|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
14.9.2010 21:40:01   
Musty
Ojla!

Meso, mesooo! Tudi jaz sem cist mahnjena nanj, pa prej nisem bila neki mesojedec. Danes sem tolk fino pecenko jedla. user posted image Se mi je pa ful zamerlo mleko in kumare, ki sem jih prej obozevala. Pa sir bi tud lahko skoz jedla. Obvezno morajo biti v hladilniku najmanj 4 vrste sira, danes sem npr. zmazala cel kupcek mocarele brez vsega!

SaMaa, ko sem tvoj post brala, sem tud jaz ratala lacna! user posted image

Tanjusi in maja, super za pregled!!user posted image

Ah, ta tempo in sluzba, se bojim, da se bom tezko pobrala, ko bom enkrat oblezala in ostala doma. Saj naceloma mi ta zivljenjski ritem zelo pase, da se konstantno nekaj dogaja. To mi je pri tem mestu najbolj vsec, ampak zdaj, ko bo bebica tu, se bo treba umiriti. Se me loteva prehlad te dni, skoz me nekaj praska v grlu in kasljam, sploh ponoci. Moj se je kar na kavc vceraj preselil, ker ga je kao tolk motlo. user posted image Sem skocila danes po posusen zajbelj, zanj dala celo premozenje, ampak se splaca, si naredim poparek in potem grgram.

Prisla sva tudi do najozjega izbora imen za najino user posted image . Opcije so Mila, Nora in pa Isabel. Mozu je ful vsec tudi Doris, po njegovi stari mami. Vam je vsec? Jaz se nikakor ne morem odlocit ali mi je lepo.

Zdej grem na malco, potem bo pa kmalu konec sluzbe in moram letet se po stotih opravkih. Ah, ja... user posted image

Vam pa zelim lahko noc!

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
15.9.2010 6:45:56   
naja17
Jutro...

Jest pa prehlajena user posted image .... Si moram it v lekarno kupit neko mazilo za prsni koš, ker me prav peče user posted image ...

musty - imena so user posted image , še  posebej je meni všeč Nora, samo pri nas mal drgač naglasiš, pa ne izpade fajn... Doris je tud lepo, lahko pa vzameta kombinacijo Nore in Doris = Dora user posted image ... Pa Mila je tud lepo, še najmanj mi je Isabel, pa še lih tko  lepo....

Jaz imam prepoved govora o imenih user posted image , pa vseen skos govorim... V bistvu za punce ne, ker ni tak problem, to nama je skos neki všeč, problem je za fante... Meni je trenutno ful luštkano ime Erik, pa se moj spet zmrduje user posted image  V bistvu mu niti eno ime do sedaj ni blo všeč user posted image

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
15.9.2010 7:46:19   
5ra8

user posted image

user posted image
1.3.11
inia, 30 let, 3user posted image , 2user posted image , štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted imageMb user posted image
tanjusi, 35 let, 5 user posted image , 2 user posted image , sg user posted image   user posted image
morowi, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , Poljska

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , Mb user posted image  
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , okolica LJ user posted image
pikachu, 1 user posted image , 0 user posted image ,  Štajerska  user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted image , SG user posted image user posted image
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted image ,  New York, ZDA user posted image   user posted image
maja1985, 25 let,  3 , 1 , Štajerska user posted image user posted image

3.3.11
ametist, 3user posted image , 1user posted image , KRAJ

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , kraj  user posted image
emilija2008, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , kraj user posted image
discoamela , 2user posted image , 1user posted image , PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska user posted image user posted image

6.3.11
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , KRAJ

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
daissy, 3user posted image , 2user posted image , ljubljana user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , Dolenjska user posted image

9.3.11
Heilie, 26 let, 1user posted image , 0user posted image ,  Zasavje  user posted image
Sarakitara, 27 let, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
skokica_, 28 let, 1user posted image , 0user posted image , LJ, user posted image

10.3.11
Nocturama, 30, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , gorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , kraj user posted image user posted image
Lun1ca, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb user posted image

mija75, 34 let, 2 , 0 , LJ   user posted image  user posted image

13.3.11
mashi, 2user posted image , 1user posted image ,  kraj
SaMaa, 1 user posted image , 0 user posted image , Kamnik, user posted image
stellaria, ?user posted image , ?user posted image , Domžale, user posted image

14.3.11
*piškotek*, 32 let, 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ, user posted image

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image ,kraj
Eva07, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image user posted image
*Ninočka*,
28 let, 2user posted image , 0user posted image , MB user posted image

