|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
14.9.2010 9:20:31   
nelikaa
Punce - jaz bi pa samo še meso jedla, njaaaami.

Sem bila 7 let vegetarijanka, pa sedaj že 7 let tudi nisem več - vendar sem meso jedla bolj poredko. RES NIKOLI, nikoli pa ni bilo na domačem jedilniku pohanc ali pomfri (cvrtje je bilo pri nas strogo prepovedano). Še dobro, da tega ne znam peči (oz. nisem nikoli niti poskusila), tako, da grem na cvrtje sedaj 1x tedensko kar v restavracijo user posted image . Njami, njami!

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
14.9.2010 9:37:15   
slama
tanjusi, maja, klemy srečno punce na pregledu in nuhalni user posted image user posted image user posted image

user posted image  uh, jaz pa še nisem nič čutila. Sicer sem danes začela13. teden, tako da je še prezodaj. Me pa včasih pošteno žgačka pa se ikaže, da je to prebava. A ma še katera težave s prebavo?
Pri meni je zadnjih par dni prav grozno.

Nič, grem delat, da bo kaj narejenega user posted image

Naš otrok je včeraj v vrtcu jedel!! Same lepe stvari so se včeraj dogajale. Najprej sem videla pikico v trebušku, ki lepo in pridno raste, potem pa še drugi otroček naredi tako veselje, ko poje kosilo.

nelikaa kako, da si se spet odločila jest meso? Pri meni je pa ravno obratno user posted image

Lepo imejte, pridno čuvajte trebuščke.

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
14.9.2010 10:11:21   
tanjusi
Pozdravljene! hvala za lepe želje na pregledu... imam ga ob 13.00 tako da poročilo šele popoldan...
Glede hrane ne kompliciram ... od začetka mi je vse smrdelo , no zdaj pa ko se mi kaj zalušta pač jem... res pa še nisem bila vMc Donaldsu , ampak ravno danes razmišljam da bi šla po pregledu ... bomo vidli kake volje bom ... No pa tudi bifteku se bom najbrž odrekla ... sicer pa to da zdaaj jem kar mi diši se že pozna na tehtnici... domača kar veliko kaže v primerjavi z enim mesecem nazaj ... bomo vidli kaj bo pokazala tehtnica pri zdravniciuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
14.9.2010 10:32:35   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: slama

nelikaa kako, da si se spet odločila jest meso? Pri meni je pa ravno obratno user posted image  

Meso sem nehala jesti iz protesta proti mesni industriji. Se pravi, ko sem šla na kako kmetijo, sem še vedno jedla meso, ker se mi je zdelo, da na kmetiji živijo za živali, jih sicer pojedo vendar imajo spoštljiv odnos do njih. Sama pa živim v mestu, niti ne vem od kod pride vsa ta hrana, pa se mi je zdelo neumno podpirati to množično predelavo na račun živali. Tudi hrana je manj kakovostna: recimo kure, ki se gnetejo pod neonkami in v življenju še niso videle svetlobe itd.

Začela sem spet jesti meso, ker sem malce zbolela. Nekaj snovi ki so v mesu, mi je primanjkovalo. Sicer bi jih lahko nadomestila s tableti, vendar sem se odločila, da bom spet jedla meso, vendar tudi obenem preverjala kaj kupim in kje. Sicer pa kljub temu nisem ratala čisti mesojedec - še vseskozi je bilo na mojem jedilniku več zelenjavnih jedi, morski hrani pa se itak nisem nikoli odpovedala. To je to. user posted image

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
14.9.2010 10:33:08   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Pozdravljene! hvala za lepe želje na pregledu... imam ga ob 13.00 tako da poročilo šele popoldan...

DRŽIM PESTI!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
14.9.2010 11:03:09   
*piškotek*
Pozdravčki še od mene user posted image

Jaz sem pa danes tako lena, še vedno se mi kar nič pametnega ne da, samo nekaj "postopam" sem in tja user posted image  user posted image

