|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
16.9.2010 12:35:12   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

user posted image Mate že spakirano za P? Pa pleničke, kremice, itd., pripravljenje? Jaz še neuser posted image

Ja, ravn včeraj sem si pripravila torbo za v P (manjka še m.knjižica, fotoaparat, copati)
cotke za user posted image  so že prpravljene user posted image user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
16.9.2010 12:36:12   
sasadejan
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

user posted image Mate že spakirano za P? Pa pleničke, kremice, itd., pripravljenje? Jaz še neuser posted image

Ja, ravn včeraj sem si pripravila torbo za v P (manjka še m.knjižica, fotoaparat, copati)
cotke za user posted image  so že prpravljene user posted image user posted image user posted image

Će lahko vprašam, kaj vse si spakirala?

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
16.9.2010 12:37:46   
filisa
caroline - čestitke za user posted image  user posted image

Najki - si tud mene spomnila, da še moram to za darovanje matičnih celic porihtat...

anju - meni je rjava najbolj všeč in paše tako za user posted image , kot za user posted image .

Meni se pa zdi, da imam zdaj, ko sem na porodniški še manj časa kot prej... Še sploh nisem prišla do tega, da bi prebrala kakšno vredu knjigo ali literaturo za user posted image .

Jaz tud zadnje dni precej slabo spim. Danes ponoči pa sem se prav prestrašila, saj je najina user posted image  tako norela dobri 2 uri po trebuščku, da sem mislila, da je kaj narobe. Ampak zgleda, da se je boga reva tako namantrala, ko se je želela spustiti še globje dol z glavico. Bomo videli, kaj bo v pon. rekla gin....

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
16.9.2010 12:37:53   
missD
IZVIRNO SPOROČILO: sasadejan

Je Anju že spraševala kaj je za jutri.
Torej, pofočkajmo se tiste ki nameravamo priti jutri ob 11h na čvek:
Pokora, 2ursae, sasadejan, missD

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
16.9.2010 12:41:42   
mamamajča
kpmk, cotke mam jaz tudi že. Nisem še pa nakupla pampersk oz. pač katerih plenic, pa ne šampončka, hladilnih kremic.... ma teh drobnarij, ki pa morajo bit.
Saj bom, kmalu.

Aaa, včeraj so nam v Šmarju odprli novo drogerijo, mam 5min peš do njeuser posted image user posted image user posted image
Se že vidimuser posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
16.9.2010 12:42:20   
lija30
mene pa zanima, če bo katera ko bo rodila pila čaj za dojenje?Če boste katerega ste kupile in kej?

Neposredna povezava do sporočila: 2381
16.9.2010 12:44:14   
jana84
evo, mamamajča, sem se ravno spraševala kako sta kaj vidva z user posted image ... sem prav vesela da sta spet v normalnih vodah...kot se spodobi user posted image user posted image user posted image

hm, jaz se vsake toliko zamislim, da nimam še popolnoma nič prištimano za v porodnišnico...Sej upam, da vsaj še en mesec ne bo nič...Bomo vidli, kaj bo gospa G v pondeljk povedala...MI je prestavla pregeld, ker je v torek ni, tako da ga imam že v pondeljek popoldan, namesto v torek zjutraj...Po pregledu pa se res lotim mal stavri skupaj spravljat...Že vidim, na koncu bom šla v porodnišnico sam s svojo torbico in noter denarnico, materinsko knjižico in to bo to user posted image  pa da ne omenjam da imam cele dopoldneve cajt za kaj prštimat!!!
Imam občutek, da če se že zdej lotim pakirat stvari, da bo user posted image  pohitel prej ven kot je treba...