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , NG
libna, 31 let, 3user posted image , 1user posted image , Posavje user posted image

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , Domžale user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image ,  okolica LJ user posted image
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , Krško
nelikaa, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj  user posted image
tinki31, ? user posted image , 1 user posted image , kraj
Sitnoba, 2 user posted image , 0 user posted image , Nm user posted image
najcom, ? let, 3 user posted image , 1user posted image , kraj  user posted image

18.3.11

rhea, ?user posted image , ?user posted image ,kraj

19.3.11

20.3.11
njoko, ? let, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

user posted image

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
ička, 24 let, 3user posted image , 0user posted image , okolica LJ

22.3.11
thunder, 34 let, 4 user posted image , 2 user posted image , Velenje user posted image
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image
jasa, 32 let, 4user posted image , 2user posted image , dolenjska

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , kraj
nina42
, 25 let, 2   , 1 , LJ, user posted image

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , kraj

Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, okolica LJ user posted image

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, kraj
čupa, 27 let, 2  user posted image , 1  user posted image , Mb - Duplek user posted image

28.3.11

29.3.11
anina7, 27 let, 5user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

30.3.11
pupica25user posted image , 1user posted image , MB
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image ,kraj user posted image

31.3.11

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
roladica

SKUPAJ  user posted image  = 68 user posted image

št.
user posted image : 11
št.
user posted image : 9
št. user posted image
user posted image : 50 (zaenkrat dva dvojčka user posted image )

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image user posted image
lananai user posted image user posted image user posted image
jaznoseca user posted image user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html 

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
15.9.2010 7:46:32   
5ra8

user posted image

user posted image

discoamela - 15.09
_tina - 15.09
libna - 15.09
mama123 - 20.09
Akilene - 20.09
Naja17 - 20.09
pikachu - 22.09
_sanja_ - 22.09
Eva07 - 22.09
*piškotek* - 23.09
5ra8 - 24.09
čupa - 24.09
*Ninočka* - 27.09
morowi - 27.09
Klemy81 - 27.09
Sarakitara - 28.09
nelikaa - 29.09
anina7 - 30.09
Poli_H - 30.09
seven7 - 04.10
_Sončnica_ - 04.10
Musty - 05.10
SaMaa - 05.10
Čebel@ - 05.10
lina10 - 05.10
thunder - 06.10
jasa - 06.10
slama - 07.10
pikecpokec - 07.10
Lun1ca - 07.10
Heilie - 07.10
Sitnoba - 11.10

user posted image

rožica86 - 16.09
čupa - 17.09
anina7 - 17.09
pupica25 - 21.09
mama123 - 20.09
Klemy82 - 22.09

user posted image

tarikata - 29.09
Musty - 11.10
tanjusi - 13.10
daissy - 14.10
SaMaa - 29.10

user posted image

Akilene - 20.09
tanjusi - 21.09
Vanček* - 05.10

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
15.9.2010 7:52:21   
5ra8
jutroo

danes pa angleški zajtrk user posted image  da nas okrepča za delo user posted image
user posted image

Musty, lepa imena, meni je Isabela najbolj všeč, še bolj na kratko Isa user posted image

Naja, dej ksno fotko prlimaj, da vidmo tvojo kratko frizuro user posted image  Sej ne tle, lahko na FB user posted image

Discoamela, _tina in libna srečno na pregledu  danes user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
15.9.2010 8:03:31   
Heilie
Dobroo jutrooo!

Aaaaa, jst sm pa v službi in kr naenkerat začutim kot bi me en mal žgečkal notri po trebuščku, mal pod popkom sm in tja...ampak took narahlo je blo čutit da sploh ne vem, če je to to user posted image Si kr mislem, da je, kr že took čakam te user posted image hehe.

Ah sej ko bojo brce bomo zihr, da je to to user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
15.9.2010 8:22:06   
Akilene
5ra8 - lačna, lačna!! Ma, kakšen enkraten zajtrk! Žal imam od tega v hladilniku samo jajca, nič ne bo...user posted image  Sploh pa kile letijo gor in v petek na pregledu ginekolog nič ne bo navdušen.

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
15.9.2010 9:06:09   
*Ninočka*
Dobro jutro pupe.
Še en lep dan bo pred nami.user posted image
Berem o super izvidih na pregledih in user posted image . Tudi sama komaj čakam na naslednjega, da vidim kako bebica raste.

Sem pa 5ra8 tudi jaz gledala te vozičke (http://www.lux4kids.si/index.php ). Imajo v Mariboru eno manjši razstavni salon in so prav luštni. Sicer se moram sploh spravit v akcijo, da začnem gledat voziče in preučevati prednosti in slabosti med posameznimi.

