|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
14.9.2010 10:54:23   
nenka7
jaz ga morm pa prihranit za mojega dragega, da bo imel kaj v roke vzet, ko bo na veliko častil. ko bomo rodili user posted image se je včeej pogovarjal z mojim trebuščkom, pa kar naenkrat izjavi: mali, daj ven prit, fotr je žejen!! user posted image  user posted image  user posted image sem mislila, da bom dol padla!!!!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
   [Brisano sporočilo]
14.9.2010 10:57:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2727
14.9.2010 10:57:59   
archie
Soncica, joj, te razumem. Jaz sem danes dobila od banke obvestilo, naj si grem kartico zamenjat. da sedaj pa res ne morem vec studentske imet. jaaa, jupi, prav da se mi to se danes rihtat user posted image user posted image

nenka7: user posted image user posted image user posted image tvoj je pa faca!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
14.9.2010 11:24:52   
Jinx
IZVIRNO SPOROČILO: archie

Soncica, joj, te razumem. Jaz sem danes dobila od banke obvestilo, naj si grem kartico zamenjat. da sedaj pa res ne morem vec studentske imet. jaaa, jupi, prav da se mi to se danes rihtat user posted image user posted image

Jaz tudi user posted image user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
14.9.2010 11:29:56   
malecka_mateja
dan!

archie maš zs.

evo mi smo se pa prvič kopaliuser posted image user posted image user posted image kak je blo luštno mali je ful užival. moj pa gre danes v službouser posted image user posted image user posted image mal pa me je strah kako bom sama z dvema sej vem da nebo kaj drugače ampak vseeno. ma sej bomo že kako. moj mali je tudi ponoči postal priden in je samo enkrat tako da je res pridenuser posted image user posted image user posted image  
je pa hvalabogu sončček upam da tako ostane da lhako gremz vzičkom po Tjašo da mi nebo treba v avto in oba iz avta pa v avto... bomo videli.

bejžte že rodit tiste ki ste čez rokuser posted image user posted image user posted image user posted image ko bi le šlo tako neuser posted image user posted image user posted image

tejči kako je pri vas? je kaj ljubosumja? pri nas je malo ljubosumja ko malega dojim. drugače pa je pridna amapk pri dojenju pač malega spredaj ona pa se za mano carta ker leže dojim pa nekako preguramo.
natalija kako si ti? medenica je bolje???
klemcy pa še ni doma lai je že?

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
14.9.2010 11:37:38   
Inčy
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

bejžte že rodit tiste ki ste čez rokuser posted image user posted image user posted image user posted image ko bi le šlo tako neuser posted image user posted image user posted image

Tak ja ... malo reda naredi - mogoče te celo moja pupa res sliši in se končno odloči prit iz trebuščka user posted image user posted image user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
14.9.2010 12:02:05   
janjja

IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

janjja v katero P se hodiš kazat? Če v LJ, se jutri vidiva user posted image  

Ne jaz hodim v Celjsko, a v Lj te tudi pustijo tako dolgo čakat?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2732
14.9.2010 12:07:21   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

katrinka - jaz sem imela pa srečo, moj ta prvi se je dojil (crkljal) v nedogled, tudi na vsake 2 uri po 45 minut, šteto od začetka dojenja. Pa ker so me prve dni napsihirali glede teže, ga nisem upala odklopit in sva tako presedela ure in ure.  Ta drugi se je HB po šolsko najedel v 5-10minutah.user posted image

Danes imam namen (namesto šteng) posesat in pomit po tleh, če me jutri slučajno zadržijo v P. Ampak se mi še ne da vstat izpred računalnika.user posted image

evo pri meni ravno obratno,sej ni bi bilo tezav samo ne morem ta starejse pustit tok cajta sameuser posted image

benika - glede vozickanja se morm jaz se navadit z obema...drugace bi bla takoj zauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2733
14.9.2010 12:21:17   
tannya
Ojla punce,

evo mene po dolgem časuuser posted image . Se mi zdi,da sto let nisem čvekala z vami...Za nazaj verjetno ne bom uspela vse prebrati, pa prosim napišite, če je kaj posebej takega, da moram vedetiuser posted image . Čestitke vse novopečenim mamicam in otročkom. Vidim, da punce še vedno vodijouser posted image .

