|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
14.9.2010 21:07:17   
tasa_m
Lija pa mi je po cepljenju zakuhala in nogica jo fejst boli, da niti hodit ne more. Revica mala. Ko sem jo vprašala, če je v krču, je samo rekla jaaaa user posted image  user posted image Frača mala, kda bi vedla kaj to pomeni. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
14.9.2010 21:29:20   
tasa_m
Če ni nobene, pol pa nič...

Nočko!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
15.9.2010 7:37:42   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

user posted image user posted image user posted image Kak sem se nasmejala sedaj Lijinemu "krču"! user posted image user posted image user posted image Upam, da je vročina popustla in da je nogice več ne boli ter da že veselo skače okrog.

Včeraj sem gledala film na SLO2, Maria Montesori. Ga je gledala katera? Res film vreden ogleda, pa še toliko robčkov sem zraven porabila kot že dolgo ne. user posted image Potem sem šla k mojemu sončku v spalnico in ga lubčkala in lubčkala, da se je pikec zbudil.user posted image No, saj je kar hitro nazaj zaspal.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
15.9.2010 7:38:04   
KOKICA32
Sreeeedaaaaaa je!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
15.9.2010 8:00:52   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Sreeeedaaaaaa je!!!!user posted image user posted image user posted image
jeeeee user posted image user posted image user posted image

ha ha ha sma smotane user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
15.9.2010 8:02:48   
tasa_m
Dobro jutro.
Danes sva bile auf že od 6h user posted image vročine ni bilo, nogica pa je več ne boli, ker je zjutraj že imela dirke po stanovanju z vozičkom. Nič več krča user posted image user posted image
Ob 7.30 je bila že v vrtcu, tak da gre mama zdaj malo pospravit...ker mi je iz tenisk vse blato po sobi rastresla user posted image user posted image tak da hočem al nočem, moram pucat it. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
15.9.2010 8:03:29   
tasa_m

Včeraj sem gledala film na SLO2, Maria Montesori. Ga je gledala katera?
Ne, jaz nisem, ker je bil fuzbal in je moj gospod to gledal.
O čem pa se gre ta film?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
15.9.2010 8:24:51   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Včeraj sem gledala film na SLO2, Maria Montesori. Ga je gledala katera?
Ne, jaz nisem, ker je bil fuzbal in je moj gospod to gledal.
O čem pa se gre ta film?

To je bila prva ženska v starem Rimu, ki je postala zdravnica in je potem svojo pot nadaljevala v smeri izobraževanja zaostalih otrok. Da otroci ne bi bili zaprti v umobolnicah temveč, da bi se izobraževali kot normalni, zdravi otroci. Uspe ji, in vsi končajo osnovno šolo in se naprej izobražujejo.  Zaposlena je na kliniki za psihiatrijo, kjer je delal tudi njen ljubimec, ki ji je naredil otroka in ji ga je potem v navezi s svojo vplivno materjo vzel in ga dal kmečkim ljudem. Ona pa mu je morala obljubiti, da nikoli nikomur ne bo povedala, da je to njen sin. Lahko ga je obiskovala. Paradoks je bil v tem, da je vse te otroke, s katerimi je delala, tako ljubila, jim dajala ljubezen in svoje življenje, njen sin pa je odraščal s tujci. Seveda je ljubila tudi njega a nista živela skupaj. Ona postane kar hitro svetovno znana in v takratnih časih ni smela povedati svetu, da ima nezakonskega otroka. Ob koncu pa sinu pove, da  je njegova mama in ga vzame tem ljudem in živita skupaj. A navzven govori, da ja to njen nečak. Čisto na koncu, pa pove, da je to njen sin in s tem mu tudi reši življenje, ker zaradi njene strokovnosti in popularnosti, policaj (ki je tudi eden izmed otrok, ki ga je učila) zamolči resnico. Res dober film. Če imaš možnost si ga dol potegni.

http://www.montessori-institut.si/pedagogika.html

http://www.montessori-institut.si/pedagogikaotrokvzogjitelj.html

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 15.9.2010 8:26:43 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
15.9.2010 8:42:41   
Tulipan12
Jaaaaaaa, sredaaaa!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
15.9.2010 8:51:51   
Tulipan12
Pa dobro jutro!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
15.9.2010 8:52:55   
Tulipan12
Čeprav, ko malo boljše razmislim, je sreda full nehvaležna, ker ni ne tič ne mišuser posted image , ker je na polovički!

Neposredna povezava do sporočila: 4286
15.9.2010 8:54:29   
Tulipan12
Tasa glavno, da je tvoj "krček" danes vredu! Nas čaka posvetovalnica 28.9., si kar predstavljam jokicouser posted image  A mata dr. Prodanovičevo? Glede na Cascayo predvidevam...

Neposredna povezava do sporočila: 4287
15.9.2010 8:57:09   
Tulipan12
Kokica nisem ga gledala, sem se že na tvoj povzetek filma razjokala, ampak jaz sem tak taka, da se že na reklamo za vložke razjočemuser posted image , zdaj pa še ti nosečniški hormoni, mi T. sploh ne sme drugega kot komedije predlagat, ker potem cele noči hlipam! Ribica, pač!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4288
15.9.2010 8:58:33   
Tulipan12
Najaa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4289
15.9.2010 9:02:41   
Tulipan12
No, nam pa je uspelo včeraj čeveljček kupituser posted image , da naš otrok ne bo več kot Arturuser posted image ! Ciciban, 50 evrovuser posted image ! Ne vem, kdaj sem nazadnje za svoje čevlje dala 50 evrov, razen za škornje in teniske za tek!
Ji pa je nogica full zrasla, je imela nazadnje cicibanke 19, zdaj pa 21. Zdaj pa sem pri malimasi nanišanila ene podložene škorenjčke, ampak ne vem kak naj pridem do njih, da jih probam, ker na blef res ne morem kupovatuser posted image  No, pa še gumi-škornje rabimo, pa smo zaključili z obutvijo za zimo, upam!