Meso: meni pa sploh ne diši, no sej mi tud prej neki ni ful, ampak zdej ko sem pa noseča pa še manj in ga res ne pojem veliko. Jem pa tudi jaz faširano meso in tudi prvič sem ga, tako da ne vem... Ja, pa MC donalds sm si tud že clo 2 x privoščla user posted image user posted image user posted image
Drugače pa se poskušam malo zadrževat pri hrani, ker mam itak že tumač preveč kg, tako da zdej res bl pazim kaj in predvsem koliko jem. Pa še malo moram pazit na sol in take zadeve, ker se zna zgodit da mi bo ponagajal pritisk ki se mi včasih res močno zviša, tako da mi je že ginekolog rekel in zabičal da naj malo pazim in skratka na koncu naročil - "ne smete jesti nič dobrega" Ja, a ne, ko je pa to tko težko pol enkrat ko ti ni več slabo in ti začne kaj izjemno dišat user posted image

user posted image  : tudi pri meni še ni, pa me še to nič ne skrbi, ker sem jih tudi prvič začutila šele okoli 20 tedna, tako da je še čas, čeprav priznam da jih že res koooooomaj čakam. Ah ja, pa naslednji pregled tudi komaj čakam da vidim če naša pikica pridno raste user posted image

Punce, dobro opravite na pregledih user posted image

Zdej grem pa še mal delat, drugače ne bo nič narejenega, pol bo pa spet gužva ko se bo bližal konec meseca user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
14.9.2010 11:26:03   
Eva07
Pozdravljene punce.
No da se še jaz malo javim in seveda pojamramuser posted image spet prebolevam angino in spet na antibiotikih (po dobrem mesecu in pol) in posledično sem čisto fuč.

Trebušček, punce jaz ne morem verjet kakšen je že. Sem gledala slike od ta prvič in se mi zdi, da imam zdaj tak trebuh kot prej v 6 mesecu (seveda ob skoraj enakih količinah zaužite hrane, pa saj pretiravam tud ne, en dan več, drug dan ful manj pojem pa tko mal niham). Joj kako je udobno v nosečniških hlačahuser posted image

Faširano meso: jaz ga tudi jem, njamsi musaka, lazanjauser posted image Kaj pa gobe ? A ve jih jeste? Slišala sem da naj ne bi ampak ne vem točno zakaj (no razen če nisi prepričan v njihovo užitnost) Jaz itak sam marele, jurčke, turke in lisičke. Te pa poznam miljon procentov in včeraj smo imeli za kosilo pohane marele in kisel krompir z zeljno solatouser posted image
Uh Musty vsaka čast za takšen tempouser posted image , jaz sem bla sam na parih seminarjih v zadnjem tednu pa me je čist iz tira vrglo.

user posted image imam občutek, da sem jih že začutila, tak poseben občutek, čisto drugače kot običajna zvijanja, prebava ipd. trebušne težavice. Je bilo pa okrog popka, pa spet se mi zdi ful zgodaj saj sem po novih izračunih danes pričela 15 teden.

Joj sem čveka dolga.  user posted image user posted image user posted image za vse današnje preglede in pozdravljene noveuser posted image

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
14.9.2010 11:47:52   
5ra8
evo nasla eno stran za vozeke ki sem jih zanc gledala po ebayu.
Uno roza varianto in podobno user posted image

http://www.lux4kids.si/index.php

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Eva07)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
14.9.2010 11:53:48   
slama
IZVIRNO SPOROČILO: Eva07

Trebušček, punce jaz ne morem verjet kakšen je že. Sem gledala slike od ta prvič in se mi zdi, da imam zdaj tak trebuh kot prej v 6 mesecu (seveda ob skoraj enakih količinah zaužite hrane, pa saj pretiravam tud ne, en dan več, drug dan ful manj pojem pa tko mal niham). Joj kako je udobno v nosečniških hlačahuser posted image

jah, tudi jaz se ne morem načudit, kako pridno se širim. Mi je tudi včeraj na NS Strahova rekla, da je normalno, da je v 2. nosečnosti tako hitro viden, predvsem pa da je ponavadi veliko večji trebuh kot 1. nosečnost.
No, verjetno je tudi odvisno, kako katera nosi - spredaj, zadaj, ... je pa definitivno, da se maternica hitreje odziva kot v prvo. Jaz že spadam v to skupino user posted image .
Sem znanstveno ugotovila, da niso tolk kg problem, da mi nobene hlače niso prav, ampak sem se dejansko v medenici že malo razširila, ker obloge je le malenkost več kot prej. Uh, kako bomo šele lušno okrogle user posted image

Zdej se pripravljam, da bom v službi povedala. verjetno konec tedna. Uh ...

Nelikaa, hvala za odgovor.

Joj, spet roman ...

(odgovor članu Eva07)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
14.9.2010 12:43:31   
naja17
Hellouuu...