Z Živo sva prišli v nedeljo domov. Sicer morava hodit na kotrole v P na vsake dva dni, ker ima še vedno zlatenico, ampak upam, da bo kmalu bolje. Sicer pa se kar nekako znajdemo. Živa zelo veliko je in na srečo imam mleka za izvoz. Trenutno se ponoči zbuja na cca dve uri, čez dan pa včasih spi tudi več. Starejša sestrica ima kar krizo, ki se kaže predvsem v slabi volji in užaljenosti za vsako stvar. Upam, da čimprej mine.

Porodno zgodbo vam napišem v naslednjih dneh, ko upam, da ujamemo kakšen ritem.

Sicer pa so v P na oddelku B izredno prijazni (z izjemo ene ali dveh sester) in so zelo lepo skrbeli za nas. Še posebej fajn pa je bilo, da sva bile z Lilchy cimri. Tako cimro, ki ti v P zrihta domače štruklje, ker gre prd tabo domov, si lahko samo želišuser posted image user posted image user posted image .

Lepo se imejte, Tanja

PS: A je že kakšna tema na čvekamo o otrocih pri nas?

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
   [Brisano sporočilo]
14.9.2010 12:21:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu janjja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2735
   [Brisano sporočilo]
14.9.2010 12:25:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tannya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2736
14.9.2010 12:27:02   
sanje2
evo me, jaz sem se odločila za spanje in ne likanje, tako da je za mano ena ura spanja, zdaj sem pa pojedla en pakelček smokjev zraven ko sem vas brala.user posted image user posted image user posted image

sem videla da me je vrglo gor na forum, ker ko sem sporočilo prej potrdila, me je ven zabrisalo,...vsaj ne rabim še vsega enkrat pisat.user posted image user posted image user posted image

archie in brezcopatka: veliko sreče na CR, pa saj bo vse ok

archie in nenka: ko sem vaju zaj brala, da vaju skrbi kako bosta z user posted image , sem se kar na sebe spolnila ko sem bila v prvo noseča,... jaz tudi nisem razumela kam se ženskam tolk mudi it rodit, če so še pred rokom - no zaj pa razumem, ker me zaj v tej nosečnosti vse zaibava; trebuh imam velik tako da se komaj gibljem, slabosti celo nosečnost, zoboboli,... še bi lahk naštevala,...no pa zaj vem da je user posted image  pripravljen za življenje zunaj maternice. v prvo pa nisem imela nobenih resnih problemov, tako da je bilo tudi meni pri miji super bit noseč.
sem pa se ful bala kako bom skrbela za user posted image , kako ga bom držala, hranila itd,.. no pa ni bilo težav. boljše da te ful skrbi, ko pa da si flegma in si misliš ah bo že, ker te potem prej vse preseneti. me pa ni bilo strah poroda, zaj pa vedno bolj mislim nanj, kako bo,... tak da upam da bo vse ok.

povijalne plenice pa imam jaz pripravljene, ker tu v Mb je še baje taka praksa da se mora široko povijat oz. je priporočljivo.
tpmc in malečka mateja sta se mi zdi iz Mb tak da oni dve vesta 100%

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
14.9.2010 12:42:07   
mala
Tannya - super, da si se javilauser posted image ...sem se že spraševala, kako je kaj s tabo. Vidim, da se začenjate navajati na rutino, no upam, da vam čimprej rata. Tudi starejša se bo navadila boš videla samo malo časa bo rabila..tudi mene zanima kako bojo naši sprejeli malčka.
Lepo se rihtajte in res, ko boš imela čas nam napiši svojo porodno zgodbo, vsako z veseljem preberemuser posted image

Lep sončen dan vsem user posted image  in mamicamuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
14.9.2010 12:42:12   
malecka_mateja
sanje pri nas v mb delajo uz kolko in če niso ok je povijanje široko potrebno, če pa so ok pa ni potrebno mapak je odločitev tvoja. mi mamo kolke ok amapk vseeno povijam z zmajčkom in povijalno že zato da mu je bolj toplo zdaj ko so bili mrzli dnevi pa zato da ga je lažje primit... sem tudi tjašo približno 1,5 meseca povijala tako potem sem dala vse vstran. tudi čez noč mi je boljše če je malo vsaj povit.ampak gled odloči se vsaka sama.