filisa, jaz imam kdaj občutek, da mi bo user posted image  skoz popek ven zlezel...Za sina pa sem imela občutek kot da se z nogicami odriva in bi rad nekako "izplaval" ven iz mame...smešno v glavnem...Še med popadki se je tako premikal oziroma plaval...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
16.9.2010 12:44:38   
Najki
Jana mi smo kupovali samo tisto namesano v lekarni, dolgo casa na recept, potem pa sva samo po receptu narocala mesanje. Zdej imava pa Malcek hladilno, je v bistvu skoraj enako tistemu namesanemu, tako da bi kar s tem. Bova verjetno tudi za dojencico Malcek kupovala. Ful mastno, nic parfuma, velika doza... Se mi zdi, da kupljena v stacuni ne konkurirajo po ucinku. Sicer pa lahko poskusis s putrom, eni mamici je to delovalo in verjetno gre ravno za gostoto in mascobo. Olje je po moje premalo gosto. No po vseh poskusih jaz nisem mogla verjeti, kako je to s hladilnim pomagalo, prej so se temenca vlekla par mesecev. Probaj kar z obilo putra ali hladilnega, zdej ma vec las, tako da ne sparat user posted image , podrgni lasisce s tetrico kar orng ksni dve minuti, ne samo bozat, potem pa umij glavo. Ce ma kraste mogoce cez kraste ne toliko ribat no.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
16.9.2010 12:46:11   
jana84
IZVIRNO SPOROČILO: lija30

mene pa zanima, če bo katera ko bo rodila pila čaj za dojenje?Če boste katerega ste kupile in kej?

jaz sem ga prejšnjič pila (ne vem točno katerega, al od teekanee al neki drugega - smo dobili v materinski šoli neke vzorčke...), mleka pa ni bilo nikjer...Mislim, da je vse to bolj kot ne neka nategavščina...Pomembno je da se pije, ne pa kaj! Ja, čaj si pa lahko verjetno skuhaš kakršen ti paše, ne pa točno tistega za dojenje...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
16.9.2010 12:49:17   
jana84
najki, bom zdej najprej poskusla z šamponom, če pa ne bo šlo bom pa z oljem al putrom...Sicer ne vem kako bo vse skupaj izpadlo, ker ne zna bit sekundo pr miru, kaj šele dve...Sam mi je tolk šit, ker se ponoči tolk praska po glavi, da je ojoj...Mi je ravno včeraj rekla ena medicinska sestra (je delala tud kot patronažna, pa v porodnišnici oz. na pediatriji se mi zdi)...da najbolj pomaga olivno olje namazat pa za čez noč, zjutraj fajn sčesat in umit...Upam, da bo šlo s šamponom dol...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
16.9.2010 12:51:24   
2ursae

ne, ni, še slabše kot nič - nič od nič, še na CSD nisem nesla. Podn. Katastrofa. Ma, smo se ravno znebili plenic pri malemu, mi ful ni, da bi jih spet kupovala user posted image .

čaj za dojenje: jaz sem ga pila, ampak bolj pač zato, ker mi je pasal čaj, katerikoli ... sem pa kar granulat od Hippa. Granulat mi je zelo enostaven: v grelcu si pogrejem vodo (za granulat je ni treba zavret), prelijem granulat v ta veliki šalci in čaj je tu user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2386
16.9.2010 13:02:25   
Najki
mamamajca umakni vse dosegljive kable, ker ti glodalci jih obozujejo preglodat.

Za P nimam se nic napakirano saj se za user posted image nimam cot pripravljenih. Imam rok 25., samo bom tempirala na teden okoli 10., ker ful sumim prazno luno, pa nocem presenecenj.

lija ce imas dosti mleka, ti lahko caj za dojenje prevec napolni in ti bo prsa kar razneslo user posted image . mende tudi pivo zelo spodbuja proizvodnjo, po moznosti brezalkoholno seveda, se bolj pa caj iz hmelja, ga dobis v teh natur stacunah pa specializiranih za alternativna zdravila, sam ti povem, da tako ogabne stvari se nisem dala v usta. kot bi poskusala pojesti cigarete res. sem celo skatlo stran zabrisala.

jana to z olivnim oljem vecinoma svetujejo, samo nam ni palilo, mislim pa da nam je hladilno svetovala dermatologinja, sem jo kar cukasto gledala, ce misli resno user posted image . Poskusi tudi pri olivnem podrgniti lasisce namesto precesati. Do jutra se sicer ze ful vpije in temenca spet otrdijo, pa jih moras ze skoraj praskati dol z glavnikom =S.