Jest sem taka fajn dones... sonček je, pa novo glavo mam po dooooooooooooooooooolgeeeemmmmm času user posted image ... Sem sanjala, da sem se ostrigla na paža, pa grem zjutrej k frizerju, mu povem in evo ga... To je kr šok, ker sem mela skos dolgo drivo in to je to...

Ej, a vam kej napovedujejo že spol? A veste tiste fore "zih bo fant / baba".... Pr men prevladujejo napovedi za babo user posted image ....

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
14.9.2010 13:07:01   
jasa
No pa se vam še jaz pridružim. Vas berem že od začetka sm nekako nism našla časa za pisanje.
najprej podatki: 32 let, 4 user posted image , 2user posted image (user posted image in user posted image ); NS včeraj (13.9.9 vse ok; NP 6.10.2010; dolenjka, PDP 22.3.2011

Mal slabosti in utrujenosti, drgač pa vse poteka ok; no je do včeraj, ko sem urgentno dobila diagnozo SUM NA BORELIOZO -ČAKAM TESTE A Z ZDRAVLJENJE i.V. ZAČELI ZARADI PREVENTIVE. Si morte mislit, zaradi ugiza ene male stvarce, enkrat letos oziroma 3 do sedaj, in to po mesecu dni se pokaže znak. Kljub zagotovilom infektologa, moje ginekologinje ter dr.Pušenjaka , da je zdravilo varno in dovoljeno v nosečnosti, sem prestrašena ,negotova,... Trudim se misliti pozitivno, a v podzavesti me nekaj grize.
Pozdravljam vse nosečke in vam želim polno zdravja ter veliko lepih trenutkov.

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
14.9.2010 13:16:43   
Akilene
dobrodosla jasa in upam, da bo vse vredu glede borelioze!

tanjusi - čimprej poročaj, kako je bilo na pregledu!

naja17 - ja, moja mami mi napoveduje sina. Sva se pa včeraj z mojim dogovorila, da ne bova povedala spola, ki ga bova izvedela,če ne prej pa na rezultatih amniocenteze. Joj, komaj čakam, da se rešim tega posega, na trenutke me še panika, ampak vztrajam s pozitivnimi afirmacijami.

Sicer pa sem danes bila zelo pridna - produktivna, vložila sem nekaj ozmnice, skuhala kosilo in malo pospravila po hiši. Še več taknih dni!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu jasa)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
14.9.2010 14:55:19   
tanjusi
No jaz sem iz pregleda moje razpoloženje user posted image ...
Ja vse je ok ... tudi zdravnica je bila danes dosti bolj pozitivna ... sma delale uz in je mali pravi frajer oz zdravnica je reklada bolj ko išče lulčka , ga ne najde, tako da kaže da bo frajerka...user posted image ... je pa rekla da so mi slab rezultat ns prinesla predvsem leta in dojenček zgleda čist ok ampak je vseeno prav da grem na ac ,da bom potem bolj mirna....
Sem pa dobila retafer, ker imam malo slabo železo , kile so tudi šle gor , kar lepo...tak da se kar ok, pa največji hec je bil ko dela uz pa se jaz popraskam po glavi (kadar sem malo nervozna) in se ta mali tudi popraska sva se obe smejali , je rekla da me že zdaj posnema ti lump :)
Moj naslednji pregled oz morfologija je 13.10.

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
14.9.2010 14:58:56   
naja17
Oooo tanjusi ful dobro user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Itak, da je ac sam zarad let...

A nimaš ti dveh pobčev? Ufff, zdej se bojo pa sivi lasi začel, z babnco user posted image ....

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
14.9.2010 15:01:47   
Heilie
tanjusi user posted image user posted image user posted image , zelo lepe novičkeuser posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
14.9.2010 15:04:06   
tanjusi
A nimaš ti dveh pobčev? Ufff, zdej se bojo pa sivi lasi začel, z babnco ....

user posted image Ja možek je baje punčko delal, mogoče mu je pa celo ratalo user posted image

(a camus)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
14.9.2010 15:42:05   
njoko
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

jutro..

da se malo okrepčate

user posted image

tanjusi in maja1985 - srečno na pregledu danes. poročajte user posted image
klemy82 - srečno na NS. isto poročaj user posted image

zaradi tega pa mi že cel dan kuhinja smrdi po palačinkah! user posted image Je pa vseeno užitek se na soncu basat s palačinkami z nutelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se opravičujem... ampak sem sposobna razmišljat samo še o hrani user posted image čevapčiči, krompirjeva solata, pohan piščanc, pire krompir, pečene paprike, paradižnikova solata, hamburgerji.... joj morem nehatuser posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
14.9.2010 15:54:27   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

Sicer pa sem danes bila zelo pridna - produktivna, vložila sem nekaj ozmnice, skuhala kosilo in malo pospravila po hiši. Še več taknih dni!