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
14.9.2010 12:44:18   
Anonimen
Bejbike, vam sporočam, da TamaraJ tudi že diha v porodni od danes zjutraj:)

Neposredna povezava do sporočila: 2740
14.9.2010 13:07:42   
mala
TamaraJ -  želim ti čimlažji poroduser posted image čakamo na lepe novičkeuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
14.9.2010 13:18:21   
archie
TamaraJ: srecnooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
14.9.2010 13:29:06   
tpmc

IZVIRNO SPOROČILO: sanje2

povijalne plenice pa imam jaz pripravljene, ker tu v Mb je še baje taka praksa da se mora široko povijat oz. je priporočljivo.
tpmc in malečka mateja sta se mi zdi iz Mb tak da oni dve vesta 100%

o ja v mb se povija še na široko. Kar pa je super ali ni? Naša ko se je rodila z 48cm je tako drobna da si ne predstavljam kako bi bilo če bi imela samo pampersko :)
drugače pa tako kot ti je mateja razložila..
jaz bom še povijala en čas tako pol pa bomo vidli kako in kaj.. :)

19. avgust 2010 ob 12:01, ukc Maribor 2730g & 48cm - datum, ki je NAJU za vedno spremenil v NAS.

www.nakupite.me

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
14.9.2010 13:40:45   
bambinca
Hoj bejbe!
Sori, ker se nič ne javljam, ampak imam ta malega poba bolanega in je kar pestrouser posted image
Se bom pa potrudila in na hitro napisala 'porodno zgodbo':

...se je že kar nekaj časa dogajalo...pa smo šli...pred sprejemno smo bile tri, ampak so mene pošibali naprej. Po urejeni birokraciji, curljanju plodovnice in preoblačenju v modno spalno srajco so me prišli iskat za 'urejanje', kar sem jaz do zdaj smatrala za klistir in tega sem se celo veselila, ker me je res tiščalo...no, pa ga tokrat nisem bila deležna, ker sem bila mnogorodka in odprta 4 cm. Po tuširanju so me pošibali direkt v porodno, kjer sem spoznala osebo, ki me bo vodila skozi to lepo dogodivščino- babičarja Anžeta. Takoj mi je bil všeč ( pa ne samo na pogleduser posted image )-vse je povedal po pravici, nič olepševanja. Naredila sva porodni načrt, se dogovorila glede protibolečinskih sredstev in smo štartali. Čeprav sem si želela hoditi, mi je odsvetoval iz istega razloga, kot nisem dobila klistirja. Mirno je sedel ob meni in mi pomagal mimo popadkov. Po parih urah me je pregledal  in glej no glej, bil je še en ovoj s plodovnico ( ni čudno, da mi je brez posledic že tako dolgo po malem kapljalo), odprta pa sem bila 8 cm. Odločil se ga je kar predreti. Potem se je pa začelo 'tisto'. 'Dihat! Pritiskat! Zdaj ne pritiskat! Glavo gor! Spet pritiskat!...'Vedela sem, da mi babičar rešuje presredek in da ga moram poslušat, ampak na koncu sem ga prosila, naj raje vse prereže...ko me je pogledal in rekel: ne Polona, je že zunaj!  Takrat pa kot da bi se nekaj premaknilo, sem zajokala od sreče, olajšanja,...in takoj za mano je zajokala še Zoja! Moja mala princeska!
Nisem se zlagala babičarju, ko sem rekla, da je to sigurno najlepši porod. Bilo je res lepo: ja, je bolelo, ampak če se spomnim za nazaj, sem še vedno navdušena in vsem vam bodočim septemberkam želim podobno izkušnjo! Ko dihaš popadek in ti gre vmes na smeh, ker je nekdo ob tebi povedal noro dobro foro,...pa do takrat, ko se skupaj smejita, ko ti oblači najbolj sexi gate ( mrežaste mislim) user posted image
Ne smem pozabiti povedat, da je bila prisotna tudi študentka, ki je bila ravno tako krasna in je mojega tako okomandirala, da še zdaj ne dojameuser posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
14.9.2010 13:48:02   
malecka_mateja
 tamaraJ držimo bestiuser posted image

