|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
14.9.2010 14:02:39   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ne, Najaa jaz mu še ga nisem dala. Mu pa ga bom, ko bo prilika nanesla. Jaz sem mu na dopustu dala pistacije, pa zanjič je jedel lešnike, ki pa mu niso bili všeč. Gobice pa sem mu iz pice dol dajala.user posted image

Upam, da ti res rata, da se kmalu vidimo.

Jaz isto delam. Mah, sej ji bom enkrat že dala nekaj zraven, pa bomo videli.

Ufff, sem že mislila, da sem še pri tem edina. user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
14.9.2010 14:02:57   
KOKICA32
Kaj sem?

Prav, prva!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
14.9.2010 14:11:46   
Tulipan12
user posted image  samo zato, ker sem si šla jaz po kavo!!!!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
14.9.2010 14:13:28   
Tulipan12
Ma kak mi je hudo, da danes bluzim tu v pisarni, največja gužva je že mimo, zunaj pa taaaaaaaaaaki sončekuser posted image  namesto da bi z Lio fretali okoli in delali največje neumnosti tega sveta!

Neposredna povezava do sporočila: 4254
14.9.2010 14:17:54   
Tulipan12
No, ena izmed teh neumnosti: one plišaste stvari, ki se prilepijo na okna, navadno v avtomobile-si je zadnjič dal ati na čelo in ji je bilo to najbolj smešno na svetu in ko se greva uspavat, me vpraša in reče "ati?", kar pomeni, kje je ati, pa rečem, da gleda TV in si vzame eno miško, si jo nalima na čelo in reče "ati!"user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4255
14.9.2010 14:25:54   
KOKICA32
Mene tudi taaak ven vleče....pa še uro in pol bo treba počakati.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4256
14.9.2010 14:30:20   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Drugače kako ste? Vse pod kontrolo?
Nika ima danes spet malo vročine in se greva pokazat h P. Je pa tečna sto na uro odkar se je zbudila. Sam neki sitnari in skoz je mam mam, skoz me more met na očeh. Je bolj malo in včekrat, pije pa ful veliko.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pr nam je tud samo: mamiii

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
14.9.2010 14:33:07   
tasa_m

Kje pa si dobila lisičke? Si jih nabirala? Meni se taaaak lušta lisičkove juhice... 
pa meeeniiii. pa kislo smetano cuj, MMMMMMM, milomater ste mi lušte nardili..user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
14.9.2010 14:33:09   
tasa_m

Kaj naj kuham danes? Any idea???
Pr nam bo piščanec v smetanovi omakci, pire in solatka.

Neposredna povezava do sporočila: 4259
14.9.2010 14:33:10   
tasa_m

Punce, bom kar tule napisala, da jaz avta čez vikend ne bom mela, ker ima moj v soboto službo tak da štajerska bo pela kdaj drugič. Takrat upam, da bo tudi Persida mela čas, ker bi jo zelo rada spet vidla. user posted image Druga stvar je pa ta, (eh ta bi mogla bit prva user posted image ) da je Nika tak bolana.
user posted image user posted image user posted image user posted image škoda.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
14.9.2010 14:33:45   
tasa_m

No, ena izmed teh neumnosti: one plišaste stvari, ki se prilepijo na okna, navadno v avtomobile-si je zadnjič dal ati na čelo in ji je bilo to najbolj smešno na svetu in ko se greva uspavat, me vpraša in reče "ati?", kar pomeni, kje je ati, pa rečem, da gleda TV in si vzame eno miško, si jo nalima na čelo in reče "ati!"user posted image
user posted image user posted image user posted image
frača mala.

Neposredna povezava do sporočila: 4261
14.9.2010 14:34:01   
tasa_m

Ma kak mi je hudo, da danes bluzim tu v pisarni, največja gužva je že mimo, zunaj pa taaaaaaaaaaki sončekuser posted image  namesto da bi z Lio fretali okoli in delali največje neumnosti tega sveta!
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4262
14.9.2010 14:38:27   
tasa_m
Tak, nekaj pokomantirala medtem ko sma z Lijico jagali okoli.

Šle sva v Lidl, ker sem morala bolniško nest pa dopustniški list podpisat, pol pa sva kolegico na kofe povabli v Cascayo in kaj je Lija nardila? Trava itak mokra in tista plastična hiška je bila itak v razsulu. Lija najde vrata od plastiične hiške, se vrže na vse štiri in začne vodo iz vrat lizat user posted image user posted image Letim do nje, jo skregam pa se mi začne smejat. Mokra pa cela...majčka, hlače vse. In pol sva šle lepo na posvetovalnico. Mislim ej, sem bla tak jezna na njo, da bi jo lahko čez rit poknila, čeprav sem bla kriva sama, kaj pa sem ji dovolila. user posted image user posted image