Se bom spravila po malico in se malo zapravljat za eno darilo.

Neposredna povezava do sporočila: 2387
16.9.2010 13:03:10   
filisa

Jaz že imam vse pripravljeno ( v torbo še samo spakiram stvari, ki jih vsak dan uporabljam: GSM, zobna ščetka,...), to pa zato, ker je moj user posted image  delal tako paniko, da ni res. Po mojem bo on pri porodu veliko bolj vznemirjen kot jaz user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2388
16.9.2010 13:03:28   
Pokora

POKORA!!!!! Še natanko en mesec do najinega roka. Jaz tak komaj čakam!

O pa resuser posted image   No ti se kar lepo umiri, ne hiti prevečuser posted image

Jana, ne ga bixat. Bi bla pa fora da bi blo treba jutri pospremit do P :-)

Kje je pa danes Tinaaleks? Je šla po stopinjah 3x mami?

Mamamajča, jaz imam torbo za P delno pripravljeno. Manjka še par stvari. Za mladička so pa priprave v teku. Jutri po čveku bo prišel mrožek do BTCja in bova skupaj šla v Mullerja. Sama ne upam. Pol mu pa ukazujem za težje reči - uzam to, uzam tist...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2389
16.9.2010 13:05:40   
Pokora
Aja mamamajča, pa si mu uno loputico ki jo hrček odpre, ornk zaprla? Kaj če bi jo kar zavezala?

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
16.9.2010 13:14:38   
kpmk
sasadejan - torba za v P. = imam : zobna pasta in ščetka, glavnik, žele,  imtimno milo + robčke,  šampon,  labello - oz. lanolin, krema-obraz, papirnati robčki, nederček in blazinice za dojenje, duda, špango za lase, rokavičke za user posted image  , povijalne plenice (za široko povijanje)

Neposredna povezava do sporočila: 2391
16.9.2010 13:16:08   
sasadejan
kpmk -  hvala zlata si user posted image

user posted image  A moram nove dudice prekuhati?

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
16.9.2010 13:19:53   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: sasadejan

kpmk -  hvala zlata si user posted image

user posted image  A moram nove dudice prekuhati?

ja jst mam prekuhane pa v posodici... aja pa najti moram še one nastavke za dojenje (za vsak slučaj)
aja pa mam še vatirane palčke (on mali paketek od dm) pa deodorant, pa kremo za strije.. aha pa še eno pilco ism orm dat not,.... no to so moje stvari ki sem jih več ali manj nujno uporabljala.....

Neposredna povezava do sporočila: 2393
16.9.2010 13:21:21   
kpmk
mal heca, da preženemo dež user posted image  

