|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
13.9.2010 8:11:59   
krtekxx
No, tko, dobro jutro.
Otroci v vrtcu in šoli. Brita s svečko iz nosu. Sem bila v strašni dilemi kaj narediti. A jo peljati v vrtec ali si kako varstvo zrihtat (mal težko je to v ponedeljek ob 7h zjutraj). Pa mi je vzgojiteljica rekla, da so vsi smrkavi. No, če bo jutri slabše, bo šla v varstvo k babi.
Včeraj je bilo prav super po Bornovi. Ta prvič, da se princesa v ruzaku ni drla.
Dans pa cel dan v LJ.
Sonček, super, da si krstila bajk.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
13.9.2010 8:14:17   
krtekxx
user posted image user posted image user posted image zadnjič sem v eni knjigi brala (Farfala vrjetno tut user posted image ), ko je tip reku, da gre tamalo rajš na policijsko postajo iskat, kot v glasbeno šolo. user posted image user posted image user posted image Sva se ful režala, ker pri nas je tudi nekaj podobnega!! user posted image

Hudo. user posted image Sam tko je, kaj čmo.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
13.9.2010 9:09:06   
symona
Dobro jutro in ena user posted image za vse.
Kak ste preživeli vikend? Mi smo hodili v dolino winetu (štajerke mislim, da veste kje je to), mali dve sta se igrali na igralih, zraven je jezero,  tak da smo celo popoldne preživeli zunaj v naravi.
Farfala, kak ste se imeli v toplicah?
Zvezdica, se mi zdi, da si ti enkrat pisala, da si imela aritmijo ali jo še imaš. Kaj si imela kake tablete za uravnavanje? Ker meni se je začela dogajati zadnjih 14 dni, mislim, da skoraj vsak dan, in ko mi začne nabijati pač vzamem pol tablete (ki sem jih dobila v nosečnosti, ker mi je srce malo nabijalo zaradi ščitnice). Zdaj pa ne vem ali je to od ščitnice ali pa kaj drugega. Sem se kar naročila na pregled za ščitnico in kardiologu.
Se še vam kasneje kaj oglasim, sem v službi. Lep dan.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 9:20:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 2279
13.9.2010 11:08:22   
nina166
Dan!

Preživeli smo lep vikend. V soboto smo bli na dveh obiskih, v nedeljo pa smo šli že zjutraj v zoo in smo se spet cel dan potepali...otroka sta ful uživala, midva pa tudi. Danes pa spet dela čez glavo.

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke, da se čimprej pozdravijo

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
13.9.2010 14:20:27   
farfala
Oj!

Mi smo se imeli v toplicah fantastično!user posted image Nov, lep hotel, velika prostorna soba, lepo opremljena, fajn bazeni, mali spal 2x na dan, nič več driske, vročine.user posted image Kar prehitro je minilo, čeprav se meni običajno v hotelu kar vleče, no 2 ali 3 dni je kar OK. Ko bo pa vse dokončano bo pa sploh oh in ahuser posted image

symona kje ste to vi? a se greste večkrat tja kopat?

Lovro je pa pravi frajer ,kakšen besedni zakladuser posted image user posted image , laringitis je pa pravo sranje, a si se zelo ustrašila sonček? Jaz bi se že, posebej, ker ne poznam tega.

ploha to je knjiga o mladem paru s 3letno punčko, ona dobi smrtno nevarno bolezen in pisatelj opisuje, kako on doživlja bolezen in kako se (ne)uspešno sooča z njo. Ampak ni klasično zatežena zgodba, tud smejiš se včasih zraven (ne jancci?),zanimivo no, malo drugače.

zvezdica našemu so se pa trojke ustavile, zgoraj že kukajo ven, spodaj pa še nič

mimi in kje si kupila sirotko? Dobro si se to spomnilauser posted image  A Špela je ni pila?

< Sporočilo je popravil farfala -- 13.9.2010 14:23:27 >

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
13.9.2010 14:57:20   
symona
Farfala, mi se hodimo dostikrat tja kopat, sigurno enkrat mesečno. Nimam pa nobene ideje, kam bi mi šli za vikend, v katere toplice?
Danes pa je tak zaspan dan, bi kat stoje zaspala. Me je tak zdelalo to, ko luciji dajem ospen na 8 ur, ob 3. tjutraj sem ji ga še dala, ob 6. pa vstanem za v službo.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
13.9.2010 15:22:30   
Zvezdica
i smo se imeli v toplicah fantastično!user posted image Nov, lep hotel, velika prostorna soba, lepo opremljena, fajn bazeni, mali spal 2x na dan, nič več driske, vročine.user posted image Kar prehitro je minilo, čeprav se meni običajno v hotelu kar vleče, no 2 ali 3 dni je kar OK. Ko bo pa vse dokončano bo pa sploh oh in ahuser posted image

si mi kar dala malo pozitivne energijeuser posted image . super da ste se imeli fajn.

