|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
16.9.2010 10:15:35   
luna_25
Pokora ja riti res nimam kaj večje kot pred zanositvijo, tudi drugam ni šlo kaj dosti več gor...mislim da vsa moja odvečna kilaža se je prenesla na trebuh, kar je sedaj popolnoma vredu, čeprav je na momente že malo težek. Samo me pa skrbi kako bo z vso to kožo po porodu, ker mi je jasno da se ne bo kar skrčila nazaj, sam tisto mlahavo( al kako naj jo poimenujem) pa ne bi ravno imela.
user posted image Tiste ki ste že rodile kako je s tem trebuhom potem?

Vozičke imate pa lušne....oooo jaz  komaj čakam da bom lahko vozičkala, samo upam da nam bo vreme naklonjeno in da ne bo prehitro kak sneg ali mraz.

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
   RE: Oktobrke 2010 II
16.9.2010 10:20:59   
2ursae
ooo, mačkice, jaz sem pa tako utrujena user posted image . Malčka palčka imam že skoraj dva tedna doma, se že kar veselim, da gremo ju3 lahko že v vrtec. Mali me skoz dreza za igrat, jaz si pa takooooo želim ležat. Samo kaj, ko smo me zmenjene in spet ne bom mogla počivat user posted image . Sem bila v pon. na rod. sestanku v vrtcu in delajo same fine reči, tko da mi je res žal, da toliko zamuja, sploh zdaj, ko je lepo vreme in ful hodijo na igrišče in na sprehode.

voziček: mi smo pred petimi leti kupili PP (4kolesnik z velikimi kolesi), je super voziček, bo še brez problema zdržal še enga dojenčka. Je pa, kaj čmo, temno moder. Bom rabila vsaj roza dekico, ne user posted image .
anju: jaz bi vzela zelenega. Ali modrega. Rjava meni tudi sicer ne potegne, pač nisem ljubiteljica te barve.


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
   RE: Oktobrke 2010 II
16.9.2010 10:21:24   
kpmk
caroline1 - jej jst bi tud vidla slikco....ej a se full vidi da je puža????

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
   RE: Oktobrke 2010 II
16.9.2010 10:25:15   
caroline1
kpmk- kavica je res pasala in čvek tudi...enako je blo tebe fajn spoznat! pa še kdaj! user posted image

Drgač ni nič "tehtala"- merila otročka, ker sem šla samoplačniško na bris za streptokok B. Ampak je verjetno zaradi nepravilnega CTg-ja takrat v porodnišnici naredila še UZ in poslušala srčka...je pa vse ok, potem sva pogledale še spol in dobila sem dve slikci! Za 15 evrov vse skupaj! user posted image  ni kaj za rečt, res je prijazna ženska!

Na pot se mi pa kar ne da odpravit! Sej se mi še ne mudi, ampak kar ne gre in ne gre...zajtrk sem zbasala, zdaj bi pa kar zalegnla, ne pa šla pod tuš user posted image  . Imam srečo, da drgač rada vozim in mi ni nikoli problem...smo šle s prjateljco do Zadra dve leti nazaj, sem skoz jaz vozila in to po stari jadranski magistrali! In seveda tudi domov...7 ur je trajalo...

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
   RE: Oktobrke 2010 II
16.9.2010 10:26:28   
BRinME
Anju - jst bi zbrala zelenga user posted image
A vas je še kaj treslo? Ja, jaz sem iz posočja, doma sem prav iz Tolmina, zdej pa sem malo južneje, v okolici Kanala ob Soči. Nas je kar fajn treslo 12 let nazaj ja...mam kar nek strah...

Pri nama ima pa moj user posted image voziček na čez...na začetku sva se kregala okol tega...sam sem se kmal sprijaznila, ker mi druzga ni preostalo...naj ima veselje...sem mu pa dala pogoj, da če ga že izbere, da bo user posted image tudi kdaj peljal na sprehod...seveda bo, kako da ne s takim vozičkom...user posted image user posted image
Sva bila v nedeljo na otroškem bazarju v Lj, kjer so imeli predstavitev tega vozička...in morm rečt, da me je kar prepričal, izgleda zlo drugačen kot na sliki...sva kupila pa tudi lupinico.