Lep dan vsem,

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
15.9.2010 9:06:10   
inia
jutro...

Sem šele danes malo bolj pogledala in videla, da imam na seznamu, da je to tretja nosečnost, ampak je druga, imam pa res dva otroka dvojčka. Prosim če katera popravi. user posted image

Zajtrk pojedla, ampak bi tak ves čes jedla. Kile pa sam gor.

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
15.9.2010 9:14:47   
Klemy82
Jutro!
Čist megleno jutro... brrrr... evo, malo vitaminčkov za energijo in zdravje
user posted image

user posted image

Jst.

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
15.9.2010 9:17:02   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

jutroo

danes pa angleški zajtrk user posted image  da nas okrepča za delo user posted image
user posted image  

Naja, dej ksno fotko prlimaj, da vidmo tvojo kratko frizuro user posted image  Sej ne tle, lahko na FB user posted image

Vooooo kašn fruštk.... Jst sem čokoladnega navihančka, kot vsako jutro... Sodelavki že vn gleda, k jo s tem futram user posted image ...

5rca - bom dala, k je kr neki teh prošenj... Sej ni neki spešl, sam k mam res že celo večnost dooooolgeeeee in pol kr naenkrat pfa in ni pol glave user posted image .... Kok je lažje user posted image ....

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
15.9.2010 9:20:01   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

jutroo

user posted image  

Vooooo kašn fruštk.... Jst sem čokoladnega navihančka, kot vsako jutro... Sodelavki že vn gleda, k jo s tem futram user posted image ...

5rca - bom dala, k je kr neki teh prošenj... Sej ni neki spešl, sam k mam res že celo večnost dooooolgeeeee in pol kr naenkrat pfa in ni pol glave user posted image .... Kok je lažje user posted image ....

user posted image user posted image da bi pa zdajle tole pojedla, me po moje koj v bolnico peljejo... hehe, ne vem, kdaj sem nazadnje toliko hrane vase zmetala...in to za zajtrkuser posted image ... raje ostanem pri mojem čokolinu, je bolj varno!user posted image

Jst.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
15.9.2010 9:25:49   
morowi

dobro jutrooo!

groza glede imen... js ne vem kok bova midva zbrala :), mojmu dragemu nc ni všeč, kar predlagam ...:), tk da sm zdej kr rekla, da bo on zbral :)... js sm pa zaenkrat nehala s predlogi... je še čas :)

dober tek vsem

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
15.9.2010 9:28:26   
Lun1ca
Zdravo punce!

Mmmm kak fajni zajtrk 5ra8, jaz pa ravnokar razmišljam kaj si naj nardim.. no sam nimam vsega tega doma.. tak da tole ne bo šlo user posted image Sicer oa vedno bolj ko gledam v hlavilnik ugotavljam, da bom mogla v trgovino, kr drugač boma še za kosilo lačna user posted image

Včeraj sma šla malo pogledat na Celjski sejem in o moj boooog zaljublja sem se v eno pohištvo za v dnevno sobo. In še sreča, da se je moj tudi, ker je pa res uf.. prekrasno. In glih samo to še nama manjka v stanovanju. Pač zdaj mama tv na kr enem starem regalu pča na vsaki strani 2m prazne stene.. no v enem kotu je roža v drugem pa hrček v kletki user posted image Bo treba jih mal poklicat, kr nardijo po naročilo, ampak bo pa po mojem tudi cena kar zanimiva, ker majo omare z električnim zapiranjem in odpiranjem. Ampak to je to! In to bo! Upam no user posted image Na smejmu sicer nisma nič kaj zapravljala, razen nekih malenkosti, ki so namenjene bolj čiščenju.

Ampak sma pa včeraj kupila voziček!! In sem ful vesela. No odločla sma se že kr pred časom, da boma kupla rabljenega, ker bolj kot sm se z vsemi že izkušenimi pogovarjala, bolj sem ugotovila, da bo novi brez veze, če lahko dobim kje cenejšega in dobro ohranjenega. Namreč odločla sma se da športni voziček kupima posebej, takega fajn zložljivega in lahkega, za recimo od 6ga meseca naprej.
No tudi ta voziček je bil rabljen le 7 mesecev in je res super ohranjen. Sivo oranžen, košara, športni del, torba, dežniček, pregrinjalo tako, pregrinjalo ovako - v glavnem ful opreme. Lepa velika kolesa primerna za makedam. Edino lupinico morma še kupit posebej. Sma pa ga kupla od kolegov in res za smešno ceno.. 70€ user posted image Je že nasplošno bil cenejši, ker pač ni kupljen v Sloveniji, oz. se ga pri nam sploh ne da dobit..
Skratka voziček je kul in vesela sem, da že imama prvo stvar za najinega malega junaka, čeprav je malce hitro. Ampak je blo treba zagrabit priložnost.