Farfala, naslov knjige?

Za vse bolančke pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma celo životinjsko carstvo za boljše počutjeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
13.9.2010 15:37:26   
Zvezdica
i nas smo tudi anti, čeprav moj misli, da nekaj obvlada, pa kao geni pa to.user posted image

niia a dej nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 2284
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 18:01:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2285
13.9.2010 18:52:47   
symona
Uf, kak nimam rada takega deževnega vremena. Mali dve sta sitni, jaz pa zaspana in komaj čakam, da ju spravim spat in grem tudi jaz v ležeči položaj.
Mi bomo tudi v kratkem šli nekam v toplice, sem pri novicah imela tri iste znake in sem dobla bon za 100,00 ojrov v turistični agenciji mholidays. Tak, da komaj čakam, da nekam pičimo za vikend.
Marta, če se bote štajerke doble za vikend, se vam pridruživa z amadejo.
zvezdica, imaš zs.

Neposredna povezava do sporočila: 2286
13.9.2010 19:15:59   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

i smo se imeli v toplicah fantastično!user posted image Nov, lep hotel, velika prostorna soba, lepo opremljena, fajn bazeni, mali spal 2x na dan, nič več driske, vročine.user posted image Kar prehitro je minilo, čeprav se meni običajno v hotelu kar vleče, no 2 ali 3 dni je kar OK. Ko bo pa vse dokončano bo pa sploh oh in ahuser posted image

si mi kar dala malo pozitivne energijeuser posted image . super da ste se imeli fajn.

me veseliuser posted image

Farfala, naslov knjige?

Pride ženska k zdravniku...

Za vse bolančke pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma celo životinjsko carstvo za boljše počutjeuser posted image

če pa to ne bo pomagalo potem pa res ne vem, kaj bouser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
13.9.2010 19:17:57   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: niia

farfala, meni bi se tudi prileglo tako lenarjenje. No, mogoče bo kmalu na vidiku. Kje ste bili, nisem zasledila?

Bioterme - Mala Nedelja

Farfala, naslov knjige?

Mislim, da je govora o Kluunovi uspešnici Pride ženska k zdravniku, nadaljevanje pa je vdovec. Priporočam prvo knjigo.

Ja, berem zdaj Vdovec (čist je zabluzo)

Naš tamalček pa spet kuha.user posted image

eh, že spetuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2288
13.9.2010 21:01:30   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: symona

Marta, če se bote štajerke doble za vikend, se vam pridruživa z amadejo.

Jaz z veseljem, morajo še druge povedat.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
13.9.2010 21:09:20   
Zvezdica

Naš tamalček pa spet kuha.user posted image

eh nouser posted image da bo čimprej bolje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš je bil zjutraj malček bolj topel k ponavadi pa je doma ostal. Ampak ni hujšega razen to da mu iz ust teče tolk..  da je skoz moker. Zdaj že dobro uro spi, je bil tako živahen danes...skor bolj kot ponavadi.
Jutri grem iskat ti dve knjigi, zdaj sem v managmentu - bedauser posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 2290
13.9.2010 21:39:35   
mimi30
Štajerke (Farfala, Mimi,...) in ostale zainteresirane a bi se kaj dobile?

velja...ta teden čet. ali pet. ....kako bo čas in odvisno od vremena kjeuser posted image ...aha, vidim da je želja čez vikend...ja nič zmente se

mimi, se priporočam za info glede teh kapsul, če res kaj pomagajo:)

ronja, čakam na odgovor kolegice...sem poslala sms...jaz jih nisem preiskusla, ona jih je na svoji punčki, ker je bila eno obdobje na antibiotikih in pravi da delujejo

Smo šli s kolesi in sta malidve spet uživali v prikoliciuser posted image .

ronja, kaj med vožnjo nikol ne pride do tega da se začneta kaj bockat in je treba red delat?

mimi, ka je to za ena reč? in kje se kupi? mi bi tokar rabili zadnje čase.