V soboto greva z user posted image v MB...upam, da bom preživela 262 km v eno smer...user posted image

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
   RE: Oktobrke 2010 II
16.9.2010 10:29:07   
caroline1
kpmk- je prav načrtno slikala "žemljco" in jo tako tudi poimenovala...to je edino kar se na sliki vidi! je rekla, da je tako očitno in da ni variante, da iz take "žemljce" rata lulček! user posted image  slikca je sicer navadna, ampak je pogledala tudi 3D.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
   RE: Oktobrke 2010 II
16.9.2010 10:36:32   
pixieM
Dobro jutro punce!

Evo mene zaspanko, komaj sem se privlekla iz postelje na računalnik user posted image . Iii, tale porodniška je zakon user posted image , čeprav uradno ni porodniška ampak imam še nekaj dni dopusta.
Sploh ne vem kaj naj delam, ko sem cel dan doma. Verjetno bom mojemu zdaj naredila malico, pa nekaj zbrskala za kosilo.

Zdaj te dni bom v službo nesla malico, da se poslovim za eno leto user posted image , čeprav mi je bilo včeraj kar malo težko, ker so me vsi tako žalostno gledali, ker odhajam. So res super kolektiv in sem vesela, da delam tam user posted image .

Danes morem tudi naštudirat vse za jutri. Jutri imama z mojim user posted image  obletnico 5 let. In ker je tako okrogla, sem si rekla, naj bo še nekaj posebnega, ker sva tudi zadnje leto sama. Tako, da bom rezervirala nekje v enih termah masažice (moj še ni bil na masaži in pravi da bi res rad šel). Je res priden in fizično dela cele dneve, mislim da bo tajska masaža najbolj ustrezna zanj!
In srčno upam, da bo jutri vreme držalo in bo lepo, ker ga bi rada peljala na panoramski let z letalom. Še nikoli se ni peljal z letalom in mislim, da bo to res lepo darilo. Meni so sicer vožnje z letali pač tako...nič drugačne od voženj z avti user posted image . Imam to srečo, da imamo v družini pilota in sem se vozila že z različnimi letali, pa tudi s potniškimi. Moj še pa nikoli ni sedel na letalu - kar ne morem verjet. Upam, da mi presenečenje uspe, drugače pa bo dobil darilni bon za panoramski let.

Nič, tečem delat malico, potem pa se spet tipkamo.

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
   RE: Oktobrke 2010 II
16.9.2010 11:06:00   
missD
caroline1, če še nisi šla...izvoz logatec je zaprt, moraš it dol v vrhniki.
Najbolj boš trpela v drevoredu napoleonovih lip, jaz tam vsakič ko se peljem mislim da bom rodila še pred koncem drevoredauser posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
   RE: Oktobrke 2010 II
16.9.2010 11:09:22   
Pokora
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1


Pokora- res ne bi blo slabo, če kar pade ven?! Vsaj jaz mislim tako...vsedeš se na stol, G vzame škarje prereže in hop imaš bebico v roki!user posted image   



Ti imaš šele dober scenarij user posted image user posted image  Se ne bi pritoževala user posted image
Upam da tvojega do naslednje N tale Janez mine! Moj si je pa že v prvo želel punčko in ga je kar nosilo ko sva zvedla da bo zdaj punčka.
Dobro šibaj danes proti Lj in Logatcu. Je pa trenutno tudi na tem koncu sonček.

Kok je fino k vse nove vozičke kupujeteuser posted image  Mi bomo imeli kar ta starega, mi je čisto neracionalno novega kupovat, ker je ta še čisto uredu. Bomo pa marelo novo kupil, ker smo staro zgonili do konca - je šla samo še na odpad.