bambinca user posted image user posted image user posted image user posted image za tako lepo porodno zgodbo in za hiter in nepozaben poroduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
14.9.2010 13:50:14   
bambinca
no ja,  hiter... važno, da je bil nepozabenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bambinca -- 14.9.2010 13:51:02 >

moje poslanstvo so moji otroci

Neposredna povezava do sporočila: 2746
14.9.2010 14:10:50   
eva2010
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

Bejbike, vam sporočam, da TamaraJ tudi že diha v porodni od danes zjutraj:)

Veliko user posted image  za pomoč ji pošiljam in naj opravi čimbolj hitro in naj bo porod lahek.

Jaz sem pa prej zaspala, samo imam ful probleme, ko se vležem se ni takoj začne vrteti in mi rata slabo user posted image . Mal me je strah, če bom mogla rojevat s temi vrtoglavicami in slabostmi, upam, da se mi umiri.
Sicer imam pa po jutranjem pregledu kar precej rjavega-krvavega izcedka user posted image  in pa take menstrualne bolečine, ne vem ali naj še čakm al kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
14.9.2010 14:25:13   
eva2010
Babmbinca - tvojo porodno je bilo pa lepo brati, upam, da tudi mene čaka podobna zgodbica user posted image user posted image user posted image

Archie in Brezcopatka: veliko sreče na CR, pa saj bo vse ok user posted image user posted image user posted image

Janija - želim ti, da greš  user posted image  čimprej
Inčy - enako tebi user posted image
NiNiBo - pozdravi se čimprej in naj user posted image  počaka, da boš zdrava
Sanje2 - midve sva pa skupaj bruhali,no ti malo prej, kako se pa zdaj počutiš?

Jaz grem še račune mal plačat, da nam kaj ne izklopijo, ko me ne bo user posted image   in TORBO ZA PORODNIŠNICO SI MORAM PRPRAVIT; NE VEM KAJ TOK ODLAŠAM!!!!! user posted image  Že grem, zdaj pa zares....

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
14.9.2010 14:57:17   
sanje2
malečka in tpmc: saj sem si mislila da je tako, men je pri miji tudi pasalo da je široko povita, ker sem jo lažje prijela, ne vem je bolj ziher, ker drugače tak nimaš kaj prijet ko pa je vse tako miceno. sem jo pa do tretjega meseca povijala, po večerih pa sem jo kake dve uri pustila brez, da je mal brcala. samo to je bilo pred petimi leti,..in ja zaj ko je tolko bolj mrzlo, tem malim štručkam verjetno kar paše, da jim je bolj toplo.

eva2010: jaz sem imela včeraj v petih minutah torbo pripravljeno, me je mal prestrašilo vse skupaj...ne bom pa ne vem kaj vse vlačila polek, ker itak ti lahko potem še kaj prinesejo,..

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
14.9.2010 15:03:43   
nadka30
punce en lep pozdrav, mi dve z melanie smo doma , t.z. vas veselo pozdravlja,ko bom imela čas vas bom prebrala za nazaj in pokomentirala.
Iskrene čestitke vsem ki ste že rodile oz še boste. Svoje porodne zgodbe pa rajši ne bom pisala da katero ne mine in ne bo hotela iti rodit in bo rajši na oktober čakalauser posted image user posted image user posted image user posted image , malo heca ne me resno jemat.

Zalcy pokliči me ker sem tvojo številko si zbrisala
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Nakupovanje
patkapatatka

Ko najdeš najlepšo stvar za svojega otroka

gledaš ceno (57%)

kupiš brez nadaljnjega (43%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!