pa da je pravi mali jedec. Hm, po čem sklepa? No, pa dala mi je navodila glede uvajanja gh in me na moje presenečenje razveselila z izjavo: " začnite mu dajat to, kar vi jeste. " Razen seveda določenih prepovedanih stvari. aja, vidim da se o zobkih menite, pa o nekih kremah. Kaj to so te kreme za masiranje dlesni al je to kaj drugega? za jutri vam ne morem nič obljubit, kdaj bi se naj dobile? tak zdaj pa grem zlikane cote zložit v omaro, da bo prostor na mizi. aja, pa danes z dragim praznujeva 3.obletnico. no, praznovala bova v nedeljo, ko gremo nekam na kosilo.
|
|
|