Pixie zmagala siuser posted image  Zdaj pa uživaj sto na uro, pa predvsem se naspi.
Ful hudo darilo za obletnico za tvojega dragega. Uživitauser posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
   RE: Oktobrke 2010 II
16.9.2010 11:10:49   
caroline1
missD- a še kar? sej je bil že prejšnji teden zaprt! sem pol kar malo lutala, da sem našla ZD...ampak je šlo! ne bi še danes rodila! user posted image

pixieM- midva imava 4 okt obletnico in mislim, da ne bova več sama user posted image  uživajta jutri z dragim, pa lepo ga preseneti.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
   RE: Oktobrke 2010 II
16.9.2010 11:24:18   
kpmk
caroline1 - ne prehitevaj, počakaj vsaj do 5.,..... 4.10 praznujta obletnico, pol 5.10 se pa ja vidiva v P user posted image user posted image user posted image

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
   RE: Oktobrke 2010 II
16.9.2010 11:26:33   
kpmk
pokora - joj men je tud fajn ko imamo še star voz user posted image  imamo pa še tudi marelo super, tako da ni treba nič nov kupit, hb..... ne morem verjet kolk te marele zdržijo :)

evo ena slikca mojega falota košari

user posted image

in jajčki

user posted image

evo tako, pa je test s strani starejšega bratca opravljen user posted image user posted image

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
   RE: Oktobrke 2010 II
16.9.2010 11:46:28   
lija30
orhideja80
orhideja80-
ne nič ti ni treba dokupit.Lupinco lahko fiksiraš samo s pasovi.Sem se zanimala za isofiks, pa stane čez 200 evrčkov, tko da bom kr sam s pasom fisirala.Itak jih večina samo talo fiksira, tko da bo ok:))))A ti imaš tud ta voziček?

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
   RE: Oktobrke 2010 II
16.9.2010 11:51:48   
Najki
Joooj anju men so vsi fajn, mogoce bolj moder, ker tako neonsko potegne kontrast na crni user posted image . Rjav mi je lep samo jaz bom vedno rajsi izbrala kaksno zivahno barvo. Je pa rjav udi bolj unisex, ne bi se ga branila. Prej kot zelen. Moj vozicek je sicer rjav z rdecimi detajli.

majabar a potem je mozno, da se rahlo majav zob utrdi nazaj al kako?

Jaz sem tudi na neki oddaji videla, da je zenska imela sredi nosecnosti popadke in odpiranje, pa so uspeli popadke ustavit in potem je celo nosecnost prelezala inormalno donosila.

Joolz je res en tak iwannahave vozicek, ful lahek in prakticen, ma drag k user posted image .

Caroline1 v LJ je ravno posivelo, ni pa nujno, da bo tudi dez. Prvic ociji zdej sele zacenjajo dojemat, da prihaja njihov otrok in to zelo kmalu, prej jim sploh ne kapne. Ce pa dobi otrok se identiteto, obrazek, spol, pol te pa kar zadane v globino, kaj pomeni tista gmota v trebuhu. BTW katera zdravnica ti je naredila slikice?

Mende so prve mesece dojencki bolj podobni ociju, da bi se oce bolj navezal na njih in jih priznal user posted image . Nas fantek je imel se lasno linijo njegovo, pa obliko glave in celo obliko oci, ceprav so zdaj cisto po meni in se je tudi glavica bolj zaoblila. Po slikici od pupe pa se mi ne sanja, komu je podobna... Je dost spacena, ker se je skrivala in premikala, pa je prevec senc. Samo ne zgleda dosti podobna bratcu niti po potezah niti po obliki glavice.

luna enim trebuh ze par dni po porodu pade nazaj, kot da ne bi bile nosece user posted image . sam to so srecnice. pravijo, da 9 mesecev nosis in potem se 9 mesecev izginjajo posledice. koza je seveda odvisna od elasticnosti, pa tudi od misic in aktivnosti, meni je pa sel trebuh nazaj res okoli enega leta. sem si ravno nove hlace kupila, ko sem spet zanosila user posted image .

A ni isofix okoli 100eur... user posted image . Ko sem jaz kupovala lupinico, bi z bazo prisla malo cez 200.

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
   RE: Oktobrke 2010 II
16.9.2010 12:04:47   
jana84
hej!

Ne, nisem spala do zdej...Sm bla danes kar pridna in vstala z budilko ob 7.30...Sva šla z možičkom na "potencialno" parcelo, ker so pršli od elektro podjetja gledat glede elektičnega daljnovoda...IN vse kar so rekli je blo - hja to bo pa bolj težko...Če malo pritisnemo na občino, da bi se vkopalo v zemljo celoten daljnovod, potem ja...Tako ,da upam, da bomo imeli kaj sreče s tem, ker drugače smo še vedno brez parcele...user posted image

no, pol pa sem se ustavla še pr sosedi na kavici in sva čvekale skor dve uri user posted image ...Zdej pa sem pršla domov in prebrala kaj vse ste nablebetale user posted image ...