zvezdica, sem ti hotela že prej odgovorit na ZS pa sem pozabila, oprosti....upam, da bo pomagalo....malo zna pečt, ker je mal nižji pH...jaz sem dala eno žličko vode in eno žlico sirotke in z vatico umila

Tura uspela. Utrujena, a zadovoljna.

sonček user posted image ...zdaj, ko si vidla kak je mega te bo ziher še bolj vleklo in je naslednja tura zelo blizuuser posted image

Smo čist anti, čeprav ji vseen mal pojem. Kar bo, pa bo. user posted image

jancci, user posted image user posted image user posted image pazi sam da ne bo imela sprijen glasbeni okususer posted image ...no če posluša pravo muzko bo tud okuser posted image

danes zvečer pa je O zakuhal, ponoči je bila veselica, sva z mojim čisto neprespana (on je šel tak v službo), jaz pa domauser posted image

niia, user posted image user posted image user posted image božčki

farfala, ne ni pila, po moje mi tud ne bi ratalo da bi

včeraj dopoldan bili na Pohorju....z gondolo gor in potem tam malo peš do stolpa, je prav pasalo, sploh martinčkanje na vrhu....popoldan pa sem po dveh letih obula rolerje, dobro da sem že pozabla kak me ožulijo na gležnjihuser posted image

spekla sem pecivouser posted image ....zdajle grem pa mojga zbudit, da ga proba

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
13.9.2010 21:56:06   
ronja
ronja, kaj med vožnjo nikol ne pride do tega da se začneta kaj bockat in je treba red delat?

Ne, zaenkrat hvalabogu še ni prišlo do česa takega. Res, da še nismo šli na neke večurne ture, v glavnem se vozimo kake pol ure skup, več po moje še nismo bili v 1 kosu in jima je še zanimivo ven gledat, pa potem mata flašo  oz. en moj bidon sta si prisvojili in si ga podajata sem pa tja, pa kako igračko mata not, kadar vem, da bomo dolgo...
No, saj tudi na splošno se imata zelo radi in se znata kar zmenit, sem prav ponosna nanju! Jasno, da bi kdaj (beri vsak dan n-krat) obe naenkrat isto igračko, ampak se da kar lepo zmenit. Včasih jima moram povedat, kako se lepo zmeni, včasih pa že sami znata:) Tam, kjer jima je pa všeč (zunaj, pa v prikolici, pa na izletih...) sta pa res cukra: nikoli nobenih kreganj, pa pričkanj. Se kar dogovorita, sami, brez mojega vmešavanja in brez dretja.

Se mi zdi, da si obe znata popustit: recimo zdaj je strašno popularen Garfild (plišasta igračka, ki sta jo sfehtali pri bratu, da jima jo je dal;) In bi ga obe skoz meli. Potem ga ena ima in se gremo, da mora druga lepo prosit, če ga lahko dobi. In potem ga druga da in takoj spet prosi, če ga dobi in tako si ga lahko x-krat zamenjata v eni minuti, ampak ni pa ne joka, ne krega (beri: mami zadovoljnauser posted image ).

In Ronja že ve, kako rešujemo oz. kaj navadno rečem in ji kar sama reče: "Reci prosim, Lejla, pa ti bom dala" in potem tamala pokaže z rokicama prosim in ji ga Ronja da. In potem reče Ronja prosim Lejli in ji ga ona da. Pa včasih vidiš, da en otrok še ni pripravljen takoj spustit igrače, pa najdeš kompromis: recimo: "daj pelji Garfilda na sprehod in na obisk do Ronje." In Ronja takoj skapira in čeprav je bila zraven Lejle, gre v drugo sobo, pa počaka, da se Lejla primaje z Garfildom in ji ga vsa srečna da - ker Garfild je šel na obisk, tu ne gre za premoč in potem je vse ok. (ali obratno, če se pač Ronja ne more takoj poslovit od njega) Tak nekak doma rešujemo in tako se potem tudi sami zmenita. Kadar se ne da, se pa Lejla zajoka ali Ronja pritoži: "mami, Lejla mi ne da..." in potem skup najdeva finto, da Lejlo prepričava, hehe. Ampak v prikolici pa se res še ni zgodilo, jima je še tako nova ali pa na splošno tako všeč, pa še včasih Lejla not zaspi, tako da res ni bilo še nikoli niti najmanjšega problema. Vse, kar se sliši ven, je smehuser posted image .