O, pridna! Pa pozitivno z mislimi o AC, sigruno bo vse ok!user posted image

Tanjusi, čestitam!user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
14.9.2010 15:59:30   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

A nimaš ti dveh pobčev? Ufff, zdej se bojo pa sivi lasi začel, z babnco ....

user posted image Ja možek je baje punčko delal, mogoče mu je pa celo ratalo user posted image

Ja, baje možeki določijo spol user posted image .

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
14.9.2010 16:17:43   
Akilene
tanjusi - super!!user posted image

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
14.9.2010 16:51:33   
Klemy82
No, evo mene, da se malo javim...user posted image
Ja, user posted image sem do amena, namreč jst ne vem,ali bom sploh dočakala to nuhalno al kaj. Bi morala imet danes pa me kličejo v petek, da gre zdravnica prej ven in mi prestavi na jutri.... 15 min nazaj me kličejo, da zdravnice jutri ni in smo se zmenile za naslednjo sredo. Ma jooooooooj, jst bi samo rada videla bebico, da je ok in da raste in da je vse kot mora bit, moj pa tud tak komaj čaka, da adijo, pa še tečno je, ker mora prej se v službi zmenit, da bi šel prej ven... pa kr nč... ma v tretje gre rado, ane.. no, sploh me pa nima več kam prestavljat, ker bo že prepozno počasi... tak da držite pesti, da v sredo rata, no!

Za seznamček, če bo katera popravljala, NS torej 22.9, 2. redni pregled 27.9.

Pa za vse, ki ste fajn opravile na pregledih, sem fuuuul vesela!user posted image

Jst.

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
14.9.2010 20:51:50   
maja1985
Dober večer!

Toliko, da se malo javim. Na pregledu je bilo ok, dobila sem slikco, tamali se je z obema rokama držal za glavo user posted image Drugače je pa 100% fantek user posted image

Sem pa imela malo povišan pritisk ... 144/84, sva se zmenili, da si ga merim doma in je bil zvečer 134/79, tak da jst upam, da je to sindrom bele halje.

Lep večer!

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
14.9.2010 21:16:52   
SaMaa
Dober večer punce,

evo samo na hitro se pofočkam, sem ravno iz piknika, kjer sem se v velikem loku izognila pleskavicam in čevapom in to na mojo veliko srečo, saj ga je kolegica razpolovila in so bili še na pol surovi. Sem pa pojedla kar dva kotleta in kruhek pa zeljnato solatko. Ampak sem sedajle spet lačna user posted image

Maja1985 čestitke za dobro opravljen pregled. user posted image

Trebušček: ja moj je prav take čudne oblike user posted image  spodnji del je tak ful napihnjen, zgoraj nimam skoraj nič. Je pa precej manjši napram drugim, ki sem jih vidla na sliki. Se pozna, da je prva nosečnost in da je spodnji del že po naravi bolj izbočen, saj sem imela tako že v času menstruacije.

Lep večer še naprej.

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
14.9.2010 21:34:07   
rožica86
Ola!!!

Jaz sem danes po tednu dni spet v službi, motivacija je čisto na nuli in tele 8 ur se mi vleče kot čreva.....
V četrtek imam pri svoji osebni g. nuhalno in častna da ji bom zatežila za bolniško... odkar delam, čeprav je to le tri leta pa pol, nisem bila tud dneva na bolniški, zdaj je tega dost.......user posted image
Zmatrana sem....

Drugače pa komaj čakam, da zvem, da je vse OK...:::)))

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
14.9.2010 21:34:07   
rožica86
Ola!!!

Jaz sem danes po tednu dni spet v službi, motivacija je čisto na nuli in tele 8 ur se mi vleče kot čreva.....
V četrtek imam pri svoji osebni g. nuhalno in častna da ji bom zatežila za bolniško... odkar delam, čeprav je to le tri leta pa pol, nisem bila tud dneva na bolniški, zdaj je tega dost.......user posted image
Zmatrana sem....

Drugače pa komaj čakam, da zvem, da je vse OK...:::)))

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......