Mustela: našmu mulčku je njihova kolekcija ful pasala, pa je atopik...Je pa res da je zdej ena posebna linija prav za atopike...Tako, da zdej bom poskusla s tistim šamponom (je neki no) prav za temenca...

Vozički: mi imamo voziček star dve leti, brez problemov uporaben še za kakšnega pamža...In lupinco tudi - jo ima sicer še sestra na posoji, vendar je rekla, da mi jo prištima do takrat ko jo bom rabla...


mala neli in renesme** lepo da pogledata tudi kaj k nama...Če zaupata še kakšen podatek, vaju lahko pridamo na seznam (torej, kdaj imata PDP, katera nosečnost je to, koliko otrok imata že doma, koliko sta stari - mladi, od kje prihajata, kje načrtujeta rodit, kdaj imata naslednje preglede, pa seveda kaj pričakujeta ali bo presenečenje...)


_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
   RE: Oktobrke 2010 II
16.9.2010 12:11:55   
MalaNeli
hehe, lahk zaupam - med mlajšimi 21 let, 1user posted image , koroška, rodit nameravam v SG, nasledn pregled je 20.9., PDP 3.11. aja user posted image bo pa presenečenje.

skor da pobiramo stave za to presenečenje, :)

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
   RE: Oktobrke 2010 II
16.9.2010 12:17:43   
Najki
Aja tole je nas stari voz. Sedez se cisto poleze in vstavi mehka kosara, streha pa prestavi k nogicam, ker ima kosara tam vzglavje. Pa strehica se se podaljsa z dvema podaljskoma. Bo dal pa po moje se veliko otrok cez, ker je uber robusten user posted image . Aja zlaga in odpira se pa z eno roko. Samo teza velikost sta malo zoprni, ma sem gledala vse novejse vozicke in jim fali veliko vec kot temu, edino PP switch bi mi bil uporaben, ker je hkrati ze marela.
user posted image

Jana saj pravim, nam tale mustelin sampon ni palil. Je pa mali tudi atopik. Sej ce ga ima sestra, ga kar probaj, mogoce temenca niso huda, ce pa se ponovijo po enem tednu, pa zribaj s hladilnim. Mi smo ga samo enkrat in temenc ni bilo vec nazaj.

< Sporočilo je popravil Najki -- 16.9.2010 12:20:50 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
   RE: Oktobrke 2010 II
16.9.2010 12:21:12   
Pokora
Kpmk ker cuker maliuser posted image
Mi smo marelo kar uničili, samo smo jo res nenormalno uporabljali. Lani so nam še eno kolo nekaj poškodovali na letalu, pa una guma za nogice gor dat se je odtrgala, tako da je res odslužila svoje.

Luna, meni je trebušček kar hitro uplahnil. Problem je pa bolj z odvečno kožo. Sej se je skrčila nazaj, samo ni bila več isto gladka, našponana. Zdaj pa sploh vprašanje kako se mi bo skrčila nazaj, ker nisem več najmlajša, kar je tudi dejavnik pri krčenju kože.

Jaz pa na obroke pospravljam previjalno mizo. Je polna premajhnih in prevelikih cunj za mulčka. Mal pospravim, grem ležat,... Ne smem pretiravat, da bom jutri lahko prišla.


Je Anju že spraševala kaj je za jutri.
Torej, pofočkajmo se tiste ki nameravamo priti jutri ob 11h na čvek:
Pokora,

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
   RE: Oktobrke 2010 II
16.9.2010 12:26:08   
jana84
najki, meni se tale vaš voziček prav dopade...Sva tud midva dve leti nazaj podobne gledala...No, pol sva se odločla za mal bolj robustnega, oziroma za takega ki ima napihljive gume...
s kakšno hladilno kremo namažeš temenca? a tisto za ritko? Kr mi imamo fulllmalo takih in drugačnih kremic doma - sinko jih praktično ni rabil, razen seveda tiste za njegovo občutljivo kožo...

pokora, ti pa kar lepo počivat, da te ne bodo jutri punce v porodnišnico vozile... user posted image
ja, mene ne bo, sej veste...je mal daleč, pa prevoza nimam, pa tako in drugače...sej me imate itak že tuki do vrh glave z mojim klepetanjem, tam bi me pa kar ven poslale user posted image

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
   RE: Oktobrke 2010 II
16.9.2010 12:32:18   
sasadejan
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Joolz je res en tak iwannahave vozicek, ful lahek in prakticen, ma drag k user posted image .