Me pa Ronja v prikolici ves čas sproti informira: "Mami, Lejla je začorila", "Mami, Lejli je spet šla čelada na učke" (ima najmanjšo možno čelado, čist zategnjeno, samo ji vseeno ne stoji tako trdo gor, da ji ne bi zlezla preveč naprej - je ok, če ima spodaj kapo, no, saj to bo zdaj vedno pogosteje - brrrr).

Ma, res je zakon ta prikolica! Zdaj, ko so vsi pasovi naštimani in sem že zverzirana, v sestavljanju (iz vozička v prikolico in nazaj), mi gre že prav dobro! Upam, da bova kmalu odkrila kake daljše peš/kolesarske poti (po cestah si zaenkrat še ne upam), da bomo lahko šli na kak daljši izlet. Je pa fajn to, ker otroka not sedita tako komot, da tudi spita not komot - kot v vozičku pač. Na kolesarskem sedežu je to precej bolj neudobno (kar je bilo grozno pri Ronji, ker je TAKOJ zaspala, čim si jo dal na bicikel - sicer nikoli, gor pa takoj! in to vedno! Smo se zapeljali izpred bloka, pa predno sva do ceste prišla (20 metrov), je že spala!!! In potem se ne more nikamor naslonit in je res težko. lejla zdaj tudi dostikrat zaspi v prikolici, samo tu to ni tak problem, ker se nasloni, pa je).

No, zdaj bi pa radi šli še kampirat (to bi bilo nekaj zate, khurde!), samo nas ves čas nekaj zeza: ali zdravje oz. pomanjkanje le tega (najprej jaz pa moji problemi, ta vikend je pa Ronja nekaj kašljala...), ali pa vreme (tega verjetno ni treba komentirat, ker tako deževnega poletja pa res ne pričakuješ... Vseeno upam, da nam še rata.

Zdaj grem pa pečt user posted image in mafine, ker jutri Ronja praznuje rd s prijatelji. Sem ravno vabila končala. Bo pa vse tako princeska-zmaj-vile... varianta. Tako si je želela. Bo dobila torto, kjer bo princeska jezdila zmaja, upam, da mi ratauser posted image , držite pesti! Torta bo seveda čokoladna, mafini pa slivovi. Pa še precej ostalega mam za naredit, ker mam seveda tako za ene 50 rojstnih dni idej na to temouser posted image . Nekje se bom ustavila (verjetno ob 8h zjutraj, ko bo treba v vrtec, heheuser posted image ) Ampak se bom jutri naspala, sem si že obljubila, se učimuser posted image .

< Sporočilo je popravil ronja -- 13.9.2010 22:05:36 >

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
14.9.2010 7:44:06   
Jancci

jancci, kdaj imaš ti točno rok?

8.12.2010

Ronja nam je tut prikolica zakon. Samo, da jo privlečemo iz garaže tamala že not leze. Pa itak vedno zaspi notri. Bi pa bilo fino, če bi se tut te zice dal kej bolj poležat, ker v bistvu čist sedi. Mi gremo povsod z njo. Letos sta bila na Jezerskem, na Bledu, okolica KR, Medvode...ima tut notri par igrač, kake piškote, za pit.. pa ven gleda in ji je prav všeč. Pa zdi se mi veliko bolj varno kot sedež. Tista zastavica se ful fajn vidi. Letos se bolj z avtom vozim zadaj, pa sem vidla da je ful opazna. Drugo leto bo pa tut fino, ker je za dva, pa bomo še dojenčka not namontiral. user posted image
Lepo, da sta tvoji punci prijateljici. user posted image Čez nekaj let se bosta mal tepli, tko kot sva se mi2 s sestro, no samo zdej sva pa spet ql. user posted image

Farfala a pol Vdovec ni tok fajn? Sem si rekla, da jo bom prebrala, pa ne vem pol če bi jo ??  Fajn za toplice!! Paše mal odklopa.

Niia user posted image za O.

Mimi a maš dopust, da tako veselo pohajkujete okoli? A veš, da še nikoli nisem bila na Pohorju user posted image   Katastrofa. Bo treba zadevo popravit.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

Neposredna povezava do sporočila: 2293
14.9.2010 9:18:38   
Zvezdica
Jutro

Mimi, hvala :) Nam že pomaga ta rečuser posted image

Punce, kaj naj naredim s 5 kg sliv? Marmelado bom kuhala, to je jasno, sam 5 kg marmelade ne pojemo v 5ih letih.
A zmrznit se dajo?

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
14.9.2010 9:42:35   
Jancci
A zmrznit se dajo?