Tak zdaj pa dost čvekanja za mene, prvo v trgovino, pol nekaj pojest pol pa učiiiiiiitttuser posted image   v petek me čaka izpit. Smrk smrk

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
15.9.2010 9:29:57   
slama
Srečno na pregledu dicoamela, tina in libna.

Po dolgem času sem šla mal na stran marčevk na FB in vidim da ste tudi tam aktvine user posted image .
Jaz pa za FB sploh nimam časa. No, pa glede na to, da novice še nisva razširila, se mal manj tam potikam user posted image . No, saj zdaj je pa že čas, da še drugi zvejo.

seven7 mi2 se pa poznava, a ne? joj, kako je svet majhen.

Pa hvala za zajtrk. da vam povem, kaj vse sem si jaz dans v službo nanosila. Jabolko, vodo, en smoothie, pa jogurt, pa makovko in seveda še eno čokoladico seveda. Ves čas mam potrebo po hrani user posted image  

Uh, ne vem kera je dala tisti link z vozički, ampak sem čist not padala in bi kr novga kupila. So tako lepi.

Nič, grem delat. pa pa

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
15.9.2010 9:39:52   
naja17
Eno vprašanje... Za tele dm bone, ko moraš dat zraven kopijo MK... Sam tam gori so vsi ostali podatki, mislim te zdravstvene cifre (registracija, MI, KZZ itd.) user posted image  A to nej kr dam, da vsi berejo user posted image  Kaj pa, če to jaz prekrijem z miško user posted image  

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
15.9.2010 9:42:22   
Lun1ca
Fotokopijo prve strani MK morš dat. Jaz mam tam napisano sam ime pa priimek, datum rojstva in naslov. No pa kdo je moj ginekolog - štempl

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
15.9.2010 9:43:41   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Eno vprašanje... Za tele dm bone, ko moraš dat zraven kopijo MK... Sam tam gori so vsi ostali podatki, mislim te zdravstvene cifre (registracija, MI, KZZ itd.) user posted image  A to nej kr dam, da vsi berejo user posted image  Kaj pa, če to jaz prekrijem z miško user posted image  

pr men je izpolnjeno samo ime, priimek, krvna grupa, pa mislim da poklic, pa kasno delo opravljam...nic drugega.

ne vem kje ti gledas. Tisto stran ki je ostevilcena z 1 moras dat.

< Sporočilo je popravil 5ra8 -- 15.9.2010 9:44:23 >

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
15.9.2010 9:51:55   
*piškotek*
Pozdravčki še od mene

Super za vse ki ste imele preglede, da ste dobro opravile in seveda želim tudi vsem tistim, ki jih imate danes, da boste tudi ve dobro zrihtale in da bo vse ok!!! user posted image user posted image user posted image

Joj, tale hrana, meni pa takle zajtrk čisto nič ne diši, prej mi je kr skor mal slabo ratal ko sem pomislila da bi mogla tole vse jest, edin jajčka bi še šla v slast user posted image  Drugače sem pa bolj na jogurtih in sadju, nič kaj dosti drugega mi ne diši, ok, razen sladkarij user posted image

Vozički: jaz sem pa s tem rešena, ker ga imamo še od Nejca Peg peregota pramette ki se kar tako z zadrgami spremeni v košaro in potem nazaj v špotrni del, in velik plus je, da se zloži čisto na malo in ga tako ne bo potrebno kupovat, pa še ena prijateljica mi je rekla da mi bo posodila njenega, ker je trikolesnik, da bom imela za doma oz. za po domačem terenu ker imamo precej takih vaških poti. Tko da z vozički smo več kot oboroženi user posted image

DM boni: jaz sem tudi samo tisto prvo stran kopirala in mi gor piše čist samo ime in priimek ter poklic, pa čisto nič drugega, tako da upam da bo kul, da ne bojo tudi meni kej kompliciral z boni user posted image

Zdej pa še mal delat user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
15.9.2010 9:52:09   
naja17
Fora je v tem, da tam kjer mate ve vse to napisano, verjetno ročno, mam jaz nalepko, ki jo dobiš ob vsakem sprejemo na pregled in gor so pač vsi podatki user posted image  Predvidevam, da lahko to z edigs miško prekrijem...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
15.9.2010 9:54:26   
5ra8
Naja, vsakič dobiš nalepko? hmmm pa da ti jo limajo na prvo stran? čudno no.
Ali pa če daš samo gor tist samolepilni listek in tako zakriješ tiste podatke in potem skopiraš....da ne boš edigsala user posted image  

