|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
15.9.2010 8:18:10   
matcar
Jutro!

Malečki v šoli in vrtcih,jaz pa navali narode na pospravljanje.Imam 7 strojev perila za pospravit,eden pa se zdaj suši.Pa še ena 2 sta za oprat.user posted image Pa še menzo sem dobla in me taaaak mantra,da groza.Bo zgleda huda tokrat,ker me je že 3 dni zdaj ful mantralo,pa še je ni blo sploh. Grrrrr!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
15.9.2010 8:19:58   
tasa_m
matcar si fraj danes? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da te ne matra ta rdeča teta preveč.
Jaz sem tud zdaj kofe spila, zdaj pa veselo na delo...likanje. O,jeeaaah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
15.9.2010 8:47:11   
rina22
jutro user posted image

tasa, sta z Lijo kaj bolje? Midve bova danes verjetno res prišli v mesto, ker sva bolje, oz. T je bolje, za mene je pa tak vseeno user posted image Tak, da če bosta kje okoli, mi javiuser posted image Mojo tel tak maš, ne? Ne vem, kak dolgo maš ti dopust? ker midve danes probame bus, pol pa bove tak mobilne user posted image joj sem jaz butasta - kompliciram 100 na urouser posted image s tem busom user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
15.9.2010 8:49:13   
rina22
dajte mi to rečt tiste, ki se/ste se vozile z busom - ste voziček zložle prej, ko ste šle gor, ali ste user posted image peljale gor v vozičku? je to sploh možno izvedljivo? se opravičujem, da mam taka banalna vprašanja, ampak z busom se nikoli nisem rabla vozit, ker sem vedno mela fax in mesto pred nosomuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
15.9.2010 9:01:24   
Sacherca

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

dajte mi to rečt tiste, ki se/ste se vozile z busom - ste voziček zložle prej, ko ste šle gor, ali ste user posted image peljale gor v vozičku? je to sploh možno izvedljivo? se opravičujem, da mam taka banalna vprašanja, ampak z busom se nikoli nisem rabla vozit, ker sem vedno mela fax in mesto pred nosomuser posted image

Odvisno na kateri bus bos naletela.Eni so taksni,ki so primerni za vozicke in lahko gres direkt gor.Ti obicajni pa so kar storasti za vozicek,bo bolje,da ga prej zlozis.Moje mnenje,ker nimam pojma na kak avtobus bos naletela,a bo gneca al ne user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
15.9.2010 9:02:35   
Sacherca
za matcar in taso user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
15.9.2010 9:14:32   
rina22
sacherca, hvala za nasvet user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
15.9.2010 9:37:10   
elevitka
DAN!

uživam še zadnje dneve dopusta!

Otrok v vrtcu, men pa dolgčas doma- sem se odvadila miru in tišine...če boste kaj hodile na kofe... bi se vam pridružila, tja do 14 ure, potem grem po falota v vrtec!

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
15.9.2010 9:42:02   
elevitka
Tasa... ti si pa Lijo fajn spitala in za uhe vlekla.... matr je cela baba že :))) user posted image user posted image user posted image za mere!

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
15.9.2010 9:53:45   
arabela*
Jutrouser posted image

Nič posebnega pri nas....bila že pridna...po opravkih(staninvest, sklad..), vrtec....zdaj pa sem si zajtrk privoščla in kavico spijemuser posted image

fajn sonček malo.....potem spet misli bit deževjeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
15.9.2010 10:28:02   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

matcar si fraj danes? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da te ne matra ta rdeča teta preveč.
Jaz sem tud zdaj kofe spila, zdaj pa veselo na delo...likanje. O,jeeaaah user posted image user posted image user posted image

Ja,sem fraj,ju3 pa sem spet od 6-14.V petek pa spet fraj.user posted image user posted image user posted image Pa danes je ena na novo spet prišla!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
15.9.2010 10:31:11   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

DAN!

Otrok v vrtcu, men pa dolgčas doma- sem se odvadila miru in tišine...če boste kaj hodile na kofe... bi se vam pridružila, tja do 14 ure, potem grem po falota v vrtec!
Danes jaz ziher ne bom sfolgala.Lahko pa bi se za petek zmenle dopoldan,če je katera fraj,me tak smo,ko so lauženki v vrtcih!user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
15.9.2010 10:31:53   
matcar
Grem pa popoldan z Maksom k P,da ga da na preglede in preiskave.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
15.9.2010 10:36:37   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Grem pa popoldan z Maksom k P,da ga da na preglede in preiskave.user posted image

fajn porihtajtauser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
15.9.2010 10:36:58   
arabela*
grema z M malo na balkon....na zrakuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
15.9.2010 10:59:11   
tasa_m
Rina... jaz sem tak pač,. Lija še prehlajena ampak bo. Dobive pa midve danes obisk (mama+brat +seka so se mi napovedali okoli 12h ) tak da se slišima za kak drug dan. Okej? Daj mi pišlji še enkrat cifro na ZS ker sem dobila nov gsm in ne vem če še te mam shranjeno user posted image