Dajo. Pa potem mal kompotke kuhaš. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
14.9.2010 10:23:27   
krtekxx
Ploha, včeraj sem ti poslala ZS za vsak slučaj, če ga nisi dobila.
Ronja, Jancci, ja fajn, da otroci uživajo v prikolicah. Mi2 sva se na koncu odločila, da je ne nabavimo, saj sva prevelika EGO-ta in na kolesarske ture raje hodiva sama kot pa z otroki. Na kake kratke okoli doma hodimo skupaj, fanta sta že sama dobra kolesarja, punca je pa v sedežu. Imamo pa še trailgatorja, ki smo ga lani za fanta kar uporabljali - pa tudi že polomili, saj ni dimenzioniran za naše traile. Drugače je pa včeraj B dobila res mini poganjalček in sedaj že koraka z njim.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
14.9.2010 10:30:25   
ronja
jancci, a vi to po glavnih cestah kolearite - mislim takih brez kolesarske? Mene je to še malo strah... Kako pa izgleda - kako ljudje prehitevajo (ker mene dostikrat kdo hoče snet, pa niti prikolice nimam... - tu kar pičijo od zooja proti mestu...) Je pa res, da so bili ljudje previdnejši, ko sem imela na kolesu otroški sedež, mogoče je isto s prikolico? Daj, poročaj malo, kje kolesarite? ker midva bi tudi, samo naju je mal strah za tamali... Saj una zastavica se res fajn vidi, samo vseeno še nisem ziher. Daj malo več povej, pliz.

Ja, upam, da se ne bosta preveč kregali. Midva z bratom sva se kot mala precej, samo je bil on takrat čisto druga oseba. Zdaj se imava pa zelo radauser posted image . S sestro sva si bili pa ful blizu, ko sem bila čisto mala, čim je pa šla ona v SŠ, je iblo pa konec - in je tako bolj ali manj ostalo.

zvezdica, slive jasno da lahko zmrzneš (samo izkoščiči jih prej), pa potem sredi zime narediš slivove cmoke - njami! Ali pa jih posušiš,če res ne veš, kaj z njimi in imaš v zmrzovalniku polno. Kako kilo ali dve porabiš tudi s slivovim pecivom, jaz sem včeraj naredila recimo slivove mafine, samo tam porabiš samo pol kile.

krtexx, mi smo avgusta kupili lesenega poganjalčka za naši punci, samo je Lejla še premala, čeprav je naštiman na najnižje sedišče. Malo mora še zrast. Je pa obema zelo všeč, res fajn pogruntavščina! Smo pa zadnjič na otroškem bazarju videli enega, ki je celo Lejli prav (ker sicer baje ne delajo za tako male), samo sem pozabila pogledat, kaj za ena trgovinauser posted image V bc nimajo tako malih, smo vse sprobali zadnjič.user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
14.9.2010 10:37:20   
petra88
A zmrznit se dajo?

Dajo. Pa potem mal kompotke kuhaš. user posted image

al pa daš v knedlne ko/če jih delaš. user posted image

živjo! mi smo slabo spali, gresta davidu spodnji trojki ven in je celo noč jokcal. zjutraj ko smo vstali je bil pa tak jok.... nevem no, ga mora res bolet bošček.

moram peljat Davida v varstvo zdej, ker ta teden popoldne delam. uživajte

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
14.9.2010 10:59:14   
ronja
saj sva prevelika EGO-ta in na kolesarske ture raje hodiva sama kot pa z otroki

hehe, tega se bom morala mal od tebe naučituser posted image

Aja, sicer pa: v službi je trenutno zatišje, ker nimam veliko živali (se bo pa to hvalabogu kmalu spremenilo, jih je že ful novih in sem vsa happy:) in tako sem včeraj šla pol ure prej domovuser posted image . In sem šla po lepši (daljši) poti nazaj in grem mimo glasbene šole in me samo prešine: "ustavi!". Grem not, najdem svojega "tovariša" (jaz sem začela to glasbeno, ko so bili še tovariši, zdaj ga kličem po imenu, ker mu je tako najbolj všeč, samo tega pa verjetno ne smem tud gor napisat, tako da bo kar tovarišuser posted image ) in se zmeniva, da pridem čez kakih 14 dni k njemu po snov, pa da dorečeva eno uro (ko se mu bojo vsi njegovi službeni (mene ma privat) pošlihtali po urniku). sem ful vesela! To sem si res želela in kitaro res rabim, brez glasbe sem jaz mrzla! To je moja droga - sem bila zdaj kar nekaj časa brez, pa sem zadnjič ugotovila, da mi je to ful manjkalo! Tako da grem nazaj,pa da še ta zadnji, 10. letnik spacam (to je kao srednja šola - samo praktični del).