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
15.9.2010 10:17:42   
naja17

Naja, vsakič dobiš nalepko? hmmm pa da ti jo limajo na prvo stran? čudno no.
Ali pa če daš samo gor tist samolepilni listek in tako zakriješ tiste podatke in potem skopiraš....da ne boš edigsala user posted image  

Ja vsakič ob prihodu na pregled, se na sprejemni vpišeš in dobiš nalepke. Ob prvem uradnem pregledu ti to nalepko nalepijo na prvo stran, da majo vse tvoje podatke, sam za dm bone jih je pa preveč user posted image ...

Sej edigsala bom z uno miško k zgleda, ko da si neki prelepu, al pa se sploh vidi ne...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
15.9.2010 10:42:55   
njoko
vso srečo vsem, ki imate dones preglede!

5ra8 ni fer kakšne lepe slikce limaš za zajtrk user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede imena.... se mi zdi, da sem nardila napako, ker sem svojmu pustila da zbira imena za punčke user posted image Jst pravm da če bo poba bo definitivno Lovrouser posted image moj gospod pa izbira med dvemi imeni za punčko : Teira in Izis. Kaj pravte na izbiro?user posted image

Uglavnem vsem želim en lep sončen danuser posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
15.9.2010 10:50:50   
Akilene
njoko - definitivno Izis! Egipčanska boginja boginja ženskosti, lepote, žena boga Ozirisa. Ko bi vsaj moj mož predlagal kakšno izvirno ime...sicer pa sem ga prepričala, da bom za punčko ime izbrala jaz (no, imam pripravljeno ime tudi za fantka)

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu njoko)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
15.9.2010 10:51:56   
discoamela
hvala punce user posted image !! pregled je bil super! sem prav pomirjena, čeprav do morfologije se itak bolj slabo vidi kakšne napake, ampak vseeno.. te dni sem zelo slabo spala, glavobol me je matral - verjetno me preveč skrbi če bo vse ok... danes pa me je G presenetila z UZ pregledom, ker ga res nisem pričakovala do 20.tedna.. pa pravi da načeloma je za zdaj vse ok... ustreza 15t2dni.. tako da smo spremenile PDP na 8.3.2011.. 
spola ni videla, smo ga gledale s profila, je pa brcalo in mahalo 100 na uro user posted image  prav po mami .. se je G nekaj krat "razjezila" nanj, naj se že umiri da bo lahko kaj izmerila user posted image user posted image  ... mi je pa res čudno, ona pravi da je posteljica spredaj, medtem ko so mi v LJ trdili da je zadaj in da zato niso mogli narediti Biopsije, ker je preveč zadaj in pod čudnim kotom, da je ni dosegla... user posted image user posted image user posted image  a to se kar spreminja vmes al kako user posted image ,  ne a...? čudno čudno.. prav creepy ... a se na slikicah vidi kje je posteljica? ve katera? No prepovedala mi je skakanje ker je baje nizko.. (letošnja sezona plesa in aerobike odpade user posted image )   in čim več počivat..

jaz sem prejšnji večer pojedla kebab user posted image  sem mislila da bom umrla... take slabosti pa že dolgo ne... mi je pač zadišal, sem si rekla, bom samo malo, pol pa kar celega pojem... user posted image  vso noč nisem spala, skozi pila, taka zgaga in vse... fuj, zato mi to vaše meso niti malo ne diši...bolj sem navdušena nad tistimi vitaminčki od Klemy82 ;) sedaj si grem pripravit en dober sokec (ananas, pomaranče, jabolka, korenček, rdeča pesa, paprika,banana ...) mmm.. pa tisti otroški frutki so mi tudi zakon zadnje cajte, ma kaj ki so tako dragi!!!!!

bravo punce za preglede!!! se veselim z vami!! samo da bo vse ok in da bodo naše pikice zdrave prijokale na svet enkrat marca!! user posted image user posted image user posted image

jaz berem trenutno en kup knjig The secret,the power, Rojstna mašinerija, Moj porodni načrt... super knjige, priporočam!!

pa tole sem našla: http://www.youtube.com/watch?v=6dNS5tPF4V4 super zadevca!!! 10min si pa lahko vzamem za dihanje in se res boljše počutim...

fajn se imejte pa vesel klepet še naprej !!!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......