|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
14.9.2010 16:28:40   
matcar
Dan!

Jaz pa tak zmantrana,da joj.Sem delala ko budalo spet,mela pekarno čez,sadja-zelenjavo in sveže meso,bla še na blagajni,pa eno skrinjo sem mogla sčistit v skladišču,pa eno sem mogla vse izdelke obrnit pa po datumih nazaj zložit,pa 3 velike boxe kruha prevzela in pospravla.Ma,danes je blo vse delo moje,razen robo je sodelavka ven vozla.user posted image user posted image user posted image Pa še na koncu mi blagajna ni štimala.user posted image Saj mi konec koncev ni mogla,če nisi pri stvari,ko imaš opravka z denarjem.user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
14.9.2010 18:14:12   
botrca
Dan user posted image ,

mi smo po starem. Jan je doma, malo mu še iz nosu teče drugače pa je ok. Mogoče bo šel v čet. v vrtec. Danes sva sama, zjutraj sem kuhala blitvo, za kosilo naredila mleto meso in špagete. Popoldan sva bila na sprehodu, ker je bilo ful toplo user posted image user posted image user posted image . Zdaj se igra jaz pa malo čekiram rr, fb...user posted image . Grem posodo iz stroja pospravit in smeti nest.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
14.9.2010 19:02:52   
ly117
Dan! user posted image
Preživela prvo nočno. Ni bilo hudo. Prišla domov L zrihtala in ga peljala k mojima, ker ma tudi nos zabasan in bo še šel jutri v varstvo k mojima. No pol domov letela in končno uspela ob pol8 že spat. Spal do pol2 in spet letela po L, skuhala kosilo počakala da je moj prišo domov in šli končno jest.
No dalje je pa žaloštna zgodba smo z mamo peljale naša muco Živo k veterinarju uspavat. user posted image user posted image user posted image user posted image Je bla že čisto boga.
Tak zdaj pa malega spravit spat pa upam da še mi bo uselo kaj zadremat pol pa na šiht.

Uživajte in se tipkamo jutri.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
14.9.2010 21:11:24   
tasa_m
Večer, kako?

Ly a nočne tudi delaš? Tega pa nisi rekla zadnjič.- A je to tvoj zadnji teden ali še maš kaj v dobrem? user posted image

Botrca kaj pa je bilo z JAnom? Prehlajen?

matcar user posted image user posted image

Drugače pa z Lijiko bile na posvetovalnici, ima 10450g ter 83 cm je velika. Je bila cepljenja, čeprav je prehlajena user posted image Jo pa nogica tako boli, da niti hodit ne more pa prvič mi je vročino po cepljenju dobila. Tak da jo bom imela jutri še doma. Ziher je le ziher,

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
14.9.2010 21:21:17   
sami0804
Večer!

Zadnji dan svobodeuser posted image ,jutri bom že delala kot črvek.
Me čaka navsezgodaj zjutraj težko delo,ko bo treba naše male zaspance ob šestih pometat iz postelj in jih spravit v vrtec in šolo...malo se mi smilijo,kaj preveč pa ne,če dobro premislim,sta v vprimerjavi s katerimi drugimi otroki imela kar dolgo mama all inclusiveuser posted image .

Vsem bolančkom še naprej user posted image ,vsem žalostnim in utrujenimuser posted image ,in ogromno pozitivne energije pošiljam v teh čudnih zgodnje-jesenskih dnehuser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
14.9.2010 21:33:05   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
14.9.2010 21:38:09   
arabela*
Pri nas nič posebnega...Sem imela mojega cel dan doma...mičkene v varstvu....malo naokoli, opravki, domov pospravit, pa še porihtat kaj je treba, potem sva šla na kosilo, pa malo v šoping....zvečer pa po mičkene k babici...zdaj pa tak večer...male utrujene v sekundi zaspale, jaz pa prilezla malo na netuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
14.9.2010 21:48:06   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Botrca kaj pa je bilo z JAnom? Prehlajen?

