|
RE: Mariborčanke, 13. del 15.9.2010 12:53:51
|
|
|
|
katy83
|
današnja noč pa katastrofa od katastrof Okoli 2-eh se je Timotej zbudil, pa sem mu dudo dala je nazaj zaspal, potem pa vsakih 15 minut neko cmihanje, in sem ga k sebi vzela (hvala bogu) in do jutra ni prav zaspala, jaz pa tudi ne, pa še dragi je tak smrčal. No in ko končno zaspim, pa čutim da se nekaj preveč postelja miga, pa pogledam in mali na sredini postelje veselo kravice pase. No in potem okoli 8-ih pa je zaspal ta naš pubec, z mano vred in sva spala do 11-ih, ampak to ni način. Pa sem gledala, če bi ga kaj zobki jezli, pa nič ni videt. Jaz sem zdaj zajtrk pojedla , Timotej pa spet spi. danes me spet čakajo gore likanja, pa poletne cote bi rada malo skupaj spravla, ker jih tak več ne bom nosla glede na vreme. aja, pa še to kar sem spala, sem imela take sanje . sem sanjala, da je bila Timotejeva prva beseda: "enopomenske besede" Od kod meni to? Lenči, tebe pa že dolgo ni bilo k nam na forum, se motim? No, želim vam da se Maruška čimprej pozdravi. Nasplošno, vsem veliko za čimprejšnja okrevanja. matcar, fajn porihtajta z Maksom elevitka, ti kr verjamem, da ti je dolgčas, ko si zdaj bla navajena non stop na maleckega rina, upam, da boš uspešno izvedla misijo bus . Če bi jaz zdaj mogla it na bus s tamalim, bi bla podobna vprašanja tu gor. pa hvala za vzpodbudne besede glede preiskave, upam, da nama rata 4 ure brez hrane. tako, bejbe, grem si pripravit za likanje, pa že kr začet dokler še mali spi. lep dan
|
|
|