Neposredna povezava do sporočila: 4290
15.9.2010 9:03:50   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Kokica nisem ga gledala, sem se že na tvoj povzetek filma razjokala, ampak jaz sem tak taka, da se že na reklamo za vložke razjočemuser posted image , zdaj pa še ti nosečniški hormoni, mi T. sploh ne sme drugega kot komedije predlagat, ker potem cele noči hlipam! Ribica, pač!user posted image

A to je lastnost ribic? Moj Valentin je ribica. Pa moj ata. Pa ne vem, če to gloh zanju drži.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4291
15.9.2010 9:06:19   
KOKICA32
Tulipan, super za čeveljčke. Ja Ciciban ima user posted image cene! Do 1,5 leta sem mu kupovala le Cicibanove čevlje, sedaj pa sem mu prvič kupila še druge in so prav tako okej. Še posebej sedaj, ko že res lepo in stabilno hodi in ni več tak treba gledati, da je opetnik tak in onak kot pri prvih korakih.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
15.9.2010 9:07:52   
Tulipan12
Lija pa torej ni 11 tonka! Čestitke za mereuser posted image  Mislim, da sta z Lio tu neki - me prav zanima, kaj bo drug teden pri nas!

Neposredna povezava do sporočila: 4293
15.9.2010 9:07:56   
KOKICA32

Čeprav, ko malo boljše razmislim, je sreda full nehvaležna, ker ni ne tič ne mišuser posted image , ker je na polovički!

meni je pa  to ful kul dan, ker vem, da je na polovički in da ostaneta še samo dva dneva...user posted image user posted image user posted image Logiš? Ne glih ne...user posted image Meni je pač kul!

Neposredna povezava do sporočila: 4294
15.9.2010 9:09:27   
Tulipan12

A to je lastnost ribic? Moj Valentin je ribica. Pa moj ata. Pa ne vem, če to gloh zanju drži.user posted image

Saj veš, da smo ženske iz Venere, moški pa iz Marsauser posted image  Ja, za ženske ribice je full značilna občutljivost in trma, za moške predvsem trma in zagnanost, za občutljivost ne vem!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
15.9.2010 9:12:05   
Tulipan12

Tulipan, super za čeveljčke. Ja Ciciban ima user posted image cene! Do 1,5 leta sem mu kupovala le Cicibanove čevlje, sedaj pa sem mu prvič kupila še druge in so prav tako okej. Še posebej sedaj, ko že res lepo in stabilno hodi in ni več tak treba gledati, da je opetnik tak in onak kot pri prvih korakih.

Lia že od prvih korakov hodi full stabilno in po mojem sploh ne bi bilo potrebe po nekih ortopedskih čevljih, ampak če pa jaz ne najdem drugih. Navadno je res tak, da meni niso všeč, ampak saj veš, če ti nekaj ni všeč, pač ne kupiš. Pa sem res gledala povsod, jaz mislim, da imamo katastrofalno izbiro tu v MB.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
15.9.2010 9:12:07   
KOKICA32

Saj veš, da smo ženske iz Venere, moški pa iz Marsauser posted image  Ja, za ženske ribice je full značilna občutljivost in trma, za moške predvsem trma in zagnanost, za občutljivost ne vem!

Aha...hvala za podukuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4297
15.9.2010 9:13:11   
KOKICA32

Lia že od prvih korakov hodi full stabilno in po mojem sploh ne bi bilo potrebe po nekih ortopedskih čevljih, ampak če pa jaz ne najdem drugih. Navadno je res tak, da meni niso všeč, ampak saj veš, če ti nekaj ni všeč, pač ne kupiš. Pa sem res gledala povsod, jaz mislim, da imamo katastrofalno izbiro tu v MB.user posted image

Se strinjam.

Neposredna povezava do sporočila: 4298
15.9.2010 9:13:42   
Tulipan12

Ja, ja, logično, tak sem jaz isto nekaj časa razmišljala, potem pa sem se spraševala, zakaj se mi četrtek vedno tak vleče??? Zato, ker se že en dan prej veselim vikendaaaaaaa!user posted image

meni je pa  to ful kul dan, ker vem, da je na polovički in da ostaneta še samo dva dneva...user posted image user posted image user posted image Logiš? Ne glih ne...user posted image Meni je pač kul!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
15.9.2010 9:14:51   
Tulipan12

Ja, ja, logično, tak sem jaz isto nekaj časa razmišljala, potem pa sem se spraševala, zakaj se mi četrtek vedno tak vleče??? Zato, ker se že en dan prej veselim vikendaaaaaaa!user posted image

Nekam sem se uštulilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

vstajanje ponoči
tinchek1980

Ali vam mož/partner pomaga in namesto vas vstane ponoči, ko dojenček joka?

da, vedno (17%)

da, pogosto (30%)

zelo redko (31%)

nikoli (22%)

Število vseh glasov: 185

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!