malo je pokašljeval, pa nahoden je..zdaj je boljši...ga imam ta teden doma

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
14.9.2010 21:49:35   
botrca
Sami0804 kje si pa ti dobila službo?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
14.9.2010 21:50:15   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Drugače pa z Lijiko bile na posvetovalnici, ima 10450g ter 83 cm je velika. Je bila cepljenja, čeprav je prehlajena user posted image Jo pa nogica tako boli, da niti hodit ne more pa prvič mi je vročino po cepljenju dobila. Tak da jo bom imela jutri še doma. Ziher je le ziher,

bravo Lija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
14.9.2010 21:50:17   
matcar
Čer!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
14.9.2010 21:54:08   
matcar
Ja,mi pa aktivno popoldan preživeli.Sem čisto hin,sem razmišljala,če bi sploh prišla na RR al bi šla kr spavanac.Pa je prvo prevagalo,zaenkrat!user posted image
Ly,user posted image user posted image user posted image za muco.Mi je kr hudo,ko kaj takega berem.Sploh zdaj še tolko bolj,ko bomo najbrž našo Megico mogli vstran dat.user posted image

Tasa,lepe mere ima Lija.Pa še kup user posted image in user posted image  za obe!

Pa še vsem ostalim en veeeelllliiiikkkk user posted image !

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
14.9.2010 21:55:38   
matcar
No,moj pa je zadnjič primesel metre domov,tiste,ko se lahko otroke meri.In jih je včeraj zmero vse 3. Lea je zrasla za 4 cm in je velika 125 cm,Maks je točno 100 cm in Saš 85 cm.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil matcar -- 14.9.2010 21:56:08 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
14.9.2010 21:59:34   
arabela*
ly...za mucouser posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
14.9.2010 22:01:01   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ly...za mucouser posted image user posted image

podpis!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
14.9.2010 22:01:41   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

No,moj pa je zadnjič primesel metre domov,tiste,ko se lahko otroke meri.In jih je včeraj zmero vse 3. Lea je zrasla za 4 cm in je velika 125 cm,Maks je točno 100 cm in Saš 85 cm.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ...Maks je visok kot Jan

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
14.9.2010 22:06:02   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

user posted image user posted image user posted image Kaj pa Saš? Pa še 18 mesecev nima!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
14.9.2010 22:09:07   
matcar
Sami,sem ti včeraj pozabla povedat,da sem malo na našo sceno zalutala pri knjigah.Sem ravno prebrala Življenje kot v filmu od Nejke Omahen,bom pa še Silvijo,tudi od nje.Punca dobro piše,vsaj ta knjiga je bila super.Zakaj punca? Stara je namreč komaj 27 let.user posted image

< Sporočilo je popravil matcar -- 14.9.2010 22:10:00 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
14.9.2010 22:10:58   
matcar
Ne morem več,grem proti postli.
Nočko,se ju3 tipkamo!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
14.9.2010 22:11:21   
botrca

user posted image user posted image user posted image Kaj pa Saš? Pa še 18 mesecev nima!user posted image

niso po jusu user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
14.9.2010 22:13:07   
matcar

niso po jusu user posted image

To je tak rešeno.Samo za primerjavo.Maks pri 18 mesecih je bil velik 81 cm.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
14.9.2010 22:15:14   
botrca
Jaz tudi grem počasi, še malo na fb...pa spat.

Nočko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
14.9.2010 22:26:18   
sami0804

Sami0804 kje si pa ti dobila službo?

No,ni glih služba,je sezosko delo-obiranje jabolkuser posted image .

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
14.9.2010 22:30:34   
sami0804

Sami,sem ti včeraj pozabla povedat,da sem malo na našo sceno zalutala pri knjigah.Sem ravno prebrala Življenje kot v filmu od Nejke Omahen,bom pa še Silvijo,tudi od nje.Punca dobro piše,vsaj ta knjiga je bila super.Zakaj punca? Stara je namreč komaj 27 let.user posted image

Očitno slo scena razturauser posted image ...glodam Pasti življenja II od Dese Muck...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
14.9.2010 22:43:47   
arabela*
jaz tud grem...nočka vsemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?