No, na posvetovalnici jo je cepila, čeprav je prehlajena user posted image Drla pa se je tak, da sem jo glih do bloka umirla.
Težka je 10,5kg (z bodijem in pleničko) velika pa 83cm. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
14.9.2010 14:47:57   
KOKICA32
Bravo Lija za lepe mere!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
14.9.2010 15:06:35   
Najaa

Ne, Najaa jaz mu še ga nisem dala. Mu pa ga bom, ko bo prilika nanesla. Jaz sem mu na dopustu dala pistacije, pa zanjič je jedel lešnike, ki pa mu niso bili všeč. Gobice pa sem mu iz pice dol dajala.user posted image

Ne ne, nisi edina. user posted image A pico jejo vaši? Nika je niti ne mara, sam salame, sir, gobe... no, nadev ji gre v rito, kruh pa itak ne. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
14.9.2010 15:08:29   
Najaa
jao me danes križ in ledvice bolijo... dobla sem tisto tardečo tečko. user posted image Z Niko sva pa obe sitne... user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
14.9.2010 15:29:10   
KOKICA32

Ne ne, nisi edina. user posted image A pico jejo vaši? Nika je niti ne mara, sam salame, sir, gobe... no, nadev ji gre v rito, kruh pa itak ne. user posted image

ja, moj jo je....ne poje je glih veliko...bolj liže kot je...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
14.9.2010 15:29:43   
KOKICA32

jao me danes križ in ledvice bolijo... dobla sem tisto tardečo tečko. user posted image Z Niko sva pa obe sitne... user posted image

user posted image , da mine

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
14.9.2010 20:50:54   
felix7

Kaj felix, ne moreš spat, ko si zjutraj drnjohala do ur, ko imamo mi že prvi počitek? user posted image user posted image user posted image

ma, če bi šla v postlo, bi zaspala, sam spravt se ne morem tja user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
14.9.2010 20:51:03   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

jaz pa mam sušilec namesto peglanja...sem lena odkar ga imam se mi na likalniku prah nabirauser posted image  

jaz pa sušilca uporabljam le, ko se zaradi vremena perilo ne suši...se mi drugače oblačila preveč krčijo....user posted image

kaj pa če daš sušit na program za občutljivo perilo? no, jaz operem, pol pa en del cunj dam na stojalo, drug del pa v sušilca. Ta boljših majic in hlač ali pa srajc nikoli ne dajem v sušilca.

Enako!user posted image Če izberem program za občutljivo perilo pa perilo ni popolnoma suho ob koncu programa, ker je kao ready, da se samo obesi.user posted image Ampak meni to ni všeč, ker je še vedno vlažno.

jap, isti problem, ampak jest še enkrat zalaufam in je pol zihr suho. Pa tudi zdi se mi, da ta drugič bistveno hitreje posuši, ne vem, a to na kake senzorje deluje, al kako...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
14.9.2010 20:51:11   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Gledam malo škornje po netu. Pa sem se zapičla v te: so mi ful lepi, cena malo manj, ampak je velik problem pr teh škornjih. Nisem tista fancy mama, katera bi otroka oblačla samo v oblekce, hlačke ipd. vse kar je IN. In tile škornji ne pašejo glih sp. delu trenerke ali pa kakih znucanim hlačam. user posted image  user posted image   Pa še Lija ima visok nart in vprašaj, če bi ji sploh na nogice šle.

http://malamasa.si/catalog.php?c_id=2&p_id=89

kok so cute!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
14.9.2010 20:51:18   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Pri nas bo ohrovtova juhica s koruznimi kosmiči , rižota z lisičkami in zelena solata.Sladica grozdje user posted image  (beri- otroka se bašeta z njim,odkar jemo grozdje imata prebavo ena Auser posted image )

joj, kako so se mi začele sline cedit user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
14.9.2010 20:51:28   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Pri nas bo ohrovtova juhica s koruznimi kosmiči , rižota z lisičkami in zelena solata.Sladica grozdje user posted image  (beri- otroka se bašeta z njim,odkar jemo grozdje imata prebavo ena Auser posted image )

mmmmm, mamljivo...kot vedno!user posted image

Pa bavca tudi jesta gobice? Jaz še jih mojemu nisem dala, ker še kao to ni dobro (so težke)? Kak pa ve?

Grozdje je tudi pri nas trenutno sadje nu. 1!!!!user posted image

jaz z gobami tudi še čakam, je moj brat pri dveh letih pojedel mal pizze z gobami in je celo noč jokal.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
14.9.2010 21:03:55   
KOKICA32
Čer!user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
14.9.2010 21:05:48   
tasa_m
Čer Kokica in ostale user posted image
kako?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Rok ali Jaka?
Admin

Katero ime je vam lepše?

Rok. (38%)

Jaka. (43%)

Nobeno od teh dveh. (20%)

Število vseh glasov: 407

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!