I. Ali veš:

1. Kako se imenuje najhitrejši Italijan?
Petardo Mavriti

2. Kako se imenuje najhitrejši računalnik?
            To šiba

3. Kako se imenuje najbogatejša Kitajka v Avstriji?
            Ši Ling

4. Kako se imenuje najbogatejši Madžar?
            Sere Keš

5. Kako je ime Japonki z največjo?
            Matako Kojama

6. Kako je ime Japoncu z največjim?
            Okoplota Sigamota

7. Kako pravimo najbolj rumenemu Kitajcu?
            Li Mun

8. Kako pravijo Kitajci upokojencu?
            Kita Muhira

9. Kako je ime najbolj rdečemu Indijancu?
            Ja Buk

10. Najbolj odštekan Romun je?
            Rine Popesku

11. "Najvzdržljivejši" Nemec je?
            Hans von DurchMuStau

12. Jugoslovan z najdaljšim?
            13. Visimir Dokolenović

14. Kako se imenuje najbolj posran Italijan?
            Nebriše Siriti

15. Kdo je najhitrejši zidar na svetu?
            John Serjebeton.

Neposredna povezava do sporočila: 2394
16.9.2010 13:29:37   
jana84
Zdej sem se neki časa ukvarjala z nalepkami za našega sineka spravt lulat in kakat na kahlico - ko nardi lužo al kakico v kahlico dobi nalepko...In štempiljko...In sem mu zdej naštimala nalepke od Mojstra Miha in Nodija - upam, da bodo fajn palile!
In pogledam na uro in vidim da je že pol dveh - tako da user posted image  kosilo kuhat - imam mal več dela danes ker bom delala kanelone (gratinirane, ker se mi jih ne da panirat user posted image )...
tako, da fajn se mejte, se slišmo jutri...
Za tinoaleks pa nič ne vem...

Dam pol še tel.številko v moj podpis, da boste vidle zmerom ko kaj napišem...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
16.9.2010 13:41:12   
pixieM
Hvala za lepe želje, tudi jaz upam, da bova jutri preživela kar najlepše. Samo, upam da se mu bo posvetilo, da je jutri en poseben dan, ker letos prav nič ne omenjam obletnice. Me prav zanima, če se bo spomnil... Ma, mu ne zamerim, ker sem ponavadi jaz tista, ki mori, da ne sme pozabit, potem pa jaz pozabim!!!

Posteljico sem dobila!!! Juhuhuhuhu! Komaj čakam da jo zvečer sestavima. Itak, da pol prlepim sliko tu gor user posted image . Saj ni nič extra ta posteljica. Tim od Lip poljčane v rumeni barvi. Previjalno imam pa Lano tudi od Lip poljčane in sem dokupila še eno rumeno stranico, tako da se posteljica in previjalna ujemata. Ma kak šminker bo naš tamali, če mene že take zadeve pripravijo do kombiniranja user posted image .

Ful imate lepe vozičke. Sem pregledala vse slikice in so res super! Jaz pa že težko čakam na naš voziček. Ko ga dobim, ga poslikam, da boste videle tudi mojega - našega user posted image .

Jaz imam tudi že pripravljeno torbo za porodnišnico. Sem bila včeraj pridna in sem si vse pripravila. Edino za user posted image  še morem pripravit torbico - tisto bo prinesel pa bodoči ati, ko grema domov. 
V torbo sem dala vse po spisku: 2 modrca za dojenje, par čajev za dojenje, aventovo kremo za bradavice, nastavke za bradavice, zobno ščetko + pasto, gel za tuširanje, kremo za obraz in telo, roll-on proti potenju, glavnik, vložke, prsne blazinice, 2x nogavice, par spodnjih hlačk, copate in eno jopico (ker me ful rado zebe). Sem kaj pozabila?! Dokumente, telefon in fotoaparat pa vzamem mimogrede user posted image .

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
16.9.2010 14:02:04   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Aja mamamajča, pa si mu uno loputico ki jo hrček odpre, ornk zaprla? Kaj če bi jo kar zavezala?

Nič ne odpre! Saj to je čudno. No poglej

user posted image

Rdeča strehica- z zobki si jo privzdigne, pa še to se more ornk namučit in ma za pol cm lufta. Pol se pa nekak potegne skozi

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
16.9.2010 14:03:43   
mamamajča
Tak smo bli pa mi včeraj pridni in naš plakat danes visi na razstaviuser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2398
16.9.2010 14:04:52   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

mamamajca umakni vse dosegljive kable, ker ti glodalci jih obozujejo preglodat.

Potem pa res letim s stanovanjauser posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
16.9.2010 14:08:43   
pixieM
mamamajča - meni ni jasno kako vam hrček pobegne user posted image . Najboljše, da res fiksirate tisto strehico - mogoče bo dovolj, če daš nanjo nekaj težkega?! Kakšno knjigo mogoče?
In vesela sem zate, da je s tabo in tvojim dragim vse uredu. Pomembno je da sta se pogovorila. Ampak mu le daj vedet, da naslednjič ni treba tako odreagirat - vse se da rešit!

Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?