Moj je lanskoletni model vozička, tako, da ni bil tako drag - 500,00 €


(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
   RE: Oktobrke 2010 II
16.9.2010 12:32:58   
2ursae
Je Anju že spraševala kaj je za jutri.
Torej, pofočkajmo se tiste ki nameravamo priti jutri ob 11h na čvek:
Pokora, 2ursae

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
   RE: Oktobrke 2010 II
16.9.2010 12:33:16   
kpmk
pokora - jst sem bila presenečena, da je marela zdržala 2* letalo in pazi - nič ni bilo polomljeno, skor ne morš verjet
pokora - jst sam upam, da se ne bo htel ta mali cuker v jajčki furat ... hmmm kaj pa user posted image    user posted image user posted image
buši po porodu - pri prvemu sem se na morju že lepo šetala v kopalkah in ko se spomnim da je bilo to pri 3m...hmmm hitro sem izgubila teh +25 kg (skor 30), pa tud buši je bil čist v formi, ni kej user posted image  naredi svoje ... me je pa sedaj pa res strah, ker sem vidla eno strijo (od prej nimam nobene-trkam) in me je kr groza..... upam, samo da bom tudi tokrat hitro izgubila in seveda da mi ne bo bauhi ostal.. ker pol pa res ne bom mela nč za oblečt user posted image user posted image user posted image  mi je kr mal že bad, ko bi kej mela novega,  pa sam upam, da mi bo pol kaj prav.... user posted image user posted image

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
   RE: Oktobrke 2010 II
16.9.2010 12:33:16   
mamamajča
Hej!

Sami lepi vozički!!!!
Tudi jaz komaj čakam, da ga dobimo! Mi je všeč ta prenosna košara, bo lahko kar v njej spal, ko bomo pri mojih.

Nič vas nimam časa brat, nekaj me daje in si najdem ogromno enega dela. Dopoldne po stanovanju, popoldne pa z malim nonostop nekaj, tak da sem kar aktivna.
Me je pa sinoči tako hudo matralo nekaj, da sem šla petnajst do enajst (!!!!) mojima dvema likat in pripravljat, kaj si oblečt te dni, ko me ne bouser posted image
Sem bla 100%, da bom danes zjutraj že šla....
E, pa sem še tu!

POKORA!!!!! Še natanko en mesec do najinega roka. Jaz tak komaj čakam!

Sem že povedala, da mi je hrčolin spet pobegnil? Ne morem verjet, kje se vlači skozi. In sploh nimam kaj naredti, razen da kupim tisto vesoljsko kletko, ki je cela plastična. Pa ne bom, ker ma že ta kletka 3 nadstropja in mu nič ne manjka. Nas pa hodi gledat tu pa tamuser posted image
Saj, proti večeru je pa že fajn lačen in pride....

To je to.... Z user posted image sva šla na pico, končno spet funkcionirava tak kot je treba...

user posted image Mate že spakirano za P? Pa pleničke, kremice, itd., pripravljenje? Jaz še neuser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
   RE: Oktobrke 2010 II
16.9.2010 12:33:19   
sasadejan
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora


Je Anju že spraševala kaj je za jutri.
Torej, pofočkajmo se tiste ki nameravamo priti jutri ob 11h na čvek:
Pokora, sasadejan

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
   RE: Oktobrke 2010 II
16.9.2010 12:34:20   
sasadejan
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Je Anju že spraševala kaj je za jutri.
Torej, pofočkajmo se tiste ki nameravamo priti jutri ob 11h na čvek:
Pokora, 2ursae, sasadejan



(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
FOTO: 13 osupljivih fotografij poroda
Fotografinja Leilani Rogers že skoraj pet let ustvarja fantastične slike poroda in dojenja. Delila je zbirko nekaterih n...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?