Danes bom tudi šla prej, da bom zrihtala do konca za Ronjino praznovanje. V službi sem kar nekaj naredila, čeprav sem res ornk neprespana in čeprav ne bom dolgo tu, bom očitno izpolnila svojo "kvoto" (ki si jo sama zastavim - samo se mi zdi, da bi bilo lažje, če bi mi jo kdo drug;).
Doma je spečeno že precej (mafini in torta in lučke so tudi narejene), še kake slanarije naredim, pa mam hrano zrihtano.
Ostalo pa še ni narejeno, samo imam pa stvari na kupu in to je glavno delo. Bom videla, koliko mi bo ratalo. Držite pesti, da bi vsi 4je povabljeni prišli in da bi jim bilo všeč in da bi Ronja fuuuul uživalauser posted image . No, saj malo je že med pripravami - a to šteje?user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
14.9.2010 12:41:51   
Najki
Nazaj iz Umaga. Vikend je bil soncen, petek je bilo se nekaj oblacno in je pihalo, ma potem je bilo z vsakim dnem lepse in v ponedeljek me je ze ozgalo po obrazu user posted image . Bi bilo za ostati se par dni in voda se je ravno prav otoplila. Res lusno. Sem spakirala stvari za kopanje v notranjem bazenu in burjo, potem sem pa zvisela brez plaznih oblekic user posted image . Se faktorja nisem imela s sabo user posted image . Sam je bilo res lusno in JM je skos kopal po mivki al pa tekal po mivkasti plitvini, ni bilo ne hladno ne vroce, ravno prav, bi sla kar se malo nazaj. Aja samo tigrasti komarji pa.... noge imam popikane od kolen do podplatov, se vedno srbi k user posted image , gleznji so kar otekli od pikov... Nenormalno.

krtexx js mam enga mulcka pa ne pridem na cisto v bajti user posted image .

soncek kako laringitis, se je umiril? a so se ze zaceli user posted image ? Imej ga na hladnem zraku, ce lahko, mu bo olajsalo dihanje. Mi smo ga imeli pozimi, pa smo ga sam vn dali, zdej je pa se ful toplo... Pa dobil je mislim da steroide v obliki inhalacije in ventolin, se ne spomnim cisto dobro, smo ga tudi dezurnemu vlekli sredi noci. Mu je pa res zelo olajsalo, ce je bil samo 5 minut na zimskem zraku, ker mu je ful oteklina splahnela.

ronja sozalje za sodelavca user posted image in za sodelavce, ki vas zapuscajo.

user posted image katere skibucke ali skornje za sneg proporocate?user posted image

JMja sem zadnjic vprasala kje je dojencek, pa je pokazal na svoj trebuscek, pa sem rekla naj da dojencku lupcka in se je probal lupcknit na svoj trebuscek user posted image . Sem pa ta vikend pogruntala, da je njegovo cebljanje vcasih opis dogodkov tistega dne. V soboto sta sla z babi na sprehod po rivi in mu je odletela kapa v morje in se je babi vlegla na tla, da bi jo ujela. Pa je mala ceblja prisel domov in mi pol ure razlagal o babi, kapi, morju, padcu in se demonstriral z metanjem na rito. Potem sem sele dojela, da mi razlaga ta dogodek. Pa vceraj je ociju razlagal, kako smo peljali avto pod tus. Ga bom morala bolj pozorno poslusat, ker ce ne poznas dogodka, je vse kitajscina.

Danes sem opazila, da ima med.over.net prostore v nasi hisi, Pusenjak pa zivi v isti hisi, kjer je nasa racunovodska firma user posted image .

Jancci nas tudi sortira smeti, sam to je zacel ze okoli enega leta in se niti ne spomnm kako. Se manj mi je jasno, kako prepozna smet, jo pobere in nese v smetnjak. Najde pa smetnjak se v tuji hisi. Do sedaj se ni vrgel napacne stvari v kanto user posted image .

symona kako pa zacutis aritmijo?

Ful vas ima se vedno bolancke doma in se nekaj je novih, upam da se hitro poazdravite pa da bo vsaj mesec ali dva mir, pred zimskim navalom viroz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Js se kar trkam, da je nas zdrav, ne vem kdaj je nazadnje zdrzal tako dolgo, pa da je hodil v vrtec.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.