Aja, pa ko sma midve z Lijo šle na busa, sem šla kuj z vozičkom normalno gor. Ampak sem imela take čudne ludi na busu da mi ni niti eden pomagal vozička dol dat..pol se je ena starejša gospa ponudla da mi pomaga, medtem ko pa so drugi dost mlajši od nje sedeli pa gledali. O vozniku pa raje nebi...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
15.9.2010 11:00:20   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

grema z M malo na balkon....na zrakuser posted image
user posted image
ven se spravita, kaki lepi sonček je! user posted image

Jaz sem glih iz sprehoda pa kavice s sosedo prišla. Me je ujela, ko sem že htela proti bloku šibnit pa me na kofe povabla. Zunaj je prav božansko.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
15.9.2010 11:00:35   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
15.9.2010 11:01:04   
tasa_m

DAN!

No, moje gsm cifre pa nimaš a ne?
Dobro, dobro... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
15.9.2010 11:01:18   
tasa_m
Tak zdaj pa grem pucat dalje... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
15.9.2010 11:31:16   
arabela*

ven se spravita, kaki lepi sonček je! user posted image

ma ni mi spet ven zdaj za hodit, pa potem, ko grema po A spet....user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
15.9.2010 12:10:35   
elevitka

DAN!

No, moje gsm cifre pa nimaš a ne?
Dobro, dobro... user posted image user posted image user posted image

sem mislila da sta še buleniii :) pa nisem htela gnjavit.... ju3 maš kaj cajta dopoldan?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
15.9.2010 12:13:33   
Lenči_
hojla Mariborčanke :)

Vidim, da so vaši škrateki tudi bolani. Naša Maruška je fasala 6 otroško. Vročina 3 dni, zdaj pa cela pikasta. Smo šli danes k P. Nadomeščal jo je nek stari P, ki je sploh ni pogledal. Samo po pikicah sodeč in tem, kaj sem mu povedala o simptomih je določil 6. otroško. Upam, da je pravilno "trofo" user posted image in da ni kaj hujšega. Moj user posted image tud leži doma ves bolan. Upam, da bo čim prej mimo in da bomo lahko šli kaj ven, ko so taki lepi dnevi.

Vsem bolanim pa user posted image user posted image user posted image , da bodo čim prej zdravi!

lep sončen dan!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
15.9.2010 12:53:51   
katy83
današnja noč pa katastrofa od katastrofuser posted image
Okoli 2-eh se je Timotej zbudil, pa sem mu dudo dala je nazaj zaspal, potem pa vsakih 15 minut neko cmihanje, in sem ga k sebi vzela (hvala bogu) in do jutra ni prav zaspala, jaz pa tudi ne, pa še dragi je tak smrčal. user posted image No in ko končno zaspim, pa čutim da se nekaj preveč postelja miga, pa pogledam in mali na sredini postelje veselo kravice pase. user posted image No in potem okoli 8-ih pa je zaspal ta naš pubec, z mano vred in sva spala do 11-ih, ampak to ni način. Pa sem gledala, če bi ga kaj zobki jezli, pa nič ni videt. user posted image
Jaz sem zdaj zajtrk pojedlauser posted image , Timotej pa spet spi.

danes me spet čakajo gore likanja, pa poletne cote bi rada malo skupaj spravla, ker jih tak več ne bom nosla glede na vreme. user posted image

aja, pa še to kar sem spala, sem imela take sanjeuser posted image user posted image user posted image . sem sanjala, da je bila Timotejeva prva beseda: "enopomenske besede" Od kod meni to? user posted image user posted image user posted image

Lenči, tebe pa že dolgo ni bilo k nam na forum, se motim? No, želim vam da se Maruška čimprej pozdravi.
Nasplošno, vsem veliko user posted image za čimprejšnja okrevanja. user posted image

matcar, fajn porihtajta z Maksomuser posted image

elevitka, ti kr verjamem, da ti je dolgčas, ko si zdaj bla navajena non stop na maleckega

rina, upam, da boš uspešno izvedla misijo bususer posted image . Če bi jaz zdaj mogla it na bus s tamalim, bi bla podobna vprašanja tu gor. user posted image   pa hvala za vzpodbudne besede glede preiskave, upam, da nama rata 4 ure brez hrane. user posted image

tako, bejbe, grem si pripravit za likanje, pa že kr začet dokler še mali spi.
lep dan

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
15.9.2010 13:10:16   
tasa_m
Lenči_ saj če ima 6.otroško bolezen in je že pikasta lahko kamot greta ven. Sploh nista več kužni. Tak ga hitro ven, na sonček user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?